Digidexo.com

hva er sebum

Hva er Sebum?

Hva er Sebum?


På latin betyr ordet sebum "fett." Derfor er det ingen overraskelse at sebum er navnet gitt til en fet stoff som produseres av kroppen som består av fettsyrer, kolesterol og triglyserider. I likhet med andre oljer, er sebum vannavstøtende. Derfor beskytter den huden mister fuktighet. Sebum kan finnes i all hud på kroppen unntatt hud på fotsålene eller håndflatene.

Identifikasjon

Sebum er produsert når androgyne hormonene stimulerer visse kjertler i huden som kalles talgkjertler. Flertallet av talgkjertlene er plassert på en ansiktet og hodebunn. Stimulering av disse kjertlene øker i puberteten. Som et resultat, er det overproduksjon av talg typisk i løpet av tenårene. Men produksjonen av sebum avtar med alderen. I voksen alder, kvinner generelt produserer mindre sebum enn menn, særlig etter overgangsalderen.

Funksjon

Sebum utskilles i hårsekkene og fungerer som et smøremiddel for både hår og hud. Produksjonen av sebum bidrar til å hindre håret og huden blir altfor tørr. Når sluttet med svette, lipider og miljø smuss, talg danner et oljebelegg på huden, kalt en syre mantelen. Syrekappen beskytter huden mot vanntap og bakterieinfeksjoner.

Effekter

Overproduksjon av sebum kan ha negative effekter. For eksempel, kan håret bli veldig fet eller engang begynne å lukte hvis bakterier former; sebum selv er luktfri. Også når sebum er ute av stand til å bli utgitt av hårsekken, kan porene i huden bli tett. Tilstoppede porer er sårbare for bakterier som forårsaker infeksjonen. Som et resultat, blir den betente hud og dannelse av akne følger. Motsatt fører mangel på sebum til tørrhet og økt rynkedannelse hud.

Misforståelse

Selv logisk er det fornuftig å bekjempe overflødig talg av blotting det, vil dette ikke kontrollere sin produksjon. Blotting kan fjerne overflateolje, men ikke redusere produksjonen av sebum. Også produkter utviklet for å kontrollere oljen i huden din har heller ingen innvirkning på talgproduksjon. Slike tiltak er ikke forebyggende. Imidlertid kan de anvendes for å absorbere det som er blitt produsert og hjelpemiddel ved tørking fet hud. I tillegg har produksjonen av sebum ingenting å gjøre med inntak av fet mat.

Forebygging / løsning

Hvis overproduksjon av talg er slik at akne til ofte bryte ut på huden, øke inntaket av vitamin A kan være nyttig. Vitamin A reduserer talgproduksjonen og kan finnes i mange typer mat, inkludert gulrøtter, spinat, honningmelon, melk, eggeplommer og mozzarella ost. I tillegg til å spise mer mat rik på vitamin A, redusere inntaket av matvarer som bryter Vitamin A, som alkohol og kaffe, er også viktig. Hvis medisinsk intervensjon er nødvendig for å bekjempe akne, kan en hudlege forskrive Accutane som er spesielt effektiv i å redusere talgproduksjonen fordi den krymper talgkjertlene. Også, noen former for p-piller hjelpe til med reduksjon av sebum produksjon.

Hva er funksjonen til sebum?

Hva er funksjonen til sebum?


Talgkjertler, mikroskopiske kjertler i huden, produserer talg. Selv om et overskudd av denne naturlige oljen er plagsom, serverer sebum flere gunstige funksjoner.

Identifikasjon

Sebum er en blanding av voks og fett. Etter talgkjertel duct utskiller talg, beveger sebum opp en hårsekken til hudoverflaten.

Glidemiddel

Den viktigste funksjonen til sebum er å smøre hår og hud og holde dem fra å tørke ut.

Beskyttelse

Talg er en del av syren mantelen, som er et beskyttende lag på huden bestående av sebum og svette. Den beskytter huden mot tøffe miljøforhold.

Cleaner

Som sebum beveger seg langs hårsekken, plukker den opp døde hudceller som kan være i hårsekken, og innskudd dem på huden der de kan vaskes vekk.

Lidelser

Et overskudd av sebum kan føre til akne, spesielt i tenårene når hormonnivået er økt. Redusert produksjon av sebum kan være problematisk i midtre og eldre individer, da det kan føre til tørrhet og rynker huden.

Hva er årsaken til Brown ørevoks på en jevnlig basis?

Hva er årsaken til Brown ørevoks på en jevnlig basis?


Alle har det; ingen vil innrømme å ha det. Alle prøver hardt for å bli kvitt det, men det er faktisk bra for deg i moderate mengder. Det er brun ørevoks. Det kan ikke være pen, men det tjener et viktig formål i våre organer. Hva er årsakene til denne klebrige rester i våre ører?

Make Up av Brown Ear Wax

Brown ørevoks er laget av sebum. Sebum utskilles fra talgkjertler som er over menneskekropper (og spesielt fremtredende på ansikter og scalps) og holder hud og hår smurt. Ørevoks inneholder også ørevoks, som kommer fra de ceruminous kjertler plassert i smug i det ytre en tredjedel av øregangen. Til slutt, sebum og ørevoks kombinere med vekter, for å flak av død hud og selv hår danne brun ørevoks.

Innhold av Brown Ear Wax

Ørevoks Fargen varierer fra gul til brunlig. Talg fra talgkjertler på kroppen er mer gråaktig og hvit, mens ørevoks fra ceruminous kjertlene er mer brun, så fargen på ørevoks bestemmes av hvor mye sebum og ørevoks er bidratt av kroppen din.

Formålet med Brown Ear Wax

Selv om det kan virke som en plage, gjør ørevoks tjene sitt formål. Wax gir beskyttelse til ørekanalen ved å fange støv som kommer inn i øregangen. Ørevoks selv har evnen til å bryte ned bakterier. Ørevoks trenger ikke å bli gravd ut av øret, i motsetning til mye av folks tro, på grunn av det faktum at øregangen besitter en naturlig rensemekanisme der voks vandrer ned øregangen (godt hjulpet av den svelge og tygge handling av menneskelige kjever og hals), renhold ut kanalen og opprettholde helsen til øret og hele kroppen.

Hva er noen behandlinger for akne Blackheads?

Blackheads er en skjemmende form for akne. Det er mange forskjellige behandlinger som forebygge og behandle hudormer, inkludert hjemmelaget rettsmidler, over-the-counter kremer og reseptbelagte legemidler. Ikke hver behandling vil være effektiv for alle, så eksperimentere med noen å se hva som fungerer best for din hudtype.

Hudormer

"Blackhead" er et annet begrep for en tilstand som kalles en åpen comedone. Blackheads er et vanlig symptom på akne. De er tette hårsekken porene. Den svarte utseende kommer fra talg olje og døde hudceller inne i porene. I kontrast, whiteheads (kviser) er lukkede komedoner.

Årsaker

Menneskelig hud er dekket i små kjertler som kalles talgkjertler. Disse kjertlene produserer en fet stoff som kalles sebum, som gjør huden myk og smidig. Produksjonen av sebum er regulert av kjønnshormoner som kalles androgener. For mye sebum tresko porene som inneholder hårsekker. Når døde hudceller bygge opp i porene, de forårsake hudormer. Blackheads er en yngleplass for bakterier som forårsaker infeksjon og hevelse.

Exfoliating

Den enkleste måten å forebygge og behandle hudormer er ved peeling huden din på en jevnlig basis. Dette vil holde de døde hud celler fra å bygge opp i porene. Det er tre hovedmåter å gjøre dette på: Bruk en medisinert ansiktsvask som inneholder små partikler som eksfoliere huden din; bruke en spesiell skurerondell eller pensel (et godt alternativ for folk som ikke har tørr og sensitiv hud); eller bruke en eksfolierende maske som inneholder glykolsyre som brenner av den aller øverste laget av huden din, fremme sloughing av døde celler. Du kan kjøpe alle tre produktene over disk på de fleste apotek.

Vann

Har du lagt merke til at du huden bryter ut mer hvis du tilbringer mye tid i en luftkondisjonerte rom? Det er fordi luften er svært tørr, forårsaker talgkjertlene i huden til å produsere mer talg for å kompensere. Du kan avhjelpe problemet fra utsiden ved hjelp av en fuktighetskrem, men som kan blokkere porene. Et bedre alternativ er å fukte fra innsiden av drikkevann. Dette vil holde huden myk og Komedoner-fri, pluss bedre resten av din helse.

Andre behandlinger

Det er mange produkter på markedet utviklet for å behandle og forebygge hudormer. Prøv en medisinert ansikt vask som inneholder salisylsyre, som fremmer sloughing av døde hudceller. En leiremaske vil absorbere talg som er clogging porene. Dekke det berørte området og la den i 20 minutter før du skyller. Tea tree olje er en naturlig antiseptisk. Det dreper P. acnes bakteriene som hekker inne hudormer. Du kan enten kjøpe et produkt som inneholder tea tree olje eller bruke ren eterisk olje. Sistnevnte er ikke anbefalt for personer med sensitiv hud.

Advarsel

Mange prøver å trekke ut hudormer ved å klemme dem. Det kan virke som en god løsning, men ikke gi etter for fristelsen. Klemme kan irritere huden og forårsake arrdannelse. Du kan ende opp med å skyve Komedoner enda dypere inn i huden. Det kan også forårsake infeksjoner hvis hendene ikke er helt ren.

Hva er årsakene til nodulær akne?

Akne er en hud tilstand som de fleste mennesker opplever på et tidspunkt i livet, vanligvis i tenårene, når hormoner som oppfordrer kviser kjører høy. Dessverre er alle typer av akne ikke er de samme. Akne kan variere i alvorlighetsgrad fra enkle hudormer og whiteheads som er lett behandles med en god hudpleie regime og reseptbelagte aktuell kremer, til en mer alvorlig og gjennomgripende form for akne som danner under huden. Nodulær akne, en alvorlig form for akne vulgaris, kan kreve intensiv dermatologisk behandling.

Hva er nodulær akne?

I motsetning lesjoner assosiert med milde til moderate former for acne vulgaris som presenterer på eller nær hudens overflate, nodulær akne flekker danner godt under huden og er preget av store hard humper. De kan være svært smertefullt og somle i flere måneder, og hvis den forblir ubehandlet, kan også blusse opp igjen på samme sted. Fordi nodulær akne vanligvis etterlater arr i dens kjølvann, er det ikke anbefalt at disse typer lesjoner bli presset da det kan føre til knuter å somle enda lenger.

Hvordan Knuter Form

Ifølge Mayo Clinic, er akne et resultat av tre faktorer: sebum overproduksjon, bakterier buildup og Shedding av døde hudceller som irriterer hårsekkene i huden. Folliklene av håret i huden er koblet til talgkjertlene - kjertler som produserer olje som smører og beskytter huden. Når kroppen produserer overflødig talg, betyr det ikke har tid til å reise langs håret og inn på hudens overflate. I stedet hårsekkene blir plugget med sebum og døde ferdigheter. Hvis denne blokkeringen foregår dypt inne i hårsekken stedet for nærmere hudens overflate, er nodulær akne resultatet.

Andre årsaker

Akne av enhver type er vanligvis et resultat av hormonelle endringer og svingninger. Endringer i hormoner er vanlig i tenårene, gravide og kvinner to til sju dager før en menstruasjon begynner. Folk som bruker visse medisiner, for eksempel kortison, kan også oppleve en økning i hormonnivået. Men det er andre faktorer som bidrar til akne også, inkludert faktorer av arvelighet. Hvis foreldrene dine hadde kviser, har du en større sjanse for å ha det så godt. I tillegg kan utøver fet eller fet topicals på huden (inkludert visse kosmetikk) ha en effekt på kviser.

Behandling Nodular Acne

Mens aktuelle kremer fungerer godt for milde til moderate former for akne, nodulær akne vanligvis krever mer aggressiv behandling. Oral antibiotika kan være foreskrevet for å avverge bakterier og redusere betennelse. Men selv antibiotika kan ikke være nok. En behandlingsregime som heter isotretinoin, som går under merkenavnet Roaccutane, er ofte foreskrevet for pasienter med dyp nodulær akne. Selv om dette er en svært effektiv behandling plan, må det følges nøye av en hudlege på grunn av de mange bivirkninger som kan presentere. Roaccutane kan ikke tas av kvinner som er gravide eller som planlegger å bli gravid fordi stoffet kan skade fosteret. Roaccutane kan også øker nivået av leverenzymer, og noen pasienter utvikler inflammatorisk tarmsykdom etter bruk.

Nodular Acne og Surface Arrdannelse

Fordi nodulær akne vanligvis resulterer i overflaten arrdannelse, kan pasienten ønsker å vurdere laser og lys-basert terapi. Denne behandlingen penetrerer også de dype lag av huden, som forårsaker talgkjertlene til å produsere mindre olje. Denne behandlingen reduserer også utseendet av arrdannelse. Derfor er det en ideell behandling for pasienter med både aktive akne og arr. Andre måter å redusere nodulær akne arr inkluderer dermabrasion, laser resurfacing og injeksjon av kollagen eller fett i arr.

Hva er rollen til Jojoba Oil i Oral Healing?

Hva er rollen til Jojoba Oil i Oral Healing?


Det er på tide å rense ut medisinskapet og kaste ut noen av de kjemiske-Laden potions. Naturlige oljer som jojobaolje er effektive botemidler for vanlige plager. Ikke bare er naturlige oljer trygge, men mye mer allsidig enn standard apotek behandlinger. Mange er kjent med jojoba olje fordeler for deres hud og hår, men få skjønner det er en utmerket behandling for canker og forkjølelsessår.

Hvor kommer Jojoba Oil kommer fra?

Jojoba busken er en flerårig funnet i det sørlige Arizona, sørlige California og nordlige Mexico. En pod som inneholder tre frø vokser på busk. Frøene er 48 prosent til 50 prosent olje. Indianere og meksikanere har brukt oljen i århundrer.

Hva er en canker sår?

En canker sår er en enkelt-gruppert, grunne, smertefulle sår finnes overalt i munnen. En canker såre starter som en rødlig lesjon som blir hvit eller grå i midten omgitt av en rødlig glorie senter. Ifølge "Encyclopedia of Natural Medicine," det vanligvis klarner opp etter syv til 21 dager, men er tilbakevendende i noen mennesker. Stress, næringsmangel (tiamin mangel spesielt) og glutenintoleranse er alle kjente årsaker til canker sår. Disse faktorene føre til canker sår fordi alle svekke normal immunfunksjon. Det er imidlertid mulig å utvikle en canker ved bare å skade den slimete slimhinnen i munnen.

Hva er en kald sår?

Forkjølelsessår eller munnherpes er små, smertefulle blemmer som vises på lepper, nese og munn. Herpes simplex virus 1 er årsaken til disse ubehagelige sår. Ifølge American Academy of Dermatology, de fleste blir smittet når de utsettes for viruset, men bare 10 prosent utvikler sår. Etter kontakt med en smittet person, sårene vare sju til ti dager.

Hvordan virker Jojoba Oil Aid i Healing?

Jojobaolje ligner sebum funnet i huden, og så det ikke medfører noen allergisk reaksjon. Den besitter mikrobielle egenskaper som fraråder vekst av bakterier og sopp mikrober. Dens bakterier-kampene kraften kommer fra oljens jod innhold. Oljen inneholder også næringsstoffer som for eksempel vitamin E, B-kompleks vitaminer og mineraler så som silisium, krom, kobber og sink.

Siden årsaken til forkjølelsessår er viral og canker sår stammer fra dårlig immunforsvar, bare hjelpemidler jojobaolje i den naturlige helingsprosessen av sår. I tilfelle av munnsår, er oljen som ønskes for sin anti-inflammatoriske egenskaper som reduserer smerte og hastighet helbredelse. Den fukter også sprukne lepper fra munnherpes.

Jojoba Oil bruk på munnsår

Bruk en bomullspinne for å bruke jojobaolje til sår. Bruk 20 dråper maksimum eller 2 ts. daglig til tilstanden forsvinner.

Velge rett Jojoba Oil

De fleste helsekostbutikker bære jojobaolje. Alltid kjøpe økologisk jojoba olje som er plantevernmidler og konserveringsmiddel. Les etiketten og sørg for at det er ingenting lagt til. Økologisk jojobaolje kan bli kostbar, men litt går en lang vei.

Hva er årsaken til hvite hoder og kviser?

Hva er årsaken til hvite hoder og kviser?


Acne, som inkluderer whiteheads og kviser, er USAs mest vanlige hud uorden, ifølge American Academy of Dermatology (AAD). Selv om de fleste vanlig blant tenåringer, alle kan ha akne. AAD rapporterer at det påvirker 40-50 millioner amerikanere hvert år. Hud eksperter ved AAD og Mayo Clinic hevder at misoppfatninger om hva som forårsaker akne er vanlig.

Oljeproduksjon

Den Nebraska Medical Center påpeker at talgkjertlene sender olje, kjent som sebum, gjennom hårsekkene til overflaten av huden. Ofte hudceller hindrer flyten av sebum, blokkerer folliklene og forårsaker hud bakterier for å bli fanget. Dette fører til betennelse. En ufullstendig blokkering produserer svarte hoder. En fullstendig blokkering resulterer i hvite hoder, som er dannet på grunn av infeksjon og irritasjon, i henhold til Nebraska Medical Center leger. Når de tette hårsekken eksploderer, innholdet lekke på huden forårsaker irritasjon og det vi kjenner som akne.

Hormoner

Hormonelle endringer i kroppen kan øke talgproduksjonen i henhold til Mayo Clinic leger. Selv om dette er mest vanlig hos ungdom (85 prosent av alle tenåringer har akne, bemerker AAD), kan det også forekomme under en kvinnes menstruasjonssyklus, melder Nebraska Medical Center.

Mat

The Mayo Clinic balks på den populære forestillingen om at fet mat og sjokolade forårsaker akne. Snarere er de venter på å vurdere pågående forskning på virkningen av stivelsesholdige matvarer på akne. Det er en hypotese at matvarer som utløser en økning i blodsukkeret, slik som brød og chips, kan spille en rolle i å forårsake akne.

Andre årsaker

AAD bemerker at genetikk og følelsesmessig stress kan spille en rolle i å forårsake eller gjøre akne verre. I tillegg hevder Nebraska Medical Center at olje og fett fra hodebunnen, mineral eller matoljer og noen kosmetikk kan spørre eller forverre akne. The Mayo Clinic påkjenninger, men at skitt ikke forårsaker akne. De motvirke at rengjøringen selv også kraftig, spesielt med såper og kjemikalier, kan hjelpe acne sprer.

Hva er årsaken til Blackheads?

Blooming av en Blackhead

Blackheads er hud partikler, rusk og overflødig hud pigment, eller melanin, sammen med sebum eller olje som nå vårt hudoverflaten. Melanin i Komedoner er hva som forårsaker den karakteristiske mørk farge; fargen er ikke forårsaket av dårlig hygiene.

Ifølge Acne Resource Center, noen årsaker til hudormer og kviser er genetikk, hormoner, noen medisiner, stress, fuktighet og fysisk irritasjon. Når det er fuktig, akne lidende svette, og dette svette mikser med oljer i huden; legge stramme klær som chafes eller gnir et område av huden, og pasienten har optimale forhold for dannelse av en hudorm. Gravide kvinner iblant lider utbrudd av akne, forårsaket av de betydelige endringer i sine hormoner.

Medisiner kan forandre kroppens kjemi, noe som kan forstyrre produksjonen av sebum og føre til blokkering av hudens porer. Oljebasert kosmetikk kan også være en medvirkende faktor.

Behandling av Blackheads

Bruk milde produkter til å behandle hudormer. Hvis lider bruke en hard akne behandling produkt, vil de fjerne alle de naturlige oljer fra deres hud og føre til øket produksjon av enda mer olje til huden. Dette vil føre til mer utbygging av hudormer. Hold deg unna produkter som inneholder alkohol og mineraloljer, da disse kan irritere huden.

De utsatt for hudormer kan bruke en exfoliant produkt for å fjerne døde hudceller som blokkerer olje porene. Exfoliants bør brukes med forsiktighet fordi de kan irritere huden; lider bør bruke exfoliants forsiktig for å unngå hudirritasjon.

Lider bør ikke plukke hudormer - i klemme pluggen ut, kan de tvinge oljen tilbake ned i sine porer, noe som potensielt vil føre til ytterligere irritasjon, og muligens, infeksjon. I stedet er det bedre å bruke en mild produktet tørke ut Komedoner og la den falle bort fra huden på egen hånd.

Flere måter å bekjempe Blackheads

Andre måter å bekjempe hudormer inkluderer: bor hydrert og drikke rikelig med god, rent vann; spise et sunt kosthold kan også dra huden. Selv overflødig olje i kosten ikke vil føre til kviser, vil det ikke skade å redusere nivået av oljer og fett i mat. De som er utsatt for hudormer og kviser sannsynligvis har også sensitiv hud; velge milde hudpleieprodukter og kosmetikk vil bidra til sunnere hud.

Ifølge Helse Guide Beauty, noen anbefalinger inkluderer glykol skreller, som slough død hud og fjerne litt rusk fra hudens porer. Disse skreller kan irritere veldig sensitiv hud. Pore ​​strips kan fjerne rusk, men ikke hindre ytterligere Komedoner kviser; de kan også irritere sensitiv hud. Ved hjelp av en alpha-hydroxy syre eller et rengjøringsmiddel med salisylsyre kan hjelpe; igjen, kan sensitiv hud bli irritert med bruk av disse typer av produkter.

Hva kan du gjøre med Komedoner pitted hud?

Hudormer er en av de mange typer av urenheter kategorisert som akne. Ansiktet og hodebunnen begge har en overflod av talgkjertler under huden som tjener til å smøre huden. Når kjertlene produserer for mye olje, kjent som sebum, kan porene tettes. Som sebum stivner, tiltrekker det skitt, og den resulterende lyte kalles en blackhead. Fjerning av hudormer fører ofte fordypning eller arrdannelse, som kan reduseres ved flere metoder.

Kjemisk peeling

Holde huden fri for hudormer er en nesten endeløs prosess, og selv når tilstanden er under kontroll, de resulterende hull eller arr er skjemmende og pinlig. Kjemisk peeling utføres av en hudlege eller sertifisert estetiker er tilgjengelig i flere nivåer, alt fra lys til dyp. En lett peel vil ikke ikke resultere i mye faktisk peeling og dermed ville ikke være effektiv for reduksjon av groptæring og arrdannelse. Imidlertid vil en dyp peeling produserer tung Shedding av huden lag i flere dager, synlig redusere arrdannelse og gi en rosa, skinnende utseende til huden. Flere behandlinger vil trolig være nødvendig, men antallet vil være avhengig av dybden av arrdannelse. For dype peelinger, la opp til tre uker for utvinning tid. Vanlige typer av tunge eller dype skreller inkluderer glykolsyre, salicylsyre og trikloreddiksyre, men noen leger lage sine egne formler. .

Hjem Behandlinger

Mens hjemme behandlinger er ikke like effektive som profesjonelle prosedyrer, de er rimeligere. De mest brukte hjem kjemisk peeling er lik hva som ville bli brukt i en hudlege kontor, og det anbefales at du snakker med en lege eller en estetiker før du bruker noen peeling for første gang. Hjem skreller inneholder de samme ingrediensene som de profesjonelle versjonene, men de kommer i flere styrker, og noe over en 25 prosent løsning bør brukes med forsiktighet.

Dermal fyllstoffer

En midlertidig løsning for å korrigere Komedoner pitting kan oppnås gjennom dermal filler injeksjoner. Det er lurt å bare tillate en lisensiert lege eller hudlege utføre denne prosedyren. Kollagen, fett og kommersielle produkter sammensatt av hyaluronsyre er de mest populære og effektive materialer som brukes for fylling arr venstre ved blackhead fjerning og når injisert direkte inn i lommen, vil de bringe de korroderte områder opp til samme nivå som resten av hud. Vanligvis absorberer resultatene av fett og kollagen injeksjoner siste bare noen få måneder på det meste, som kroppen sakte disse naturlige stoffene. Hyaluronsyre produkt behandlinger vare vesentlig lengre, noen ganger opp til 10 måneder.

Hva er årsaken til Acne & Dry Hair Loss?

Acne

Under puberteten når endringer i kroppens kjemi foregår, blir huden fetere og utsatt for kviser. Ifølge Mayo Clinic, kan utviklingen av akne kan være hormonelle eller genetisk, forårsaker noen mennesker til å utvikle akne postpuberty.

Akne er forårsaket av overproduksjon av talg i hårsekkene. Hver follikkel på huden din har en oljeproduserende kjertel sender olje opp for å smøre håret og huden. Når hårsekkene blir plugget med sebum og døde hudceller, vises en myk Whitehead under huden, danner en kvise. En hårsekken plugget nær hudens overflate kan bli mørkt, forårsaker en Komedoner å vises på huden din. Blokkeringer oppstår dypt inne i en hårsekken forårsake en smertefull rød klump eller cyste under huden din. Ifølge Mayo Clinic, er det ikke kjent hva som forårsaker den økte produksjonen av sebum som fører til akne. The Mayo Clinic har bestemt at fet mat og sjokolade ikke forårsake eller påvirke acne, som var en gang trodde.

Tørrhet og håravfall hodebunn eller hår er ikke relatert til akne seg selv. Hvis noe, folk som lider av akne tendens til å ha fetere hår.

Kles Håravfall

Hår som blir tørr, sprø, og begynner å falle ut kan være et symptom på en alvorlig medisinsk tilstand eller rett og slett en kjemisk reaksjon.
Hvis skjoldbruskkjertelen ikke fungerer som den skal, metabolic rate endringer, forårsaker endringer i fysiske utseende. De fleste som lider av skjoldbrusk tilstand erfaring tørke sprøtt hår og håravfall. En skjoldbrusk tilstand kan også endre mønsteret av dine acne.

Kosthold kan påvirke helsen til håret ditt. Underernæring, spiseforstyrrelser, vekttap kirurgi, og krasje dietter kan føre til at håret blir tørt og faller ut. Hvis du opplever kostholdsrelaterte hårtap, snakk med legen din om vitamintilskudd. B-vitaminer, vitamin E, fiskeolje og omega oljer kan hjelpe håret ditt blir sunnere.

Hvis du nylig har farget håret ditt, overdrevent vaske håret, eller bade i klorerte basseng og tørrhet og tap forvarsel, gjøre en avtale for å se en erfaren frisør.

Håravfall og tørt hår er symptomer på en rekke medisinske behandlinger, narkotika og betingelser. Hvis du opplever håravfall og tror det skal være medisinsk relatert, bør du kontakte legen din.

The Connection

En sammenheng mellom akne, tørt hår, og hårtap ligger i behandlingstilbud for akne. Aktuell acne behandlinger normalt bare tørke området der de er brukt; imidlertid medisinen absorbert inn i huden din, og kan også føre til at noen hodebunnen tørrhet. Oral akne medisiner som antibiotika eller isotretinoin (Accutane) er tatt for å drepe bakterier og redusere oljeproduksjonen i hårsekkene. Ved å redusere oljeproduksjonen i hårsekkene, kan muntlig akne medikamenter forårsake tørt hår og til slutt noen hårtap.

En annen forbindelse mellom hårsekkene i huden og hodebunnen er en tilstand som kalles follikulitt. Ifølge Mayo Clinic, oppstår follikulitt når hårsekkene blir smittet. Follikulitt kan føre til Whitehead kviser på ansiktet og hodebunnen og håravfall. Hårsekkene å ha fått slik skade acne, barbering, iført trange hatter, overdreven svetting, dermatitt, kutt, sår, eller lim som brukes for å søke falske håret er mer utsatt for smitte. De bakterier, virus og sopp som forårsaker follikulitt kan bli funnet i badestamper og på skitne razors eller kan utvikle seg fra din egen inngrodde hår, høye nivåer av gjær i kroppen din, eller herpes simplex virus. Selv mild follikulitt klarner opp uten behandling, hvis du ser hvite kviser sprer på ansiktet, nakke eller hodebunn, ring din lege eller hudlege.

Hva er mini Beslag?

Hva er mini Beslag?


Mini anfall --- kalt petit mal eller absenser --- er en form for epilepsi som kan behandles med medisiner. De fleste vil ikke merke noen har et fravær anfall fordi det ikke er noen uberegnelige bevegelser, bare stirre og kanskje noen øvre øyelokk rykninger. Stigmatisering av epilepsi har plaget mange lider gjennom årene, men her er folk som ikke la det holde dem tilbake, inkludert Charles Dickens, Vincent Van Gogh, Michelangelo og Agatha Christie.

Tegn og symptomer

Absensanfall innebære et tap av bevissthet om øynene er åpne, og lokkene kan flagre. Disse typer beslag lett kan ignoreres fordi de ikke forårsaker noen virkelige problemer. De kan vare 10 til 30 sekunder, og kan forekomme flere ganger på en dag. De vises vanligvis når personen sitter stille.

Det er farer som kan oppstå under et anfall, avhengig av hva personen gjør på den tiden. Svømming eller sykling kan presentere problemer hvis en person har et anfall mens du deltar i enten aktivitet.

Anfall kan bringes videre av hyperventilering og fotosyntese, selv om den største årsaken er sviktende å ta foreskrevne medisiner.

Tilstanden starter normalt i barndommen og kan forbli gjennom livet eller forsvinne i voksen alder.

Diagnose

Tar en historie av pasienten og familien er en av de første trinnene i å diagnostisere anfall fordi de kan være arvelig. De kan også være forårsaket av en hjerneskade eller visse sykdommer som AIDS, malaria og hjernehinnebetennelse.

Nevrologen bruker diagnostisk utstyr som forhåpentligvis gir ham et endelig svar. En electroencephalograph (EEG) blir brukt til å overvåke elektriske impulser laget i hjernen. Andre tester som kan være nyttig er computertomografi, (CT) skanning av hodet, og en magnetisk resonans imaging (MRI). Noen blodprøver kan også være gunstig.

Årsaker

Under en anfall den elektriske aktiviteten i hjernen blir ujevn og unormal. Det er mange ting som kan forårsake anfall. Hos spedbarn, kan de være et resultat av en fødsel defekt som påvirket hjernen eller en fødselsskade. Autoimmune sykdommer, infeksjoner, svulster, metabolske forstyrrelser som hyperglykemi og medisiner kan forårsake anfall. Noen årsaker er fortsatt ukjent.

Behandling

Absensanfall behandles med medisiner. Anti-anfall medisiner kan forårsake allergi symptomer som utslett. Justeringer av dosering kan gjøres i henhold til alvorlighetsgraden av allergi, og den virkning at medisinen har på beslagene.

Prognose

Medisiner er den eneste behandlingen på dette tidspunktet for absenser og har vært vellykket i å eliminere symptomer. Det er ingen kur, men behandlingen gjør det mulig for pasienten med denne lidelse å leve et normalt liv og delta i normale aktiviteter.

Forskning er med å finne årsaker ved å se inn gener. I noen studier har barn blitt funnet å ha færre anfall spise en fettrik diett som er lav på karbohydrater.

Hva er en RDW nivå?

Hva er en RDW nivå?


RDW står for den røde celle distribusjon bredde. Denne testen er et mål på hvor mye hver av røde blodceller varierer i størrelse. RDW er en del av en blodprøve, komplett blodprosent eller CBC, som måler mange andre komponenter i blod og blodprodukter.

Hva RDW Means

RDW forteller variasjon av størrelsen på de røde blodcellene. En lav telling betyr at de røde cellene ikke varierer mye i størrelse, mens en høy telleanordning cellene varierer mye med meget små og meget store røde blodceller. Et funn som er enten lav eller høy ville indikere behovet for ytterligere prøving for å identifisere årsaken til resultatene.

Hva er Normal

Det er vanligvis en viss variasjon i størrelsen av røde blodlegemer, og en normal RDW vil falle mellom 10,2 prosent til 14,5 prosent. Dette tallet vil være litt annerledes mellom laboratorier, men normalområdet vil bli gitt med testrapport.

En lav RDW

En lav RDW betyr at alle de røde celler er omtrent den samme størrelse. Dette kan være forårsaket av macrocytic anemi hvor det er svært få røde blodceller, men de er alle svært store. Det kan også være forårsaket i microcytic anemi der det er få røde blodceller, men de er alle svært liten.

Høy RDW

En høy RDW angir en bred variasjon i størrelsen av cellene, fra meget små til meget store. Dette kan skyldes tilstander slik som mangel på vitamin B12 og folsyre. I tillegg kan det peke på jern mangelfull anemi eller talassemi intermedia.

Hva er årsaken til Uro om natten?

Hva er årsaken til Uro om natten?


Få en god natts søvn er viktig for din velvære og generell helse. Hvis du får nok søvn, kan du utmerke seg i din ytelse under waking timer; du er mentalt skarp, mer produktiv og stress motstandsdyktig. Ulike faktorer, som for eksempel medisinske tilstander, og kostholdet ditt og livsstil, påvirker kvaliteten på søvnen din. Du kan ha en vanskelig tid å sovne, forbli sovende eller gå tilbake til å sove. Å vite hva som forårsaker uro kan hjelpe deg med å forbedre kvaliteten på søvnen din.

Restless Leg Syndrome

Restless Leg Syndrome (RLS) er preget av en ubehagelig følelse i bena som har en tendens til å bli verre om natten. Dette nevrologisk lidelse som forårsaker kløe, verkende og prikking av bena. Når du legger deg til å gå i dvale ubehag tendens til å starte så snart du begynner å føle deg avslappet. Det kan tvinge deg til å kaste og slå, og selv komme ut av sengen. Ifølge Help Guide nettsiden, tilstanden, som er mer vanlig hos kvinner, er forårsaket av en kjemisk ubalanse.

Trening

Trene tidlig på dagen hjelper deg å sove bedre om natten. Trene sent på dagen kan la deg urolig om natten; du kan ha en vanskelig tid å sovne. Trening øker kroppstemperaturen, og ifølge National Sleep Foundation, kan det ta seks timer før temperaturen kjøles ned til det punktet hvor utbruddet av søvn oppstår. De anbefaler å trene tidlig på kvelden, minst tre timer før sengetid.

Stress

Ifølge The Better Sleep Council, 65 prosent av amerikanerne mangler søvn på grunn av stress. Høyt stressnivå kan bringe på rastløshet om natten. Å bekymre seg forpliktelser og ansvar knyttet til hverdagen, enten det er privat eller profesjonelle liv, påvirker din nattesøvn. Fordi stress øker kortisol og adrenalin nivåer, kaste deg og slå og ikke klarer å sovne. Reduser stress før sengetid; ta et bad, lytte til rolig musikk eller lese en bok.

Diet

Å spise et stort måltid før sengetid kan bringe på sure oppstøt og halsbrann når du prøver å sove. Dette kan føre til problemer med å sovne. Forbruker koffein fra kaffe, te, visse brus og sjokolade kan også la deg rastløs. Mange mennesker spiser en kopp kaffe i ettermiddag som en pick-me-up, uten å vite at når leggetid kommer rundt, kan det føre til søvnproblemer. Alkohol kan bringe på søvn, men så snart det slites av, du våkner. Det reduserer også kvaliteten på søvn du får, og ved å våkne opp, kan du fremdeles føler deg sliten.

Søvnløshet og depresjon

Søvnløshet og depresjon er begge knyttet til rastløshet. Ifølge WebMD, folk som lider av depresjon ofte lider av søvnløshet og vice versa. De uttaler at kombinasjonen av depresjon og søvnløshet er mest sannsynlig forårsaket av hjernen kjemiske serotonin. Du kan ha problemer med å sovne og forbli sovende. Under dine våkne timer, kan du føle deg trøtt og sliten på grunn av mangel på søvn.

Hormoner

Hvis en kvinne er gravid, går gjennom overgangsalder eller mensen, det påvirker hennes hormoner og kan føre til urolige netter. Smerter fra menstruasjonssmerter kan holde deg våken om natten. Menopause og pre-menopause symptomer som svetting og hetetokter kan også føre til ubehag om natten, holde deg fra en god natts søvn. Regelmessig mosjon, et sunt kosthold og iført vide klær om natten kan bidra til å redusere symptomene.

Hva er noen kjennetegn av DNA?

Hva er noen kjennetegn av DNA?


DNA, eller deoksyribonukleinsyre, er allment kjent som den grunnleggende byggesten av livet. Disse molekylene inneholder en genetisk kode som tilsier cellulær aktivitet og biologisk utvikling i nesten alle levende organismer. DNA er gått ned fra foreldre og arvet av avkommet. Det tilsier spesifikke trekk, inkludert hva en person vil se ut til hvor lenge det er sannsynlig å leve. Den komplette humane genom består av omtrent tre milliarder DNA-molekyler.

DNA fra foreldre

Mennesker får ett komplett sett av gener fra sin mor og en annen fra sin far. Gener er sekvenser av nukleotider som holder informasjon for å bygge og vedlikeholde cellene. Gener kan diktere en persons hudfarge, kroppstype, personlighet og selv IQ. Totalt mennesker har ca 30 000 forskjellige gener spres mellom 46 kromosomer. Hvert kromosom inneholder litt færre enn 1000 gener.

Kromosomer

DNA er kveilet opp i kromosomer i cellekjernen av en celle. Bortsett fra kjønnsceller, inneholder hver celle 46 lineære kromosomer. Av de 23 parene av kromosomer (46 totalt), 22 er like i størrelse, form og genetiske innhold. Disse kromosomene kalles autosomer. Den 23. paret er kjent som et sex-kromosom. Det består av enten to X-kromosomer eller en XY-kromosom kombinasjon og bestemmer kjønnet til et individ. Celler med to X-kromosomer gi kvinner og celler med ett X og ett Y-kromosom avkastning hanner.

DNA-baser

Fire kjemiske baser utgjør DNA-koding: adenin (A), guanin (G), cytosin (C) og tymin (T). Basepar opprettes når basene A og T par opp og baser C og G par opp. Disse basepar kobling til en fosfatmolekyl og et sukkermolekyl, og skaper en større struktur kjent som et nukleotid. Nukleotider er ordnet i spiralformasjoner kalt dobbel helixes. Dobbeltspiralen er bygget på samme måte som en stige - sprosser er laget av basepar (enten A & T kombinasjoner eller C & G kombinasjoner) og sidestykkene er laget av sukker og fosfatmolekyler.

Replikering

DNA replikasjon er kritisk for nye celler. Alle nye celler må ha en nøyaktig kopi av DNA som var til stede i opprinnelsesceller. En kopi av arvelig "blåkopi" er viktig fordi den retter cellulær aktivitet og generell biologisk utvikling. Heldigvis kan hver tråd av dobbeltspiralen tjene som et mønster for duplisering.

Unikhet

DNA-sekvensering er unik i mennesker. Bortsett fra sjeldne tilfeller av eneggede tvillinger, vil ikke to mennesker har samme eksakte DNA. Imidlertid, av de omtrent tre milliarder basepar som kompletterer det humane genom, er over 99 prosent er den samme i alle mennesker. Den nærmeste levende slektning til mennesker, sjimpansen, deler 96 prosent av vårt DNA. Til tross for en tilsynelatende høy sammenligning rate, mennesker og sjimpanser har fortsatt 40 millioner forskjellige DNA-molekyler.

Hva er forskjellen mellom Fainting & mørkla?

Hva er forskjellen mellom Fainting & mørkla?


Våkner opp etter besvimelse eller mørkla kan være en skremmende opplevelse for de som har lidd av slike hendelser. Mange ganger, kan du miste oversikten over tid og våkne opp med å ha noe minne om de siste få sekunder eller timer. Mens besvimelse og mørkla er begreper som brukes om hverandre for å beskrive miste bevisstheten eller minne for en tidsperiode, hendelsene er svært forskjellige.

Besvimelser

Den medisinske termen for besvimelse er "synkope" og er preget av et midlertidig tap av bevissthet etterfulgt av fullt våkenhet. Besvimelse kan også føre til tap av muskelmasse som fører til fallende eller slumping over i løpet av en besvimelse spell. Besvimelse skyldes en midlertidig tap av blodtilførsel til hjernen. Besvimelser kan være godartet, men kan også være en indikasjon på en større lidelse. Hjerteforstyrrelser som påvirker strømningen av blod gjennom hjerte inkluderer ofte besvimelsesanfall.

Mørkla

Mens mørkla er ofte et begrep som brukes for å beskrive besvimelse, det er også preget av et tap av hukommelse forårsaket av overdreven drikking. Alkohol svekker din evne til å utvikle langsiktige minner og beholde nylig oppnådd informasjon for korte perioder av gangen. Under en blackout, kan du være i stand til å delta på arrangementer med noe minne om dem etterpå.

Besvimelse: Ting å gjøre

Hvis du er til stede når noen besvimer, er det viktig å plassere personen på ryggen og sjekk for å sørge for at personen puster. Gjenopprette blodstrømmen til personens hjernen ved å heve personens bein over hjertenivå, vanligvis 12 inches fra bakken. Løsne restriktiv klær for å hjelpe skikkelig blodstrøm. Hvis personen ikke gjenvinne bevissthet innen ett minutt, ring 911.

Mørkla: Ting å gjøre

Hvis du svart ut under en natt med drikking, er det viktig å snakke med venner og gå tilbake samme vei. Kvinner er mer utsatt for svart ut enn menn, først og fremst på grunn av måten kvinner forbrenne alkohol. Det er viktig å lære hva som skjedde under svart ut siden du kan ha engasjert i ubeskyttet sex, begått en forbrytelse eller forårsaket andre skader på livet ditt med noe minne om slike hendelser.

Hva Skudd trenger folk Etter 18 år?

Hva Skudd trenger folk Etter 18 år?


Vaksinasjon mot sykdommer som kan unngås ikke ender når et barn vokser opp. Nye vaksiner blir stadig introdusert for å beskytte voksne mot slike farlige sykdommer som hjernehinnebetennelse. Voksne må være ansvarlig for å holde sine vaksiner oppdatert. Oppsøke helsevesenet leverandør hvis det er et spørsmål om vaksiner. The Centers for Disease Control and Prevention tilbyr en interaktiv spørreskjema for å finne ut hva vaksiner er nødvendig, og WebMD gir en oversikt over anbefalte vaksinasjoner for voksne.

Influensa

Vaksinasjoner er tilgjengelig mot sesong stammer av influensa samt H1N1-viruset, kjent som "svineinfluensa". Fordi influensa virus forandrer seg, vaksiner er endret for å bekjempe hver ny stamme. En vaksine varer i et år. Alle voksne, spesielt de med et hjerte eller lungesykdom og andre kroniske tilstander, samt gravide og pensjonister, bør få årlige influensa skudd.

Pneumokokkpolysakkaridvaksine

Denne vaksinen forhindrer ikke lungebetennelse, men det kan avverge alvorlige komplikasjoner som kan oppstå. Folk 65 år og eldre bør få denne immunisering, og de i alderen 2-64 bør vaksinert om de har astma eller kroniske sykdommer, inkludert hjerte-eller lungelidelser. Lungebetennelse vaksiner kan gis bare en gang, ofte med en influensa skutt - "influensa og pneu" - og kan trenge å bli gitt på nytt i fem år.

Meningokokk (MCV4)

Hjernehinnebetennelse er en spesielt farlig sykdom blant unge voksne. Inoculation beskytter mot bakteriell hjernehinnebetennelse. Tenåringer og college-bundet unge bør få MCV4 skudd hvis de aldri har mottatt en eller hvis det har vært fem år eller mer. Voksne med nedsatt immunforsvar kan trenge to skudd pluss en booster i fem år, mens andre voksne kan få en enkelt dose. Forskjellige former av vaksinen gis til mennesker i henhold til deres alder.

Hepatitt A og Hepatitt B

Voksne som bor i eller reiser til Sentral-eller Sør-Amerika eller andre fremmede land bør få to Hepatitt A skudd seks måneders mellomrom. Voksne som ikke har fått hepatitt B shots bør få tre skudd over en fire måneders periode hvis de kommer til å være på reise, eller hvis de ellers er i faresonen. En kombinasjon hep A og hep B vaksine er tilgjengelig for voksne 18 år eller over.

HPV

Andre vaksiner kan anbefales for reisende til områder der visse sykdommer er utbredt, for de som ikke fikk skuddene da de var yngre, eller om en ny vaksine blir tilgjengelig.

Nye vaksiner inkluderer humant papillomavirus vaksine som beskytter unge kvinner mot to typer virus som forårsaker livmorhalskreft. Kvinner mellom 13 og 26 bør få tre doser av Cerarix eller Gardasil over en seks måneders periode.

Polio

Polio vaksiner blir rutinemessig gitt til barn, men voksne som kan reise til et område der sykdommen ikke har blitt utryddet, eller de som ikke fikk den komplette serien av vaksinen som barnet kan trenge tre doser av vaksinen.

MMR og Tdap

MMR vaksine mot barnesykdommer meslinger, kusma og røde hunder (tysk meslinger) er anbefalt for personer 19-49 med ingen bevis for immunitet; en dose er nok for mennesker 50 og over. Stivkrampe, difteri og pertussus (Tdap) skudd er gitt til barn, men voksne bør få Td booster skudd hvert 10. år. Mellom 19 og 64, bør voksne få en Tdap skudd i stedet for Td for å beskytte mot kikhoste.

Chicken Pox

Vannkopper er en relativt godartet sykdom i barndommen, men det kan være farlig i eldre mennesker. Voksne som ikke er immune bør få to doser av varicella vaksine fire ukers mellomrom. CDC rapporterer at vannkopper dødsfall har falt drastisk på grunn av vaksinen, først og fremst i antall barnedødsfall, men voksne dødsfall er også redusert fordi det er færre smittsomme barn smitte andre.

Helvetesild (Herpes zoster)

Helvetesild er en smertefull virusinfeksjon som oppstår på hver side av kroppen. Det skyldes viruset som forårsaker vannkopper. En vaksine mot helvetesild er anbefalt for de over 60. Vaksinasjonen kan bidra til å forhindre helvetesild eller gjøre et angrep mindre smertefull.

Hva er årsakene til kramper i lårene?

Hva er årsakene til kramper i lårene?


Kramper i låret er en smertefull opplevelse brakt videre av dehydrering, stive muskler og / eller mangel på viktige mineraler og vitaminer i kroppen. Den resulterende smerte er vanligvis oppleves når en person i utøvelsen - men kan kramper oppstå når en person sover. For å lindre smerte, er det nødvendig å konsumere den nødvendige mengde av vann og næringsstoffer hver dag, og for å strekke ut såre muskler før og etter trening. I tillegg kan ligge på ryggen bidra til å midlertidig lindre kramper muskler.

Funksjoner

Kramper i låret er vanligvis forårsaket av dehydratisering, eller mangel på viktige mineraler i kroppen. Når kroppen er dehydratisert, blir for mye vann og salt tapt i form av svette, noe som resulterer i en ødeleggende smerte. Når et legeme mangler de mineraler som er nødvendige for å utføre --- inkludert kalium, magnesium og kalsium --- kroppen ikke er i stand til å regulere aktiviteten i nerver og muskler. I tillegg er ikke forbruker de nødvendige åtte glass vann om dagen kan forlate en muskel sultet for hydration den trenger. Derfor er det viktig å konsumere riktig mengde mineraler og vann hver dag for å motvirke lår kramper.

Forebygging

Lår kramper er forårsaket av dehydrering, så det er viktig å holde seg hydrert til enhver tid, og spesielt på varme dager eller mens du trener. Noen mennesker synes at å drikke mindre vann før og under en treningsøkt kan bidra til å bekjempe kramper; bør imidlertid mer vann inntas etter trening i slike tilfeller. I tillegg kan regelmessig inntak av frukt og grønnsaker med høyt magnesium, kalium og kalsium forhindre fremtidige kramper. Det er også viktig å strekke før og etter trening, ved hjelp av strekninger som spesifikt retter kramper lårmusklene.

Symptomer

En lår muskel kramper når det er skarp eller ødeleggende smerte mens du trener eller sover. Musklene berørte kan føle varmt å ta på og kan føle seg sliten eller stiv. Ofte lår kramper krever en person til å stoppe hva de gjør og vent på at smertene å avta. Smerten kan avta etter stretching, dype vev massasje eller bruk av varmeputer.

Midlertidig Treatment

Så snart kramper begynner, ligge flatt på ryggen med den berørte beinet hevet. Hvis posisjonen er ubehagelig, sette foten mot veggen for støtte. Hvis krampe er på baksiden av leggen, heve og rette den berørte beinet, hvile beinet mot en vegg eller et tre hvis ikke klarer å holde balansen. Sakte bøye kne for å bli kvitt krampe i låret. Hvis krampe er på forsiden av leggen, bøy kneet slik at kneet kommer nærmere brystet. Masser låret muskelen fast med fingrene. Forlenge beinet og dypt massere det berørte området inntil kramper går unna. Bor hydrert og ta lange, varme dusjer eller bad kan også hjelpe. For ekstra komfort, kan Epsom salter legges til badevannet for å øke muskelavslapning.

Langsiktig løsning

I tillegg til forbruker minst åtte glass vann om dagen, er det viktig å konsumere mat rik på magnesium, kalium og kalsium, noe som bidrar til å forhindre lår kramper. Ifølge United States Department of Agriculture, bløtdyr, hvit fisk, avokado, bananer og gulrot juice er alle gode kilder til kalium. Bygg, artisjokker, svarte bønner, hele hvetemel og mandler er gode kilder til magnesium. Melk, ost, yoghurt og iskrem er gode kilder til kalsium. Hvis kramper oppstår oftere eller kramper føler seg mer alvorlig, snakke med legen din, da disse kan være tegn på underliggende forhold, inkludert trombose, embolisms og fibromyalgi.

Hva er årsakene til brennende følelse i indre lår?

Hva er årsakene til brennende følelse i indre lår?


Det er tider når brennende følelse påvirker lår området. Svie i låret området, kan resultere fra ufarlige saker til alvorlige forhold. Du kan ha bekymringer, enten på grunn av personlig erfaring eller observere andres etappe problemer. Her er noen svar om hva som forårsaker dette ubehagelig tilstand.

Parestesier

De brennende følelse som du kan føle i låret området er en medisinsk tilstand som kalles "parestesi", hvor det føles som pinnene er prikk hele låret. Presset på en nerve kan forårsake dette, spesielt når nerve synes å bli klemt, som påvirker blodstrøm. Spinal problemer kan også forårsake disse brennende, prikkende følelse.

Diabetes

Ett av symptomene på diabetes er svie i låret området. Dette skyldes at når en person har diabetes, kan svie oppstå fra en komplikasjon på grunn av blokkering av blodårer. Med diabetes, bena er gjenstand for infeksjon, nummenhet, kulde og svie.

Åreknuter

Når åreknuter form, føre de i hevelse i beinet som kan være ledsaget av en brennende fornemmelser. Med denne tilstand, årer er forstørret og mørkere i farge. Disse årer bli tydelig og kan se ut som de er forgrening hele lår regionen.

Muskelproblemer

Muskelproblemer kan også føre til svie i låret området, spesielt når musklene er utmattet. Muskelsvakhet kan påvirke dine opplevelser i låret området, utløser musklene til å nappe, føler deg kald eller forårsake svie når under stress. Holde beinet på begrensede posisjoner i lange perioder kan også føre til at musklene til tretthet, forårsaker flere opplevelser.

Isjias

Isjiasnerven er nerve som går gjennom lårene og hoftene, og når dette er komprimert, kan det føre til isjias. Røttene kan bli irritert og når dette skjer, kan smerte kjøre gjennom rygg og ben områder. Isjias kan føre til svie i låret.

Hva er en BOC Optiker?

Hva er en BOC Optiker?


Optikerne inkluderer optikere, øyeleger, optikere og optiske teknikere. Optikere hjelpe sine kunder ved å skape den mest flatterende utseende mulig mens korrigere sin visjon.

Hva optiker Betyr

En utlevering optiker er et øye profesjonell som hjelper folk velger rammer, linsematerialer og linsebelegg for å matche personens behov og interesser. Ved hjelp av en visjon resept levert av en øyelege eller optiker, gjør optiker briller eller kontaktlinser for hennes klienter. Optikere måler flere aspekter av sin klient øyne for å passe de rammer og linser riktig til hver enkelt persons behov.

Sertifisering

Mange stater i USA krever at optikere å være lisensiert eller sertifisert. Å være sertifisert indikerer at optikeren har visse krav utdanning og har bestått en test av ferdigheter i feltet. Ved å kreve sertifisering, kan statene være trygg på at optikere som opererer i deres jurisdiksjon er kvalifisert til å dispensere briller og linser kompetent. Selv om optikere ikke er pålagt å være lisensiert i alle stater, bedrifter ofte foretrekker å ansette bare sertifiserte optikere. Klienter kan være mer sannsynlig å stole på en optiker som er sertifisert.

BOC og ABOC Optikere

Optiker sertifiseringsorganer kan være regionale, statlige eller nasjonale. En BOC optiker er en som er "Board of Opticianry sertifisert." Den primære sertifiseringsorganisasjon for optikere er den amerikanske Board of Opticianry eller ABO. ABO tilbyr nasjonal sertifisering for optikere. De optikere som er sertifisert gjennom denne organisasjonen anses ABO-sertifisert eller ABOC.

Fordeler med ABOC

Å være sertifisert gjennom ABO viser en arbeidsgiver at du oppfyller nasjonale standarder innen opticianry. Ifølge ABO, 75 prosent av arbeidsgiverne betale høyere lønn til disse optikere som er sertifisert, 75 prosent av arbeidsgivere foretrekker å ansette optikere som er sertifisert, og 40 prosent viser preferanse til sertifiserte optikere når anbefale for kampanjer. Videre 90 prosent av stater baserer sine konsesjons retningslinjer på ABO eksamener. Derfor kan ABO sertifisering kvalifisere en optiker for å arbeide i ulike stater, slik at personen til å kunne bevege seg mellom stater uten å måtte passere flere tester for sertifisering.

Hvordan finne ut hva en skadet eller Trakk mage muskler Feel Like

Hvordan finne ut hva en skadet eller Trakk mage muskler Feel Like


Hvis du ikke vet førstehånds hva en trakk abdominal muskel føles, anser deg selv heldig. Inntil du skade musklene kjernen, trenger du egentlig ikke klar over hvor mye du faktisk bruker dem. I daglige aktiviteter som å puste, stående eller sittende overkroppen er alltid involvert. Arealet av torso og til i dagligtale kalles "mage" er mer korrekt kalt mageregionen. Se en lege hvis smertene er ledsaget av feber, hevelse eller rødhet; årsaken kan være noe som krever umiddelbar oppmerksomhet.

Hvordan finne ut hva en skadet eller Trakk mage muskler Feel Like

Ta et dypt åndedrag. Fyll lungene helt og hold luften i noen sekunder. Hvis du føler en sterk, verkende følelse i magen, kan det være en skadet eller trukket mage - eller, mer korrekt, ab - muskel.

Slipp luften ut av lungene. Hvis du arbeider med en trakk mage muskler, når du slutter å bruke eller flytte området, bør du føle deg bedre i løpet av noen få øyeblikk.

Sitt på en stol og slå overkroppen fra side til side. Turning er en av de vanskeligste oppgavene med en trakk abdominal muskel. Du kan føle en bankende smerte, ikke en stikkende smerte.

Vent noen dager og prøve trinnene ovenfor på nytt. Trakk magemusklene ikke ta lang tid å helbrede. Hvis du fortsatt har den bankende følelse etter flere dager, ringe legen din og sette opp en avtale. Det er andre skader, som for eksempel en forstuet ribbein, som kan være den skyldige.

Hint

  • Se en lege umiddelbart for mystisk magesmerter, spesielt hvis det er uutholdelig eller ledsaget av rødhet, hevelse eller feber. Mulige årsaker kan omfatte blindtarmbetennelse eller andre forhold som trenger akutt behandling.
  • Aldri sette varme på en skade mindre spesifikt bedt om å gjøre det av legen din. Selv om varmen kan føle seg bra, noen ganger kan det gjøre mer skade enn godt.