Digidexo.com

byll hemorroid snitte

Hvordan Kill stafylokokker på huden

Stafylokokker ("staph") er vanlige bakterier som finnes på huden. Staphylococcus aureus er variasjonen som kan forårsake alvorlige hudinfeksjoner. Ifølge DermNet NZ, opptil 40 prosent av mennesker er bærere av staph, ofte i nesen eller i huden under armene eller brystene, noe som resulterer i tilbakevendende staph infeksjoner. Killing staph på huden krever kontinuerlige arbeid fordi bakterier har en tendens til å gjenta seg til tross for behandling.

Bruksanvisning

Behandling

•  En alvorlig staph hudinfeksjon krever vanligvis en innledende løpet av antibiotika for å drepe bakterier og fjerne infeksjonen. Brukte narkotika inkluderer doksycyklin eller en kombinasjon av trimetoprim-sulfametoksazol (Bactrim) og rifampicin. Pass på å ta alle medisiner fordi hvis du stopper medisiner tidlig, kan du utvikle en mer aggressiv staph infeksjon. Ifølge Dr. Melissa C. Stoppler på MedicineNet, kan abscesser (store byller) krever snitt og drenering.

I tillegg kan du bruke en aktuell antibiotika krem (mupirocin) til lesjoner og inni neseborene. Etter infeksjonen forsvinner, kan legen din råde deg til å bruke mupirocin inne i nesen for en uke ut i hver måned som et forebyggende. Unngå kontinuerlig bruk av aktuelle antibiotika krem, da dette kan føre til antibiotikaresistens og redusere effektiviteten.

Vask hendene grundig og ofte som staph kan forurense hendene og enkelt overføre til andre deler av kroppen og livløse objekter (for eksempel dørhåndtak). Unngå å berøre områder av skadet hud eller ansiktet fordi staph kan invadere hårsekkene og føre til en infeksjon som ser ut som alvorlig akne. Dr. Stoppler anbefaler å unngå nær kontakt med andre under aktiv infeksjon som staph bakterier kan overføre lett fra en smittet person til en annen person.

Bruk antiseptisk hud rensemidler, som for eksempel klorheksidinglukonat (Hibiclens) eller hexachlorophene (pHisoHex), daglig til målrettede områder av huden, slik som under armene og under brystene. Vær forsiktig for å unngå ansiktet, underlivet, og åpne sår som antiseptisk kan bli absorbert inn i blodet.

A blekemiddel bad kan hjelpe kontroll staph. Bleach er lik klor som finnes i svømmebassenger, og er ikke skadelig hvis det brukes riktig, men en sterk blekemiddel kan brenne huden. Dr. Lawrence E. Gibson av MayoClinic.com anbefaler en halv kopp blekemiddel til en kar (typisk 40-gallon størrelse) vann i fem til ti minutter opp til to ganger i uken. Påfør en fuktighetskrem på huden etter bading som blekemiddel er tørking.

Tips og advarsler

  • Ikke del personlige gjenstander, for eksempel barbermaskiner, klær og håndklær, som de kan bli forurenset med staph.

Interne og eksterne hemorroider

Ifølge Mayo Clinic, hemorroider er slik en vanlig medisinsk tilstand som ved "50 år, har omtrent halvparten av voksne hadde å forholde seg til kløe, ubehag og blødninger som kan signalisere tilstedeværelsen av hemoroider." Dessverre kan hemorroider omfatte enten det indre eller det ytre analsfinkteren, og de er pinlig, så vel som ubehagelig. Det finnes måter å behandle og forebygge hemorroider.

Innvendige hemorroider

Den interne sphincter er ansvarlig for å regulere frekvensen av avføring. Som en gravid kvinnes livmorhals, som utvider for å tillate fødselen, den interne sphincter utvider også for avføring. Hvis den ikke utvider seg, det er ikke noe ønske om å presse. Når hemorroider utvikle, begynner de internt. Første-og andre-graders hemorroider er interne. En første-graders hemorrhoid er preget av en liten hevelse i endetarmen fôr, som en hard avføring kan føre til å blø. Ifølge Robert Holt, kan den første grads intern hemoroide ikke bli følt av pasienten, men det kan påvises i et medisinsk undersøkelse. En annengrads hemoroide er karakterisert ved "en liten del av slimhinnen ... og pute ... [utragende] ved anus i løpet av avføring," skriver Holt. Dette utstikket går tilbake inne i endetarmen når avføring er fullført.

Eksterne hemorroider

Hemorrhoid, som har startet internt, blir eksternt i sin tredje grad. En tredje grad hemorrhoid er som en annengrads hemorrhoid, bare i stedet for å slappe tilbake i endetarmen etter avføring, forblir det stakk, eller utenfor analåpningen. Det må nøye trukket tilbake inne med brukerens fingre, fordi når den er utvendig, det gir pasienten en kjedelig verkende følelse. Den fjerde grads hemoroide (sluttfasen) er utad utstå hemoroide som ikke kan settes tilbake inne i analkanalen. Ifølge Holt, er dette også kjent som en "permanent bule", og kanskje føre til en lidende å unngå å flytte tarmer for å unngå smerten ved å belaste hemorrhoid. En fjerde-graders hemorrhoid kan kreve akutt medisinsk hjelp hvis venstre ubehandlet. En ekstern hemorrhoid kan også eksistere under huden rundt anus.

Symptomer

Symptomer på første-graders hemorroider inkluderer smertefri blødning under avføring, enten i toalettet vann eller når du tørker, men vanligvis ikke integrert i avføringen. For andre, tredje og fjerde-graders hemorroider, kan en lidende opplever kontinuerlig anal kløe, murrende smerte eller verke i lukkemuskelen, ekstern hevelse rundt analåpningen, ukontrollerbar avføring sigevann, en følsom klump nær anus og, Selvfølgelig, en hemorrhoid utvekst. En ekstern hemorrhoid kan danne en blodpropp som resulterer i betennelse og alvorlig smerte.

Behandlinger og personlig pleie

Livsstilsendringer er de mest foreskrevne behandlinger for hemorroider. Det er reseptfrie kremer og stikkpiller som kan hjelpe i de fleste tilfeller, men enkle ting som soaking i et varmt bad (flere ganger om dagen), holde området veldig rent, ved hjelp av klutene etter avføring i stedet for tørt papir, og bruke isposer til hevelse er alle ting en lidende kan ikke redusere eller fjerne en hemoroide. Mer intensive behandlinger inkluderer gjør snitt i eksterne hemorroider, gummi band ligation (gummistrikk til å skjære av sirkulasjon), injeksjon (å krympe en hemorrhoid) og koagulasjon (lasere, varme eller infrarødt lys som brukes til å krympe det). Disse behandlinger er ikke kirurgi; kirurgiske prosedyrer brukes etter mislykkede behandlinger, eller hvis hemoroide er meget stort.

Forebygging

Ifølge Mayo Clinic, "Den beste måten å forebygge hemoroider er å holde avføringen myk, så de passerer lett." En diett høy i fiber (frukt, grønnsaker og helkorn) er en av de mest proaktive forebyggende tiltak. Drikker seks eller flere glass vann (eller andre enn alkohol væsker) om dagen hjelper også holde avføringen myk og akseptabel. Trening hjelper minske vein press, som gjør avstå fra sittende eller stående i lange strekninger. Venter på å flytte tarmer selv forbi trang til å gå kan resultere i herdet avføring, som er vanskeligere å bevege seg og kan forårsake hemorroider. Når du flytter tarmer, ikke belastningen (eller slutter å puste) mens du presser.

Hemorroidal Treatment

Hemorroider er en vanlig lidelse, påvirker halvparten av befolkningen i USA etter 50 år, ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse (NDDIC). Hemorroider dannes når årer i anus og rektum blir betent og hoven, på grunn av faktorer som straining under avføring, aldring, forstoppelse og graviditet. Det er flere behandlingstilbud tilgjengelig for å fjerne eller krympe hemorroider.

Symptomer

Den primære symptom på hemoroider er blødning med avføring. Hvis du har hemoroider, kan du merke noen lyse rødt blod på toalettpapir eller i toalettet. Andre symptomer er smerter, hevelse, irritasjon eller kløe i området av anus. I noen tilfeller, hemorroider stikker ut fra anus og kan føles.

Medisinering

Over-the-counter kremer, salver og pads kan være nyttig i behandling av milde hemorroider. Disse produktene virker ved å lindre smerte og kløe, men de bør kun brukes i en uke, så langvarig bruk kan føre til betennelse i huden eller utslett.

Mindre medisinske inngrep

Gummibånd ligering blir brukt til å permanent fjerne hemorroider. Små gummi band er plassert rundt en intern hemorrhoid, kutte av sirkulasjon. Etter hvert begynner hemorrhoid å krympe og faller av noen få dager etter at bandet er brukt. Prosedyren kan forårsake mild blødning. Hvis de eksterne hemorroider har slått inn i harde støt, kan legen være i stand til å fjerne støt med et lite snitt. Hemorroider kan også krympet i løpet av skleroterapi, en prosedyre utføres ved å injisere en kjemisk løsning inn i blodårene fôring hemorroider, forårsaker dem til å lukke og tørke ut.

Koagulasjon Treatment

Under infrarød koagulering behandling, er en liten sonde plassert på området over hemorrhoid. Området er utsatt for infrarødt lys i ett sekund, noe som fører til hemorroider å krympe og til slutt dø. Det kan føle varmen fra sonden, men fremgangsmåten er vanligvis ikke smertefulle. Koagulering kan også utføres ved hjelp av en laser eller elektrisk strøm. Ifølge NDDIC, er det en større sjanse for å få tilbakefall med denne prosedyre enn med gummibåndet behandling.

Stifting og kirurgi

Hvis du har interne hemorroider, kan legen anbefale stifting. Staples er vant til å kutte av blod til hemorroider, forårsaker dem til å krympe. Kirurgisk fjerning av hemoroider kan være det beste alternativet hvis du har gjentatt propper i eksterne hemorroider, gummi band ligation ikke fungerer, oppstår alvorlig blødning med hemorroider, eller du har en utstående hemorrhoid. Under en hemorrhoidectomy, er vev som inneholder hemorroider fjernet og snittet er lukket med stifter eller sting. Operasjonen kan utføres som en i pasienten eller poliklinisk prosedyre.

Home Care

Øke mengden av fiber i kosten og drikker mer vann og andre væsker kan hjelpe myke avføringen og gjøre det enklere å passere. Når avføringen er mykere, og du trenger ikke å anstrenge seg for å passere den, vil presset på anus og endetarm bli redusert. Sittende i varmt vann i 10 minutter hver dag kan også hjelpe krympe hemorroider og gi noen lettelse. Hvis du bruker disse metodene, hemorroider generelt begynner å krympe i to til sju dager, ifølge American Society of Colon og endetarms kirurger.

Medisinske årsaker til Byller

Når hårsekkene blir smittet eller betent, de produserer pus fylt støt kalt koker. Koker begynne så ømme klumper som er røde i utseende. De deretter fylle med pus, som får dem til å vokse til de bryte åpne, slik at pus å renne av. En gruppering av koker kalles en karbunkel. Carbuncles signalisere et område av infeksjon som er forbundet under huden. Mens det er flere medisinske årsaker til koker, alle er på grunn av en infeksjon forårsaket av bakterier staph.

Staph bakterier finnes på huden og i halsen og nesegangene. Selv om de fleste staph bærere utøve god hygiene, er det anslått at 10 til 20 prosent av befolkningen er bærer av bakterien. Staph bakterien overføres fra ett sted på kroppen til et annet ved hender og negler. Når det kommer i kontakt med et hakk eller rift i huden, kan det bli overført inn i hårsekken. Når dette skjer, produserer kroppens forsvarssystem nøytrofile, som er hvite blodlegemer utformet for å stoppe infeksjonen. Resultatet av deres arbeid er betennelse og puss, som er en kombinasjon av gamle, hvite blodceller, bakterier og døde hudceller.

Mens koker oftest oppstår hos friske individer, de som har en immunsvikt, anemi, diabetes eller en jernmangel er mer utsatt for kontrahering koker. De kan variere i størrelse fra ½ tomme til ¾ tommer i diameter, og kan oppstå hvor som helst på kroppen. Men de fleste koker er funnet på ansiktet, halsen, armhulene, rumpe eller lår på grunn av mengden av hår vekst i disse områdene kombinert med svette og friksjon.

Koker har normalt en 10-dagers levetid, selv om noen kan ta flere uker å fjerne. Det er viktig at koker aldri bli klemt eller stukket hull i hjemmet, fordi dette kan føre til ytterligere infeksjon og permanent arrdannelse. Bruke en varm vaskeklut i kok tre ganger om dagen vil hjelpe den til å sprekke og avløp. En over-the-counter antibiotika krem ​​kan brukes på området i tillegg. Det er viktig å sørge for at hendene er vasket etter behandling av en byll å begrense spredning av smitte til andre områder av kroppen.

Oppsøk lege hvis en byll vedvarer i mer enn to uker, eller hvis feber følger med det. En lege bør også kontaktes hvis det koke vises på forsiden eller ryggraden, er svært stor, eller hvis pasienten har en sykdom som undertrykker immunforsvaret deres. Leger vil vanligvis drenere store byller ved å lage et lite snitt i dem. Hvis infeksjonen er dypt inne i hårsekken, kan legen forskrive medisiner for å fjerne infeksjonen.

Behandling for en byll på Face

En byll, også kalt en hud abscess, oppstår når en infeksjon vokser dypt i huden. Koker begynner som røde ømme flekker på huden og til slutt bli vanskelig. Da de myke og bli fylt med pus som hvite blodlegemer bekjempe infeksjonen og bli kvitt bakteriene. Pus danner et hode som til slutt vil bryte ut og avløp. Svært store byller bør behandles av lege. En mildt tilfelle av en byll kan behandles hjemme.

Soaking

Ta et varmt bad med Epsom salter gjør det infiserte området av ansiktet for å suge i vannet. Saltene kan akselerere den naturlige helbredelsesprosessen og også lindre litt smerte.

Varm Compress

En vaskeklut fuktet i en bolle med varmt vann, med eller uten Epsom salter, og brukes til koke i 20 minutter vil hjelpe koke for å danne et hode og til slutt renne av på egen hånd.

Vaske

Vaske det infiserte området med varmt vann og antibakteriell såpe minst én gang om dagen bidrar til å holde huden ren.

Å besøke en doktor

Svært store byller bør bli tatt vare på av en lege. Legen vil nummen området. Ved hjelp av en lansett, vil han gjøre et lite snitt i kok hode. Legen vil tappe byllen og sted gasbind over det. Koke kan fortsette å renne etterpå. Gasbind bør endres når det blir skittent.

Advarsler

Koker bør ikke bli presset eller stakk hull før hodet har dannet. For tidlig å klemme eller lancing en byll kan føre til at koke for å bli mer infisert. Når byllen er endelig stakk hull, skal området holdes ren slik at bakteriene ikke nå andre deler av huden.

Hvordan vet jeg om MRSA er Fra et snitt Wound

MRSA er Meticillinresistente Staphylococcus aureus, eller resistente bakterie staph infeksjon. Ifølge Centers for Disease Control, er MRSA svært smittsom og kan spre seg ved å komme i kontakt med noen som har infeksjonen. MRSA er en farlig hudinfeksjon fordi det har bygget opp immunitet mot vanlig antibiotika som vanligvis brukes til å behandle staph infeksjoner. MRSA-infeksjoner kan være dødelig hvis den ikke fanget og behandlet raskt og kan oppstå hvor som helst bakterier kan komme inn i huden. Det er viktig å kjenne tegn på en MRSA sårinfeksjon, som infeksjonen kan være livstruende.

Bruksanvisning

Symptomer

•  Kjenn de første tegn på en MRSA-infeksjon. MRSA kan starte ut ser ut som en vanlig hud utslett eller infeksjon, med en liten rød kul eller blemmer nær såret. Bump eller støt kan ligne på en edderkopp bitt, en kvise eller en byll. Det kan også føle kløende.

Hvis du har hatt en fersk skade eller medisinsk bruk, for eksempel et snitt sår, se etter symptomer på en infeksjon i nærheten eller i såret. Sørg for at såret blir mindre og mindre rødt og har utseendet på healing.

Se etter tegn på at såret infeksjon blir verre og ikke helbredende, for eksempel røde nupper som får hovne, smertefullt og varmt å ta på. Sentrum av såret kan ha en abscess og fyll med pus. Se etter en feber ved å ta temperaturen med et termometer.

Ring legen din og gå inn for å ha såret såret sjekket om du har noen tegn på infeksjon. Legen din vil ta en prøve av såret og teste den for Staphylococcus aureus bakterier.

Se etter tegn på at huden rundt såret er å snu svart eller brun. Dette kan bety at kjøttet er nekrotiserende eller døende rundt såret. Dette er alvorlig, og du bør gå til legevakten eller legens kontor så snart som mulig.

Se for komplikasjoner av MRSA, og vet at det kan føre til alvorlig sykdom som for eksempel lungebetennelse, og blod, ledd og bein infeksjoner. Infeksjonen kan reise gjennom blodstrømmen og forårsake hjerte- og lungeproblemer. Forstå at MRSA er svært smittsom. Du kan gi det til andre mennesker av alle typer kontakt, for eksempel en person berøre såret eller berører en gjenstand som nylig rørte såret.

Hva er en byll på kroppen din?

Hva er en byll på kroppen din?


Koker manifesterer seg som støt under overflaten av huden, ifølge Mayo Clinic. Disse humper begynner som rødmet, smertefulle områder, og deretter vokse seg større etter hvert som de samler pus før de til slutt sprekker.

Årsaker

Koker oppstå når Staphylococcus bakterier infiserer hårsekkene, slik at avslørende betennelse, pus og til slutt drenering. Selv om hvem som helst kan utvikle det sporadisk koke, kan mennesker med immunsykdommer eller diabetes har større sårbarhet for koker. I noen tilfeller kan en person med koker kan overføre bakterier til en annen person.

Risiko

Koker vanligvis ikke presentere en helserisiko for folk som får dem, men en gang i blant bakteriene i en byll kan reise inn i blodet, som fører til blodforgiftning. Noen stammer av Staphylococcus bakterier i en byll kan også motstå antibiotika, noe som gjør dem vanskelig å drepe.

Behandling

Mindre koker vil løse seg selv i tide, selv om varm komprimerer på det infiserte området kan bidra til å fremskynde helbredelsesprosessen. For mer alvorlige tilfeller kan leger foreskrive antibiotika for å bekjempe infeksjonen eller gjøre et snitt i kok for å tvinge den til å renne.

Årsaker til Acne Byller

Byller er en hud abscess som resulterer i et anbud, pus-fylt hevelse når en eller flere hårsekker bli infisert. Koker starter som en smertefull, rødlig område som til slutt blir øm og en hard klump. Når pus danner et hode, kan det bli drenert ved å bryte hodet eller venter på det å naturlig sprekke.

Typer

Fire typer koker eksisterer. En furunkel byll er en rund pus-fylt nodule som vokser fra den dypeste delen av hårsekken der hårroten er fullstendig ødelagt. En cystisk byll oppstår når oljekanalene blir tilstoppet og infisert. Hidradenitis suppurativa er når flere koker skjemaet under armhulene og i lysken på grunn av betente svettekjertler. En Pilonidalcyste er en byll som oppstår i det press på baken.

Årsaker

Acne koker kan være forårsaket av en infisert hårsekken, et fremmedlegeme som sitter fast i huden eller tette svettekjertler som blir infisert.

Betraktninger

Mens noen kan lide en byll, personer med svekket immunforsvar på grunn av sykdom eller medisiner er mer sannsynlig å utvikle koker.

Behandling

Byller er primært behandlet med varme søknad ved å bruke en varm klut eller kjøre den under varmt vann. Større koker kan tappes av en medisinsk faglig gjennom et snitt. Antibiotika kan gis for å bekjempe eventuell medfølgende bakteriell infeksjon.

Forebygging

Du kan forhindre koker ved å praktisere god hygiene, vask huden med antibakteriell såpe, iført løstsittende klær som ikke irriterer huden din, holder kutt og sår rene og bandasjert og holde immunsystemet sterkt ved å følge et sunt kosthold og få mosjon .

Hudplager: Byller

Hudplager: Byller


Koker (også kalt furuncles) vanligvis spontant vises på huden som en kvise. Smertefullt og irriterende, byller resultere fra en infisert hårsekken. Bakterien Staphylococcus aureus er den vanligste årsaken bak infeksjon, i henhold til den Cleveland Clinic. Disse bakteriene kan spres ved kontakt med en smittet person.

Funksjoner

Koker vanligvis begynner som ertestore klumper rundt hårsekkene. De utvikler en rosa-rød utseende og bli øm å ta på, ifølge US National Library of Medicine. Koker vanligvis vises også hevet og utvikle en gul eller hvit senter. Noen mennesker også utvikle symptomer som tretthet, feber og betennelse i huden sammen med koke.

Årsak og Risiko

Når staph bakterier kommer inn i kroppen, svarer kroppen med å bli betent og sending av hvite blodceller til å angripe bakterier, i henhold til University of Alabama-Birmingham (UAB). Resultatet er et puss-fylt brak. Som pus øker, blir det koke mer smertefull. Pus fortsetter å vokse til de koke bursts, ifølge UAB. Prosessen varer vanligvis to uker.

Diabetes kan bidra til en persons mottakelighet for denne infeksjon. Ifølge MayoClinic.com, senker diabetes en kroppens motstand mot staph infeksjon. Personer med nedsatt immunforsvar også kan utvikle koker.

Oppløsning

Koker kan behandles ved drenering. Det helsetjenester utøveren vanligvis gjør et lite snitt og tapper pus, forklarer den amerikanske Osteopathic College of Dermatology (AOCD). Noen leger kan også foreskrive aktuelle antibiotika slik som erytromycin og clindamycin for å drepe bakterier, i henhold til Cleveland Clinic. Hjemme, kan fuktig varme hjelpe koke avløp og brudd, ifølge MayoClinic.com. En varm vaskeklut søkt om minst 10 minutter kan oppmuntre prosessen når gjentas noen få timer, sier MayoClinic.com

Forebygging

Ifølge MayoClinic.com, kan du hindre koker ved å vaske hendene regelmessig, ved hjelp av en mild såpe. Koker kan også unngås ved å ikke dele personlige elementer som barberhøvler, klær og håndklær som staph infeksjoner kan spre seg gjennom gjenstander også, ifølge MayoClinic.com. Holde kutt og skrubbsår tilstrekkelig bandasjert med tørre, sterile bandasjer forhindrer også koker.

Betraktninger

Koker verken bør være berøring eller presset, ifølge UAB. Perforeringsprosess koker kan føre smitte til å gå dypere inn i vevet. Dette kan føre til livstruende reaksjoner som sepsis (blodforgiftning). Tegn på sepsis, ifølge MayoClinic.com, omfatter frysninger, feber, svimmelhet, forvirring og stuper blodtrykk. Hvis noen av disse symptomene utvikler, skal helsepersonell konsulteres så snart som mulig.

Hvordan å presse en byll

Hvordan å presse en byll


Selv om de fleste alle har presset en byll på noen gang, trenger medisinske fagfolk ikke råde deg til å gjøre det. En byll er en byll under huden som er fylt med bakterier og hvite blodceller. Det må bli tatt vare på riktig måte for å fjerne bakterier og hindre ytterligere smitte. Hvite blodlegemer er til stede fordi de reiser til området av infeksjonen å bekjempe det og holde infeksjonen sprer seg. Omsorg for din koke riktig vil hjelpe de hvite blodcellene i sin oppgave.

Hvordan å presse en byll

•  Inspiser koke daglig for endringer i størrelse og farge. Hvis det sprer seg eller vokser, konsultere en medisinsk faglig. Også konsultere en medisinsk faglig hvis du begynner å kjøre en feber eller hvis koke blir rød i fargen.

Vask hendene, deretter Fukt en vaskeklut med varmt vann. Plasser fuktig vaskeklut på koke i 10 til 15 sekunder. Dette gir blod og puss til overflaten.

Påfør fuktet varme vaskekluter hver dag frem koke bursts på egen hånd. Ikke klem den. Dette kan ta flere dager.

Vask koke med såpe og vann etter det byster og avløp. Påføring antibiotisk salve og en bandasje. Gjør dette to til tre ganger om dagen til området har grodd.

Hint

  • Noen mennesker er er allergisk mot noen antibiotika salver. Hvis huden er ikke healing, men i stedet blir rød og irritert, bør du oppsøke lege.

Hvordan takle Hemorroider

Hvordan takle Hemorroider


Hemorroider påvirke over halvparten av befolkningen i en alder av 50. De hovne vener kan forårsake kløe og smerte mens du sitter og ofte blødning. Forårsaket av forstoppelse, anstreng samtidig som avføring, fødsel, svangerskap eller naturlig aldring, lære å behandle og takle hemorroider.

Hvordan takle Hemorroider

•  Besøk din primære omsorg lege som kan undersøke deg og avgjøre om du trenger å se en spesialist.

Finn en lege som har spesialisert seg på problemer med å håndtere anus. En gastroenterolog eller proctologist vet hva du skal se etter i diagnostisering av alvorlighetsgraden av hemoroider og hvordan du best kan behandle hemorrhoid problem.

Forstå at noen hemorroider kan behandles hjemme og vil krympe, mens andre tilfeller krever i-kontoret behandlinger som infrarød koagulering som bruker varme for å krympe hemorrhoid. Kirurgi kan være nødvendig for mer alvorlige hemorroider. Gummi band ligation og kirurgisk hemorrhoidectomy er de vanligste kirurgi alternativer.

Unn hemorroider hjemme med en varm sitz bad, soaking din bunnen i 10 til 15 minutter om gangen. Over-the-counter kortikosteroider salver bidra til å berolige kløe og kremer med lidokain minimere smerte. Trollhassel bidrar også til å redusere hevelse.

hindre fremtidige hemorroider ved å drikke minst åtte glass vann om dagen og spise en diett høy i fiber. Hvis dine matvaner inkluderer ikke nok fiber, ta et kosttilskudd.

Hint

  • Bruk bomullsbukser, bruke mykt toalettpapir med ingen farger eller dufter og prøver ikke å lage riper i hemorrhoid når kløe oppstår.
  • Enhver anal blødning bør sjekkes av en lege for å utelukke mer alvorlige plager som kreft.

Hvordan bli kvitt Hemorroider

Selv om de er en av de minst vanlige samtaleemner mellom pasienter og leger, kan hemorroider forårsake ekstremt ubehag. Smerte og kløe kan bli så ille at du velger en prosedyre. Du har noen valgmuligheter når det gjelder metoden for hemoroide fjerning.

Hvordan bli kvitt Hemorroider

•  Har legen din utføre en gummi band ligation på hemorrhoid. Tillate ham å knyte en strikk rundt bunnen av hemorrhoid å skjære av sin blodforsyning, slik at vevet til å dø og falle av.

Be din lege for å bruke injeksjon sclerotherapy på hemorrhoid. Har henne injisere hemorrhoid med et kjemisk stoff som dreper den. Bruk injeksjon sclerotherapy på små interne hemorroider å erstatte din hemorrhoid med arrvev som holder anal vev fra strekker seg inn i endetarmen.

Bruk infrarød fotokoagulasjon (koagulering terapi) for å bli kvitt hemoroider. Tillate legen din for å sprenge deg hemorrhoid med en stråle av infrarødt lys for å danne arr på bunnen av hemorrhoid. Denne prosedyren stopper blodtilførselen til din hemorrhoid og dreper den.

4. Gå inn for en hemorrhoidectomy, en kirurgisk fjerning av din hemorrhoid. Få enten en generell eller spinalbedøvelse før legen skjærer inn i vevet rundt din hemorrhoid. Han skjærer hemorrhoid bort etter binde av sin blodåre for å hindre blødninger.

Få din hemorrhoid stiftes. Se legen din for å la henne legge hemorrhoid langs anal vev og stifte det på plass. Denne prosedyren hindrer hemorrhoid påkjenninger mot endetarmen.

Hint

  • Gummi band ligation er mest effektive på små og mellomstore interne hemorroider.
  • Forvent en 2 til 3-ukers periode etter en hemorrhoidectomy.
  • Du kan ha én eller to hemorroider fjernet av gangen med gummibåndet ligation metode. Med den infrarøde photocoagulation prosedyren, kan du bare fjerne en hemorrhoid om gangen.

Hvordan identifisere symptomer på Hemorroider

Hemorroider er kanskje ikke den mest behagelige gjenstand for diskusjon, men millioner av mennesker lider av dem på daglig basis. Forårsaket av hovne vener i endetarmen, de er vanligvis plassert inne i endetarmen, eller svært nær åpningen. Rammet hovedsakelig voksne, hemorroider ofte gå ubemerket inntil de forårsake smerte eller blødning ved eliminering. Hemorroider kan komme og gå, men kan forårsake potensielle komplikasjoner hvis ikke adressert. Lære å gjenkjenne og identifisere symptomer på hemorroider kan forhindre flere episoder samt å sikre rask lindring gjennom en rekke metoder.

Hvordan identifisere symptomer på Hemorroider

Hemorroider er ofte mistenkt eller lagt merke til hvis avføring forårsake smerte eller utslipp av blod eller andre væsker. I tilfeller av rektal blødning, vises blod lyse rødt. Mørkere blod eller blod som vises levret kan tyde på problemer lenger opp i fordøyelseskanalen. Blødning kan være mindre og vises på toalettpapir, eller moderat, til det punktet kan det farger vannet i toalettet.

Kløe er en annen indikasjon på en mulig hemorrhoid, spesielt etter avføring er gjennomført. Noen opplever at soaking i varmt vann i ca 15 minutter om dagen bidrar til å lindre og berolige svie eller kløe sensasjoner.

Hevelse eller humper rundt området av anus kan også nevnes i noen individer, og kan være øm og sår. Noen hemorroider kan forårsake sterke smerter, forårsaker en person til å motstå eliminering, noe som kan føre til alvorlig forstoppelse. Ring legen din dersom eliminering er smertefullt.

følelser eller opplevelser som elimineringsprosess ikke er gjennomført indikerer ofte at en hemorrhoid er blusser opp.

Elimination som forårsaker intense smerter eller forårsaker tung rektal blødning bør få oppmerksomhet. I tillegg til dem som føler en hard klump der en hemorrhoid har vært bør også besøke en lege engasjere seg i ytterligere testing for å kontrollere at alt er i orden.

Hint

  • Drikk tilstrekkelig væske på en daglig basis, får rikelig med fiber i kosten, og fremfor alt, prøv å unngå å belaste når eliminere.
  • Heavy rektal blødning krever oppmerksomhet, som blodtap kan føre til anemi, infeksjon eller betennelse i en hemorrhoid.

Om Byller

Byller er infeksjoner i hårsekker eller oljekjertler. I motsetning til akne eller inngrodde hår, byller kan bli ganske store og er smertefullt å ta på. Mest koker er forårsaket av Staphylococcus aureus, en type bakterier som vanligvis finnes i nesen, anus, og av og til huden. Byller er vanligvis ikke farlig og kan ofte bli pleiet hjemme, men de kan være svært ubehagelig og noen ganger føre til arrdannelse.

Identifikasjon

Byller er vanligvis diagnostisert ved visuell undersøkelse; legen ser på det påvirkede området, og avgjør om det er en koke basert på utseendet. Koker har et karakteristisk utseende som er lett gjenkjent av folk som er kjent med dem. Byller er runde, pus-fylt støt vanligvis mellom 1/2 tommer og 3/4 tommer i diameter; de er omgitt av rød, betent hud som kan være varm å ta på.

Typer

En vanlig, eller enslig, koke kalles en furuncle. Carbuncles er en annen type koke som er større, dypere og mer sannsynlig å forlate arr. Carbuncles oftest vises på baksiden av nakke, skuldre og lår. De tar mye lengre tid å helbrede og er mer sannsynlig å forårsake andre symptomer, som tretthet og feber. Carbuncles likne enkelt koker, men flere "hoder" kan sees der puss er nær overflaten av brak.

Effekter

Byller er vanligvis ganske smertefullt, spesielt ved berøring, og kan være ledsaget av systemiske symptomer som tretthet, ubehag, feber og frysninger. Avhengig av om byll er en furunkel eller karbunkel, kan det ta mellom to uker og en måned til hodet. Sjelden, koker kan føre til omfattende infeksjon - sepsis - som kan være livstruende. Dette skjer når bakteriene som forårsaket koke inn i blodbanen og spredt over hele kroppen.

Forebygging / løsning

Hjem behandling for koker vanligvis består av å bruke varme kompresser og en antibiotisk salve til det berørte området. Varme kompresser lindre ubehag og oppmuntre koke å renne raskere, noe som kan øke hastigheten helbredelse. Over-the-counter smertestillende, for eksempel Ibuprofen, kan bidra til å lindre smerter og betennelser forårsaket av byllen. Hvis du ser en lege for behandling av en byll, kan han stikke den med en steril instrument. Dette gjør det koke å drenere, noe som vil føre til at det å skade mindre og leges raskere. Noen leger forskrive antibiotika for å behandle koker, spesielt hvis de gjentas.

Advarsel

Selv om de fleste enkelt koker (furuncles) kan behandles hjemme, bør du oppsøke lege hvis byll er veldig stort, forverres raskt, er ledsaget av feber, eller har røde linjer som stråler ut fra det. Du bør se en lege om noen byll du utvikle hvis du har nedsatt immunforsvar eller dersom det ligger på ansiktet eller ryggraden. Sepsis (utbredt infeksjon) fra koker er ganske sjelden, men hvis det skjer det krever øyeblikkelig legehjelp. Symptomer på sepsis inkluderer en svært høy feber, rask hjerterytme, risting frysninger, forvirring og et utslett som ser ut som små røde prikker.

Behandling for blødning hemorroider

Hemorroider er hovne og betente årer rundt anus. De skyldes strai grunn av forstoppelse, høyt blodtrykk og fra sittende for lenge. De er også vanlig under svangerskapet. Et vanlig symptom på hemoroider er blødning etter avføring.

Generelt Treatment

Behandling av hemorroider, avhenger av om de er internt eller eksternt. Siden de fleste hemorroider løse på egen hånd, er de fleste behandling rettet mot å lindre symptomer. Kremer som Forberedelse H lindre kløe og lindre området.

Redusere betennelse

En nøkkel til å håndtere hemorroider er å redusere hevelse. Sittende i et varmt bad, isposer og ta medisin som paracetamol eller aspirin er nyttige måter å kutte ned betennelsen.

Rubber Band hemorroider

Dette er en metode for fjerning av hemorroider, karakterisert ved at en lege plasserer en gummibånd rundt hemoroide, kutte av dens blodtilførsel. Etter noen dager, vil det skrumpe inn og rett og slett falle av.

Hemorrhoidectomy

Dette er når en lege kirurgisk kutt ut hemorroider ved hjelp av en kniv eller laser. Dette brukes til å behandle både interne og eksterne hemorroider.

Egenomsorg

Drikker masse vann, spise matvarer som svisker, å miste vekt og økt mosjon er måter å stoppe hemorroider fra gjenoppstå.

Behandlinger for eksterne hemorroider

Hemorroider er irritasjon og hevelse i blodårene i og rundt anus. En utvendig hemoroide er en som utvikler like utenfor anus, mens en utragende hemoroide er en innvendig hemoroide betent i den grad at det faktisk rager ut fra anus; dette kan være ganske smertefullt. En thrombosed hemorrhoid innebærer en blodpropp forårsaker hevelse i en blodåre i nærheten av eller i anus. Vanligvis dannes som et resultat av strai under avføring, kan hemorroider forsvinne i løpet av noen dager. De fleste at-home behandlinger er utformet for å lindre symptomene på hemorroider før de rydde opp; Men leger har andre alternativer for vedvarende tilfeller.

Kosthold og medisiner

Et fiberrikt kosthold vil også fremme dannelsen av mykere avføring. Kombinert med avføring mykgjørende piller, vil riktig kombinasjon av kosthold og medisiner redusere belastningen i endetarms og anal områder. Det er mulig å kjøpe kremer og stikkpiller over disk utformet for å lindre smerte og irritasjon av hemorroider. Men University of Michigan Health System hevder at kremer og stikkpiller er ikke spesielt nyttig.

Baths

For å avlaste hemorrhoid symptomer, National Institute of Diabetes og Digestive Kidney Diseases anbefaler soaking i et varmt bad flere ganger om dagen for 10-minutters intervaller. Det er viktig å tørke den betente området etter badet, slik at fuktighet ikke fører til ytterligere irritasjon.

Clot fjerning

Ved behandling av symptomene ikke løse problemet, leger har flere alternativer. Hvis en ekstern hemorrhoid er thrombosed, noe som betyr at den har en blodpropp i venen, kan kirurgi utføres for å åpne venen og fjerne blodpropp. Løsningen er ikke permanent, og bare tjener til å redusere alvorlighetsgraden av symptomene, ifølge University of Michigan Medical Center.

Hemorrhoidectomy

Det kirurgiske alternativet faktisk kutter rundt betente årer, fjerne hemorroider. Prosedyren har en helbredende tid som varer i flere uker. Avføring er ofte svært smertefullt i løpet av denne periode.

Skleroterapi

Sclerotherapy innebærer en lege injisere et kjemikalie som fryser hemorrhoidal årer, forårsaker hemorrhoid å krympe på grunn av redusert blodtilførsel. Hemorrhoid går bort ca en uke etter behandling. Imidlertid, i henhold til Mitra Laboratory Clinic, er dette ikke lenger er en populær form for behandling av hemorroider i en rekke land på grunn av faren for infeksjon og komplikasjoner med anus og rektum som kan kreve operasjon for å rette opp.

Definisjon av Hemorroider

Hvis du opplever smerte, kløe, hevelse eller irritasjon i anus området, eller fekal lekkasje, kan du ha utviklet hemoroider. Leger kan bekrefte hemoroider via en endetarms eksamen, eller ved å bruke en anoscope, proctoscope eller sigmoidoscope.

Definisjon

Ifølge Mayo Clinic, "Hemorroider, også kalt hauger, er hovne og betente årer i anus og lavere endetarm."

Effekter

I sjeldne tilfeller kan hemorroider føre til anemi på grunn av kronisk blødning. I tillegg kan hemorroider bli Strangulated, som oppstår når indre hemorroider har mistet sin blodtilførsel.

Forebygging / løsning

For å hindre hemorroider, spise frukt, grønnsaker og korn, drikke seks til åtte glass vann daglig og ta fibertilskudd, for eksempel Metamucil og citrucel. I tillegg trener, unngå å sitte for lengre perioder og unngå anstreng alle bidra til hemorrhoid forebygging.

Betraktninger

Selv om du bør se din lege når du opplever sterke smerter og blødninger fra hemorroider, kan du også bruke egenomsorg metoder for lindring. Vurdere å søke isposer på anus området for å redusere betennelse, med fuktig towelettes etter avføring og bruke en over-the-counter hemorrhoidal krem.

Advarsel

Oppsøk lege hvis du opplever overdreven rektal blødning, da dette kan være et tegn på en fordøyelsessykdom.

Symptomer på eksterne hemorroider

En ekstern hemorrhoid er en hoven blodåre i anus som kan forlenge utenfor endetarmen. De er også referert til som hauger, og kan være irriterende, ubehagelig og pinlig å diskutere. Selv om hvem som helst kan utvikle symptomer på eksterne hemorroider, folk som er overvektige; ha en diett lav på fiber; eller er gravid er mer utsatt. Halvparten av amerikanerne har hatt hemoroider av den tiden de er 50 år gamle. Tenk på dette informasjon avledet fra Mayo Clinic og American Academy of Family Physicians om symptomene på eksterne hemorroider.

Anal Klumper

Klumper rundt anus er det klassiske symptomet på eksterne hemorroider, ifølge Mayo Clinic. Det kan være en eller flere harde klumper, som vanligvis er sensitiv eller smertefullt å ta på. Selv om de klumper som skyldes en innvendig hemoroide prolaps kan skyves tilbake inn i anus, kan anal klumper som skyldes en ekstern hemoroide ikke bli skjøvet inn.

Blødning

Blødning fra hemorrhoid eller åpning av anus er et symptom på eksterne hemorroider, ifølge American Academy of Family Physicians. Lyse rødt blod kan bli funnet på toalettpapir eller i toalettskålen, spesielt etter avføring. Hvis blødning fra eksterne hemorroider er vedvarende eller tung, kan medisinsk behandling av en lege være nødvendig.

Irritasjon

Eksterne hemorroider kan forårsake symptomer som irritasjon og kløe rundt anus. Den irritasjon forårsaket av eksterne hemorroider kan forårsake ubehag og kan gjøre rengjøring av området etter avføring vanskelig. Irritasjon på eksterne hemorroider kan være forårsaket av overdreven rengjøring, sterke såper eller seksuell kontakt, noe som kan øke risikoen for blødning.

Kløe

Kløe av anus og nærliggende huden er et symptom på eksterne hemorroider. Kløen kan være intens, og kan utløses av fibrene i klær eller parfyme og fargestoffer i såper. Kløe kan reduseres ved hjem rettsmidler som trollhassel eller medisinert salver tilgjengelig over disk eller ved resept fra lege. Soaking i et varmt bad er et annet hjem rette ofte foreslått til gravide kvinner.

Pain

Smerten som er et vanlig symptom av eksterne hemorroider kan være intense under en avføring, særlig hvis avføringen er hard og tørr, slik som under forstoppelse. Eksterne hemorroider kan også være smertefullt mens du sitter i en stol eller ligge på ryggen når de skal sove.

Hevelse

Hevelse rundt anal området er et symptom på eksterne hemorroider. Oppsvulming i en ekstern hemoroide kan indikere tilstedeværelse av en blodpropp, spesielt hvis hevelsen er ledsaget av intense smerter og blødninger. Hevelse kan også resultere fra å sitte på hemoroide i lang tid, spesielt sitter på en hard eller kald eller uncushioned overflate.

Den beste måten å bli kvitt Hemorroider

En hemorrhoid er en hoven blodåre som ligger i anus eller endetarm, mye som en varicose blodåre. Det er mulig å ha hemoroider uten symptomer, men de fleste opplever irritasjon - som resulterer i kløe, svie, hevelse og smerte. Det er viktig for komfort å håndtere hemorroider når du merker symptomer.

Typer

Hemorroider kan oppstå eksternt eller internt. Innvendige hemorroider er mindre sannsynlighet for å forårsake symptomer enn eksterne hemorroider, men enten kan bli ubehagelig. Hvis blodforsyningen til hemoroide blir tilstoppet, er resultatet en thrombosed vene. Dette kan bli svært smertefullt og trenger en lege omsorg.

Behandle symptomene

Ofte gjør hemorrhoid seg selv ikke trenger behandling, og vil gå bort av seg selv. Men, vil du ønsker å lindre symptomene dine så snart som mulig. Du kan behandle kløe, svie og hevelse med over-the-counter medisiner som er spesielt utformet for hemorroider og / eller en anti-inflammatorisk.

Behandle Vein

Den beste måten å behandle hemorrhoid seg selv avhenger av hvor alvorlige symptomene er. For svært milde tilfeller kan hemorrhoid kremer redusere irritasjon tilstrekkelig. Du kan også prøve en sitz bad, som er en liten plass du plasserer i badekaret som lar deg suge hemorrhoid mens du tar et bad. Sitz bad er tilgjengelig på de fleste apotek.

Du trenger å se en lege hvis hemorrhoid er svært smertefull eller plagsom, er blødning, eller hvis du tror det kan bli thrombosed. Legen kan bli kvitt hemorrhoid gjennom gummi band ligation, som innebærer innpakning en strikk rundt venen til den faller av; infrarød koagulering, noe som innebærer å brenne hemoroide med infrarødt lys til vevet løsner; og som en siste utvei, en hemorrhoidectomy, noe som betyr at kirurgisk fjerning av hemorrhoid.

Forebygging

Hemorroider kan gå bort, men det er alltid en risiko for at de vil komme tilbake igjen. Det er lurt å gjøre alt du kan for å unngå nye hemoroider. Den beste måten å gjøre dette på er å få rikelig med fiber. Du bør også unngå å sitte eller stå i lange perioder av gangen, anal samleie, og tunge løft.

Holistisk behandling for hemorroider

Hemorroider er hovne og betente årer rundt anus eller lavere rektum. De kan klassifiseres som intern eller ekstern. Innvendige hemoroider kan faktisk gå ubemerket fordi de ligger langt inne i endetarmen, der det er få smertereseptorer. Eksterne hemorroider, på den annen side, er smertefulle fremspring som kan prolaps til utsiden under omrøring. Dette kan føre til blødning, crack-lignende sår, irritasjon og kløe. Selv om hemorroider er vanlig i både menn og kvinner, de sjelden komponere noen fare.

Symptomer

Med et tilfelle av indre hemorroider, begynner lyse rødt blod som vises på toalettpapir, i avføringen eller i bollen. I noen tilfeller vil en intern hemorrhoid gjøre veien til utsiden av anus, blir hoven og smertefull. Det, da, er kjent som en utstå hemorrhoid.
Eksterne hemorroider kan bli identifisert av en hard klump skjørt anal rim som kommer fra en blodpropp etter å ha dannet inni.
Hemorroider er vanlig blant gravide kvinner. Dette kan dels skyldes hormonelle endringer. Samtidig kan et foster sette et enormt press på nedre del av magen, forårsaker blodårene til å hovne opp. Hemorroider grunn av graviditet avtar vanligvis, automatisk, etter fødselen.

Hjem Rettsmidler

Mens hemorroider vanligvis gå bort på egenhånd, kanskje i løpet av noen dager, er det noen triks som vil holde hevelse og smerte til et minimum, som kroppen helbreder seg selv. Du kan administrere de vanlige symptomene på egen hånd, uten å bruke mye penger.
Saften fra en hvit reddik, blandet med litt honning, vil trøste det berørte området når den brukes direkte.
Aloe vera vil sooth svie og redusere generelle smerter.
Se etter en urt som heter, marikåpe (Alchemilla vulgaris). Det kan traktes i en te som vil hjelpe til med behandlingen når de anvendes flere ganger om dagen.
Trollhassel har vært brukt i århundrer som en anti-inflammatorisk og kan påføres med en bomullsdott for å redusere hevelse.
En hvitløk klyster vil holde kolon ren og lindre hemorrhoid smerte, stammer fra grov avføring passerer gjennom endetarms området.

Tips

Dreven rubbing, rengjøring eller manipulering av området kan forverre blodårene og føre til blødninger og kløe.
Enten sittende eller stående overdrevent kan irritere tilstanden.
Unngå straining under avføring. Dette skaper friksjon og trykk, og kan presse noen av de indre overflater av anus, noe som resulterer i en rektal prolaps. Diaré og omvendt, forstoppelse kan provosere fakkel-ups.
Motstå løfte tunge gjenstander eller ekstravagant hoste eller nysing mens du står.