Digidexo.com

NuvaRing Spørsmål og svar

NuvaRing er et innfellbart vaginalring brukes for å forhindre graviditet. I motsetning til p-piller, trenger du ikke å ta det en gang om dagen for å være effektive. Du bare setter den og holde den på plass i tre uker. Fordi NuvaRing er forskjellig fra andre prevensjonsalternativer, brukere har ulike spørsmål angående bruken.

Hvordan setter jeg inn og ta ut NuvaRing?

Vask og tørk hendene grundig før du setter inn NuvaRing. Ved hjelp av pekefingeren og tommelen, trykker sidene av vaginalringer sammen. Skyve dette foldet ring inn i vagina. Det er ikke noe riktig stilling for NuvaRing å være effektive så lenge som det er inne.

Å fjerne NuvaRing, holder pekefingeren under kanten av vaginalring og trekk forsiktig. Kast den vaginal ring; aldri gjenbruke en som det ikke vil være effektiv i å hindre befruktning. Sett inn en ny ring ikke mer enn sju dager etter å ha fjernet før ett.

Hva bør jeg gjøre hvis NuvaRing glipper ut?

Det er noen ganger når vaginalringen kan gli ut av kroppen. Hvis dette skjer, og du oppdager det innen tre timer, skyll vaginal ring med kaldt eller lunkent vann og sett den umiddelbart.

Hvis mer enn tre timer passerer mellom NuvaRing forlater kroppen din og din blir klar over det, enten sette inn en ny NuvaRing så snart som mulig, eller la din månedlige perioden pass og deretter sette inn en ny ring innen sju dager for å miste den forrige. Også bruke en sekundær prevensjon metoden i syv dager, som effektiviteten av vaginalringen bli redusert.

Hvis dette skjer med deg mer enn en gang, ta kontakt med OB / GYN som du kan ha flere helseproblemer forårsaker dette skal skje.

Hva betyr NuvaRing føles som inne?

De fleste kvinner rapporterer at de ikke føler det når det er inne. Vaginal ring former seg kroppen og dine vaginale muskler vil bidra til å holde det inni deg. Hvis du føler ubehag, kan du ikke ha det skikkelig inn. Bruk fingeren til å forsiktig skyve NuvaRing rundt eller lenger i til du er komfortabel. Det er ingen fare for å miste det i kroppen din eller skyve NuvaRing for langt, da livmorhalsen vil blokkere det og holde det skjer.

Hva bør jeg unngå mens du bruker NuvaRing?

Kvinner som røyker øker risikoen for hjerte- og karsykdommer som følge av bruk av denne prevensjon metoden. Du må ikke amme når du bruker NuvaRing som hormoner kan overføres gjennom morsmelk. Noen medisiner kan også redusere effekten av NuvaRing. Dette gjør konsultere en lege før du bruker NuvaRing spesielt viktig. Også, aldri bruke en membran som en sekundær metode for prevensjon mens du bruker NuvaRing fordi det kan påvirke plassering og effektiviteten av ringen.

Vil NuvaRing faller ut?

Etter innsetting av p-ring, vil kroppen venne seg til sin plassering og skjedemuskulaturen vil holde NuvaRaring inne. Dette er fortsatt til stede når man sover, trener eller dusjing. Hvis du er redd for at NuvaRing vil komme ut, setter fingeren på innsiden og sørge for at det er i en posisjon som er både komfortabelt og langt inni deg.