Digidexo.com

Eple cider eddik Cures for gass

Kroppen produserer 1-3 pints om dagen av gass, men kan produsere mer som en følge av for lite magesyre for å hjelpe til med fordøyelsen. Gass blir naturlig produsert av svelger luft og nedbrytningen av matvarer i tarmen. Eddik eple inneholder eddiksyre, som hjelpemidler i fordøyelsen, for derved å redusere gass og oppblåsthet.

Velge Apple Cider Eddik

Velg økologisk eller rå eple cider eddik. Økologisk eple cider eddik er laget av økologisk dyrkede epler og har den ekstra fordelen av å fjerne giftstoffer og støtte immunforsvaret. Noen eple cider eddik inneholder "mor", som er det enzymet og bakterier som har dødd under gjæringsprosessen. Ved inntak, øker morens immunsystem.

Apple Cider Eddik Cure for Gass

Apple cider eddik fungerer som en fordøyelseskanal enzym da tatt med måltider for å hjelpe fordøye mat og redusere gass.

Drikk 1 til 2 ss. av rå eple cider eddik i et glass vann 30 minutter før eller etter å ha spist. Eple cider eddik opprettholder magens pH-balanse, slik at maten blir effektivt brutt ned under fordøyelsen.

Hvis du ikke kan stå smaken av eple cider eddik, bland 1 til 2 ss. i et glass drue eller eplejuice å blidgjøre smak. Et annet alternativ er å blande 1 ts. av honning i eple cider eddik concoction.

For komfort hele dagen lang, bland 2 ss. av eple cider eddik med 16 gram vann og nippe i løpet av dagen. Dette vil opprettholde syrene i magesekken til å fordøye matvarer og bryte ned fett.