Digidexo.com

Fun Dance Exercise Rutiner

Det er ingen tvil om at samfunnet er blitt mer helsebevisste de siste årene. Betydningen av å spise sunt og få din daglige dose mosjon er stresset i annonser, på talkshows og i blader. For mange som tenker på trening, de forestille seg en knallhard treningsøkt som ligner arbeid; de gjør det fordi de må, ikke fordi de vil. Men du trenger ikke å grue trening; det kan gjøres morsomt og en måte dette kan skje på er gjennom dans.

Gjør Cha Cha

Hvis du er ute etter å sette litt krydder i trinn, brenne noen kalorier og nyte hva du gjør, kan du prøve dans som stammer fra Cuba. Ikke bare gjør bevegelsene gjøre lårene og baken sterkere, er det flott for hoftene, leggene og korsryggen også. Som du vrir hoftene, hjelper det lokaliserte bevegelsen også arbeide magemusklene; en ekstra toning bonus. Dette er en øvelse som kan utføres av alle skjema nybegynnere til avanserte utøvere, og det er lav-effekt, slik at risikoen for skader er minimal.

Være en Belly Dancer

Mange korrelerer magedans med tynne kvinner med perfekte kropper. Men ved å bruke magedans som en form for trening hjelper å trimme figuren mens du forestille deg selv med det perfekte figuren. Musikken er unik og, til tider, sensuelle, og utføre bevegelser i minst 30 minutter er veldig bra for å miste vekt. De hjelper jobbe de større musklene i kroppen, for eksempel bein og hofter, noe som resulterer i en større kalorier og fettforbrenning, og de isolerte rib-buret bevegelser bidra tone Mage.

Gjør en Line Dance

I mange år har linedance vært en populær trender i danseklubber rundt om i landet. De som elsker musikk og dans, uavhengig av deres form eller størrelse, ville få på dansegulvet å bli med andre musikkelskere, for å utføre den siste line dance, alle i kor. Å ha så mye moro, de ofte holde seg på gulvet for en sang etter en annen, ikke innser dansene de utfører er faktisk en form for lav effekt aerobic trening. Noen av de mer populære linjen danser, for eksempel Boot Scoot, Tush Push, Electric Slide og Achy Breaky, er nå tilgjengelig på en instruksjons-DVD for folk å gjøre i den komforten av deres hjem. Trinnene er enkle å lære og når de mestrer, du glemmer at du trener og bli feid bort i moroa dansene tilby. Disse er flotte for venner å gjøre sammen, eller for deg å gjøre alene.