Digidexo.com

løsninger til øyekatarr

Løsninger til økosystem Forstyrrelse

Løsninger til økosystem Forstyrrelse


Et økosystem er et kompleks av relasjoner mellom arter og naturressurser i et bestemt miljø. Den innbyrdes natur relasjoner innenfor økosystemer betyr at de er svært lydhør overfor ubalanser, og endringer i bestanden av en art eller tilgjengeligheten av en ressurs påvirker hele systemet. Menneskelige befolkningsvekst og økende industrien over hele verden har hatt betydelige negative effekter på økosystemene, som et resultat av ressurs degradering og utarming. Men det finnes løsninger for å løse økosystem avbrudd.

Resource Conservation

Menneskelige aktiviteter, som å produsere mat, bygge boliger og drifts bransjer har en betydelig innvirkning på naturressurser. Økosystem avbrudd oppstår når menneskelige aktiviteter og begrense bruken av ressurser eller dårligere kvalitet gjennom forurensning eller forurensning. Ressurssparing er en todelt løsning til økosystem avbrudd. Den ene siden innebærer innsats for å bevare eller gjenopprette helsen til en naturressurs, som for eksempel en elv eller skog. Den andre består av en forbruker forpliktelse til å bruke ressursen i en mer bærekraftig måte. Ressurssparing omfatter også utvikling av bærekraftige alternativer i ressursbruk, som for eksempel bruk av naturlige stedet for kjemiske plantevernmidler i jordbruksproduksjonen.

Resirkulering

Nært knyttet til ressurssparing, er resirkulering den direkte eller indirekte gjenbruk av en forbruker bra. Mens produksjonen av forbruksvarer, fra leker til teknologier, fordeler den internasjonale økonomien, også genererer det massive avfall, forbruker energi, og stammer naturressurser. Resirkulering, derfor er en del av løsningen på forstyrrelser i økosystemene både produsent- og konsument miljøer. Retur gir økosystemene i de områdene der en god produseres ved å redusere noe av belastningen på naturressurser. I forbruker økosystemer, dirigerer materialgjenvinning bort fra deponier og dumper områder, hvor de vanligvis forurense jord og vassdrag.

Selvregulering

På et individuelt nivå, bevissthet om din egen miljøpåvirkning baner vei for større løsninger til økosystem avbrudd. Individuelle aktiviteter, som for eksempel bilkjøring, ved hjelp av kjemiske rengjøringsprodukter, bygge et stort hus, og kjøpe visse typer importerte eller kjemisk produserte landbruksvarer, bidra til skade av lokale økosystemer. Men vi kan endre vår atferd for å minimere vår individuelle påvirkning på miljøet, en praksis som kalles selvregulering. Selvreguleringsatferd omfatter husholdnings ENØK, etisk forbruk, og forpliktelser til små, men viktige vaner, som å bære dagligvarer i en gjenbrukspose.

Klimagass Forskrift

Klimagassutslipp er en farlig biprodukt av både industri og hjemlige aktiviteter og er den sentrale årsaken til global oppvarming, en prosess som medfører katastrofale konsekvenser for helse og funksjon av økosystemer. Ikke bare gjøre klimagasser bidrar til endrede værmønstre og klimatiske forhold, men de produserer også sur nedbør, som bærer kjemiske forbindelser tilbake til jorden i form av nedbør. Sur nedbør forurenser felt og vannsystemer og presenterer fare for plante- og dyrelivet. Reguleringen av klimagasser er en av de mest effektive løsningene til økosystem avbrudd og kan utføres av foretak og husholdninger likt.

Hvordan lære problemløsning til autistiske barn

Autisme slår en i hver 500 barn og er fem ganger mer vanlig hos gutter enn jenter. Det er en utvikling av hjernen tilstand som påvirker evnen til å kommunisere, sosialisere med andre og samhandle med omgivelsene. Hjelpe autistisk barn lærer å løse problemet og sosialisere er ingen enkel oppgave, og vil til tider kreve bistand av fagfolk.

Bruksanvisning

•  First off, er ​​behandlingen svært individualisert. Ingen enkelt behandling vil fungere i alle tilfeller. Vanligvis er en kombinasjon av behandlinger er nødvendig. Jo tidligere behandling og struktur begynner, jo bedre resultater vil være for barnet.

Velg en terapi. Behandlinger inkluderer pedagogisk terapi, motorikk utvikling, logopedi og peer lek og sosialisering. En vanlig form for terapi som brukes til problemløsning og selvhjelp kalles anvendt atferdsanalyse. De neste tre trinnene illustrere hvordan det fungerer.

En klar instruks er gitt til barnet, kanskje etterfulgt av demonstrasjon eller guiding barnets respons.

Forsterk med positiv reaksjon. Når barnet reagerer, er en positiv forsterkning eller konsekvens gis umiddelbart.

Gjenta og lære. Barnet er i stand til å forholde seg positiv forsterkning til responsen han har gjort, og er glade for å gjenta atferd.

Se alternative behandlinger. "Floor tid" er et annet populært valg når man jobber med autistiske barn. Det innebærer en terapeut eller foreldre til å engasjere seg i spilletid med leker og actionfigurer. Barnet setter og handler ut en scene mens terapeuten guider ham mot utfordringer tegnene kan støte på. Barnet lærer å løse problemet ved å arbeide gjennom de utfordringene hans late spillere, og senere bruke det til det virkelige liv.

Forstå autisme. Hvorfor forekomsten av autisme er økende er ikke kjent. Det som er kjent er at å heve og utdanne en autistisk barn kan være svært vanskelig og utfordrende, og at det er best for alle involverte å søke medisinsk støtte samt personlig støtte for å opprettholde helse og lykke for hele familien.

Hjem Løsning til Clean Plakk Ut av arterier

Plakk er en opphoping av kolesterol som hoper seg opp i blodårene dine fra å spise usunn mat som er høy i mettet og trans fett. Disse fett inneholder low-density lipoproteiner, også kjent som "dårlig" kolesterol, og over tid reduserer blodårene dine 'evne til å pumpe blod. Hvis venstre ubehandlet, kan plakk forårsake blodpropp og kan føre til et hjerneslag eller hjerteinfarkt, ifølge American Heart Association. Nøkkelen til å redusere plakk i blodårene dine uten bruk av medisiner er ved å begrense fettrike matvarer og øke forbruket av sunn mat som bidrar til å senke LDL.

Usunn fett

Mettet fett er en usunn fett som finnes i rødt kjøtt, meieriprodukter, kaker, desserter og bearbeidet mat. Når forbrukes mettet fett bidrar til en økning i LDL-nivå, noe som over tid fører til plakk. Trans fett finnes i fet, stekt mat, bakevarer og margarin. På mat etiketter er det ofte merket som "artially hydrogenerte oljer," ifølge American Heart Association. Hjelpe kroppen din klart ut plakk ved å eliminere usunn mat i ditt kosthold, som forverrer problemet

Sunn mat

Frukt, grønnsaker, fisk og komplekse karbohydrater alle bidra til lavere LDL nivåer og en økning på high-density lipoproteiner (HDL), som bidrar til å fjerne dårlig kolesterol fra kroppen. Oatbran og andre hel-hvete korn er høy i løselig fiber, som senker blodtrykket og reduserer kolesterol absorpsjon i tarmen, ifølge Mayo Clinic. Omega-3 fettsyrer som finnes i fisk reduserer kolesterol og forebygger blodpropp, noe som senker risikoen for hjertesykdom. Ifølge American Heart Association bør du ha minst to porsjoner fisk hver uke. Frukt og grønnsaker inneholder en overflod av vitaminer og næringsstoffer, spesielt fiber. Når forbrukes daglig de bidra til å redusere blodtrykket og hjelpe administrere din vekt.

Trening

Få minst 30 minutter med beinhard fysisk aktivitet, som trening bidrar til å redusere blodtrykket og øke HDL nivå. HDL nivåer kan øke med opp til 5 prosent i løpet av to måneder med regelmessig mosjon, ifølge Mayo Clinic. Enhver aktivitet som fører til at pulsen til å øke anses sunt for blodårene dine, inkludert hagearbeid, aerobics, løping eller dans. Fysisk aktivitet hjelper oksygen nå blodet, som hjelpemidler i å forebygge blodpropp.

Hjem Løsning til Cover Gray Hair

De fleste mennesker møter grått hår som de blir eldre, med genetikk spiller en stor rolle i hvor mye grått de har og hvor raskt de får det. Grått hår kan også skyldes en vitamin B12 mangel. Noen mennesker ser for hjem rettsmidler for å bidra til å dekke den grå å se og føle deg yngre.

Sort rem melasse

Svart rem melasse har blitt hyllet som et hjem rette for mange ulike typer plager, alt fra behandling av anemi til acid reflux. Sammen med disse forholdene, har svart rem melasse vist lovende i behandling av grå hår. Bland 1 ts. av svart rem melasse i din morgenkaffe og drikke det daglig. Du kan også ta 1 ts. av svart rem melasse, etterfulgt av en chaser av en kopp appelsinjuice, noe som vil bidra til å redusere den forferdelige smaken av svart rem melasse.

Vitamin B12

Å behandle grått hår som er oppstått på grunn av en vitamin B12 mangel, forbruke mer kjøtt, melk og egg. Vitamin B12-mangel kan skje etter gastrisk bypass kirurgi, så supplere kroppen din med ekstra vitamin B12 enten gjennom kosten eller kosttilskudd.

Rosmarin og salvie Skyll

Å behandle grått hår, lage en skylling med urter rosmarin og salvie. Ta 1/4 kopp rosmarin og 1/2 kopp salvie og kok dem i 2 kopper vann i 30 minutter. Fjern fra varmen og bratte blandingen for mellom 2 til 3 timer. Bruk den til håret som en skylling, og la det tørke helt. Shampoo som du normalt ville, skyll. Gjenta ukentlig, deretter opprettholde fargen ved å gjenta månedlig.

Amla Berry Powder

Amla bær er et populært middel i India for bruk i behandling og vedlikehold av hår. Du kan finne amla pulver i noen indiske eller asiatiske dagligvarebutikker. Å behandle grå hår med amla berry pulver, bland 1 ts. av pulveret med 1 ts. sitronsaft og 2 ss. kokosolje. Masser blandingen inn i hodebunnen og la den i over natten. Shampoo håret som vanlig i morgen. Hvis du ikke klarer å la den i over natten, la blandingen forblir i hodebunnen i minst 15 minutter før sjamponering.

Hva får deg til å miste vekt & Gain den rett tilbake?

Hva får deg til å miste vekt & Gain den rett tilbake?


Selv om 103 millioner amerikanere med hell gått ned i vekt i 2010-2011, to tredjedeler av de Kosten var ikke i stand til å holde den av, ifølge en undersøkelse utført av Calorie Control Council. Opprettholde vekttap kan være mer utfordrende enn faktisk Shedding pounds, siden vedlikehold er en langsiktig prosess i forhold til den relativt korte tiden det tar å nå et ønsket vekt målet. Flere faktorer avgjør om tapt vekt vil komme tilbake raskt.

Ekstremt lav-kalori dietter

Kosten som deltar i ekstremt lav-kalori diett også oppleve en nedgang i sin metabolic rate, ifølge University of Chicago. Som et resultat, går kroppen inn i "sult-modus" og brenner færre kalorier hver dag. Derfor er det vanskelig for folk på ekstreme dietter for å gå ned i vekt for en lengre periode, og det er også grunnen til at disse personene har en tendens til å gjenvinne tapt vekt. Som Diet Channel forklarer, kan en person som opprinnelig trengte 2000 kalorier per dag bare trenger 1850 kalorier per dag etter en ekstremt restriktiv diett er over. På grunn av en senket metabolic rate, trenger kroppen nå 150 færre kalorier per dag. Men med mindre denne personen reduserer den opprinnelige kaloriinntak, de ekstra 150 daglige kalorier utgjør en en-kilos vektøkning hver 24 dager.

Tilbake til dårlige vaner

Selv dieters som ikke deltar i en ekstremt restriktiv diett er utsatt for vektøkning hvis de ikke klarer å opprettholde vekttap diett. Sunn mat er en livsstil, ikke en midlertidig løsning til et vektproblem. Kosten som byttet til magert kjøtt, frukt og grønnsaker og unngikk slike elementer som pizza, iskrem og andre fetende matvarer må fortsette langs dette kurset for å opprettholde vekttap. Unnlate å være konsekvent - spesielt i helgene, helligdager, ferier og andre spesielle dager - kan raskt pakke pounds tilbake på.

Ikke nok mosjon

Mangel på mosjon er en annen faktor som kan bidra til å gjenvinne tapt vekt. The University of Chicago sier at fysisk aktivitet som brenner 1500 til 2000 kalorier per uke bidrar til å opprettholde vekttap. Fysisk aktivitet trenger ikke å være så anstrengende som løping, sykling eller spille tennis. Det kan også omfatte gå eller klatre trappene, ifølge University forskere.

Andre hensyn

Det er flere andre vaner som kan bidra til å gjenvinne tapt vekt, herunder unnlatelse av å utøve del kontroll. Ifølge Cleveland Clinic, bør en fjerdedel av tallerkenen din inneholde en palm-størrelse del av magert kjøtt som laks eller kylling bryst. Et annet kvartal bør inneholde en knyttneve-størrelse del av uraffinert korn som brun ris. Den ene halvdelen av platen skal inneholde et utvalg av forskjellige farget grønnsaker. Klinikken viser også hoppe over måltider og unnlater å spise frokost som grunner til at Kosten ikke kan opprettholde vekttap.

Behandlinger og årsakene til gule tenner

Behandlinger og årsakene til gule tenner


Gul misfarging av tennene er vanlig, og det kan være forårsaket av en rekke faktorer. Denne misfargingen kan være skjemmende, men vanligvis er det ikke et helseproblem. Mange synes at daglig tannpuss og bruk av tanntråd, i forbindelse med regelmessige besøk til tannlegen for mer grundig rengjøring, holder tennene hvite. Imidlertid kan visse matvarer og vaner krever flere trinn for en lysende smil.

Årsaker

Tann misfarging er ofte forårsaket av drikkevarer. Kaffe, te og cola er brun og vil farge tennene over tid. For å forhindre slike flekker, unngå disse drikkevarer. Røyking eller skråtobakk ikke bare fører til gule flekker, det er også skadelig for helsen. Aldring kan også spille en rolle i tann misfarging.

At-Home Behandlinger

Det er mange dental produkter for gule flekker på tennene hjemme og hindre dem fra å vende tilbake. Mange tannkremer inneholder bleking agenter; ved hjelp av disse pastaer to ganger om dagen vil bleke smilet ditt overtid, men det også kan øke følsomheten. Mange skyllinger og munnskyllevann også inneholde ingredienser for å bleke tennene.

Hvis tennene krever omfattende bleking, kjøpe en hjemme-whitening kit. Disse pakkene inneholder peroxide eller andre blekemidler, som er plassert inne i en munn vakt eller skuffen og er satt over tennene. Disse produktene kan ta alt fra tretti minutter til flere timer for å fungere. De trenger å bli brukt flere ganger for å oppnå den hvithet du ønsker. Whitening strips er et alternativ til gels eller pasta; disse tynne strimler inneholder blekemidler og passer lett over tennene. Følg alle retninger for ethvert hjem bleking system.

Tannbleking

Hvis du er bekymret for å bruke sterke kjemikalier på tennene uten veiledning, kan du velge å ha tennene bleket på ditt tannlegekontor. Denne prosedyren tar vanligvis opp til en time, og det må kanskje gjentas flere ganger. Tannlegen gjelder en bleking løsning til et magasin som holder blekemiddel på tennene og bort fra tannkjøttet. Tannlegen kan også bruke en lys eller laser for å bleke tennene.

Liming og finer

Bonding kan være i stand til å gjenopprette smil uten å bruke sterke kjemikalier som blekemiddel og peroxide. Bonding hovedsak dekker skadet eller misfargede tenner med en flytende plast som stivner til en toothlike substans. Selv om denne metoden er rimeligere enn veneers, kan bonding materialet bli tilsmusset, og det vil forringes over tid, selv om bonding skal vare i minst tre år. Unngå å tygge neglene eller andre harde gjenstander, som liming kan chip.

Finer er laget av harpiks eller porselen. De passer over tennene og er sementert på plass. Veneers vil ikke flekker eller blir misfarget. De kan ikke fjernes, og behovet for å byttes ut hver fem til 10 år. Finer noen ganger føre til tann og tannkjøtt følsomhet.

Hvordan virker tørr hud føre til rynker?

Hvorfor folk få rynker?

Noen mennesker alder på en mer akselererende tempo enn andre. Det er mange ting som kan bidra til aldringsprosessen som røyking, soling, dårlig kosthold og konstant dehydrering. Men genetikk er utenfor vår kontroll når det gjelder aldring. Noen mennesker eldes raskere eller langsommere enn andre, avhengig av deres genetiske makeup.
Mange av oss er opptatt av rynker fordi vi ønsker å se ungdommelig for så lenge som mulig. Samfunnet har en tung innflytelse på utseende, noe som er grunnen til at plastisk kirurgi er en multi-milliard-dollar business. Kosmetisk kirurgi tilbyr løsninger til rynker og slapp hud, men mange mennesker frykter tanken på å gå under kniven. Mange vil mye heller ta forebyggende tiltak for å bremse aldringsprosessen og vokse gamle mer grasiøst.

Tørr hud

Vedvarende tørr hud kan føre til det midterste laget i huden blir tynnere over tid. Når dermal lag av huden blir tynn, er den mer utsatt for å bli rynkete fordi mindre kollagen blir produsert, og næringsstoffer har en vanskeligere tid å gjøre det på huden. Huden trenger vann for å trives og holde deg ung, og uten vann i huden blir tørr.
Mange leger sier at tørr hud er ikke den direkte årsaken til rynker, men er snarere en medvirkende faktor. Hud som er stadig utsatt for sol og sigarettrøyk kan bli veldig tørr ganske raskt. Røyking særlig tørker ut huden, men det er også reduserer mengden av oksygen som blir levert til huden.
Oksygen og fuktighet er de to viktigste ingrediensene huden trenger for å holde deg ung. Som vi alder, våre kropper naturligvis bli mindre i stand til å levere oksygen til huden effektivt på grunn av frie radikaler. Frie radikaler er også forårsaket av røyking, kosthold og andre livsstilsfaktorer.

Hydrat huden for å hindre Tørrhet

Tørr hud kan bidra til rynker, så det er viktig å holde huden hydrert fra innsiden og ut. Du kan holde huden hydrert ved å drikke rikelig med rent vann hver dag. De fleste trenger 6 til 8 glass rent vann hver dag; men hvis du trener eller svetter mye, kan det hende du trenger å drikke enda mer vann. Det er best å lytte til kroppen din og drikke ekstra væske, spesielt hvis du er tørst.
Tørste er faktisk en av de siste tegn på dehydrering, så ikke vent til du er tørst før du begynner å drikke vann. Det er også like viktig å holde huden hydrert på utsiden ved å investere i et produkt designet for å beholde hudens fuktighet på en skånsom, men effektiv måte. Du må kanskje eksperimentere med en rekke forskjellige produkter til du finner en som fungerer bra for akkurat din hudtype.

Homeopatiske Metoder til behandling av depresjon

For de som søker alternativer til tradisjonell behandling av depresjon, kan homeopatiske metoder være gunstig. I behandling av depresjon, symptomene opplevd er nøkkelen til å velge det beste løpet av behandlingen. The American Institute of Homeopathy forklarer at homeopati faktisk ikke behandle depresjon, men heller det tilbyr løsninger til symptomer på depresjon.

Opptak Symptomer

Depresjon ser ikke det samme fra person til person. Hver enkelt opplever ulike symptomer, så en homeopatisk middel vil ikke fungere for alle. Dette er hvorfor det er viktig å ta en opptelling av hva du opplever med depresjon. Lag en liste over dine symptomer. Noen vanlige symptomer på depresjon inkluderer irritabilitet, søvnløshet, vekttap og tretthet.

Neste sats alvorlighetsgraden av hvert symptom. En en skala fra 1 til 10, rangere hver symptom, der 1 er ikke forstyrrende av livet aktiviteter eller smertefull, til 10 er ulidelig smertefullt eller helt hindrer deg fra å leve ditt daglige liv.

Identifisere Triggers

Nå som du forstår hvordan depresjon påvirker deg, er det viktig å finne ut hva som forårsaker depresjon. Hva utløser disse symptomene? Du føler deg spesielt irritabel når du er på jobb? Blir du nervøs når du må snakke i telefonen? Ta en titt på livet ditt, og forstå hva som skjer som kan forårsake disse symptomene, som vil være viktig i å velge et behandlingsalternativ.

Vurderer alternativer

Avhengig av symptomene dine og holde din personlighet i tankene, kan det være tusenvis av behandlingstilbud. Hvis nervøsitet og irritabilitet er problemer, kan du prøve Avena sativa. Avena sativa bidrar til stress og nervøsitet, hodepine, spesielt hvis tilstede. Chamomilla er nyttig for dem som opplever nervøs irritabilitet også.

Søvnløshet og søvnløshet er ofte symptomer på depresjon. Søvnløshet kan inkludere våkne ofte hele natten, ligge våken mens du prøver å sove, våkne opp for tidlig eller ikke sove i det hele tatt. For søvnløshet på grunn av depresjon, er Gelsemium et alternativ, spesielt for dem som ikke kan sovne på grunn av racing tanker om arbeid eller andre oppgaver.

Noen dagligvarebutikker og apotek selger homepathic søvn hjelpemidler som ofte er tilgjengelig over disk, og kan ikke være vanedannende. Aconitum og Ignatia er også brukt i tilfeller av søvnløshet på grunn av depresjon, særlig på grunn av sorg. Ifølge AltMD.com, "Disse preparater er tatt på 6c styrke hver 15 til 30 minutter for tre doser daglig over en periode på et par uker."

Arsenicum album er et annet alternativ for de som opplever en kombinasjon av utmattelse, usikkerhet og angst.

Begynnelsen Behandling

Det anbefales sterkt at du søker hjelp hos en profesjonell homeopat. Hun vil kjenne de riktige spørsmålene å stille, og kan ha et vell av kunnskap om behandlinger. The National Center for Homeopathy har en database med homøopatiske utøvere, slik at du kan finne en lokal en.

Hvis du velger å ikke oppsøke en homeopat, men ønsker å begynne homeopatisk behandling uansett, snakke med en homeopati ekspert på en lokal helse butikken for å få mer informasjon om dosering og samhandling før du begynner en behandling.

Neste trinn

Fordi depresjon er så kompleks og individualistisk, er det ingen som middel garantert å hjelpe noen. Depresjon er en alvorlig sak. Hvis homeopatisk behandling ikke fungerer, søker profesjonell psykisk helsevern, spesielt hvis du føler deg suicidal, eller liker du kan skade noen. Hvis du føler deg suicidal, ring en nødsituasjon linje som 911, eller ringe en hot line for eksempel 800-selvmord eller 800-23-TALK umiddelbart.

Hvordan vet jeg at jeg har eggløsning?

Mange kvinner opplever frustrasjon med å bli gravid fordi de feilaktig tror at eggløsningen skjer alltid på den 14. dagen i menstruasjonssyklusen. Eggløsning er forskjellig for hver kvinne, så du må bli kjent med syklusen din å vite når eggløsning vil skje.

Cycle Length

Eggløsning er delvis avhengig av lengden av menstruasjonssyklusen, som skiller seg i hver kvinne. Ifølge American Graviditet Association, de fleste kvinners sykluser siste 28 til 32 dager.

Eggløsning Day

Starter fra den første dagen av menstruasjonsblødning, de fleste kvinner har eggløsning mellom dag 11 og dag 21. Dette kan gi deg et utgangspunkt for å spore tegn på eggløsning.

Cervical Fluid Signs

Cervical væske endringer gjennom syklusen og er mest glatte og stretchy når du har eggløsning, bemerker Babycenter. På denne tiden cervical væske kan ligne rå eggehviter.

Temperatur Signs

Innspilling temperaturen på samme tid hver morgen før du står opp av sengen vil vise deg at temperaturen vil pigge merkbart rett etter eggløsning.

Conception

Etter å ha fulgt din kroppstemperatur og cervical væske for et par måneder bør du være i stand til å finne eggløsningsdagen. Hvis du prøver å bli gravid, antyder Babycenter ha sex alt fra én til to dager før eggløsning til 24 timer etter.

Alternativer til Dental Bridges

Det er ditt første besøk til den nye tannlegen og som du fyller ut den endeløse papirer, kommer du over den beryktede dental spørsmålet: "Hva ville du endre om ditt smil" Hvis du mangler noen tenner, er svaret nesten helt sikkert kommer til å være, "Alt".

Mens en av de mest populære behandlinger for tap av tenner er en tannbro, eksisterer alternative behandlinger som ikke bare er billigere, men mer praktisk. Valget du gjøre om ditt smil er bare din, trenger du bare å bestemme hva det beste valget for deg.

Space vedlikeholdere

Prioriteringa er generelt et alternativ for et barn før sin faste tann er klar til å komme inn, eller som har mistet en permanent tann på grunn av et fall eller uhell. Utvikleren sikrer sine gjenværende tenner vil ikke skifte, noe som resulterer i ytterligere tannproblemer.

Den vanligste type plass vedlikehold anvendes er flyttbar, laget av rustfritt stål eller plast, og ligner en tilbakeholder. Impressions er laget av barnets munn før vedlikehold er spesiallaget av sin tannlege eller kjeveortoped.

Hvis vedlikehold er nødvendig på grunn av tidlig tap av en baby tann, vil tannlegen hans ta røntgenbilder regelmessig for å spore fremdriften av sin faste tann. Like før det kommer gjennom, er bruk av vedlikehold avviklet. Men hvis barnet ditt trenger vedlikehold grunn av tapet av en permanent tann, kan han trenge for å fortsette å bruke den til hans vekstprosessen er fullført, vanligvis mellom 16 og 18. På denne tiden han vil bli gitt et annet alternativ, for eksempel som implantater, partielle proteser eller tannbroer.

Cast rammepartielle proteser

Av alle alternativer til dental broer, partielle proteser er den minst kostbare. De ikke bare fylle gapet mellom en eller flere tenner, de også fungere som en spacer, hindrer resten av permanente tennene fra skiftende.

Støpte ramme partials er mye mindre synlige enn partials som er laget av akryl, og rammen er sterk. I tillegg hviler metall på tennene i stedet for vev, redusere såre flekker som er et vanlig problem med partielle proteser.

Når du først mottar partials, kan du føle klosset og synes det er vanskelig å snakke eller spise. Kan ta Lære å sette inn og ta dem litt tid også. Men etter et par uker, vil du begynne å justere dem. Du kan også trenge å bruke dem kontinuerlig i begynnelsen; Dette vil bidra til tannlegen din avgjøre om de må justeres til å passe munnen mer komfortabelt. Når alle justeringer er gjort, bør du være i stand til å fjerne dem om natten og erstatte dem i morgen.

Implantater

Implantater kan være mer holdbar enn broer, og tilbyr en permanent løsning til tap av tenner. De har en 90 prosent suksessrate når det brukes som en erstatning for de nederste tennene, og en 95 prosent suksessrate når det brukes som en erstatning for den øvre.

Laget av titan materiale og skruer, begynner tannlegen din ved å bore et hull i rommet hvor implantatet er nødvendig. Dette rom blir så langsomt utvidet noe som gjør det mulig for plassering av implantatet skruen. Når implantatet skruen er plassert i sitt eget område, vil tannlegen plassere et beskyttende deksel over det mens det gror; dette tar mellom tre og seks måneder.

Prosessen er fullført når beskyttelsesdekselet er fjernet og en krone tar sin plass. Selv om en lang prosedyre, er det en av de mest vellykkede prosedyrer i odontologi.

Hva Day Do kvinner har eggløsning i syklusen sin?

Hva Day Do kvinner har eggløsning i syklusen sin?


Eggløsning er en prosess som foregår månedlig for hver kvinne. Eggløsning er en viktig del av menstruasjonssyklusen og det er nødvendig for unnfangelse å skje.

Hva er eggløsning?

Under eggløsningen, er et egg frigjøres fra eggstokken. Det vil reise seg egglederen og lage sin vei inn i livmoren.

Når skjer det?

Eggløsningen finner sted midt i syklusen for de fleste kvinner. I en normal 28-dagers syklus, tar eggløsning sted mellom dag 14 og dag 16..

Hvor lenge varer det?

Prosessen med eggløsning varer ca 72 timer. Egget frigjøres i denne prosessen varer ca 12 til 24 timer før det begynner å bryte ned i menstruasjon prosessen.

Komplikasjoner

Hvis du har en unormal menstruasjonssyklus, eller hvis du har en medisinsk tilstand som forårsaker menstruasjonssyklusen å være lengre eller kortere enn normalt, kan du eggløsning til forskjellige tider hver måned.

Effekter

Eggløsning kan skje selv om du ikke menstruere. Under eggløsningen, noen kvinner opplever liten blødning og kramper.

Vanlige årsaker til anfall hos voksne

Vanlige årsaker til anfall hos voksne


Ifølge SleepMed, Inc., som gir løsninger til epileptikere og personer med søvnforstyrrelser, vil om lag 3 prosent av amerikanerne har et anfall av sin 75-årsdag. Krampeanfall oppstår det meste i små barn under 2 år og hos eldre mennesker. Fordi omtrent alt som påvirker hjernen kan utløse et anfall, er det ulike årsaker til anfall. Imidlertid kan årsaken ikke identifiseres i omtrent halvparten av alle beslag. Det er fordi avtrekkeren er så liten at den ikke kan bestemmes ved hjelp av standardtester.

Identifikasjon

Et anfall er en unormal eller plutselig elektrisk bølge innen kortikale grå materie i hjernen. Beslag interrupt normal hjernen fungerer og vanligvis føre til uregelmessige opplevelser og endret bevissthet. De er karakterisert ved ufrivillige bevegelser eller kramper. Mens noen beslag er mild og knapt merkbar, mens andre kan resultere i alvorlige symptomer som følelse "pins og nåler" i ekstremiteter. En person som gjennomgår et anfall kan falle ned, blir bevisstløs og erfaring jerky kroppslige bevegelser i flere minutter.

Epilepsi

Den nøyaktige årsaken til epileptiske anfall er usikkert; Men det er visse sikringstiltak epileptikere kan følge som kan bidra til å redusere eller unngå anfall, forbedre sin livskvalitet. For eksempel bør de aldri glipp av en medisindose. Andre sikringstiltak inkluderer å unngå tung alkoholbruk, samt å avstå fra rusmidler. Få nok søvn og unngå andre medisiner som kan forstyrre beslag medisiner er også viktig.

Skader

Skader, spesielt de til hodet, kan aktivere et anfall. For eksempel ofre for trafikkulykker eller idrettsskader har ofte anfall. Skader under fødselen eller i livmoren er også faktorer for anfall. Å bli bitt eller stukket av giftige insekter også plasserer et offer i fare.

Tilbaketrekning fra alkohol og rusmisbruk

Tilbaketrekking fra rusmisbruk, som alkohol og narkotika, kan noen ganger føre til en rusavhengig å få anfall. Tilbaketrekning fra alkohol eller narkotika er når noen som har drukket alkohol eller brukt narkotika jevnlig i lang tid plutselig stopper. Jo mer man har misbrukt narkotika eller alkohol, jo større er sjansen for anfall når de opplever abstinenssymptomer.

Genetiske og metabolske forstyrrelser

Genetikk kan også spille en rolle i forekomsten av anfall, som noen mennesker kan bli født med en predisposisjon for dem. En metabolske forstyrrelser er en medfødt feil på stoffskiftet, som omfatter genetiske sykdommer som fører til metabolske forstyrrelser. Noen av de mer vanlige metabolske forstyrrelser som kan forårsake anfall inkluderer hypoglykemi, hypokalsemi og hyponatremi. På den annen side, noen mindre vanlige lidelser omfatter hyperglykemi, aminoacidurias, hepatisk encefalopati og hypomagnesemi.

Aldring

Etter fylte 60 år, folks funksjonsevne reduseres, noe som gjør dem mer utsatt for beslag lidelser. Aldring sykdommer, slik som demens og Alzheimers sykdom, kan generere anfall hos eldre mennesker. Men bruk av antiepileptika hjelper eldre mennesker kontroll anfall, forbedre sine liv. Noen av legemidlene som brukes for behandling av anfall hos eldre mennesker inkluderer karbamazepin, okskarbazepin og gabapentin.

Årsaker til cholesterol problemer

Årsaker til cholesterol problemer


Kolesterol problemer er et vanlig problem som plager tusenvis av mennesker. Høyt kolesterol er kjent for å føre til hjertesykdom, hjerneslag, sirkulasjonsproblemer og andre sunne saker. Mindre er kjent om lavt kolesterol, men det har vært knyttet til visse typer kreft og depresjon. Årsaker til kolesterol problemer inkluderer genetikk, kosthold, stillesittende livsstil, alkoholbruk og stress.

Genetikk

Genetikk er en av de sterkeste avgjørende faktorer av kolesterolnivået. Genetikk påvirker LDL og regulering av LDL i blodet, og enkelte kolesterol-relaterte sykdommer er gått ned genetisk.

Diett

Kosthold og vekt spiller en stor rolle i kolesterolnivået. Fedme og et høyt inntak av fet mat kan dramatisk endre kolesterolnivået, og vekttap er vanligvis en av de foreskrevne løsninger til høyt kolesterol.

Mangel på fysisk aktivitet

Fysisk aktivitet kan øke HDL, som er en god type kolesterol som hjelper kroppen å rense ut dårlige kolesterolet som tetter blodårene. Fysisk aktivitet kan også hjelpe til med vekttap, noe som ytterligere bidrar til å eliminere dårlige kolesterolet i kroppen.

Age

Kolesterolnivået naturlig heve som folk alder, vanligvis flater ut på omtrent 60 år Menopause er et vendepunkt for kvinner i form av kolesterol, som deres kolesterol kan øke dramatisk etter overgangsalderen.

Kjønn

Kolesterolnivået har vist visse mønstre knyttet til kjønn. Kvinner har som regel lavere kolesterolnivå enn menn før de går gjennom overgangsalderen, når kvinners kolesterolnivået pigg og vanligvis forbli høyere enn menns kolesterolnivået for resten av livet.

Stress

Stress er blitt vist å øke kolesterolnivået, spesielt når stress påvirker en persons liv over lange tidsperioder. Noen leger har antydet at en kobling mellom stress og dårlige matvaner kan være den egentlige årsaken til stresset øke kolesterolnivået.

Hvordan kan den elektriske ledningsevnen i en løsning testes?

Hvordan kan den elektriske ledningsevnen i en løsning testes?


Ioniske forbindelser lede strøm når den er oppløst i vann. Når en elektrisk strøm tilføres, skiller de inn i positivt og negativt ladede ioner. Disse forbindelser kalles elektrolytter og består av syrer, baser og salter. Hver elektrolytt har forskjellig grad av ledningsevne, som kan måles. Ledningsevne av ioniske løsninger er testet ved å måle mengden av ioner som er tilstede i oppløsningen.

Elektrolytter

Elektrolytter er klassifisert som sterk eller svak. Sterke elektrolytter er ioniske forbindelser som fullt dissosierer i vann. For eksempel, i en saltsyreoppløsning, hydrogen fullt skiller fra klorid, og oppløsningen har en høy ionekonsentrasjon. Dermed sterke elektrolytter gjennomføre mer elektrisitet som ioner transportere elektrisk ladning. I svake elektrolytter, ioner bare delvis dissosierer, og dermed at de har en lavere elektrisk ledningsevne som mindre ioner er tilstede i oppløsning.

Krets

En elektrisk krets er den enkleste metoden for testing av ledningsevne. Oppsettet består av to metallstenger eller elektroder som er lagt inn i en oppløsning, langt nok fra hverandre til ikke å berøre hverandre. Et batteri er koblet til elektrodene for å tilveiebringe strøm og et voltmeter for å måle spenningen. Positive ioner reise til den negative elektrode eller katoden, mens negative ioner reise til anoden, som er den positive elektroden. Voltmeter målinger gir informasjon om løsningen ledningsevne.

Krets Spesifikasjoner

Elektrisk ledningsevne er påvirket av den generelle kretsdesign. Jernstenger blir ofte brukt som elektroder, siden de er gode elektriske ledere, selv om bedre ledere er tilgjengelige, som for eksempel aluminium og sølv. Størrelsen og avstanden mellom elektrodene er viktige som konduktans øker med økende størrelse og nærmere avstand. Voltmeteret må også være fullstendig forbundet med den positive pol er koblet til den røde proben og den negative klemme til den sorte probe.

Ledningsevne Titreringer

Titreringer involverer blanding av to løsninger til det punktet av fullstendig reaksjon, vanligvis representert av en fargeendring. Denne metode blir ofte benyttet for å bestemme ledningsevnen for titrering sluttprodukt. Et klassisk eksempel på dette er en syre-base-titrering, som frembringer en saltoppløsning og vann. Den elektriske ledningsevnen blir testet ved å måle ion konsentrasjonen av saltoppløsningen ved hjelp av en standardisert ledningsevnemåler. Ledningsevne måles i decisiemens per meter.

Hva er årsakene til angst hos kvinner over 50?

Hva er årsakene til angst hos kvinner over 50?


Kvinner generelt er mer sannsynlig å ha angstlidelser. Årsakene er ikke helt klart. Men biologi, psykologi og sosiale normer alle spille en rolle. Og eldre voksne opplever engstelige tanker som et resultat av mange emosjonelle (tap av venner) og fysiske faktorer (kroniske tilstander). Kombinasjonen setter kvinner over 50 i fare.

Panic Disorder

Om lag 3,5 prosent av befolkningen lider av panikklidelse, og to tredeler av disse pasientene er kvinner, ifølge boken, "10 enkle løsninger til panikk." I tillegg, kvinner har en tendens til å oppleve panikk oftere og mer intenst enn menn. Årsakene kan være genetikk, hormoner, dårlig kosthold, stress og aldring.

Hormonell ubalanse

Angst er et vanlig symptom på hormonell ubalanse i alle kvinner, ifølge nettstedet kvinner til kvinner. Angst kan være første symptom på perimenopause, årene før en kvinne blir i overgangsalderen. Plummeting progesteron nivå kan øke panikk og bekymring under premenstruelle, perimenopausal og menopausal perioder.

Ernæring

Som kvinner alder, deres ernæringsmessige behov endres. Hvis din diett er ute av balanse, kan dette føre til mangler som kan føre til stress og angst. Anxietypanic.com. anbefaler å spise mye frukt og grønnsaker, olivenolje og omega-3 fettsyrer, for eksempel, og holde seg unna matvarer som kan utløse panikk, slik som de høy i koffein (kaffe og sjokolade), salt, raffinert sukker og matvarer du kan være allergisk mot i henhold til.

Stress

Rundt 50 år, kan kvinners stresset øke på grunn av "tomme reir syndrom," sviktende helse, hormonelle problemer, ekteskapsproblemer og mer. Stress fører til økt produksjon av kortisol, den "stresshormonet", som kan føre til søvnløshet, vektøkning og angst. Yoga, avslappende søvn og ferier er noen måter å redusere stress.

Voksende Eldre

Stadig eldre er stressende, og for kvinner, siden det er et enormt press for å "se unge." Mindre aktivitet, økt smerte, kroniske tilstander som osteoporose, svekkede kognitive evner og tap som skilsmisse eller død av venner eller familiemedlemmer alle høyne angst kvinner føler.

Løsninger for Vårt miljø & Pollution Problem

Løsninger for Vårt miljø & Pollution Problem


Forurensning, global oppvarming, avskoging, overfiske og en rekke andre miljøspørsmål har satt livet på denne planeten i fare. Heldigvis finnes det en rekke skritt som kan tas av enkeltpersoner, bedrifter, myndigheter og internasjonale organisasjoner for å dempe forurensningen og iverksette tiltak for å begrense klimagasser og bevare truede økosystemer.

Personlige Solutions

Alle miljøløsninger til slutt komme ned til enkeltpersoner. Ikke bare kan enkeltpersoner ta skritt for å forbedre forurensning produsert i sitt eget hjem, men det er press fra enkeltpersoner som vil overbevise bedrifter, myndigheter og internasjonale organisasjoner til å gjøre endringer. I hjemmet, kan enkeltpersoner bidra med resirkulering og kompostering, kjøpe mer energieffektive apparater, forbedre sine hjem 'isolasjon, kjøpe miljøvennlige produkter og redusere vannforbruket. Å kjøre en mer energieffektiv bil eller, når det er mulig, gå eller sykle, vil bidra til å redusere klimagasser.

Forretningsløsninger

Bedrifter kan bruke mange av de samme løsningene som enkeltpersoner kan for å bli mer miljøvennlig. Dette inkluderer å kjøpe mer energieffektive maskiner, resirkulering, kjøpe resirkulerte og andre grønne materialer, kutte ned på bruken av papir på kontoret. Bruker Internet videokonferanser for å kutte ned på forretningsreiser er også nyttig. Bedrifter kan også oppmuntre til en grønnere planet ved å sjekke miljøpolitikk av andre selskaper de gjør forretninger med og sørge for at de varer og tjenester de kjøper er så miljøvennlig som mulig.

Regjerings Solutions

Myndighetene kan gjøre mye for å oppmuntre bedrifter og enkeltpersoner til å redusere forurensning. Eksempler på dette er skatteincentiver for å kjøpe energieffektive apparater og forskrifter for å begrense visse typer forurensning og beskytte miljøsensitive områder. Regjeringer er også bedrifter skjønt, på en måte. Mellom byråkratiet og det militære, millioner av mennesker jobber for den amerikanske regjeringen. Hvis regjeringen sørget for at departementer og etater var så miljøvennlig som mulig det ville gå en lang vei mot å redusere forurensning.

Internasjonale Solutions

Internasjonalt samarbeid er en viktig del for å redusere forurensning og bedre miljø. Fordi forurensning reiser i luft og vann, vil det gjøre lite bra hvis ett land reduserer sin forurensning og andre land fortsetter å øke forurensningen. Tilsvarende, hvis ett land stopper jakt hval og andre land svare ved å jakte mer hval, det vil ikke gjøre hvalene noe godt. Det er for tiden en, Klimakonvensjonen, men andre avtaler må gjøres og traktater må håndheves.

Kilder til Non-Fossil Fuel Energy

Kilder til Non-Fossil Fuel Energy


Fossilt brensel gir energi for menneskelig bruk på et begrenset grunnlag. Behandler fossilt brensel frigjør karbon i luften gjennom forbrenning, noe som skaper et teppe som fanger varmen i jordens atmosfære. Kalt global oppvarming, fører denne prosessen til negative konsekvenser som ødelegger helsen til miljø og mennesker globalt. Alternative energikilder, også kalt ikke-fossilt brensel og fornybare ressurser, gi ubegrenset energi for menneskelig bruk, uten de katastrofale konsekvensene av fossilt brensel.

Biomasse Energy

Organisk materiale kan skape energi til å opprettholde menneskelig aktivitet. Kjent som biomasse, er denne fornybare energikilden karbonnøytralt, noe som gjør det til et sunt alternativ til fossilt brensel som olje. Planter absorberer karbondioksid fra atmosfæren. Når disse plantene blir brukt som biomasse, slipper de karbondioksid som er lagret på innsiden av dem. Denne prosessen resirkulerer eksisterende karbondioksid heller enn å bidra nye karbonutslipp til atmosfæren som fossilt brensel gjør. Fra flis bortkastede av tømmerindustrien til gresset vokser på plener i nabolaget ditt, er organisk materiale usannsynlig å løpe ut, noe som gjør det til en fornybar energikilde som kan opprettholde menneskeheten i generasjoner.

Wind Energy

Turbiner utnytte vind som kan erstatte fossilt brensel som energikilde. Siden vinden finnes over hele verden, synes vindenergi en praktisk og billig løsning til regjeringer som søker renere, mer pålitelige energikilder. Vinden blåser på forskjellige hastigheter og i ulike mengder geografisk. Spredning turbiner på tvers av regioner sikrer at energien utnyttes mer jevnt når noen områder er mer forblåst enn andre. Vindturbiner generere mer kraft på dagtid og mindre om natten. Dette mønsteret gjenspeiler forbrukernes etterspørsel, siden mennesker krever mer energi i løpet av dagen for å drive flere gadgets, apparater og maskiner.

Solar Energy

En fri og ubegrenset ressurs, kan sollyset omdannes til brukbar energi gjennom to prosesser, som termisk energi og photovoltaic energi. Termisk energi refererer til varme fra sollys. Varme tilføres til en motor eller dampgenerator, hvor det omdannes til elektrisitet. Termisk energi varmer bygninger og vann, tørke avlinger og forbrenner avfall. Alternativt genererer photovoltaic energi strøm når sollyset når en halvleder, og skaper en elektrisk ladning. Photovoltaic energi synes den mest levedyktige alternativet av alle fornybare energikilder fordi det ikke krever noen maskiner eller bevegelige deler, noe som krever lite vedlikehold over lang tid. Imidlertid kan solenergi være dyrt og svært variabel, ettersom sollys ikke når ulike deler av jorda i like mengder til enhver tid i løpet av året. Likevel, regjeringer som investerer i solcellepaneler for photovoltaic energi bruke mindre penger over tid siden det koster nesten ingenting å utnytte når teknologien er på plass.

Hvordan utforske Alternativer til ansiktsløftning

Det finnes mange alternativer til ansiktsløftning kirurgi som kan være mer hensiktsmessig eller kostnadseffektivt, avhengig av situasjonen. Det er best å diskutere dine grunner for å ville ansiktsløftning med en medisinsk faglig for å utforske de tilgjengelige alternativene for deg.

Bruksanvisning

Lær om Alternativer til ansiktsløftning

En vurdere andre alternativer som produserer lignende resultater å ansiktsløftning kirurgi. Det finnes flere alternativer for å utforske som ikke krever kirurgi og er mye rimeligere, risikabelt og permanent. Slike alternativer er hudkremer, Botox, og kjemisk peeling.

Oppsøk vår lege hjelp med å finne hudpleieprodukter som reduserer den fysiske tegn på aldring. Legen din kan være i stand til å henvise deg til en hudlege for å få hjelp med å velge de beste produktene for din hud. Noen av disse produktene kan kreve en resept.

Mange over-the-counter hudpleieprodukter er utviklet for å bidra til å avlaste hudskader forårsaket av solen. Slike produkter kan redusere fremkomsten av rynker og alder linjer.

Utforsk Botox prosedyrer. Stadig mer populært, Botox-injeksjoner bidra til å forbedre utseendet og fasthet i huden midlertidig, vanligvis for opptil 4 måneder. Når injisert i ansiktet, Botox, et stoff laget av de samme bakteriene som er ansvarlige for en dødelig form for matforgiftning, lammer muskler og nerver i ansiktet som ellers ville trekke seg sammen og føre til utseendet av rynker.

Se inn kirurgiske prosedyrer for å forynge huden i ansiktet, slik som kjemisk peeling. En kjemisk peeling utføres ved å påføre en kjemisk oppløsning til ansiktet som forårsaker det øverste laget av huden til blisterpakningen og løsner, slik at en ny, mykere laget. En hudlege administrerer vanligvis kjemisk peeling på kontoret som en poliklinisk prosedyre.

Tips og advarsler

  • Lær risikoen felles for ikke-kirurgiske kosmetiske prosedyrer. Selv om disse prosedyrene er mindre invasiv enn ansiktsløftning kirurgi, er det fortsatt risiko involvert.
  • Ikke-kirurgiske kosmetiske prosedyrer er stadig mer populært over hele verden. Være sikker på å undersøke det beste tilgjengelige alternativet, og være sikker på at den som utfører prosedyren er skikkelig trent og opplevd.
  • Hvis ditt ønske om å få ansiktsløftning kirurgi er forårsaket av lav selvfølelse eller dårlig kroppsbilde, kan det være best å søke råd hos en psykolog eller rådgiver, utforske de relaterte emosjonelle problemer. En plastisk kirurg kan også foreslå rådgivning om dine mål for å få kirurgi synes å være knyttet til en underliggende emosjonell eller psykologisk problem.

Den beste måten for ikke å bli nervøs når Presentere et skoleprosjekt til en klasse

Den beste måten for ikke å bli nervøs når Presentere et skoleprosjekt til en klasse


Frykten for å snakke foran en klasse kan være overveldende, og hemmer din evne til å utmerke seg i skolen med mindre det er konfrontert hodet på. Mens alle føler nervøs til tider når de presenterer foran jevnaldrende, kontinuerlig nervøsitet som er ødeleggende er ansett som en form for sosial angst, ifølge Charles H. Elliott, Ph.D., forfatter av "Overvinne Angst For Dummies". Offentlige taler angst er håndterbart gjennom avspenningsteknikker og tanke overvåking, som forbereder deg for potensielt stressende situasjoner i stedet for å unngå dem.

Bruksanvisning

Sakte inhalerer gjennom nesen, og hold pusten i seks sekunder. Pust ut gjennom munnen til du ikke har noen luft igjen i lungene; gjenta prosessen 10 ganger. Pusteteknikker redusere stress ved å gjenvinne kontroll over pustemønster. Når stresset, folk enten slutter å puste helt eller ta grunne åndedrag, som induserer panikk.

Lag en liste over dine frykt om offentlige taler. Ifølge Elliott, sorterer en liste ut dine tanker og gir innsikt til roten av din frykt. Opprette en ny liste som forklarer i detalj konsekvensene av å ha denne frykten, og det verst tenkelige scenario. Skrive ut mulige scenarier reduserer nivået av stress når du konfronterer det ved å bryte ned frykten.

Face din frykt ved å snakke i offentligheten i små skritt. Har lunsj med en venn i et offentlig rom er et lite skritt på totem pole for offentlige taler. Som du føler deg mer komfortabel i sosiale interaksjoner, øke eksponeringen ved å snakke til en gruppe venner på en fest.

Unngå vikende når du begynner å føle deg engstelig. Trekker seg tilbake er ditt indre måte å beskytte deg mot ubehagelige situasjoner, og dessverre, dette er bare en midlertidig løsning til den generelle problemet med sosial angst.

Forbered presentasjonen. En mangel på forberedelse kan føre til nervøsitet, som du kanskje føler at du blir dømt fordi du ikke var klar for presentasjon. Praksis presentere mens du ser i speilet, og observere dine ansiktsuttrykk og kroppsspråk for å måle graden av beredskap.

Trinn til HLR for voksne

Hjerte-lunge-redning, eller HLR, er en metode for å gjenopprette en persons pust hvis hans eller hennes hjerteslag har stoppet. De to komponentene i HLR omfatte brystkompresjoner og munn-til-munn metoden. The American Heart Association utviklet et CPR program for leger i 1960, og i 2010 har organisasjonen lansert nye HLR retningslinjer, å sette en prioritet på kompresjoner i stedet for clearing luftveiene først. Hvis HLR umiddelbart gis til en person i hjertestans, hans sjanser til å overleve øke dramatisk. Så ved å lære HLR, kan du redde et liv.

Bruksanvisning

Forberedelse

•  Sjekk scenen for sikkerhet. For eksempel, ta vare å omdirigere trafikken fra området.

Ring 911 eller tildele noen andre til å gjøre det. Hvis en folkemengde samler, sette noen til å jobbe hjelpe deg og be andre om å trekke seg for å gi offeret så mye privatliv som mulig.

Knele ved siden av offeret og rist eller trykke ham og roper til ham. Hvis han ikke svarer, nøye rulle ham på ryggen.

Ytelse

Begynn brystkompresjoner ved å plassere hælen av hånden på midten av offerets bryst og den andre hånden på toppen med fingrene sammenvevd.

Trykk ned minst 2 inches med en hastighet på minst 100 ganger i minuttet for å sende blod til vitale organer.

Hvis du er HLR-sertifisert, kan du fortsette å åpne luftveiene ved head-tilt / chin-lift metode. Skyve tilbake i pannen og løft haken ved å sette fingrene på den benete delen av haken.

Klem offerets nese for å lukke det. Ta i en normal pust, tett dekke offerets munn med din og gi to, ett sekund åndedrag. Se om brystet stiger.

Fortsett med en hastighet på 30 kompresjoner til to innblåsninger til hjelpen kommer eller offeret begynner å bevege seg.

Tips og advarsler

  • Voksen HLR / AED trening er tilgjengelig gjennom det amerikanske Røde Kors og American Heart Association.
  • AED står for automatisert ekstern defibrillator. Det er en datastyrt enhet som kan gjenkjenne hjertestans som krever sjokkbehandling, indikerer når det kreves, og forvalter et sjokk når det trengs et sjokk. Defibrillering reestablishes normal hjerterytme.
  • Ikke trykk på bløtvevet i halsen eller under haken når du utfører head-tilt / chin-lift.
  • Unngå å avbryte brystkompresjoner for mer enn et par sekunder.