Digidexo.com

Hvordan vite om en kiropraktor bør ta røntgenbilder

Hvordan vite om en kiropraktor bør ta røntgenbilder


Kiropraktor kan være nødvendig å ta røntgen hvis det er noen spørsmål om unormalt i ryggraden eller ledd. En gjennomgang av dine røntgen vil lede din kiropraktor i å bestemme en effektiv behandling plan. Kiropraktisk behandling er avhengig av manipulasjoner av ryggraden og nakken for å justere ryggraden. Den brukes til å behandle plager som nakke- og ryggsmerter, carpal tunnel syndrom og hodepine.

Bruksanvisning

Vet om en kiropraktor bør ta røntgenbilder

•  Besøk din kiropraktor for å diskutere tilstanden din og spørre hvorfor han eller hun ønsker (eller ikke vil) for å ta røntgen. Hvis det er noen questionas til hva som forårsaker smertene dine, kan X-stråler kan hjelpe utelukke sannsynlige årsaker.

Gi kiropraktor en heads up dersom du er eller kan være gravid. Dette kan endre frekvens og plasseringen av røntgen for å bli tatt hele behandlingen for å beskytte helsen til det ufødte barnet.

La din kiropraktor vite om du har allerede hatt Røntgenbilder tatt for smerte eller skade. Ta kopier av disse røntgenbilder til din kiropraktor for vurdering. Du kan være i stand til å unngå å gjenta røntgen unødvendig.

Finn ut mer om bruk av røntgenstråler i chiropractic omsorg ved å besøke Chirobase.org (se Ressurser nedenfor).

Finn en kiropraktor gjennom Lokale Kiropraktorer hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

  • Kiropraktikk besøk avgifter vil variere fra billig til moderat.
  • Wear ledelsen forkle for å beskytte deg mot stråling.
  • Din kiropraktor er ikke en erstatning for din lege. La din lege om du utvikler nye symptomer, som hjertebank eller brystsmerter, eller om gamle symptomer ser ut til å bli verre etter at justeringene har startet.
  • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Ofte er tilgjengelig om deres sikkerhet og effektivitet kun begrenset informasjon. Hver stat og disiplin har sine egne regler om hvordan alternativ medisin utøvere er lisensiert. Hvis du bestemmer deg for å besøke en, velger du en lisens fra en anerkjent nasjonal organisasjon. Ta kontakt med din primære helsepersonell og holde legen informert om alternativ medisinsk teknikk du gjennomføre.