Digidexo.com

Whole Food Vitaminer for Kids

Whole Food Vitaminer for Kids

Hele mat vitaminer er et godt supplement valg for barn fordi disse vitaminene er laget av mat. Syntetiske vitaminer er kjemisk laget i en lab. Legemet faktisk benytter vitaminer fra mat best. Imidlertid har vår matforsyning blitt utarmet av viktige næringsstoffer som gjør hele mat vitamin tilskudd er nødvendig. Whole food vitamintilskudd kan finnes i overflod på nettet eller på din lokale helsekost butikk. Formuleringene er laget spesielt for et barns voksende kropp.

Viktig

Hele mat ernæring er viktig for riktig hjerne og øye utvikling. Disse dagene barn er mer underernært fordi de ikke spiser sine grønnsaker. Det er viktig å oppmuntre barn til å spise sine greener daglig, men en hel mat vitamin supplement kan sikre at de får all den næring de trenger.

Organisk helhet mat vitaminer

Det er svært vanskelig å finne hele mat vitaminer som er laget av alle økologiske matvarer. Men det er mange merker som er minst 80 prosent organisk. Mange hele mat vitaminer er også testet for renhet og sprøytemiddelrester. Bare sørg for å lese etiketten nøye, slik at du vet nøyaktig hva du får for barnet ditt.

Superior hele kosttilskudd

De beste hele mat vitamintilskudd for barn faktisk inneholder mer enn bare vitaminer. Vitaminer er den viktigste komponenten, men en virkelig god hel mat vitamin supplement inneholder probiotika, (vennlige bakterier) og flere grønne pulver blander som spirulina og andre hav grønnsaker. Spirulina er en super mat som kan kombineres på et pulver eller pilleform, og tilsettes til en hvilken som helst vitamin. Mange protein shakes nå inneholder spirulina som hovedingrediens.

I tillegg, sørg for å velge en hel mat vitamin supplement som inneholder et bredt utvalg av alle de grunnleggende vitaminer som trengs for sunne tenner, hud og bein. Det bør være Vitaminene A, C, E, og forskjellige mineraler som kalsium, selen og magnesium. En godt avrundet supplement vil dekke alle disse behovene. Noen beste merkene er Garden of Life and Floridex.

Kostnad

Kostnadene kan variere sterkt avhengig av kvaliteten av supplement valgt. Generelt, hele mat vitamintilskudd for barn er dyrere på grunn av produksjonsprosessen. Det tar lengre tid å trekke ut vitaminer fra maten. Imidlertid er produktet mer ren og sunnere for barnet ditt. Du kan finne hele kosttilskudd for så lavt som $ 8 for en måned forsyning. En virkelig god hel mat vitamin supplement for barn som dekker alle baser vil koste deg ca $ 28 for en måned forsyning.

Smak

Barn elsker å spise eller drikke ting som smaker godt. Det er viktig å velge en hel mat vitamin supplement som smaker godt. Det er mange merker som er formulert med barn i tankene. Du kan finne kosttilskudd som smaker som appelsin, ananas, kirsebær eller andre yummy barnevennlig smaker. God smak er vanligvis sett i hele mat flytende vitaminer, men du kan også finne tygge hele mat vitaminer for barn som smaker som appelsiner. Hvis du ikke kan finne en hel mat supplement for barnet ditt med noen form for smak du kan hjelpe ham eller ta ned pillen ved å mose den opp i sin morgen havregryn.