Digidexo.com

Reverse Arteriosklerose

Arteriosklerose er hardere, eller innsnevring, av arteriene. Arteriosklerose skjer ikke over natten, men er i stedet brakt en lang prosess om ved ikke å leve en sunn livsstil. Snu denne hjerte-og karsykdommer kan gjøres, men. Det innebærer en rekke behandlinger som for eksempel å leve en sunnere livsstil gjennom å spise et hjerte sunt kosthold som er lav i fett og kolesterol, bruker statiner, øke din fysiske aktivitetsnivå og kontrollere dine risikofaktorer.

Sunt måltid plan

Å spise et hjerte sunt måltid plan som er høy i fiber, høy i antioksidanter, lite fett og lavt kolesterol kan hjelpe reversere åreforkalkning og redusere kolesterolnivået i blodet, ifølge ernæringseksperten Dr. John McDougall og USA Department of Agriculture.

Ifølge American Heart Association, Mayo Clinic og USDA, spise fiber rik mat som belgfrukter, som er bønner og linser; hele korn som havre og havrekli, helkorn, hvetekim, bygg, quinoa og kamut; frø og nøtter som flaxseeds, pistasjenøtter og mandler; sunne oljer som enumettet og flerumettet; samt et bredt utvalg av frisk frukt og grønnsaker som er høy i både fiber og gunstige antioksidanter. Spis lav-fett protein som fisk, kylling, soyaprodukter og melkeprodukter.

Unngå, eller strengt begrense, mat som inneholder mettet og / eller trans fett som rødt kjøtt, bearbeidet mat, hele fete meieriprodukter, forkorte, delvis hydrogenert olje og kommersielt forberedt bake matvarer.

Urter

Urter kjent for sine blodfortynnende kvaliteter kan bidra til å reversere åreforkalkning. Ved å holde blodet flyter, kan det ikke koagulerer langs arterieveggene.

Ifølge 1989-forskning av Dr. D. Blanken, tilbyr hvitløk mange helsemessige fordeler og spiller en viktig rolle i å forebygge og / eller reversere åreforkalkning. I tillegg til å være en blod tynnere, det har sterke antioksidantegenskaper som absorberer frie radikaler i blodet. Det kan også hjelpe i å hindre oksydasjonen av de skadelige lav lipoprotein kolesterol (LDL).

All4naturalhealth.com sier at andre urter funnet å ha kolesterolsenkende egenskaper inkluderer psyllium, blåbær, Feverfew, ingefær, ginkgo, hagtorn, og gurkemeie. Disse urtene inneholde egenskaper som kan redusere overdreven blodplater klissete, som hjelper i kampen mot arteriosklerose.

Statiner

Statiner kan finnes i både legemidler og naturpreparater. De er kjent for å hjelpe omvendt arteriosklerose.

Farmasøytisk sett er en effektivt medikament rosuvastatin, som er markedsført som crestor ifølge asianjournal.com. Den har en historie som brukes til å senke kolesterolet og triglyserider i blodet. Mevacor®, et stoff produsert av Merck & Co, Inc er en annen nyttig stoff som kan være foreskrevet. Dette er ifølge Mayo Clinic.

En naturlig statin rette er rød gjæret ris. Ifølge Mayo Clinic, inneholder den monacolins. Monacolins er samlebetegnelsen gitt flere forbindelser som hemmer kolesterol syntese. En av disse, "Monacolin K," er en potent hemmer og funnet i lovastatin som er utbredt i rød gjæret ris. Det har vært en industriell og rettslig tvist om hvorvidt rød gjæret ris er et stoff eller kosttilskudd. FDA, produsent og farmasøytisk industri er uenige om saken.

Fysisk aktivitet

Sett et mål for å bli involvert i fysisk aktivitet i 30 minutter fem dager i uken, ifølge American Heart Association og Mayo Clinic. Dette kan gjøres i 10 minutters intervaller, og trenger ikke å være anstrengende.

Risikofaktorer

Du kan redusere risikofaktorer for å hjelpe reversere åreforkalkning. Opprettholde en idealvekt. Slutte å røyke. Senke blodtrykket. Reduser stress nivå, ifølge American Heart Association.