Digidexo.com

Diet Tea for Nyresyke

Diet Tea for Nyresyke


Hvis du har nyresykdom eller diabetes, noen måter å forberede te er bedre enn andre. Prøv for eksempel å permittere sukker i teen. Sukker er vanskelig for en nyrer å håndtere. Hvis du har diabetes, er det enda viktigere å administrere blodsukkernivået gjennom å unngå sukker og drikke riktig te. Hold lesing for å lære hvordan du ellers kan bruke te til din fordel, spesielt diett te.

Hold en mat / drikke Diary

Drikk diett te ved brygging av te og ikke legge noen kunstige eller naturlige søtstoffer. Hvis du føler at din te mangler, kan du prøve en te som er naturlig søt, som en urte frukt te som ikke inneholder noe sukker. Hvis du virkelig ønsker å blidgjøre te, vurdere å bruke agave, som ikke er så ille som honning, sukker eller kunstige søtstoffer. Hold en matdagbok opptak alt du spiser og drikker (inkludert noen "rot-ups").

Unngå te med koffein

Hvis du har nyresykdom, unngå å drikke te med for mye koffein, for eksempel Darjeeling, Assam og andre typer svart te. Hvit og grønn te er svært lav i koffein. Du trenger ikke å sette noen sukker i disse typer te fordi de ikke er veldig snerpende.

Drikk te som hjelper med Urin Flow

Hvis du har nyresykdom, bør du vurdere å drikke mais-silke te, som bidrar til å få nyrene tilbake til helse. Dessuten er tranebær-te fordelaktig; det ødelegger bakterier og re-acidifies ens urin. Salvie te er også nyttig i kampen mot nyreproblemer.