Digidexo.com

gravid og konstant hodepine

Trygge tips for å behandle hodepine under svangerskapetÅ ha en hodepine mens hun var gravid bare legger til vaskeri liste over symptomer og irritasjonsmomenter som du kanskje har samtidig med barnet. Og, dessverre, det er ikke mye medisiner du har lov til å ta for å bekjempe hodepine. Hvis du har konstant hodepine mens hun var gravid, nevne det til legen din. Ellers er det noen måter som du trygt kan behandle hodepine mens hun var gravid.

Paracetamol

Paracetamol er den vanligste stoffet som brukes for å bekjempe en hodepine i svangerskapet, og det er helt trygt for gravide å bruke. Gravide kvinner bør aldri overstige den anbefalte doseringen på flasken, og bør ikke ta mer enn 4,000mg på én dag. Gravide kvinner bør styre klar av ibuprofen, som har vist seg å øke risikoen for spontanabort, ifølge MSNBC. Les emballasjen for å sørge for at paracetamol ikke inneholder noe ekstra, som koffein.

Snacking

Mens gravid, kan du oppleve at du har økt hodepine når du er sulten eller blodsukkeret er lavt. Det er viktig å holde litt snacks på hånden, slik at når en hodepine streik, er du klar. Noen gode snacks inkluderer kjeks, ost, trail mix eller ernæring barer, som kan bringe blodsukkeret opp igjen og eliminere hodepine. Stash noen snacks i vesken eller i skrivebordet på jobben, slik at du alltid har noe praktisk når du får hodepine.

Lys, lyd og lukt

Hvis du finner ut at din hodepine er ofte utløst av visse miljøfaktorer, må du fjerne deg selv fra dette miljøet for å finne lindring. Hvis du oppdager hodepine treffer når du lukter en viss aroma, la umiddelbart. Noen hodepine treffe når du er i for mye lys eller rundt høye lyder. Hvis dette er tilfelle, prøv å gå inn i et mørkt, stille rom i 20 minutter eller til hodepine passerer. Vær oppmerksom på dine omgivelser, slik at du kan finne ting som utløser din hodepine og fjerne det eller la.

Konstant Hoste hos barn

Konstant hoste hos barn kan være en årsak til bekymring for foreldre og omsorgspersoner. I mange tilfeller den første årsaken til en hoste er en mindre irriterende og sporadisk hoste er helt normalt hos barn i alle aldre. Men kan fortsatt hoste være en indikasjon på potensielt mer alvorlige underliggende medisinske problemer som bør tas opp av et besøk til legen. Kronisk hoste kan være en indikasjon på både små og alvorlige åndedrettsproblemer.

Om

Ifølge Mayo Clinic, hoste er en meget vanlig og normal fysisk reaksjon på et irritament i lungene. Dette irriterende kan være nærvær av slim, mat eller andre allergener som stimulerer hosterefleksen i kroppen. Sporadisk hoste er veldig normalt og bør forventes. Imidlertid, når en hoste strekker seg utover det å være en tilfeldig hendelse, og blir kronisk og konstant, kan det være grunn til alarm.

Mindre alvorlige årsaker

Babycenter fastslår at det er et bredt utvalg av mindre alvorlige årsaker til konstant hoste hos barn. Disse inkluderer forkjølelse, falsk krupp og sesongmessige allergier. Forkjølelse er ofte ubehagelig for et barn, men sjelden er det livstruende. Normalt vil det passere i løpet av få dager. Falsk krupp kan høres ut som en bjeffende hoste og høres forferdelig, men det er også en mindre sykdom og de fleste barn vokser dette sesong tilstand. Sesongmessige allergi kan oppstå når som helst på året og kan være ubehagelig, men sjelden er de livstruende.

Mer alvorlige årsaker

Det er imidlertid flere mer alvorlige årsaker til konstant hoste hos barn at foreldre bør være klar over. Disse inkluderer kikhoste og respiratorisk syncytial virus (også kjent som RSV). Kikhoste er en tilstand som kan forebygges med DTaP vaksinasjon og er preget av 20 til 30 sekunder med kontinuerlig hoste, ifølge Babycenter. RSV er vanlig blant spedbarn og små barn, og har symptomer på forkjølelse, inkludert anstrengt pust og forverring hoste. RSV anses alvorlig fordi det kan bli en alvorlig tilstand som bronkitt eller lungebetennelse.

Behandling

For svært små barn, kan det være vanskelig å behandle kronisk og konstant hoste, siden mange medisiner er ment for eldre barn eller voksne. Ifølge Mayo Clinic, kan den første linjen av behandling omfatter bruk av antihistaminer og decongestants. En annen form for behandling kan omfatte bruk av eldre decongestants som kan ha en viss sederende effekt på barn. En annen form for behandling, kan være bruk av kortikosteroider for å kontrollere inflammasjon. Kortikosteroider kan leveres ved bruk av en forstøver med små barn, eller med bruk av en inhalator for eldre barn.

Komplikasjoner

Ifølge Mayo Clinic, er det flere komplikasjoner som kan oppstå med konstant hoste hos barn. På grunn av den konstante vanskelig å puste og perkussive opplevelse av en hoste, kan et barn også klage over å ha en konstant hodepine. Hvis hoste er spesielt vanskelig, kan barnet også klage om sine sider eller ribber vondt. Han kan føle seg svimle og svette overdrevet på grunn av fysisk arbeid av hoste. Endelig kan han ha episoder av urininkontinens med hoste Jags.

Hvordan behandle Kjemoterapi Hodepine

Hodepine kan være en vanlig bivirkning av kjemoterapi. Ifølge Chemo Care, kan noen hodepine være et resultat av ryggsøylen og foring av hjernen din blir irritert av medisiner som injiseres direkte inn i spinalvæsken. Hodepine kan også være et resultat av spenning eller stress. Det er viktig å behandle symptomene dine før hodepinen blir verre. Hvis du begynner å få hodepine som ikke løser seg innen tre dager, se din lege.

Bruksanvisning

Behandling av hodepine

•  Ta en smertestillende, for eksempel Tylenol. Ta bare den anbefalte doseringen innenfor en 24-timers periode. Kjemoterapi i forbindelse med å ta for mye Tylenol kan føre til levertoksisitet.

Be din lege for en sterkere smerte resept hvis medisiner som Tylenol ikke lindre hodepine. Ikke bland dine smertestillende medikamenter med Tylenol, så mange narkotiske stoffer inneholder Tylenol.

Unngå ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner som aspirin hvis du lider av anemi som følge av kjemoterapi. Selv tar aspirin kan bidra til å lindre hodepine, ved hjelp av aspirin under dine chemo behandlinger kan resultere i en lavere blodplatetall, noe som kan være farlig fordi blodet kan tynne.

Gå til et stille rom i huset for å sove eller ligge ned når du begynner å utvikle hodepine symptomer. Spør deg familien for å holde støy ned til din hodepine er bedre.

Bruk en kald komprimere for hodet. Stikke en kald vaskeklut i fryseren i ca 15 minutter, og deretter bruke den til pannen.

Få en massasje. Motta kjemoterapi behandlinger kan føre til stress, som kan føre til spenningshodepine. Ifølge Chemo Care, kan få en massasje være nyttig i behandling av hodepine hvis du har hyppig hodepine.

Snakk med legen din om å prøve akupunktur. Ved hjelp av akupunktur kan øke blodplatetall, røde blodceller og hvite blodceller som reduserer som et resultat av chemo behandlinger. Bruk bare en lisensiert akupunktør.

Tips og advarsler

 • Så snart din hodepine symptomer starter, gå til et mørkt rom og ligge ned.
 • Slå av TV-en din, så høye lyder og skarpt lys kan forverre hodepinen.
 • Ta medisiner så snart symptomene starter.
 • Oppsøke lege umiddelbart hvis du har en hodepine som starter brått og fører til at du sterke smerter.
 • Se din lege dersom hodepinen ikke forsvinner etter tre dager.
 • Hodepine som et resultat av kjemoterapi er vanlig. Men konstant hodepine er unormal.
 • Hvis du begynner å føle kvalme som ikke vil stoppe, oppkast som er rikelig, forvirring, eller en hodepine som gjør nakken stiv, gå til din nærmeste legevakten.

Noxema & Rosacea

Noxema & Rosacea


Noxzema Anti-Acne gel, regelmessige styrke pads og maksimal styrke pads inneholder salisylsyre som kan ifølge International Rosacea Foundation bidra til å kontrollere symptomene på hudens tilstand rosacea. Rosacea er en kronisk hudsykdom karakterisert av en rød utseendet på ansiktet. Vanligvis er rødhet forårsaket av små, røde, støt eller pustler. Tilstanden er stort sett funnet i voksne, og dessverre synes å bli stadig verre hvis venstre ubehandlet.

Definert

Ofte forveksles med akne, eksem eller en hud allergi, eksperter ved Mayo Clinic sier at en vedvarende rød utseende på ansiktet kan være hudlidelse rosacea og bør bli diagnostisert av lege. Selv om det ser ut til å falle og blusse opp i sykluser, er rosacea antatt å være forårsaket av en kombinasjon av envirnonmental konsekvenser og arvelig. Fakkel-ups kan være knyttet til stress, anstrengende trening, alkohol, varme og til og med legemidler som utvider blodkar.

Noxema Funksjon

Beta-hydroxy acid (BHA) salisylsyre funnet i Noxema og mange populære acne behandlinger er kjent for å ha anti-inflammatorisk egenskaper som reduserer de fakkel-ups av pustler eller røde nupper som preget rosacea. Mayo Clinic eksperter indikerer at avhengig av styrken og formen i hvilken bestanddel er brukt, kan det være effektiv i behandlingen av en rekke ekstra hudsykdommer inklusive seboreisk dermatitt og psoriasis.

Side Effects

Mild svie ved bruk salisylsyre produkter er den mest vanlige og minst alvorlige bivirkning brukere møter. Men den internasjonale Rosacea foundation advarer potensielle brukere som svimmelhet, forvirring, kontinuerlig øret ringing, rask pust og alvorlige eller konstant hodepine kan også oppstå fra å bruke salisylsyre. Rådfør deg lege umiddelbart som disse symptomene kan indikere et tegn på salisylsyre forgiftning. Gravide eller ammende kvinner er motet fra å bruke det fordi det er absorbert inn i huden.

Hva skal unngås

Siden rosacea er en tilstand som ikke kureres, eksperter på Rosacea-Ltd III foreslå å unngå vaskulære dilatorer som koffein, sigaretter og mye sukker som kan øke utseendet på rosacea flush. I tillegg foreslår de å unngå alkohol, steroider, varme bad og snerpende ansikts produkter som forårsaker porene til å krympe og vilje felle dreven hud oljer som kan føre til ytterligere irritasjon på allerede stresset hud. De oppfordrer drikke rikelig med vann for hydrering, ansikts øvelser og ved hjelp av enten jojobaolje eller safflower olje for fuktighetsgivende.

Teorier / Spekulasjoner

Rosacea Forskning Specialist, Dr. Geoffrey nase, PhD. advarer rosacea lider at bruk av salisylsyre produkter er fortsatt kontroversielt. Hans teori er at selv om den ingrediensen kan være nyttig for å redusere betennelse i selve røde nupper, kan det være irriterende for huden i ansiktet og blodkar selv. Siden de fleste rosacea pasienter lider av en samlet skylles eller rød-faced utseende, ethvert produkt som irriterer ansiktshuden eller øker forekomsten av blodårene vil gjøre tilstanden ser verre selv om humper er redusert.

Hva gjør en MR Show med migrene?

Migrene er smertefulle, kronisk hodepine som kan forårsake smerter i timevis. Konstant hodepine kan være en kilde til bekymring, og hvis de vedvarer, kan legen anbefale en MR for å utelukke alvorlige sykdommer.

Migrene

Ifølge Mayo Clinic, kan noen migrene være så alvorlig at du ikke kan være i stand til å gjøre noe annet enn å legge ned. Selv om årsaken ikke er kjent migrene, leger tror at de kan utløses ved genetiske eller miljømessige årsaker.

MR

MRI (magnetic resonance imaging) er en undersøkelse som bruker både radiobølger og magnetiske felt for å gjøre detaljerte bilder av kroppen. Når folk har migrene, gir en MR legen et godt bilde av hjernen til å hjelpe med en diagnose.

Normale resultater?

Ifølge WebMD, vil en MR avsløre en normal hjerne image hos personer med migrene.

Fordeler

Den MRI kan brukes for å utelukke alvorlige sykdommer så som kreft i hjernen, skader, slag eller infeksjoner.

Forebygging / løsning

Mens migrene ikke kan forebygges helt, det er medisiner og endringer i livsstil som seriøst kan kutte ned risikoen for dem reoccurring.

Hvordan bli kvitt kronisk bihulebetennelse

Bihulebetennelse er en tilstand der sinus hulrom er betent. Symptomene er lik vanlig forkjølelse. Det er smerte når kinnene er rørt og en konstant hodepine. Ved kronisk bihulebetennelse, vedvarer tilstanden i mer enn to måneder. Neseskylling kan hjelpe bli kvitt kronisk bihulebetennelse.

Hvordan bli kvitt kronisk bihulebetennelse

•  Vask hendene.

Mix ½ ts salt og 1 kopp lunkent vann. Rør til alle salt er dispergert.

Klem gummi spissen av medisin dropper. Sett den andre enden til den blandede løsningen. Løsne forsiktig gummi spissen slik at den dropper fylles med vann. Hvis vannet ikke fylle dropper, prøv igjen. Kontroller at gummi spissen er klemt tett før du fyller dropper.

Stå over en vask. Åpne munnen; Sett medisin dropper i ett nesebor, på ca ¼ tommers dyp. Slipp blandet løsning inn i nesen ved å klemme på gummi spissen av dropper. Åpne munnen vil stenge nesen sin passasje til halsen.

blåse vannet ut av nesen med kraft inn i ansiktsservietter, slik at alt vannet er fjernet. Gjør det samme for den andre siden av nesen. Løsningen vil tømme bihulene, som gir umiddelbar lindring.

Hint

 • Gjenta denne prosedyren når du føler ansikts smerter av bihulebetennelse.
 • Også ta medisiner som antibiotika foreskrevet av legen din.
 • Se en lege dersom symptomene dine vedvarer.

Tegn og symptomer på hypertensjon hos menn

Tegn og symptomer på hypertensjon hos menn


Hypertensjon er en alvorlig tilstand som noen ganger krever medisinering og nesten alltid krever en endring i livsstil når det kommer til kosthold og mosjon. Høyt blodtrykk kan føre til alvorlig sykdom, hjerteinfarkt og slag. For mange menn aldri krysser ideen om høyt blodtrykk deres sinn med mindre tegn og symptomer er tilstede. Bortsett fra å ta en test på legens kontor, kan du ikke oppleve noen tegn. Men det er noen symptomer for å ta hensyn til, fordi de kan bety at du har høyt blodtrykk.

Hodepine

Konstant hodepine som holder deg fra å gå om vanlig dag kan være et symptom på høyt blodtrykk.

Blir forvirret

Dette utgjør følelser av forvirring der det vanligvis ikke er tilstede og for grunner som er uforklarlige.

Fatigue

Selv tretthet kan skyldes en rekke faktorer, er det en av de få tegn og symptomer som høyt blodtrykk kan være til stede.

Alvorlige brystsmerter

Pain finnes overalt i bryst regionen som vedvarer bør sjekke ut av lege.

Pustevansker

Dette kan være når bruke deg selv mer enn du er vant til, eller når du gjør dagligdagse oppgaver. Hvis du har problemer med å puste og føler tyngde i brystet, bør du ta en blodtrykkstest.

Blod i urinen

Dette er et alvorlig symptom og en som ikke er så vanlig som resten. Blod er tilstede i urinen kan presentere seg selv som en rosa farge.

Endringer i Vision

Hvis synsendringer og endring vedvarer - spesielt involverer tåkesyn - dette kan være et tegn på høyt blodtrykk.

Tegn og symptomer på HIV-smitte

De fleste mennesker har en viss forståelse av HIV. Det er en infeksjon forårsaket av humant immunsvikt-virus, en patogen sendes fra en person til den neste gjennom kroppsvæsker. Men bare kommer i kontakt med disse væsker vil ikke nødvendigvis gi en infeksjon. Viruset må liksom inn blodet. Dette kan skje gjennom samleie, deling av sprøyter, infisert blod eller andre kroppsvæsker som kommer i kontakt med en pause i huden din; eller fra mor til barn under svangerskap, fødsel eller amming. Når en tilstrekkelig mengde av viruset kommer inn i blodet, kan du begynne å vise tegn og symptomer på en infeksjon.

Asymptomatisk

Mange mennesker smittet med hiv vil ikke nødvendigvis vise noen tegn eller symptomer på tilstanden før mye senere, noen ganger måneder eller år etter deres første eksponering. Dette latency gjør det svært viktig å abonnere på periodiske HIV / AIDS-testing, spesielt hvis du er seksuelt aktiv eller delta i IV narkotikabruk. Men folk flest, ifølge Mayo Clinic, oppleve en passerer "influensalignende" sykdom innen to til åtte uker etter smitte.

Tidlige symptomer

I det utbruddet av infeksjonen, utløser HIV ofte feber, som strekker seg hvor som helst mellom 100 og 101 grader Fahrenheit. Ofte følger med denne feberen er hovne kjertler i både halsen og lysken, sår hals, periodiske hodepine, nattesvette og en svak utslett involverer hevet områder av rødme langs huden. De fleste av disse symptomene, som er ofte feilaktig som "influensa" manifest 07:58 uker etter eksponering for viruset, og vare alt fra en uke til en måned.

Late-Stage Symptomer

Som HIV infeksjonen forverres, mange mennesker begynner å lide av flere kroniske eller vedvarende symptomer på tilstanden. For noen mennesker, betyr dette at feber og hovne kjertler sett i de tidlige symptomer på HIV-infeksjon, bare mye mer nådeløs. For andre, kan infeksjonen produsere en tung pust, en tørr hoste, kvalme og diaré. Ofte, folk begynner å oppleve uforklarlig vekttap.

Senere stadium Symptomer

Med flere betydelige infeksjoner av HIV, folk ofte oppleve mer alvorlige symptomer enn i andre faser av tilstanden. Dette er i stor grad på grunn av spredning av viruset i blodcellene, forårsaker feber og hovne kjertler i uker eller måneder om gangen. Disse to symptomene er ofte ledsaget av konstant hodepine, tilbakevendende diaré, frysninger, nattesvette og en overveldende følelse av tretthet.

Siste-Stage Symptomer

For mange mennesker, den siste fasen av HIV-infeksjon, når den beveger seg inn i AIDS, bringer med seg alle de tidligere stadium symptomer, så vel som andre tegn på tilstanden. De fleste av disse er indikasjoner på at immunforsvaret er alvorlig skadet. Sammen med feber, hovne kjertler, hodepine, frysninger, nattsvette, kvalme og diaré, kan en person som lider av synsforstyrrelser, slik som sløring og forvrengning, så vel som utviklingen av hvite lesjoner i munnen.

Når sykdommen utvikler seg til AIDS, kan en hel rekke opportunistiske infeksjoner utvikle, med flere symptomer som spenner fra lesjoner og utslett til alvorlig vekttap, pustevansker og / eller lungebetennelse, nevrologiske problemer som demens, og mange flere. Mange av disse infeksjonene kan føre til dødsfall, spesielt hvis du har flere, eller komorbide, infeksjoner, for eksempel hepatitt B eller C.

Hvorfor skulle jeg trenger å se en nevrolog for øyet mitt?

Hvorfor skulle jeg trenger å se en nevrolog for øyet mitt?


Visjon endringer kan ikke alltid være et resultat av selve øyet, men kan være forårsaket av nevrologiske tilstander, som krever en avtale med en nevrolog.

Vision endringer

En plutselig innsettende dobbelt syn kan være et resultat av en nevrologisk lidelse. Andre visjon endringer, som for eksempel manglende evne til å fokusere, kan også kreve nevrologisk utredning.

Nevrologiske tilstander

Hjernerystelser eller andre hjerneskader som svulster og slag kan forårsake visjon endringer. Visjon endringer med disse forholdene er vanligvis ikke behandles med briller eller andre ordinære oftalmiske metoder og mest alltid kreve nevrologisk behandling.

Andre symptomer

Dersom ett eller begge øyne plutselig slår inn, ut eller bevege seg vertikalt, kan en nevrologisk tilstand være til stede. Konstant hodepine og smerter i øyet kan være symptomer på nevrologiske endringer.

Eksamen

Under en nevrologisk eksamen, vil legen spørre om symptomene, og hvis noen endringer eller nye symptomer har dukket opp. Den nevrolog vil bruke et lys for å kontrollere elevene, og kan også kontrollere reaksjoner på forskjellige stimuli, som for eksempel å drive en metallgjenstand langs bunnen av foten.

Diagnose

Avhengig av eksamen, kan nevrologen også anbefale en CT eller MR av hodet. Disse bildene sammen med den fysiske undersøkelsen vil avgjøre diagnosen.

Betraktninger

Med noen nye eller plutselige endringer i synet eller komfort øyet, ta kontakt med en optiker eller en familie lege. Hvis symptomene krever en nevrologisk eksamen, vil legen gjøre henvisningen.

Hva er Dengue Hemoragisk Feber?

Hva er Dengue Hemoragisk Feber?


Dengue hemoragisk feber er en alvorlig form for denguefeber, en sykdom som overføres via Aedes aegypti mygg. Denguefeber, også kalt breakbone feber, er funnet i tropiske områder av verden. Verdens helseorganisasjon (WHO) anslår at 500.000 mennesker er innlagt på sykehus årlig med dengue hemoragisk feber over hele verden. Opp til 2,5% av de som er diagnostisert med dengue hemoragisk feber dør som et resultat av infeksjonen.

Funksjoner

Dengue feber infeksjoner er forårsaket av en av fire nært beslektede virus. Disse virus overføres utelukkende gjennom blod, således dengue feber og dengue hemoragisk feber kan bare kontrakteres fra en mygg bærer virus eller ved kontakt av blod med en aktivt syk person. Et lite antall tilfeller av denguefeber, ca 100 til 200, er brakt til USA ved å aktivt syke individer hvert år, ifølge Center for Disease Control.

Identifikasjon

Dengue hemoragisk feber er identifisert når de kliniske symptomer på denguefeber er til stede sammen med flere andre kliniske og laboratoriekriterier. Personer med dengue hemoragisk feber har unormale blod arbeid som inkluderer en forhøyet hematokritt nivå, lavt antall blodplater og kliniske tegn på spontan blåmerker og blødninger.

Effekter

Symptomene på dengue hemoragisk feber er i utgangspunktet identiske med symptomer på denguefeber: hodepine, leddsmerter, høy feber, kvalme, oppkast, vondt i ryggen og et utslett på underekstremitetene eller brystet. I dengue feber disse symptomene siste 6-7 dager, men med hemoragisk danne symptomene forverres og feberen fortsetter å klatre høyere. Personer med hemoragisk feber utvikle blødninger i slimhinnene, lett får blåmerker, har en konstant hodepine og mister appetitten.

Geografi

Tropiske områder som er hjem til Aedes aegypti mygg er påvirket av dengue feber. Denne myggen feeds i løpet av dagen og er veldig aktiv i urbane områder i tropene. Tropiske områder av Afrika, Asia og Sentral-og Sør-Amerika er mest utsatt for dengue feber, og derfor dengue hemoragisk feber, utbrudd.

Forebygging / løsning

Foreløpig er det ingen kur eller vaksine tilgjengelig for dengue feber. I milde tilfeller av feber sykdommen får lov til å gå sin gang, og hjemmesykepleien er tilstrekkelig. Dengue hemorrhagic feber, krever imidlertid nesten alltid sykehusinnleggelse for å behandle høy feber og tap av væske som utvikler seg. Denguefeber kan bare forebygges ved å unngå kontakt med mygg i tropiske regioner der dengue-viruset er til stede.

Mat Liste for avskaff Diet

Mat Liste for avskaff Diet


Maten du spiser kan være å skape kaos i kroppen din, og du kan ikke engang vet det. Følelsesmessige og fysiske plager har vært kjent for å være forårsaket av en følsomhet for behandlede matvarer, slik som gluten, maissirup og meieriprodukter. Hvis du har en konstant hodepine eller føler deg syk og du kan ikke si nøyaktig hvorfor, kutte disse matvarene ut av kostholdet ditt kan være løsningen. Eliminering dietter arbeide for å finne den nøyaktige mat forårsaker symptom ved å eliminere et bestemt sett av matvarer i flere uker, deretter bringe dem tilbake i sakte for å vurdere hvordan kroppen din reagerer. Mange versjoner av dietten eksisterer, men alle inneholder den strenge minimum i vanlig for deres mat lister.

Proteiner

Du kan spise fersk fisk som ørret, makrell, tunfisk eller torsk, fersk kjøtt som kylling, lam, kalkun, kalv, kanin eller lam, linser, og enhver type bønne. Eventuelle andre kjøtt kan føre til symptomer på grunn av proteiner i dem, inkludert de i melk. Tillatt proteiner bør være forberedt med noe annet enn frisk havsalt, hvitløk, safran eller gressløk.

Frukt

Du kan spise sitroner, grapefrukt, pærer eller epler i sine naturlige former. Målet med dietten er å eliminere alt som kan være årsak til et problem. Hvis du spiser disse ut av krukker, koker dem i sukker, eller legge pisket krem, vil du ende opp med omgåelsen prosessen. Finn ut hva som er årsaken til problemet i kroppen din.

Grønnsaker

Du kan spise poteter, søtpoteter, salat, persille, bambusskudd, selleri, kål og gulrøtter. Forbered disse kokt, bakt, eller sautert med solsikke eller safflower olje. Smaken med hvitløk og havsalt.

Krydder

Hvitløk, er havsalt, safran og gressløk tillatt. Hold deg unna alt annet. Krydder normalt inneholder mange tilsetningsstoffer; Disse kjemikaliene kan forskyve resultatene av dietten.

Hvordan identifisere Throat Cancer Symptomer

Identifisere strupekreft helt i begynnelsen kan være vanskelig. Strupekreft er en tilstand som forverres halsen og strupehodet, og det kan spre seg i hele kroppen hvis ikke funnet tidlig nok. Det er vanskelig å oppdage disse symptomene langt i forveien, med mindre du opplever visse repeterte symptomer. Lær hvordan du kan identifisere hals kreft symptomer.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din umiddelbart hvis du har mistet evnen til å snakke, eller hvis din tale kommer ikke ut slik du vil ha det også. Dette symptomet kan være et tegn på mulig strupekreft.

Snakk med legen din dersom du merker forstørrede lymfeknuter på utsiden av nakken din. Også, hvis du har en heshet eller endring i tonen i stemmen din.

Spør du legen til å se på halsen din. Så be om at legen din gjøre noen tester, spesielt hvis du finner det vanskelig å svelge eller hvis du synes det er vanskelig å puste.

Ta kontakt med legen din dersom du finner noen blod eller annen farget stoff som ser uvanlig i spytt. Legen din kan kjøre flere tester på deg til å finne årsaken.

Snakk med legen din dersom du opplever hoste, neseblod, øreverk eller konstant hodepine. Legen din vil mest sannsynlig nødt til å utføre noen blodprøver på deg på dette punktet for videre diagnose.

Tips og advarsler

 • Ikke diagnostisere deg selv og begynne å bekymre deg før du vet hva tilstanden er. Hvis du har spørsmål, må du alltid snakke med legen din.

Symptomer på Mold

Mold produserer mykotoksiner, som, ved innånding eller svelging, kan slå seg inn i kroppen og formere seg. Ubehandlet vil disse giftstoff kan invadere immunsystemet, vesentlig kompromittere helse.

Lavere Mold Levels

Korte perioder med eksponering for lavere nivåer av muggsopp kan omfatte de vanligste symptomer på nysing, hudirritasjon, kløende og rennende øyne og hodepine. Du kan også oppleve rennende nese, tett nese, hoste, postnasal drypp, hovne øyne, mørke ringer, crusty øyne, kløende nese og kløende hals.

Langvarig eksponering

Langvarig eksponering for lavere nivåer av muggsopp kan føre til mer alvorlige symptomer som konstant trøtthet, pusteforstyrrelser, kvalme, oppkast og diaré. Langsiktig mold eksponering kan også føre til tap av appetitt, vekttap, åpne hudsår, kortsiktig hukommelsestap, nevrologiske lidelser, seksuell dysfunksjon, hovne kjertler, kronisk bihulebetennelse, kronisk bronkitt og ledd- og muskelsmerter.

Symptomer på stachybotrys

Stachybotrys er en svart, slimete mold som trives på uoppdaget vannskadet byggematerialer som ark rock, papir, himlingsplater, isolasjon backing og tapet. Avanserte symptomer på eksponering for denne formen inkluderer hudirritasjon, hukommelsestap, balanseproblemer, sure oppstøt, hoste opp blod, rhinitt, neseblødning, influensalignende symptomer, konstant hodepine, interne lesjoner, kramper og feber.

Symptomer på Aspergillus

Aspergillus er den mest vanlige slekt av sopp, og den nest vanligste soppinfeksjon, i henhold til eMedicine. Aspergillus henger vanligvis etter omfattende vannskadde materialer har gjennomgått mugg utbedring. Eksponering for Aspergillus kan føre til utslett, hårtap, magesmerter, tinnitus og hørselstap.

Late-trinns Symptomer

Selv etter behandling, kan helseskadelige forhold fra mold eksponering somle eller forverres. Depresjon har blitt tilskrevet langvarig eksponering. Andre symptomer sent stadium forbundet med høye nivåer av muggsopp i lengre perioder av gangen inkluderer blindhet, hjerneskade, langsiktig hukommelsestap, blødende lunger, kreft og død.

Tips om smertelindring under Arbeiderpartiet

Ap og fødsel er kjent for å være en smertefull prosess, men det er ikke uutholdelig, og kan styres veldig godt med en rekke smertestillende alternativer. Det er ikke bare én riktig måte å lindre smerte under fødselen; det er et spørsmål om hva arbeidende mor føler er riktig for henne og hennes baby. Smertelindringsmetoder varierer fra nonmedical til svært invasiv. Hver metode varierer også i forhold til om det bare reduserer intensiteten av smerte eller stopper den helt.

Natural Relief

Mødre som velger ikke å ha medisinsk intervensjon for smertelindring under fødsel ofte bruke naturlige metoder for å hjelpe lettelse deres smerte under fødsel. Mange forskjellige typer naturlig smertelindring er tilgjengelig som ikke kommer med risikoen forbundet med smertestillende medikamenter og epidurals.

Hypnose er en effektiv metode for ikke bare å lindre smerten ved fødsel, men også å erobre de redde og engstelige følelser som ofte følger fødsel. Hypnose er en kombinasjon av avslappende øvelser og verbal forsterkning som skaper en beroligende miljø for arbeidende mor. Den bruker en rekke metoder, fra visualisering for å puste og musikk, for å hjelpe moren holde ro og konsentrere seg om noe annet enn smerten hun føler.

Massasje og skiftende posisjoner er to effektive måter å lindring smerter under fødselen. Massasje er innebærer berøring og lar mor å konsentrere seg om nervene blir stimulert i stedet for smertene fra arbeidskraft. Endre stillinger kan bidra til å flytte barnet ut av en bestemt posisjon som kan være årsaken til mor smerte. Det kan ta presset bort fra ryggen, bekkenet eller annet område som er kompromittert.

Svært få risikoer er forbundet med naturlig smertelindring metoder, som det ikke bærer muligheten for å bli sendt videre til barnet i negative måter, som med medisiner. Naturlig smertelindring kan være like effektivt som medisiner og epidurals. Dens effektivitet er basert på fødende kvinne og hennes tro på smertelindring metoder, som det tar en åpen tankesett for å plassere tro på alternative metoder.

Narkomane og Epidurals

Smertestillende medikamenter er en annen måte å lindre smerter arbeidskraft, selv om dens effektivitet er tvilsom, og tilhørende risiko er mange. Narkomane er gitt til arbeidende mor gjennom en intramuskulær injeksjon eller gjennom en IV. Medisinen tar vanligvis noen få minutter å komme effektivitet og generelt redusere intensiteten av smerte i opptil seks timer. De vanligste narkotiske stoffer som brukes under fødselen er morfin, meperidin og nalbufin hydroklorid. Epidurals er injeksjoner i ryggraden som nummen mor fra injeksjonsstedet ned til tærne. De kan være smertefullt, og alvorlige tilfeller har rapportert lammelse og konstant hodepine etter epidural.

Risikoen forbundet med narkotika og epidurals ofte oppveier fordelene. Mødre som får smertestillende medikamenter er ofte mindre på vakt og mindre i stand til å effektivt presse babyen ut. De ofte blir sliten fysisk og mentalt, og en stor andel av dem ender opp med et keisersnitt fordi stresset blir for stort på fosteret. Fosteret kan også lider komplikasjoner fra medisinsk smertelindring, som tretthet og pustevansker. Foster reflekser kan bli redusert også, og dette kan være skadelig for barnets helse etter fødsel.

Tips

Når du velger en smertelindring metoden, nøye veie fordeler og risiko forbundet med dem. Husk at arbeidskraft ikke vil vare evig, og smerten er bare midlertidig. I århundrer har kvinner fødte naturlig uten mulighet for smertestillende medikamenter, så det kan gjøres. Å få smertestillende medikamenter for tidlig kan forsinke eller stoppe din arbeidskraft, noe som gjør det mer sannsynlig at din må motta et keisersnitt. Hvis du velger smertelindring, er det best å vente til du er i alvorlig ubehag og har prøvd mindre invasive metoder. På den annen side, de fleste kvinner kommer til et punkt i arbeid der de bestemmer de rett og slett ikke kan ta smerten lenger, og det er da at levering er nær, og smertene vil være over snart.

Argumenter for og imot av Prozac

Legen din har beskrevet din Prozac, hva blir det neste? Gjør din forskning og se om den anti-depressant er riktig for deg.

Prozac hos barn?

Prozac vanligvis ikke brukes til barn, som Prozac kan øke selvmordstanker. Faktisk FDA kreves produsenten å sette "kan føre til selvmordstanker hos barn yngre enn 25" på flasken. Ulike medisinske tidsskrifter og studier har vist at økningen i selvmordstanker av barn i overkant av 20 prosent, mens de falt 20 prosent hos voksne.

Fysiske bivirkninger

Bivirkningene av Prozac er ganske vanlig. Noen kan lide svimmelhet, kvalme eller hodepine, mens andre kan oppleve diaré eller en rask puls. Men normalt etter at pasienten først foreskrevet Prozac (forhåpentligvis ved å gradvis bygge stoffet inn i pasientens system), etter en uke eller så, mange av disse bivirkningene vil forsvinne.

Seksuell appetitt

Prozac kan redusere ens appetitt på sex. Imidlertid er denne bivirkningen svært vanlig med alle anti-depressiva. Wellbutrin er kjent for å være mindre besværlig i libido avdelingen.

Stoppe Prozac

Nedtrapping noen anti-depressant er den sikreste og mest lege-rådet måten å stoppe en resept. Men det er ikke alltid så lett. Prozac er ikke weened ut av kroppen så hurtig som de fleste andre stoffer, og kan føre til en konstant hodepine.

Prozac er ikke det eneste svaret

Hvis du er deprimert, er det viktig å arbeide med legen din. Men stoffet vil ikke løse alle problemene. Det er viktig å jobbe med en terapeut for å virkelig finne ut hva som forårsaker din depresjon, og hvis det er ikke bare en kjemisk ubalanse.

Hva er Vertigo?

Vertigo er en klinisk tilstand karakterisert ved svimmelhet. I motsetning til andre kliniske tilstander, er vertigo ikke en sykdom. Det er bare et symptom på en balanse lidelse eller andre underliggende medisinske tilstander som kan kreve øyeblikkelig medisinsk hjelp og behandling. Vanligvis kan folk som har denne tilstanden enten føle at de beveger seg, eller at alt rundt dem er i bevegelse selv om ingen bevegelse finner sted. Kort sagt, er vertigo en illusjon eller hallusinasjon av bevegelse.

Typer av Vertigo

Vertigo er klassifisert i tre hovedtyper: spontan vertigo, tilbakevendende anfall av svimmelhet og posisjonell vertigo. Den vanligste typen blant de tre er posisjonell vertigo. Posisjonell vertigo fører til en person til å føle en følelse av spinning eller svimmelhet når hodet hviler i visse posisjoner (for eksempel ligge på den ene siden). Med andre typer vertigo, kan en illusjon av bevegelse og svimmelhet merkes når den lidende beveger hodet.

Årsaker til Vertigo

Vertigo er først og fremst forårsaket av en forstyrrelse i balansen eller likevekt av en persons system. Det kan være forårsaket av en rekke faktorer, den mest vanlige av disse er BPPV, eller godartet paroksysmal posisjons vertigo. Andre vanlige årsaker inkluderer, men er ikke begrenset til: bakteriell eller viral infeksjon i det indre øret, alvorlig migrene, innånding eller inntak av giftige stoffer, svulster, lillehjernen blødning, Ménières sykdom, inntak av narkotika eller alkohol, unormale trykk i kroppen og andre hjernen problemer.
Vertigo kan også være forårsaket av reisesyke, eller andre problemer knyttet til øret, for eksempel kalkavleiringer, labyrinthitis, herpes zoster og betente vestibulære nerver. Sirkulasjonsproblemer, samt nevrologiske lidelser, inkludert kraniebrudd og multippel sklerose, kan også føre til svimmelhet.

Vertigo Symptomer

Varigheten av vertigo symptomene kan variere, det samme kan alvorlighetsgraden. Noen symptomer kan vare bare noen få minutter, mens andre strekker seg i flere dager. Andre symptomer kan være svært mild, mens andre forårsaker ekstrem ulempe for personen opplever dem.

Identifisere Vertigo

Vertigo er ofte identifisert med staver av svimmelhet, øresus, kvalme, oppkast, sløret tale, dobbeltsyn og hakkete øyebevegelser. Tilstanden kan også være forbundet med ukoordinerte bevegelser, konstant hodepine, ustøhet og svakhet i armer eller ben. Ørhet og tap av balanse kan også oppleves, som fører til problemer med å gå eller stå. Mest av alt, den følelsen av at alt rundt den enkelte beveger seg eller at de beveger seg synes å være stadig tilstede.

Behandling

Behandling for vertigo kan variere fra person til person, og ganske ofte avhenger av symptomer og årsaker til tilstanden. Ved behandling av denne lidelse, er varigheten av symptomene også vurdert av leger. I mindre alvorlige tilfeller, kan pasienten bli gitt medikament, slik som anti-emetiske midler og vestibulære dempende midler. Anti-emetiske medikamenter er medikamenter som tjener til å styre kvalme, mens vestibulære dempende gi lindring til nystagmus, en tilstand forårsaket av ubalanse i kroppen. Andre medisiner som ofte brukes er antihistaminer, sedativa hypnotika og antikolinergika. I mer alvorlige tilfeller kan kirurgi være nødvendig.

Sinus Holistisk Cure

Sinus sykdom påvirker over 35 millioner mennesker i USA, ifølge Ent-consult.com. Personer som lider av sinus sykdom kan finne sin livskvalitet svekket av konstant hodepine, en nedgang i mental klarhet og alvorlig lunger. Det finnes medisiner for å behandle sinus problemer, men tar dem for lengre perioder kan ha bivirkninger, inkludert en forstørret prostata og høyt blodtrykk, ifølge Mayo Clinic. Bruke holistisk rettsmidler for å behandle sinus problemer kan være gunstig for en persons helse og budsjett.

Urtete

Bruk urte te for å hjelpe kurere sinus problemer. Kjøp en urtete som vil bidra til å åpne opp sinus hulrom, for eksempel peppermynte, eukalyptus eller sitron blad te. Kok vann og hell det over en tepose av ditt valg. La te å bratt for fem minutter for å oppnå optimale resultater. Blidgjøre te til din smak og drikk sakte, slik at aromaen å nå neseborene. Varmen av te bidrar til å slappe av bihulene, åpne dem opp og gi måte å renne noen av lunger.

Bruk urtete som en varm komprimere direkte på ansiktet. Brygge en kopp varm te, men bare la te-pose til å steile i 30 sekunder. Tapp det slik at det ikke drypper. Legg deg ned på ryggen og legg te-pose direkte på øynene og nesen.

Saline Skyll

Bruk en saltvannskylling å effektivt hydrat, rense og lindre irriterte og betente bihuler. Kjøp en saltvann skyll potten (neti pott) fra et apotek. Bland en kopp varmt vann med en halv teskje havsalt i saltvann potten og bland godt så alt saltet oppløses. Plasser hodet over en vask. Plasser saltvann skyll potten opp til et nesebor mens du vipper hodet slik nesen er parallell med skuldrene. Sakte tømme innholdet i saltvann potten i nesen, slik at det går i hele sinus hulrom. Når hele potten er tømt, forsiktig blåse nesen og gjenta på den andre siden. Gjør dette 2-3 ganger om dagen.

Aromaterapi

Bruke dagligdagse husholdningsprodukter for å skape aromaterapi å kurere bihuleproblemer. Bruk essensielle oljer som mentol eller eucalyptus. Plasser 3-4 dråper av hver olje på øvre del av brystet eller nedre nakke la duften inn dine nesegangene. Spis matvarer som Tabasco saus, pepperrot, wasabi eller chili peppers å åpne opp bihulene. Kjøp damp gni fra et apotek. Bruk den liberalt på brystet hver to til fire timer for å opprettholde betydelige mengder aroma å lindre og roe sinus hulrom.

Hvordan identifisere Cancer Brain Symptomer

Brain kreft er en livstruende tilstand som forverres funksjon av hjernen og kan påvirke alle deler av nervesystemet. Det er vanskelig å oppdage kreft i hjernen symptomer langt i forveien, med mindre visse symptomer holde skjer i livet ditt. Prøv å ikke selv diagnose og begynne å bekymre før du vet hva som skjer. Lær hvordan du kan identifisere hjernen kreft symptomer, men alltid snakke med legen din om dem. Les videre for å lære hvordan.

Bruksanvisning

•  Legg merke til tap av matlyst, oppkast og kvalme. Hvis appetitten er redusert og du har opplevd oppkast, kvalme og vekttap deretter snakke med legen din umiddelbart.

Vær oppmerksom på konstant hodepine. Hvis du finner ut at du har konstant hodepine så spør legen din til at dette kan skje. Det er en symptomer på kreft i hjernen, men det kan også være på grunn av stress, klima eller overanstrengelse.

Merk eventuelle følelser av klossethet og svakhet når du utfører daglige aktiviteter. Hvis du føler du har disse symptomene, så kan du snakke med legen din for å finne ut hva problemet er før diagnostisering ubehag.

Act umiddelbart hvis du har problemer med tale. Hvis du synes du har en vanskelig tid å få ordene ut av munnen din, så snakk med legen din så snart du kan.

Snakk med legen din om dine bekymringer umiddelbart. Tap av hukommelse, årvåkenhet, oppmerksomhet og konsentrasjon kan alle være tegn på kreft i hjernen.

Vær på vakt hvis du har noe unormalt med din visjon. Hvis synet ditt begynner å endre seg dramatisk, eller du finner du ikke kan se godt lenger, kan du gå til legen din.

Ibuprofin Effect

Ibuprofin Effect


Ibuprofen er en over-the-counter medisiner som brukes til å behandle mindre symptomer som smerter og plager. Det er et NSAID (ikke-steroide anti-inflammatoriske medikamenter) som reduserer smerte ved å redusere antall hormoner som finnes i menneskekroppen som er ansvarlige for smerter, smerter og inflammasjon. Dette er ubehagelig forhold for den lidende og kan hindre utvinning. Ibuprofen har positive effekter som kan redusere dette ubehaget, men har sin andel av negative bivirkninger også.

Pain Reducer

En stor positiv bivirkning av ibuprofen er dens evne til å redusere en rekke mindre smerter i kroppen. Disse inkluderer hodepine, ryggsmerter, menstruasjonssmerter og smerter generelt som ikke er alvorlig. En tannpine kan være maskert med ibuprofen, og høyere doser vanligvis gis til pasienter som har hatt sin visdom tennene fjernet. En høyere dose kan brukes på andre kirurgiske pasienter i tillegg, avhengig av fremgangsmåten og medisiner til pasienten er i ferd med å ta. Ibuprofen kan maskere smerte før kroppen har fått tid til å gro. Mindre smerter, inkludert hodepine og menstruasjonssmerter, kan bli løst ved å ta stoffet, og ikke komme tilbake selv etter at virkningene har slitt av.

Feber og kalde Reducer

Ibuprofen kan redusere kalde og feber symptomer i tillegg. Disse er både positive virkningene av stoffet, slik at den syke personen tid til å få hvile de trenger for å bekjempe kulden. Ibuprofen kan bryte en høy feber. Feber venstre ubehandlet kan fortsette å klatre til farlige eller skadelige temperaturer. Smerte-maskering effekter av ibuprofen gi en syk person mer energi til å ta vare på seg selv ved å dekke opp smerten for korte perioder av gangen. Det er viktig å merke seg at ibuprofen ikke behandler den kalde selv, bare reduserer virkningen midlertidig.

Short-Term bivirkninger

Ingen medisin er uten bivirkninger, men. Mens ibuprofen kan skape gode bivirkninger, kan det også føre til negative kort- og langsiktige bivirkninger i både hyppige og sjeldne brukere. De kortsiktige bivirkninger av ibuprofen er hodepine, utslett, ringing i ørene, føler deg svimmel eller døsig og halsbrann. Andre kortsiktige bivirkninger relatert til magen kan oppstå. Disse inkluderer kvalme, diaré eller forstoppelse, sammen med smerte. Ibuprofen kan også føre til overdreven blødning hvis du mottar et kutt eller skade.

Long-Term bivirkninger

De som tar ibuprofen i lang tid er å sette seg selv i fare for mer kompliserte og farlige problemer. De store risikoer omfatter hjerte, sirkulasjon og mageproblemer. Risikoen for å få hjerteinfarkt eller slag i livet ditt er hevet ved å ta denne medisinen. Mageproblemer er blødning eller et hull dannes i mageslimhinnen over tid. Selv om du har tatt ibuprofen i mange år, kan disse problemene oppstå med eller uten forutgående bivirkninger. Tar mer enn anbefalt dose øker sannsynligheten for mageproblemer, mens du bruker alkohol med denne medisinen øker sjansene for blødning i magen.

Alvorlige bivirkninger

Mens langsiktige bivirkninger er alvorlige og kan kreve behandling, det er andre faresignaler å se opp for. Hvis disse symptomene oppstår mens du tar ibuprofen, bør du slutte å ta det og gå til legevakten. Disse inkluderer allergiske reaksjoner, som kjennetegnes ved hevelse i ansikt, munn eller svelg, sammen med noen form for brystsmerter eller problemer med å puste. Finne blod i avføringen eller når du hoster er et tegn på at behandling er nødvendig. Symptomer som ikke går bort, slik som konstant hodepine eller feber, krever en lege oppmerksomhet. Søk hjelp øyeblikkelig dersom symptomene er alvorlige.

Hva du skal ta for en Sinus Hodepine Mens gravid

Sinus hodepine kan forårsake smerte og tretthet, og graviditet kan gjøre symptomene verre. Selv om å være gravid eliminerer noen typer medisiner for å behandle din lomme hodepine, det finnes andre alternativer for å redusere symptomene. Ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine, kan du ta visse smertestillende midler og antihistaminer for Sinus hodepine mens hun var gravid.

Paracetamol

Paracetamol er en smertestillende som du kan ta mens du er gravid for å redusere smerter i ansiktet og hodet forårsaket av sinus hodepine. Sørg for å få legen din godkjenning først, though.

Antibiotika

Hvis du har en bihulebetennelse som forårsaker din sinus hodepine, kan legen forskrive antibiotika som amoxicillin å behandle infeksjonen.

Antihistaminer

Over-the-counter antihistaminer som Benadryl kan være anbefalt av legen din for å redusere sinus og nasal slim som gjør at du får sinus hodepine.

Decongestants

Decongestants som Zyrtec-D er medisiner som kan være anbefalt av legen din for å hjelpe slim flyt av bihulene og redusere sinus hodepine symptomer.

Neseskylling

Hvis du ikke ønsker å ta medisiner, ved hjelp av en saltoppløsning for å utføre Neseskylling med enten en sprayflaske eller en neti potten er en naturlig måte å behandle Sinus hodepine mens du er gravid.

Nesespray

Legen din kan forskrive en nesespray som Nasocort mens du er gravid for å redusere symptomer på Sinus hodepine og lunger ved å redusere betennelse i din lomme passasjer.