Digidexo.com

Apple Cider Eddik Vekttap dietter

Apple Cider Eddik Vekttap dietter


Apple cider eddik er et billig produkt, godt kjent blant folk rettsmidler, som er kreditert med å hjelpe slik en rekke tilstander som osteoporose, leddgikt, høyt blodtrykk, urolig mage, leggkramper, bihuleproblemer, sår hals, kviser, solbrenthet og insekt biter. Selv om dens effektivitet ikke er påvist, har det enda blitt et populært kosttilskudd hjelpemiddel for vekttap.

Slik fungerer det

Apple cider eddik er laget av gjærede epler og antas å bistå i vekttap ved å forbedre tilfeller av insulinresistens. I denne tilstanden, muskel, fett og leverceller motstå insulin, et hormon, og glukose, en blodsukker, som begge er nødvendig for å tilveiebringe energi.

Eddiksyre i eple cider eddik tilsynelatende forstyrrer enzymer som fordøyer karbohydrater, og dermed gir karbohydrater for å gå gjennom fordøyelseskanalen ufordøyd.

Apple cider eddik har også blitt populær som en appetitt suppressant, men det er ingen bevis på at eple cider eddik alene, eller i kombinasjon med andre kosttilskudd, kan øke hastigheten på stoffskiftet eller hjelpe oss brenne fett.

Dosering

For å prøve eple cider eddik for vekttap og andre bruksområder, må du ikke bruke raffinert produkt som er tilgjengelig i supermarkeder. I stedet kjøper økologisk eddik som er ufiltrert og upasteurisert. For å bruke eple cider eddik som en diett hjelpemiddel, bland en eller to spiseskjeer i en lik mengde vann og drikke det før et måltid. Alternativt kan du svelge to eller tre teskjeer (ikke mer enn tre) 15 til 20 minutter før hvert måltid.

For å gjøre smaken mer spiselig, legger litt honning eller et naturlig søtningsmiddel som stevia.

Hvis du fortsatt synes smaken ubehagelig, kanskje du foretrekker å ta eddik som et supplement. Apple cider eddik kapsler er tilgjengelig i de fleste dagligvarebutikker og narkotika butikker.

En annen diett-messig bruk av eple cider eddik ville være å blande den med olivenolje, som også er en sunn mat, og hell det over en salat av friske grønnsaker å starte ditt måltid.

Spør legen din før du begynner å bruke eple cider eddik, spesielt hvis du er på medisiner. Mulige bivirkninger av overdreven eller langvarig bruk inkluderer lav blod kalium og lav beinmineraltetthet. Apple cider eddik kan også samhandle med medisin for diabetes, høyt blodtrykk og andre forhold.