Digidexo.com

Hvordan skal man oppsøke pseudomyxoma peritonei Specialist

Hvordan skal man oppsøke pseudomyxoma peritonei Specialist


Pseudomyxoma peritonei er en svulst i slimhinnen i bukhulen som utskiller store mengder slim. Det fører dermed øke abdominal omkrets, den såkalte "jelly-belly". Fordi det er en relativt sjelden tilstand, er dens behandling best håndteres av spesialister som er kjent med sine behandlinger og de nyere behandlingsregimer.

Bruksanvisning

•  Kontroller artikkel på nettsiden til de Sugarbaker onkologi kollegaer. Den har et flytskjema som viser grafisk behandlingstilbud og hvordan de bør forfølges. Det også lenker til en detaljert diskusjon av cytoreduktiv kirurgi, de primære kirurgiske middel for å fjerne svulster.

Diskuter behandlingen med din primære omsorg lege (PCP). Han eller hun vil ha en idé om hva innledende alternativer er tilgjengelige for behandling. Disse vil være avhengig av din forsikring.

Begynn søket etter en spesialist ved å følge anbefalingen av PCP. I all sannsynlighet, vil dette være en avtale med en lokal kreftspesialist (onkolog).

Kontakt en av de nasjonale sentrene for kreftbehandling som MD Anderson sykehus ved University of Texas i Houston. Sykehuset har rapportert en kirurgisk serie av 45 pasienter med pseudomyxoma og åpenbart har erfaring. Du trenger kanskje ikke å gå til et nasjonalt senter for behandling, men de kan ha ressurser for deg med hensyn til valg og lokale leger er kjent med sykdommen.

Diskuter behandlingsalternativer med onkolog og din PCP. Spør onkolog hvor mange tilfeller av pseudomyxoma han eller hun har sett. Også diskutere hvordan at alle er din diagnose. Det finnes en rekke forskjellige tumorer som kan produsere de samme symptomene.

Søk en ny mening uansett hva onkolog antyder. Dette er ikke en krenkelse av onkolog. For en sjelden svulst som en pseudomyxoma, det er rett og slett en passende forholdsregler. Hvis mulig, få en uttalelse fra en lokal medisinstudiet. Alle medisinske skoler er henvisning sentre og se større antall uvanlige problemer.

Gå gjennom den samme prosessen om kirurgi anbefales - ser kirurgen til hvem du blir henvist, men søker en ny mening. Hold PCP i loop hele tiden. Din PCP må være ankeret av behandlingen siden bare han eller hun kjenner deg og forstår alle dine medisinske problemer. I tillegg, når du beveger deg gjennom disse ulike stadier av behandling, vil din PCP være en uvurderlig kilde til støtte.

Gå gjennom hva trinn for å gå til et nasjonalt senter som MD Anderson hvis du er ubehagelig etter å ha fulgt alle dine lokale alternativer. Mens nasjonale sentre er ikke alltid en god løsning, siden oppfølgeren er vanskelig og en pasient er ofte stresset gjennom behandling i en upersonlig måte, skal en kan være nødvendig hvis du har ubehag med lokale alternativer.

Tips og advarsler

  • Som du går gjennom søket etter en spesialist, må du samle kopier av alle relevante rapporter, historier og physicals, patologi rapporter, lab-rapporter og konsultasjoner. Har du en ekstra kopi av rapportene som er tilgjengelige i tilfelle en spesialist trenger dem, men holde dine egne kopier intakt til enhver tid. Dette fremskynder sterkt behandlingen.
  • Ikke rabatt tillit som en viktig del av behandlingen. Stole på din kirurg og onkolog er en viktig del av en vellykket bekjempelse noen sykdom, men spesielt en som pseudomyxoma som kan ha forvirrende alternativer og en som blir utforsket med nye behandlinger.