Digidexo.com

klage på konsultasjon hos kjeveortoped

Hva er en konsultasjon for tannregulering?

En konsultasjon for tannregulering er en nødvendig orthodontist besøk for å fastslå behovet for tannregulering, til størrelse bukseseler og bestemme på ulike andre faktorer som gjelder de forestående tannregulering. Høringen vil vare ca en halv time, og dekker ulike aspekter av bukseseler samt gi pasienter og deres foreldre med all nødvendig informasjon.

Diagnose

Hovedfokus på bukseseler konsultasjon er å avgjøre behovet for tannregulering. Denne diagnosen er ofte hentet før konsultasjon avtale, men vil bli diskutert i referanse til planene behandlingstilbud for pasientens kjeveortopedisk problemer. Bilder av tenner og røntgen av munnen vil bli tatt på konsultasjon, og en molding av tennene kan tas.

Behandling

Pasientens spesifikke behandlingsplan vil bli diskutert og skissert på bukseseler konsultasjon. Behandling planer kan omfatte iført en retainer for et par uker før har bukseseler plassert. Tiden bukseseler må være på plass vil også bli diskutert på konsultasjon. Det er under diskusjonen av behandlingen når orthodontist vil forklare pasienten og pasientens foresatte nødvendig omsorg for bukseseler. Ved konsultasjon besøk, vil pasienten få lov til å bestemme fargene på sine bukseseler.

Andre alternativer

Alternative behandlinger vil også bli diskutert på bukseseler konsultasjon. Alternative behandlinger kan omfatte kun iført en retainer eller iført en klar munn vakt apparat.

Advarsler

Ved konsultasjon avtale, vil orthodontist diskutere risiko og komplikasjoner forbundet med seg bukseseler. Orthodontist vil da varsle pasienten om smerter og ubehag forbundet med bukseseler og mulige problemer bukseseler kan lage, for eksempel fjerning av emalje fra tennene og tannkjøtt sårhet og blødninger.

Økonomiske ordninger

Fordi bukseseler er dyrt, er det viktig at betalingsvilkår skal behandles på konsultasjon avtale. Ved konsultasjon, kan kjeveortoped spørre pasienten og foresatte dersom pasienten har dental forsikring. Hvis pasienten ikke har dental forsikring, kan kjeveortoped kunne sette pasienten opp på en betalings plante eller kan kreve den totale kostnaden for tannregulering skal betales på forskudd. Betalingsplanen alternativet er ikke tilgjengelig på alle kjeveortopedisk kontorer.

Hvordan å få vekt etter bulimi

Ifølge lisensiert kostholdsekspert Joanne Larsen, kan begrense kaloriinntaket ved å spyle føre til at stoffskiftet å gå ned som kroppen forsøker å spare energi. Når bulimisk gjenopptar et normalt spisemønster, vil kroppen hennes automatisk omstille sin metabolic rate tilbake sin pre-bulimi tilstand.

Hvordan å få vekt etter bulimi

Økende vekt

forbruke flere kalorier. Ifølge UCLA pedagogisk nettsted, må du forbruke 3500 kalorier bare for å få enda ett pund. For å få ett pund per uke, vil du trenger å konsumere en ekstra 500 kalorier hver dag. For å gjøre dette, må du spise tre store måltider per dag, pluss ytterligere tre snacks. Konsumere mat som er høy i sunt fett, som fisk, nøtter og biff.

Spis mer karbohydrater som brød og pasta. Dette vil sikre at du får nok energi til å utføre fysisk aktivitet som er nødvendig for å gjenopprette kroppen tilbake til det opprinnelige, sunn tilstand.

Ta kontakt med en lisensiert kostholdsekspert for å skikkelig vurdere dine diettbehov. Han vil vurdere din personlige situasjon og designe en diett program som passer dine behov direkte. En konsultasjon hos en kostholdsekspert er dekket under de fleste medisinske forsikring planer.

Fortsett å drikke rikelig med vann, men også legge til væsker som inneholder mye fett som melk, juice, shakes og brus. Legg protein pulver til et glass med vann for å forbruke flere kalorier daglig.

Trening for å bygge muskler og oppnå en sunn vekt. Gå en mil eller to hver dag, og bare gjøre vektløfting øvelser med manualer. Utføre mye cardio øvelser, som løping eller aerobic, vil føre til at du mister vekt.

Snakk med en rådgiver på skolen eller en psykolog mens du fortsetter på veien til bedring etter bulimi. Hold en matdagbok som vil spore ditt daglige matinntak, som visuelt se fremgangen din kan holde deg gående i riktig retning.

Ikke kirurgisk Feather Lift Prosedyrer

En fjær lift er en type tråd heis. Det gir mange av fordelene med en mini-face lift uten nedetid. Det er gjort under en lokalbedøvelse og på poliklinisk basis. Hurtighet av denne prosedyren har gitt den navnet "lunsjtid ansiktsløftning." Den lokke av denne prosedyren er at den er rask og kan gjenopprette ansikts tautness. Ulempene er det er kostbart og kontroversielt.

Identifikasjon

Fjær heisen ble utviklet i Moskva i 1999 av kosmetisk kirurg, Marlen Sulamanidze. Som teknikken ble perfeksjonert, kirurger flyttet fra å bruke plast sting til mono filament tråd, kalt Aptos. Tråden føres inn under huden med en nål. Ved enden av tråden er en liten barb som brukes for å tilveiebringe løft ved å bygge inn i ansiktsvevet.

Funksjoner

Fjær lift kan brukes til å løfte kinn, kjever, og øvre panne. Et område av ansiktet, kan for eksempel kinnene vanligvis gjøres i to timer. Den perfekte kandidat er noen som ikke har en stor mengde av sagging og er ung eller middelaldrende.

Time Frame

Tråden må heisen omtrent seks uker for å sette på plass. Ansiktet kan strekke og forvrenge derfor er det viktig å unngå ting som kan føre stretching. Ting som å åpne munnen for bredt eller smiler for mye kan påvirke resultatene. De fleste pasienter kan gå tilbake til arbeidet innen to dager, mens andre tar medføre nedetid.

Betraktninger

Dette er en relativt ny prosedyre som har mindre enn ti års historie. Avhengig av hvor informasjonen er innhentet, vil du bli fortalt at tråden lift varer ett år, fem år, og noen foreslår opp til ti. Med andre ord er det ingen konkluderende informasjon om hvor lenge inngrepet varer. Ifølge Consumer Guide to Plastic Surgery, "En betydelig risiko for tråden lift prosedyren er at du kanskje ikke merke noen forbedring."

Advarsel

Det har vært noen rapporter om sutur migrasjon forårsaker forvrengning i utseendet på ansiktet. Selv om dette er sjeldent, det er et reelt problem. Det har også vært klager på at hos personer med tynn hud trådene kan være synlig gjennom huden. Som med alle kosmetiske inngrepet sørge for at din lege er styret sertifisert og erfaren i prosedyren at du gjennomfører.

Hva er uterinfibroid Cyster?

Uterin fibroid cyster er noncancerous tumorer som vokser i eller rundt uterus. Livmor fibroids er en vanlig medisinsk klage, som forekommer hos opptil 80 prosent av kvinner i en alder av 50, ifølge womenshealth.gov. Flertallet av tilfellene oppstår hos kvinner i 40-årene og 50-årene.

Hva er Fibroids?

Livmor fibroid cyster er også kjent medisinsk som leiomyom eller myom. De er muskuløse, godartede svulster som vokser i livmorslimhinnen. Livmor fibroids kan vises som en eller flere vekster, er runde og avlange i utseende, og varierer i størrelse. En livmor fibroid kan være så stor som en grapefrukt, men i sjeldne tilfeller kan det vokse enda større.

Årsaker

Det er ingen kjente årsaker til livmor fibroid cyster, men ifølge womenshealth.gov, har sine forekomster vært knyttet til genetikk og hormonelle ubalanser i østrogen og progesteron. Også ifølge womenshealth.gov, det er ikke noen klare indikasjoner på hvordan de slutter å vokse, eller hvordan å krympe dem, selv om området sier at hormoner bidra direkte til sin vekst. Disse cyster synes å vokse raskt hos kvinner som har dem under svangerskapet, og krympe i årene frem til overgangsalderen

Symptomer

Symptomer på livmor fibroid cyster er kraftige blødninger, infertilitet (dette er sjelden), forstørret abdomen, hyppig vannlating, smerter ved samleie, metthetsfølelse i magen, og anemi (forårsaket av kraftig blødning). Men noen kvinner med livmor fibroid cyster har ingen symptomer i det hele tatt.

Diagnose

Å starte diagnostisering prosessen, kan legen din foreslå en bekken eksamen, som vil vise om en klumpete, uregelmessig formet, eller forstørrede livmoren er til stede. Denne diagnosen alene er vanligvis nok, men i visse tilfeller fibroids kan være vanskelig å føle seg ut. Da en transvaginal ultralyd anvendes for å bekrefte tilstedeværelse av fibroider. I tillegg til disse undersøkelsene, kan en endometriebiopsi være nødvendig for å utelukke kreft.

Behandling

Behandling avhenger av alder, helse, alvorlighetsgrad av symptomer og fibroid type. Enkelte kvinner kan bare trenger å ha sine livmor fibroids overvåkes av bekken eksamener eller ultralydundersøkelser. Behandlingstilbud omfatter bruk av p-piller for å kontrollere blødning, jerntilskudd for å lindre anemi, ibuprofen eller Naprosyn for kramper og smerte. Noen kvinner kan trenge å ta hormonbehandling eller p-piller for å regulere hormonelle ubalanser.

Informasjon om La oss få Thin Vekttap System

The La oss få Thin Vekttap System er et vekttap program utviklet av Dr. Michael P. Girouard. Etter et privat møte på en av Dr. Girouard tre North Carolina klinikker, går kunden en månedslang program som vanligvis kombinerer narkotika, utdanning og en diett plan for å tillate kunden å oppnå vekttap.

Initial konsultasjon

Ifølge letsgetthin.com, må kunden ha en første konsultasjon hos en av Dr. Girouard sin Vekttap og velværeklinikker, som alle er lokalisert i North Carolina. Under besøket vil klienten gjennomgå en fysisk undersøkelse. På dette punktet, vil Dr. Girouard og hans stab å skape et vekttap plan skreddersydd til kundens behov. Denne planen omfatter oftest foredrag for utdanning, et redusert kaloriinntak og en kombinasjon av en appetitt undertrykkelse narkotika og en serie av humant choriongonadotropin injeksjoner, som hjelpemiddel i å bryte ned fett. Klienter er ikke nødvendig å ta injeksjoner eller appetitt suppressant.

Etter Program

The La oss få Thin Vekttap System varer vanligvis i opptil fire måneder, ifølge letsgetthin.com. I løpet av denne tid, følger kunden sitt plan. Dersom foreskrevet injeksjoner, kan kundene administrere gang-en-ukers injeksjoner selv eller komme inn i klinikken for å motta dem. Etter fire måneder, hvis klienten er stadig å miste vekt, er han eller hun revurderes. Dersom kunden ønsker, kan han eller hun fortsette programmet etter en nødvendig fire ukers pause.

Kostnad

For det første kontor besøk, er prisen $ 80. Klienten er vanligvis også gitt en måneds forbruk av appetitt suppressant og injeksjoner, noe som bringer den første prisen til mellom $ 140 og $ 160.

Den fire ukers oppfølging besøk, ifølge den nettsiden, typisk kjøre mellom $ 105 og $ 120.

Hvordan Floss Around Bukseseler

Hvordan Floss Around Bukseseler


Tanntråd rundt tannregulering er en av de sikreste måtene å holde tennene friske. Fordi beslag og ledninger lage små steder for mat for å bli fanget, er det spesielt viktig å bruke tanntråd daglig for å beskytte tannhelse og sikrer vakre tenner når tannregulering kommer av.

Bruksanvisning

•  Kjøp vokset tanntråd. Unwaxed floss en tendens til å makulere når den blir fanget på metall ledninger og brak av bukseseler. Vokset floss en tendens til å holde sammen og skyv mellom tennene og rundt tannregulering gjør tanntråd mye enklere.

Bruk ca 18 inches av floss. Pakk endene sikkert rundt fingrene til å holde floss sklir. Pass på å justere og flytte floss etter hvert få tennene til å unngå å bruke den samme seksjonen gjentatte ganger. Etterjustering floss holder plakk fra å bli satt rett tilbake mellom tennene, og det bidrar til å unngå å bryte floss.

Vurdere en floss treing. Den vanskelige delen om tanntråd rundt bukseseler blir floss under hoved wire og mellom tennene. Floss threaders er hendig lite plastsløyfer som tillater brukeren å træ floss under wire og mellom tennene.

Bruk jevnt trykk. Når du har floss mellom tennene og forbi bukseseler, bruke lys, selv press for å gni mellom tennene og fjerner plakk bygge opp. Sterkt press kan forårsake tannkjøttskader eller til og med bryte den skjøre ledninger av bukseseler.

Søk profesjonell hjelp hvis du trenger det. Tanntråd rundt bukseseler kan være vanskelig de første gangene. Hvis du har problemer, søke råd hos kjeveortoped eller tannlege. De kan vise deg nøyaktig hvordan du skal bruke tanntråd rundt bukseseler trygt og effektivt.

Steps of Lasik

Steps of Lasik


LASIK er en kirurgisk prosedyre som brukes til å korrigere en persons syn ved omforming hornhinnen. Mens det har vært noen risiko forbundet med Lasik, ugunstige bivirkninger er sjeldne. Å vite hvordan prosedyren fungerer og veiing av risiko og fordeler anbefales.

Lasik Konsultasjon

En konsultasjon hos en lege er er det første skrittet for å sjekke hornhinne helse og tykkelse og intraokulært trykk. En Wavescan test på pasientens øye gir legen en "kart" av øyet som han kan lese for å finne ut om pasienten er en god kandidat for LASIK.

Preoperativ eksamen

Det kreves preoperativ eksamen for å utelukke eventuelle interne øyesykdommer som har gått upåaktet hen. For en tid før eksamen (vanligvis 1-4 uker), må en pasient ikke bruker kontaktlinser, slik at hornhinnen tilbake til sin naturlige form.

Preoperative Basics å vite

En muntlig beroligende kan gis for å hjelpe pasienten til å slappe av siden under operasjonen siden pasienten må se på et blinkende rødt lys mens du holder hodet helt stille. Legen vil sette dråper bedøvelse inn i øyet og deretter et øyelokk holderen er satt på plass for å hindre øyet fra å blinke.

Kirurgi

En lege bruker en laser til å kutte hornhinnen, og skaper en beskyttende hornhinnen "klaff". Deretter bruker hun en "cool beam" laser for å omforme hornhinnen for å korrigere nær-sightedness, astigmatisme og langt hold. Den hornhinnen blir da erstattet i løpet av det rekonstituerte hornhinne.

Postoperativ Recovery

De fleste pasienter blir værende i lege omsorg for omtrent en halv time etter operasjonen, slik at legen kan utføre den første postoperative eksamen, der vil han tilføre pasienten spesiell øyedråper til hjelp i healing. Pasienten vil trolig tilbake neste dag for en annen postoperativ eksamen.

Forholdsregler

LASIK kirurgi er ikke anbefalt for gravide eller ammende kvinner, personer som har en vaskulær, autoimmune eller immunsviktsykdommer. Lasik er heller ikke anbefalt for personer under 18 år.

Hvordan klage på en kjeveortoped

Sende inn en klage mot en kjeveortoped er ikke vanskelig når du har den nødvendige informasjonen. Prøv å eksos alle andre veier før innlevering en klage mot en kjeveortoped og sjekke vilkårene i kontrakten din, hvis du signert en før behandlingsstart. Din kjeveortoped bør leve opp til den opprinnelige avtalen, og gir deg en rimelig standard vare. Hvis han / hun ikke har gjort det, så er du helt rett i å sende inn en klage.

Bruksanvisning

•  Forbered din sak. Tenk på hvorfor du ikke er fornøyd med nivået på tjenesten som leveres. Visste sluttresultatet avviker fra de forventede resultatene diskutert under første konsultasjon? Var dine forventninger til kjeveortopedisk behandling realistisk? Ble du belastet ekstra avgifter i løpet av behandlingen? Gjennomgå e-post, talemeldinger, en signert kontrakt, fotografier og / eller notater fra kontorbesøk eller diskusjoner. Du vil trenge disse for å sende inn en klage mot en kjeveortoped, men bør utforske de følgende først. Ta notater og identifisere områder der kjeveortoped kan ha unnlatt å gi en viss grad av service.

Få en andre (eller tredje) mening. Finn 1-2 kjeveortopeder som gir gratis konsultasjoner og planlegge avtaler. Spør kjeveortopeder hva løpet av behandling de vil anbefale. Tror de at tennene og smilet kan bli bedre? Be om et gebyr sitat, og spør hva avgiften ville dekke. Forklar tidligere behandling så langt og bekymringer. Gode ​​kjeveortopeder kan gi forslag til hvordan du går frem før du sende inn en klage mot en kjeveortoped.

Snakk med kjeveortoped. Før du sende inn en klage mot kjeveortoped, snakke med ham / henne om behandlingen. Diskuter dine opprinnelige forventninger og hvorfor du er skuffet over nivået på tjenesten du har mottatt. Referere til notatene du forberedt under trinn 1. Spør din kjeveortoped for å gjenoppta eller fortsette behandling, uten ekstra kostnad, å ta opp dine bekymringer. Hvis din orthodontist balks eller nekter å gjøre det, rolig informere dem om at du vil utforske alternativer og kan sende inn en klage. Hvis din orthodontist er åpent for diskusjon, men ønsker å kreve et gebyr, kan du vurdere å forhandle.

Be om en fagfellevurdering. Statens dental samfunnet (se Resource avsnittet nedenfor for link) vil sette sammen en gruppe av jevnaldrende til å vurdere saken (herunder om gebyr var overdreven), møte med både deg og din kjeveortoped, og anbefaler et utfall. De kan også sende inn en klage mot en kjeveortoped etter at de avslutter sin gjennomgang.

Send inn en klage. Hver stat har ulike etater som fører tilsyn med kjeveortopeder. I New York, oppsyn med undervisningsavdeling faglig uredelighet og disiplin for kjeveortopeder (se lenke i Resource avsnittet nedenfor). Gjennomgå prosedyrer og skjemaer som du trenger for å fullføre for å sende inn en klage mot en kjeveortoped.

6. Utforsk rettssaker. Som en siste utvei, hvis du ikke er fornøyd med utfallet av trinn 4 og 5, kan det være lurt å vurdere å saksøke kjeveortoped. Ettersom dette er et dyrt alternativ, prøv å få en gratis konsultasjon fra en advokat til å avgjøre hvorvidt du har en potensiell sak.

Hint

  • Prøv å kommunisere med kjeveortoped skriftlig og beholde kopier av all korrespondanse. Dersom via e-post, be om en lesebekreftelse og beholde den til senere. Hvis du sender via brevpost, sende brev rekommandert.
  • Vær forsiktig med å legge ut negative meldinger på internett - holde seg til fakta og ikke personlig angripe kjeveortoped. Du kan dele din negativ opplevelse av ord-av-munn og advare andre vurderer kjeveortopedisk behandling.
  • Når du begynner prosessen med å sende inn en klage mot en kjeveortoped, vil ditt forhold til din orthodontist trolig endre. Vær forberedt og avgjøre hvorvidt du ønsker å fortsette behandlingen med din nåværende orthodontist eller foretrekker å få en ny.

Hvordan avlaste Gas hos barn

Hvordan avlaste Gas hos barn


Barn i alle aldre lider av luftsmerter innimellom. Hvis barnet ditt er utrøstelig og kan ikke synes å bli komfortabel, eller din ungdom klager over sterke smerter i magen, kan gass være den skyldige. Barneleger foreslå en rekke måter for å lindre luftsmerter hos barn. Selvfølgelig, hvis alt annet svikter, ta kontakt med barnets lege for en konsultasjon eller reseptbelagte medisiner.

Hvordan avlaste Gas hos barn

•  Kjør et varmt bad for barnet ditt. Det varme vannet vil hjelpe ham å slappe av, noe som gjør det lettere for fanget gass å unnslippe. Fjern ham fra badet, tørke ham av og enten vikle ham i et tørt håndkle eller kle ham så han ikke får kjølt.

Legg et lite barn med forsiden ned over bena, og forsiktig klapp og gni barnets rygg å trene gassbobler. Hvis barnet ditt er for stor for dette, instruere henne til å ligge på ryggen og bøy knærne. Plasser hendene på knærne og forsiktig presse dem opp mot brystet hennes for å legge press som kan bidra til å fjerne gass.

Gi barnet ditt et medikament som inneholder simethicone, en anti-skummende middel som kan hjelpe barnet utvise gass. Flere simethicone produkter er tilgjengelige over disk på hvilken som helst rusmiddel.

Unngå matvarer som forårsaker gass i barnet ditt, for å hindre en gjentakelse. Sukker, bønner og grønnsaker som brokkoli ofte forårsake overflødig gass. Begrense mengden av disse matvarene barnet spiser, og hvis du ammer barnet ditt, bør du også unngå disse matvarene.

Hint

  • Hvis barnet ditt lider av intense magesmerter eller klager over magesmerter mer enn tre ganger i uken, ta kontakt med barnets barnelege.

Hva er Tegn og symptomer på gjær infeksjoner hos unge jenter?

Anslagsvis 75 prosent av kvinner opplever gjær infeksjoner på enkelte punkt i sitt liv. En gjær infeksjon oppstår når mengden av candida normalt finnes i skjeden begynner å overgrow til poenget med infeksjon - denne infeksjonen kan oppstå selv hos unge jenter. Det er viktig å merke seg at en gjær infeksjon er ikke en seksuelt overførbar sykdom, og heller ikke er det en indikator på at en jente er seksuelt aktiv. De triggere for en gjær infeksjon inkluderer hormonelle svingninger, bruk av visse medisiner, og andre underliggende helseproblemer. Selv om det er sjelden at en ung jente som ikke har gått gjennom puberteten for å få en gjær infeksjon, en fortsatt kan forekomme.

Hva gjør en gjær infeksjon Feel Like?

Symptomer på en gjær infeksjon inkluderer kløe eller irritasjon i og rundt skjeden. Betennelse i vulva (vaginal lepper) kan også være tilstede. Unge jenter kan også klage over en brennende følelse når de tisser.

Andre symptomer på gjær infeksjon

I tillegg til symptomer på irritasjon og brenning, gjær infeksjoner resulterer i en tykk, hvit utflod som ligner cottage cheese. Jenter som menstruerer kan finne det smertefullt å bruke tamponger. I noen tilfeller kan lett blødning noteres.

Hva som forårsaker gjær infeksjoner hos unge jenter?

Unge jenter som har hormonelle svingninger innvarsle dem inn i puberteten er mer utsatt for soppinfeksjon. Disse oppstår vanligvis rett før en jente får henne menstruasjon. Gjær infeksjoner kan også oppstå når en ung jente har gjennomgått et kurs av antiobiotic behandling (antiobiotics drepe av sunne bakterier som trengs for å holde candida veksten i sjakk). Unge jenter med diabetes er også mer utsatt for gjær infeksjoner, som blodsukkernivået spille en rolle i å regulere mengden av sunt candida i kroppen.

Hvordan er gjær infeksjoner behandlet?

Løse en gjær infeksjon tar vanligvis ikke mer enn en uke og kan oppnås gjennom bruk av over-the-counter kremer, som Monistat, Gyne-lotrimin og Vagistat. En lege kan også foreskrive en muntlig soppdrepende medisiner som heter Diflucan. Hvis dette er første gang en ung jente har opplevd symptomer på en gjær infeksjon, er det viktig å søke lege konsultasjon, som å behandle symptomene uten å ha en definitiv diagnose kan føre til ytterligere komplikasjoner.

Forebygging av gjær infeksjoner

Ifølge Mayo Clinic, kan visse endringer i livsstil hindre gjær infeksjoner hos unge jenter. Disse kan omfatte iført bomull undertøy og unngå klær som er for stramt. Unge jenter som er utsatt for gjentatte gjær infeksjoner rådes til å unngå bad, boblebad og boblebad, og å sørge for at Såpen skal skylles av godt fra vaginal området etter en dusj. Såpe med mye tilsatt duft, inkludert deodorant såpe, bør også unngås, som bør parfymert tamponger og menstruasjons pads.

Tonisk-kloniske anfall hos barn

Tonisk-kloniske anfall hos barn


Tonic-kloniske, eller grand mal, kramper forekommer hyppigst hos små barn. Beslagene vanligvis føre barna til å miste bevisstheten, jord seg selv og bevege seg ukontrollert i flere minutter. Foreldre og andre omsorgspersoner må forstå hvordan å holde barn trygt under en tonic-kloniske anfall og vite når du skal søke medisinsk hjelp utover førstehjelp for et barn som har hatt et anfall.

Årsaker

Alle tonisk-kloniske anfall oppstår når en stor del av nettverket av synapser som sender elektriske signaler over, og fra hjernen feil. Årsaken til dette utbredt feil varierer fra person til person, og den spesifikke årsaken til en enkelt tonic-kloniske kanskje aldri fant frem. Leger klassifisere anfall uten kjent årsak som "idiopatisk". Anerkjent årsaker til tonisk-kloniske anfall inkluderer høy og raskt stigende feber (dvs. feberkramper), epilepsi, hjerneskade, infeksjoner, hjerneslag, nyresvikt, hjernesvulster, elektrolyttforstyrrelser, underernæring og alkohol eller narkotika overdose, eller akutt tilbaketrekning.

Prevalens

Statistikk utarbeidet av Epilepsy Foundation viser at barn er mest utsatt for idiopatisk, epileptiske og feberkramper. Av de 300.000 amerikanere som lider av en første anfall hvert år, 120.000 er barn yngre enn 18 år, mens så mange som 100.000 er barn yngre enn 5 år som opplever en febril anfall. Noen 45.000 barn under 15 år får diagnosen epilepsi hvert år, men ikke en eneste av disse barna lider tonisk-kloniske anfall. The Epilepsy Foundation påpeker at tonisk-kloniske anfall forekommer hyppigst hos barn yngre enn 10 år gammel.

Aura

Før utbruddet av et anfall, kan et barn klager over matvarer smaker eller lukter morsomt, blir svimmel eller ha tåkesyn. Leger kategorisere disse sensoriske endringer, samt milde hallusinasjoner, som "aura". Når et barn utvikler en aura, foreldre og omsorgspersoner må begynne å gjøre forberedelser for forekomsten av et anfall. Beslaget kan ikke forebygges, men barnet skal, om mulig, bli flyttet til et privat sted fritt for gjenstander som kan forårsake skade.

Anfall Symptomer

En tonic-kloniske anfall har to distinkte faser. I løpet av kort --- vanligvis mindre enn et minutt - tonic fase, et barn vil pusten langsomt og kan til og med slutte å puste. Dersom barnet gjenopptar puste etter beslaget, ingen resuscitative tiltak er nødvendig. Barnet vil også bli stiv til poenget med stivhet og vil nesten alltid gå ut. Tapet av muskelkontroll kan føre til et barn tisser eller avføring på seg selv.

Den kloniske fasen av et anfall er preget av raske, skarpe sammentrekninger av forskjellige muskler. Et barn kan bite tungen eller innsiden av munnen hans. Dette kan fortsette i to eller tre minutter, med krampetrekninger bevegelser blir mindre hyppige og mindre alvorlig som tonic fase passerer. Barnet kan forbli bevisstløs i flere minutter etter at han har sluttet å gripe.

Post-Anfall Symptomer

Et barn vil vanligvis ikke husker hva som skjedde med ham under en tonic-kloniske anfall og vil nesten alltid være trøtt, svak og forvirret når han kommer til bevissthet. Generell svakhet kan vare i opptil to dager, og barnet kan klage over hodepine etter et anfall.

Førstehjelp

The Epilepsy Foundation advarer sterkt foreldre og omsorgspersoner unna å sette inn objekter i et barns munn under en tonic-kloniske anfall. Alt plassert i et gripe barnets munn med den hensikt å holde luftveiene åpne eller hindre biteskader er en kvelningsfare. Den beste metoden for å beskytte et barn under en tonic-kloniske anfall er å posisjonere ham på hans side, løsne noen tettsittende klær, kjempe mot trangen til å holde ham og sørge for munnen er uten hindringer --- ved å sette fingrene, hvis det er nødvendig. Utføre eneste redning puste hvis han ikke har gjenopptatt puste på egen hånd når den kloniske fasen har gått. Til slutt, som Epilepsy Foundation råder, "Vær betryggende og støttende når bevisstheten tilbake."

Søker Medical Care

Foreldre eller omsorgspersoner bør søke medisinsk behandling for alle barn som nettopp har opplevd sin første tonic-kloniske anfall. Et barn med en historie med anfall bør se en lege hvis hans anfall varer lenger, eller bli mer alvorlig enn vanlig, hvis han opplever nye symptomer som oppkast eller hårtap, eller om han har mer enn ett anfall i rask rekkefølge.

Hjernehinnebetennelse symptomer hos barn

Hjernehinnebetennelse er en alvorlig medisinsk tilstand som forårsaker membraner rundt hjernen og ryggmargen til å hovne opp. Bakteriell meningitt er den mest alvorlige formen for hjernehinnebetennelse, og det kan være livstruende. Viral meningitt er mer vanlig og er ikke så alvorlig som det bakterielle versjonen. Begge former for hjernehinnebetennelse kan presentere influensalignende symptomer hos barn.

Fever

Meningitt kan forårsake høy feber hos barn. En feber er vanligvis en av de første merkbare symptomer på hjernehinnebetennelse før de mer alvorlige symptomer.

Hodepine og lysfølsomhet

Barn med hjernehinnebetennelse kan klage over en svært alvorlig hodepine som ikke går bort. Deres øyne kan også være mer følsomme for lys enn normalt.

Stiv nakke

En stiv nakke er en av de klassiske symptomene på hjernehinnebetennelse og bør tas svært alvorlig. Dette symptomet er mest vanlig hos eldre barn. Et barn med hjernehinnebetennelse kan føle en god del smerter i nakken når han slipper hodet mot brystet hans.

Utslett

Meningitt kan også føre til utslett på kroppen og føre til hyppige kløe hos barn.

Hos spedbarn

Spedbarn med hjernehinnebetennelse har ulike symptomer enn eldre barn. Deres symptomer er mer sannsynlig å inkludere apati, manglende respons, en stiv nakke eller gulsott.

Om påvirket Krakk hos barn

Når et barn utvikler påvirket avføring, kan det være et resultat av forstoppelse eller en tilstand som kalles encopresis. Det kan være mange grunner til barnet ditt har problemer med påvirket avføring, for eksempel kosttilskudd, pottetrening, eller stress. Selv om det kan være en frustrerende opplevelse for deg, kan det være direkte smertefullt for barnet ditt. Det finnes ulike måter å behandle denne tilstanden, men alltid konsultere barnelege før du velger en behandling.

Kronisk forstoppelse

Ifølge Mayo Clinic, er forstoppelse hos barn preget av svært få avføring. Når barnet endelig har avføring, kan avføringen være hard og ser ut som små pellets. Når barnet ditt har forstoppelse, kan det skyldes kostholdet (dvs. for mye junk food eller ikke nok væskeinntak). Dessuten kan pottetrening gjøre barnet ditt ønsker å unngå å bruke på badet, som kan resultere i avføring bygge opp i tarmen.

Symptomer på forstoppelse

Du vil kjenne barnet ditt er forstoppet fordi han ikke kan ha avføring i flere dager. Han kan nekte å passere en krakk fordi det er for smertefullt. Til tider kan barnet klage magen gjør vondt, eller at han føler seg syk i magen hans. Selv om det kan være overraskende, kan blod dukke opp på overflaten av avføringen.

Advarsel

Selv om barnet ikke kan ha avføring i noen dager, ifølge Mayo Clinic, er det svært viktig å se en lege hvis han ikke har bestått krakk for mer enn to uker. Hvis han begynner å kaste opp, har feber, vekttap, eller hevelse i magen, eller opplever en rektal prolaps (der tarmen kommer ut av endetarmen), se en lege umiddelbart.

Enkoprese

Enkoprese er et resultat av sterkt påvirket avføring fra barnet ditt nekter å bruke toalettet. Ifølge Mayo Clinic, vil avføringen begynner å samle seg i barnets endetarm og tykktarm. Når barnet ditt blir så påvirket, kan flytende avføring lekke ut.

Årsaker

Vanligvis vil barn som utvikler encopresis få det etter at de har vært potty trent. Siden encopresis skyldes forstoppelse, kan barnet ditt nekter å bruke toalettet. Krakk blir mer påvirket, noe som gjør bruk av toalettet mer stressende for barnet ditt. Noen barn også utvikle encopresis som et resultat av å bli bleie for tidlig, eller på grunn av en traumatisk situasjon.

Symptomer på Enkoprese

Hvis barnet ditt lider encopresis, vil han ha flytende avføring som vises i undertøy. De fleste ganger, vil barnet ikke ønsker å gå på do, eller vil prøve å motstå. Noen ganger kan barnet ikke vil spise, eller vil klage på å ha en buk verke. Hvis han har avføring, kan hans avføring være svært store (til poenget med clogging toalettet), eller han kan anstrenge seg for å presse ut avføringen.

Behandling

Det er viktig å søke legehjelp for barnet ditt hvis han har påvirket avføring. Ikke bare er det smertefullt, men det kan også være traumatiserende. Ditt barns barnelege kan anbefale kosttilskudd endringer, og i alvorlige tilfeller, bruk av avføring myknere, som laktulose eller melk av Magnesia. Bruk aldri noe annet enn det legen anbefaler. Øke ditt barns væske og fiber inntak kan også hjelpe.

Belly Button smerte hos barn

Magesmerter er en vanlig barne klage, som kan være forårsaket av en mild magesmerter eller alvorlige tarm misdannelser. Et barn vil vanligvis peke på navlen hennes da bedt om å peke på smerten. Hvis det er lokalisert smerte virkelig i navle-området, i stedet for en spesifikk kvadrant av magen eller generalisert i magen, er en lege mer sannsynlig å se etter bestemte problemer. Årsaker til navlen smerter hos barn inkluderer et fremmedlegeme, blindtarmbetennelse, tarmobstruksjon, Meckels divertikulitt og infisert urachal cyste.

Fremmedlegeme

Når et barn opplever navle smerte, "det selvsagte" må først utelukkes. Mye til en forelder forferdelse, kan fremmedlegemer bli smertelig fast i navlen og krever fjerning.

Blindtarmbetennelse

Magesmerter forbundet med blindtarmbetennelse starter vanligvis i nærheten av navlen. Som blindtarmbetennelse blir mer alvorlig, har en tendens smerten å skifte til høyre nedre kvadrant av magen. Hos barn, blindtarmbetennelse krever alltid en blindtarm så snart som mulig. Imidlertid, dersom tillegget har en abscess blir barnet behandlet med en kurs av antibiotika. Vedlegget er fjernet når byllen helbreder.

Tarmobstruksjon

Tarmobstruksjon kan medføre en alvorlig navle smerter hos barn. Dette skjer vanligvis hos barn som har hatt tidligere abdominal kirurgi eller har en soning (non-reducable) lyskebrokk. Diagnosen stilles ved CT scan eller radiologisk undersøkelse av tynntarmen, kalt en liten tarm følge gjennom. Behandlingen krever vanligvis kirurgi.

Meckels divertikulitt

Meckels diverticulum er en pose-lignende formasjon på veggen av tynntarmen. Posen er medfødt og kan bli infisert, forårsaker Meckels divertikulitt. Dette fører til skarp eller kramper og mild til alvorlig navle smerter hos barn. Symptomer er assosiert med blod i avføringen. Behandling krever kirurgisk fjerning av divertikkel.

Infected Urachal Cyste

Infiserte urachal cyster er mest vanlig i spedbarnsalder og tidlig voksen alder, og disse cyster forårsake navle smerte og navle erytem. Den urachus er en rørlignende embryologiske struktur assosiert med utvikling av blæren og urin systemer. I en fullt utviklede foster, lukkes urachus, som danner en streng-lignende formasjon heller enn et rør. I sjeldne tilfeller, ikke urachus lukker ikke. Cyster kan danne, fylles med væske og havne bakterier. Infiserte urachal cyster kreve kirurgisk fjerning.

Bekkensmerter hos menn

Bekkensmerter --- akutt og kronisk --- er relativt vanlig hos menn, men ikke så utbredt en klage som det er for kvinner. I de fleste tilfeller er bekkensmerter for lang eller kort varighet et tegn på at det er et problem eller annet sted i de nederste mage eller bekken regioner av kroppen, herunder spesielt tarmkanalen og urinveiene.

Nature of Pain

Bekkensmerter hos menn, ifølge sykepleier Gail Hendrickson, kan variere fra generalisert, men relativt mild ubehag eller periodisk kramper for intens, stikkende smerter. I en artikkel på Discovery Health nettsted, bemerker Hendrickson at ubehag kan være kort og flyktig, blinkende eller langvarig. Fordi bekkensmerter er en indikasjon på et problem et sted i det generelle området av kroppen, bør du fortelle legen din så snart som mulig, spesielt hvis smertene er intense og nådeløs.

Mulige årsaker

To av de vanligste årsakene til mannlig bekkensmerter er prostatitt, en betennelse i prostatakjertelen, og benign prostatahyperplasi (BPH), som er en noncancerous forstørrelse av prostata, ifølge MedlinePlus. BPH er mer vanlig hos menn som er 50 år eller eldre. Andre årsaker, ifølge Hendrickson, inkluderer bekken sammenvoksninger; seksuelt overførbare sykdommer, slik som gonorrhea eller chlamydia; peritonitt, en betennelse i slimhinnen i bukhulen; urinveisinfeksjon; epididymitt, en betennelse i rør som drenerer testiklene; tykktarmskreft; diverticulosis; gastroenteritt; nyrestein; og blindtarmbetennelse.

Hva å fortelle legen din

Fortell legen din så mye du kan om ditt nivå av smerte og dens varighet. Han vil også ønske å vite om smerten er utløst eller forverret av en bestemt aktivitet, for eksempel urinering eller avføring; om smerte er kramper, kjedelig, knivstikking eller bare en generalisert smerte; hvis andre symptomer følge smerte, slik som feber; og ditt nivå av seksuell aktivitet og om du ubeskyttet sex har.

Diagnose og behandling

Basert på beskrivelsen av din smerte og nyere medisinsk historie, legen din vil nesten helt sikkert bestille tester. Disse kan inkludere blodprøver; urinanalyse, muligens inklusive mikroskopisk undersøkelse av en urin kultur; og imaging tester, som for eksempel røntgen, computertomografi (CT) skanner og magnetic resonance imaging (MRI). Behandling vil avhenge av den underliggende tilstand som forårsaker bekkensmerter. Mulige former for behandling omfatter antibiotika, ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs), avslapning og / eller fysioterapi, smertestillende medikamenter, og i ekstreme tilfeller kirurgi.

Prognose

Hvis en infeksjon er ansvarlig for din smerte, antibiotikabehandling mest sannsynlig vil løse problemet, selv om du må være påpasselig for en mulig gjentakelse. Hvis, derimot, er en slags kreftsvulst involvert, så prognosen vil avhenge av hvor tidlig det er detektert, og hvor godt den reagerer på behandling.

Hvordan oppdage dårlige syn hos barn

Godt øye syn er en viktig del av et barns generelle helse og utvikling. Barn som ser bedre er mer sannsynlig å gjøre det bra på skolen, og har lest tillit. Dårlige syn kan ha mange årsaker og er ofte behandles hvis oppdages tidlig. Siden barn ikke kan være i stand til å kommunisere øyeproblemer, bør man sørge for å bidra til å oppdage dårlige syn hos barn.

Hvordan oppdage dårlige syn hos barn

•  Planlegg regelmessige synsundersøkelser. Barn bør begynne å motta komplett synsundersøkelser i en alder av seks måneder for tidlig påvisning av synsproblemer. Legen vil preform alder passende tester for å sjekke for en rekke strukturelle eller funksjonelle synsproblemer.

Lytt etter klager på slitne øyne eller hodepine. Mange barn kan ikke forklare de spesifikke smerte eller problem blir opplevd. Disse klager kan tyde belastningen på øynene og kan være grunn til en sjekk.

•  Vurdere om barnet gnir seg i øynene overdrevet. Dette kan tyde på barnets visjon er ikke klart, og må være fokusert med korrigerende tiltak.

Merk om barnet har lysfølsomhet. Dette kan observeres ved å se for skjeling eller overdreven rive når du legger inn lyse områder. Barnet kan også skjerme øynene fra skarpt lys som en defensiv tiltak.

5 Se hvor nær barnet sitter til TV. Sitter for nær TV kunne indikere at barnet sliter med å få ut bildene. Dette gjelder også for aktiviteter som involverer lesing.

Se for fallende karakterer og redusert motivasjon til å lese. Dårlige syn hos barn kan føre til fallende karakterer ved å gjøre det vanskeligere for barnet å konsentrere seg eller følge hans lesing oppdrag. Barnet kan bli frustrert av hans manglende evne til å se ordene riktig eller frykter å bli latterliggjort av hennes jevnaldrende.

Blindtarmbetennelse symptomer hos barn

Blindtarmbetennelse symptomer hos barn

Ifølge Journal of American Medical Association (JAMA), er blindtarmbetennelse mindre vanlig hos barn under seks år enn det er hos eldre barn og voksne, men det er ikke uhørt. Uansett hvilken alder barnet er, ta hensyn til klager og tegn på magesmerter og feile på siden av forsiktighet hvis barnet ditt har en alvorlig magesmerter som ikke går bort.

Biologi

Vedlegget er en liten, fingerlignende organ som festes til tykktarmen. Tillegget ligger i nedre høyre kvadrant av abdomen, tjener ingen identifiserbar hensikt og med mindre det blir infisert, det går ubemerket. Den del av tillegget som oppfyller tykktarmen er et åpent rør. I sjeldne tilfeller kan en liten mengde av avføring seg fast i åpningen av tillegget og stivne, noe som resulterer i blokkering, betennelser og infeksjoner. I noen tilfeller, leger ikke klarer å finne årsaken til den infiserte organ.

Første symptomene

Et eldre barn kan klage over kramper eller en murrende smerte rundt navlen som strekker seg nedover, mot nedre høyre side av magen. En yngre barn kan holde magen, krølle meg sammen og gråte. Kvalme eller oppkast kan følge med smerte, noe som gjør foreldre tror magen influensa eller matforgiftning er den skyldige. I tillegg kan en lav grad av feber og diaré være til stede.

Progresjon

Som barnets blindtarm fortsetter å hovne opp, blir smertene intense. Hos barn under to år, ukontrollerbar gråt og en hoven mage kan være til stede. Siden disse er også symptomer på andre alvorlige lidelser, er umiddelbar medisinsk behandling avgjørende. Eldre barn kan være i stand til å uttrykke alvorlighetsgraden av smerte. Innen en til tre dager etter utbruddet av barnets symptomer, kan en infisert vedlegg briste, sprer smitte inn i bukhulen. Hvis dette skjer, kan barnets feber pigg.

Diagnose

Symptomer på blindtarmbetennelse hos et barn er et medisinsk nødstilfelle. En infisert vedlegg vil ikke leges av seg selv og legen din vil ønske å planlegge kirurgi så snart som mulig å fjerne det før det sprekker. Når barnet ditt når sykehus eller klinikk, vil legen utføre en underlivs eksamen og han kan bestille en CAT scan, røntgen, blodprøver og en urinprøve for å fastslå om tillegget er infisert.

Komplikasjoner

En betent blindtarm kan sprekke hvis den ikke er fjernet. Når dette skjer, blir situasjonen mer farlig som smitte fra sprukket blindtarm sprer seg i bukhulen. Med moderne antibiotika behandlinger, er en sprukket blindtarm vanligvis behandles, selv om det fortsatt kan være en dødelig komplikasjon.

Prognose

Kirurgi for å fjerne en betent blindtarm er relativt enkel og barnet kan forlate sykehuset innen to eller tre dager med instruksjoner om hvordan å samle krefter hjemme. Hvis vedlegget sprukket før operasjonen, vil barnet forbli i sykehuset før legen mener infeksjonen er under kontroll.

Hvordan gjenkjenne acid reflux hos barn

Hvordan gjenkjenne acid reflux hos barn

Sjekk disse symptomene for acid reflux hos barn.

Hvordan gjenkjenne acid reflux hos barn

Barn med syre reflux kan oppleve smerte bak brystbenet og i nakken og halsen. Barn kan også klage over svie eller smerter i halsen.

Barn med syre reflux er vanligvis veldig kresen eaters. De kan nekte mat fordi det får dem til ubehag å svelge.

Acid Reflux symptomer kan også omfatte problemer med å svelge. Barn kan føle at maten setter seg fast i halsen. De kan også klage om å ha hyppige sår hals.

Forskning antyder at det kan være en sammenheng mellom astma hos barn og sure oppstøt. Tilbakeløpsbehandlet syre kan aspireres fra magen til lungene forårsaker astma, lungebetennelse og bronkitt.

Irritasjon fra reflux syre kan føre til heshet hos barn. Sikling er også et tegn på acid reflux hos barn.

Dårlig søvnmønster øker når innholdet i barnas magen blir presset mot den nedre esophageal sphincter forårsaker ubehag. Barn med syre reflux kan også våkne ofte i løpet av natten.

Hint

  • Hvis du mistenker at barnet ditt har acid reflux, ta ham eller henne med til legen så snart som mulig.

Fibromyalgi symptomer hos barn

Fibromyalgi er en smertefull muskel-skjelett tilstand som rammer over fem millioner mennesker i USA alene. De fleste barn begynner å vise tegn på fibromyalgi i puberteten, med jenter utvikler det oftere enn gutter. De mest utbredte symptomene som barn med fibromyalgi erfaring er søvnforstyrrelser, smerter og tretthet, men det er andre viktige symptomer relatert til fibromyalgi.

Søvnproblemer

Barn med fibromyalgi har ofte søvnproblemer. De kan slite med å sovne, klager over aldri å få nok søvn, og viser tretthet eller depresjon av mangel på søvn. Noen ganger søvn problemer er et resultat av rastløse ben syndrom.

Pain

Barn med fibromyalgi kan ha akutt og utbredte smerter som ofte forveksles med voksesmerter. De kan beskrive denne smerten som stivhet i muskler eller en brennende og verkende følelse.

Fatigue

Et barn med fibromyalgi vil oppleve tretthet og en generell tretthet enten fra kroniske smerter eller søvnforstyrrelser. Trøtthet vil påvirke andre aspekter av barnets liv, og er en av de mest utbredte symptomer på fibromyalgi.

State of Mind

Barn med fibromyalgi kan oppleve angst, depresjon og humørsvingninger fra smerte og tretthet de opplever. De kan også ha problemer med konsentrasjon.

Andre symptomer

Mens symptomene ovenfor er den mest vanlige, kan barn med fibromyalgi også oppleve en følsomhet for varme eller kalde temperaturer, hodepine, ømhet i lymfeknutene og abdominal nød.

Behandling

Behandling for fibromyalgi hos barn er vanligvis en kombinasjon av aerob trening, terapi, kosthold og medisinering. Noen barn vokser fibromyalgi som de utvikler.

Hvordan bryte en Fever hos barn

Feber er oftest forårsaket av kroppen din å heve temperaturen til å bekjempe en infeksjon. De fleste bakterier og virus som er aktive i det menneskelige legeme ved en temperatur på rundt 98 grader. Dette betyr at når kroppen øker temperaturen, får du en bedre sjanse til å lykkes bekjempelse av sykdom. Feber er heller ikke på langt nær så farlig som en gang fryktet. De fleste feber ikke heve til høyere enn 105 eller 106 grader, og hjerneskade oppstår ikke før feberen har nådd 107 grader eller høyere. Imidlertid kan feber føre til ubehag, dehydrering og en manglende evne til å sove. Ikke alle feber hos barn trenger å bli brutt. Hvis feberen forårsaker typer problemer som er nevnt, eller hvis temperaturen begynner å klatre farlig høy, bør det tas skritt for å bryte feber.

Hvordan bryte en Fever hos barn

•  Fjern overflødig klær eller tepper fra barnet. Han skal bruke ett lag med tynne klær, og bruke et enkelt teppe for å sove.

•  Plasser barnet i et kjølig rom. Skru opp air condition hvis mulig, eller slå en fan på barnet.

Administrer enten paracetamol (Paracet) eller ibuprofen (Barnas Advil), for feber hos barn gamle nok til å ta denne medisinen. Paracetamol er ikke anbefalt for barn under tre måneder, og ibuprofen er ikke anbefalt til barn under seks måneder.

Skyll barnet i en lunken bad. Unngå badevannet som er for kaldt, eller alkohol gnir, da det vil gi barnet til å skjelve. Dette vil heve barnets kjerne kroppstemperatur, og legger til problemet.

Vær oppmerksom på at feber er et resultat av både mindre sykdommer og alvorlige infeksjoner. Fordi det kan ofte være vanskelig å skille mellom de to, bør barn med feber bli brakt til sin barnelegen å bli undersøkt i mange tilfeller. Barn under tre måneder gamle og har en feber over 100,4 grader, og barn i alle aldre med en feber over 105 grader, bør sees av en lege.

Hint

  • Ring ditt barns barnelege hvis feberen begynner klatring farlig høye (105 grader eller mer). Ta alltid kontakt med barnelege ved feber hos en baby.
  • Vær forsiktig med å bruke riktig dosering av medisiner. Denne informasjonen vil bli trykt på siden av flasken. Barn som viser forvirring med sin feber, eller klager over en stiv nakke, immobilitet av et lem eller pustevansker, bør sees av en lege med en gang.