Digidexo.com

kan vorter bli fant på ansikte

Kan du bli gravid med Mild celleforandringer?

Kan du bli gravid med Mild celleforandringer?


Når unormale celler oppdages under en rutinemessig celleprøve, kan du bli diagnostisert med celleforandringer. Ifølge University of Maryland Medical Center, med 66 prosent av kvinner med celleforandringer utvikle livmorhalskreft i løpet av 10 år. Kvinner med mild celleforandringer kan bli gravid, men det er viktig å vite mulige bivirkninger og behandlingstilbud.

Identifikasjon

Celleforandringer indikeres når en celleprøve detekterer tilstedeværelsen av unormale celler i livmorhalsen. Disse cellene kan være kreft eller forstadier. Den Mayo Clinic sier som kan tilfeller av cervical dysplasi er forårsaket av tilstedeværelse av humant papillomavirus (HPV) og er forbundet med seksuell aktivitet.

Graviditet og celleforandringer

Kvinner med mild celleforandringer kan bli gravid, og ofte føre en normal, sunn graviditet. Noen ganger, skjønt, tilfeller av celleforandringer kan gå videre i svangerskapet. For å overvåke celleforandringer under svangerskapet, helsepersonell bruker celleprøver og kolposkopi. Under denne prosedyren, bruker en lege en visning tube med et forstørrelsesglass og skjermer og undersøker unormal vekst i livmorhalsen. Også, sier University of Maryland Medical Center at en biopsi for å ytterligere diagnostisere celleforandringer er trygt under svangerskapet.

Bivirkninger

Ofte har kvinner med celleforandringer ikke oppleve bivirkninger. Under graviditet, kan symptomer på celleforandringer øke. Symptomer inkluderer genital warts, unormal blødning, utflod, småblødninger etter samleie og ryggsmerter.

Behandlinger

Med mild celleforandringer, vanligvis behandling utsatt til etter fødselen. Lavgradig eller mild celleforandringer kan også klare seg på egen hånd gjennom kroppens eget immunforsvar, slik at behandlingen ikke kan være nødvendig i det hele tatt.

Advarsel

Behandling av celleforandringer med livmorhals conization kan påvirke fremtidig fruktbarhet. Under en cervikal conization prosedyren, er en liten, kjegle-formet stykke unormalt vev tatt fra livmorhalsen. Snakk med legen din for å se om de fordelene fra denne prosedyren oppveier mulig risiko på din fremtidige fruktbarhet.

Kan Piriformis bli sett på en MR?

Piriformis er en muskel som ligger dypt til setemusklene. Det kan visualiseres på en MR av bekken / glutealregionen. MRI er visual piriformis muskel, på grunn av sin evne til å definere myke vev, inkludert muskler. Piriformis syndrom kan tidvis bli lagt merke til på en MR.

Hva er en MR?

En MR, (magnetic resonance imaging) er en form for radiografisk studie som gir visualisering av mykt vev i kroppen.

Hva er piriformis?

Piriformis er en muskel som ligger dypt til setemusklene. Det er en flat muskel som virker som et sideveis rotator av hoften. Det stammer fra sacrum, og det setter inn større trochanter av femur.

Hva er isjiasnerven?

Isjiasnerven er nerven som begynner i korsryggen og kurs ned setet og ned i underekstremitetene. Det leverer det meste av innervasjon til underekstremitetene, som det grener i tibial og felles fibular nerve.

Hva er piriformis syndrom?

Piriformis syndrom er en klinisk tilstand som oppstår når piriformis muskelen irriterer isjiasnerven. Variasjoner av forholdet mellom piriformis muskel og hoftenervene er vanlig. En spesifikk variant har isjiasnerven piercing piriformis muskel magen, er disse personene oftere rammet av smerte.

Imaging og Piriformis

MRI som inkluderer setemuskulaturen skal visualisere piriformis muskelen. Piriformis muskelen kan sees forstørret og til i piriformis syndrom.

Kan du bli gravid hvis du har uregelmessige sykluser?

Selv uregelmessige sykluser kan gjøre det vanskeligere å forutsi eggløsning, er det fortsatt mulig å bli gravid selv om mensen vanligvis faller utenfor den gjennomsnittlige 28-dagers menstruasjonssyklus.

Effekter

Vanlige årsaker til uregelmessige menstruasjonssykluser er stress, reiser, trening eller sykdom.

Betydning

Ifølge Discovery Health, kan du bli gravid med uregelmessig perioder fordi svangerskapet avhenger eggløsning, ikke menstruasjon.

Betydning

Eggløsningen skjer når eggstokkene slipper en sunn egg.

Forebygging / løsning

Ifølge Discovery Health, hvis du prøver å bli gravid og har uregelmessige menstruasjonssykluser, eggløsning Predictor kits, som viser når du har eggløsning, kan brukes. Holde oversikt over basal kroppstemperatur og regelmessig undersøke slimet i livmorhalsen finnes andre metoder for å fastslå eggløsning.

Betraktninger

Kvinner med uregelmessige sykluser kan ha færre muligheter til å bli gravid enn kvinner som har eggløsning hver måned. For eksempel, hvis du har eggløsning hver sjette uke, har du cirka ni muligheter til å bli gravid hvert år.

Øke Cycles

Konsultere legen din for å bidra til å regulere menstruasjonssykluser. For eksempel kan du trenger å gå ned i vekt hvis du er overvektig eller kutte ned på trening for å opprettholde et normalt nivå av kroppsvekt for å bli gravid. Også, kan legen forskrive fruktbarhet narkotika, som Clomid, for å regulere eggløsning.

Kan eggstokkene bli følt Etter overgangsalder?

Kan eggstokkene bli følt Etter overgangsalder?


Den reproduktive syklus av en kvinne forandrer hele livet hennes. Yngre kvinner forutse endringer som menstruasjon vil bringe. Kvinner i fertil år vurdere avgjørelser begynner en familie. Kvinner senere i livet møte de endringene som menopause bringer. Noen av disse endringene bringe spørsmål om hvordan våre organer funksjon og hva du kan forvente i overgangsalderen.

Hva er Eggstokkene?

Eggstokkene er et par små kjertler, en på hver side, som produserer kvinnelige hormoner og egg. Eggstokkene utgjør en del av en kvinnes reproduktive system. Hver måned en eggstokk utgivelser et egg, som er gjennomført gjennom egglederen til livmoren. Hvis egget blir befruktet av en sædcelle, blir det et menneskelig embryo. Hvis egget ikke befruktes, kvinnen opplever menstruasjon, og innholdet i livmoren støtes ut. Hver måned, er denne syklusen gjentas.

Hva er overgangsalder?

Senere i livet, vanligvis begynner tidlig på 50-tallet, eggstokkene begynner å avta. Sin produksjon av hormoner som østrogen og progesteron synker, menstruasjonen blir mindre regelmessige og andre symptomer som hetetokter, kan glemsomhet og søvnforstyrrelser vises. Når en kvinne ikke har hatt en menstruasjon i 12 sammenhengende måneder, er hun sies å være i overgangsalderen. Dette markerer en slutt på menstruasjon og fruktbarhet, og eggstokkene slutte å fungere som før. Denne perioden kan også bli kalt "endring av livet."

Andre årsaker

Menopause er en normal del av aldringsprosessen for kvinner. Det er flere prosesser som kan initiere overgangsalder for kvinner, annet enn aldring. Disse inkluderer kjemoterapi, kirurgisk fjerning av ovariene eller andre fysiske forhold som forstyrrer den normale balansen av kvinnelige hormoner i kroppen.

Eggstokkene etter overgangsalderen

Med mindre eggstokkene har blitt kirurgisk fjernet, er de fortsatt til stede i kroppen og kan palperes og undersøkt av din fastlege eller annet helsepersonell. Kvinner som har gått gjennom overgangsalderen fortsatt se sine leger for regelmessige fysiske undersøkelser. Eggstokkene fortsette å produsere små mengder hormoner selv etter overgangsalderen, og disse hormonene bidra til generelle helse.

Mittelschmerz

"Mittelschmerz" er et tysk ord som betyr "mellomsmerter", og dette er en følelse i eggstokkene kjente til mange kvinner som ennå ikke har gått gjennom overgangsalderen. En gang i måneden, når eggstokk utgivelser sin egg til å bli gjennomført gjennom egglederne, noen kvinner opplever en skarp kramper smerter på den ene siden av magen. Symptomene er vanligvis kortvarig, ikke ødeleggende, og forekommer på vekslende sider hver måned. The Mayo Clinic rapporterer at om lag én av fem kvinner opplever mittelschmerz .Dette smerte er antatt å falle sammen med ruptur av egget fra eggstokken. Mittelschmerz skjer omtrent halvveis gjennom menstruasjonssyklusen, på tidspunktet for eggløsning. Mens mittelschmerz ikke er generelt ansett alvorlig, er enhver magesmerter verdt å spørre legen din om, og sterke smerter når som helst i måneden garanterer en samtale til legen. Kvinner som ikke lenger produserer et egg hver måned ville ikke vanligvis kjenne følelsen av mittelschmerz.

Kan du bli gravid mens Being Uregelmessig?

Mange kvinner har en uklar forståelse av forholdet mellom perioder og graviditet, spesielt uregelmessige perioder. Å være kjent med grunnleggende kunnskap om menstruasjon og menstruasjonssyklusen hjelper avklare at du fortsatt kan bli gravid, selv om du har uregelmessig menstruasjon.

Menstruasjonssyklus

Menstruasjonssyklusen (målt fra den første dagen i menstruasjonen til dagen før neste menstruasjon) er kroppens forberedelse til graviditet og inkluderer hormonelle endringer som fører deg til eggløsning (frigi en moden egg) og få livmoren klar for implantering av befruktet egg.

Menstruasjon

En del av menstruasjonssyklusen, tar menstruasjon vanligvis sted når et ubefruktet egg går i oppløsning og etterlater kroppen din i den månedlige flyt av blod. Men ifølge den amerikanske Graviditet Association, du kan teknisk ha en menstruasjon som ikke er ledsaget av eggløsning.

Uregelmessig menstruasjon

Ifølge MedlinePlus Medical Encyclopedia, uregelmessig perioder oppstå når du opplever menstruasjonssykluser som er kortere enn 21 dager eller lengre enn 35 dager. Selv om mensen er uregelmessig, har du mest sannsynlig fortsatt eggløsning, bare ikke i en vanlig, forutsigbar tidsramme.

Graviditet

I for at du skal bli gravid, må kroppen din eggløsning, slippe en moden egg inn din egglederen for befruktning. Hvis sperm penetrerer egget i løpet av 12 til 24 timer der det er tilgjengelig, så du har unnfanget og er offisielt gravid.

Betraktninger

Hvis du opplever uregelmessige perioder og prøver å bli gravid, vet at dine uregelmessige perioder gjøre det vanskeligere for deg å forutsi vinduet for eggløsning (de dagene i syklusen hvor du er mest fruktbar), men du kan fortsatt bli gravid.

Kan du bli gravid på mensen?

Mange misforståelser florerer om nøyaktig når i den månedlige syklus kan du faktisk bli gravid. For eksempel kan du bli gravid på mensen? For å fullt ut svare på dette spørsmålet, må du vurdere det grunnleggende eggløsning og de endringene som finner sted i en kvinnes kropp gjennom stadier av hennes syklus.

Hva er eggløsning?

Eggløsning er den månedlige prosess som foregår når din eggstokk utgivelser et egg som reiser ned egglederen, og er tilgjengelig for en periode på 12 til 24 timer for befruktning, ifølge den amerikanske Graviditet Association. (Se referanse 1)

Menstruasjon

Menstruasjon inntreffer når kroppen forkaster et ubefruktet egg og den fortykkede slimhinnen i livmoren din. Den amerikanske Graviditet Association sier at flertallet av kvinner opplever en menstruasjon som varer 3 til 7 dager. (Se referanse 2)

Fruktbare dagene

Ifølge American Graviditet Association, de fleste kvinner har eggløsning 11-21 dager inn i syklusen sin, noe som gir en tidsperiode, vanligvis 12 til 16 dager før begynnelsen av neste periode, der er det mer sannsynlig å bli gravid hvis du har samleie . (Se referanse 1)

Lengden på den månedlige syklus

Selv om dette kan variere betydelig, er den gjennomsnittlige sykluslengden for de fleste kvinner mellom 28 og 32 dager. For å bestemme antall dager i den månedlige syklus, må du telle fra den første dagen i menstruasjonen før den første dagen av følgende menstruasjon.

Putting It All Together

Avhengig av lengden på menstruasjon og lengden av den månedlige syklus, kan du bli gravid på mensen. For eksempel, hvis du har en menstruasjon som varer 7 dager eller mer, og du har også en tendens til å ha en kortere månedlig syklus, du kan teknisk erfaring dager av økt fruktbarhet under mensen.

Kan du bli gravid etter fødselen?

Kan du bli gravid etter fødselen?


Kan du bli gravid etter fødselen? Spørsmålet, i generelle vendinger, kan lett svarte: Ja. Enhver sunn kvinne kan bli gravid, selv innen den første måneden etter fødselen, hvis hun ikke bruker en prevensjon metode. Det er imidlertid viktig å bemerke at visse betingelser må foreligge for en graviditet kan oppstå.

Fakta

For en kvinne å bli gravid, har et egg til å være tilgjengelig for sædceller å befrukte. Derfor har eggløsning å oppstå igjen etter utløpet av en graviditet. De fleste kvinner gjenoppta sin normale menstruasjonssyklusen fire til seks uker etter fødsel. I løpet av denne tiden, vil en sunn kvinne eggløsning og sjansen for unnfangelse er mulig hvis ingen prevensjonsmetode er brukt.

Time Frame

En kvinne vil eggløsning på et bestemt tidspunkt hver måned, og fire hormoner bestemme når det vil skje: progesteron, østrogen, luteiniserende hormon og follikkelstimulerende hormon. Stress, sykdom og medisiner kan påvirke nøyaktig når egget vil bli utgitt. Ved hjelp av rytmen metoden for å fastslå eggløsning datoer kan resultere i uønskede svangerskap.

Forebygging / løsning

Hvis en kvinne ønsker å være sikker på at hun ikke bli gravid etter fødselen, må hun bruke noen form for prevensjon. Hvis en kvinne ammer og ønsker ikke å bruke piller eller skudd, har hennes partner bruke kondom er ett alternativ som kan brukes i et forsøk på å forhindre graviditet. Kvinner som ikke ammer kan bruke noen av de tilgjengelige prevensjonsmetoder etter å diskutere saken med en lege.

Myter

Det er mange myter om hvordan en kvinne kan eller ikke kan bli gravid. En slik myte er at en kvinne ikke kan bli gravid hvis hun ammer. Tvert imot, å bli gravid er mulig hvis du ammer. Mens risikoen er liten, kan svangerskap oppstå hvis du ikke bruker en prevensjonsmetode.

En annen myte er at en kvinne ikke vil bli gravid hvis hun har sex etter fødselen, men før sin første menstruasjon etter fødsel. Noen kvinner slipper et egg før de første menstruasjonssyklus etter en graviditet, og egget kan bli befruktet hvis sperm er til stede.

Betraktninger

Ifølge Demografiske og helseundersøkelser, avstands barn 3-5 år fra hverandre er sunnere for moren og barnet. Mødrene er mer sannsynlig å unngå anemi og tredje trimester blødning og, viktigst, overlever fødselen. Barna, spesielt i den tredje verden, er mer sannsynlig å overleve i fem år.

Advarsel

Svangerskap som oppstår innen tre måneder etter fødselen anses høy risiko fordi morens kropp ikke har hatt tid til å komme seg etter forrige graviditet. Derfor er det viktig for mor å bruke en metode for prevensjon for de første månedene etter fødselen av et barn.

Kan du bli gravid hvis du ikke har regelmessig menstruasjon?

Uregelmessig perioder indikerer ofte sjelden eggløsning og kan gjøre unnfangelse vanskeligere. Men, avhengig av faktorer som menstruasjonssyklusen lengde og hvor uregelmessig mensen er du fortsatt kan bli gravid selv om du ikke har regelmessige perioder.

Menstruasjonssyklusen

Ifølge Helse- og omsorgsdepartementet, avhengig av din alder, kan mensen være så nær hverandre som 21 dager eller langt fra hverandre som 35-45 dager, og fortsatt bli vurdert regelmessig.

Eggløsning

Den amerikanske Graviditet Association sier at eggløsning (frigjøring av en moden egg fra eggstokken) kunne skje uten menstruasjonsblødning. Bare fordi du ikke å ha regelmessige perioder betyr ikke nødvendigvis at du ikke har eggløsning.

Uregelmessig menstruasjon

Ogilomenorrhea, en menstruasjonsforstyrrelser preget av tilstedeværelsen av bare 4-9 perioder i året, kan gjøre det vanskeligere for deg å bli gravid på grunn av mindre hyppig eggløsning, men du kan fortsatt bli gravid siden du har eggløsning.

Graviditet

En moden egg frigjøres fra eggstokken må bli befruktet av sperm i egglederen for at graviditet kan oppstå. Så lenge du har opplevd minst en menstruasjon og er seksuelt aktiv, kan du bli gravid.

Betraktninger

Uregelmessig perioder er et tegn på et dypere problem med reproduktive helse. Hvis du har uregelmessig menstruasjon, og opplever problemer med å bli gravid, bør du kontakte legen din om testing for å fastslå årsaken.

Hvordan kan jeg bli kvitt skabb naturlig?

Når midd hule under huden, vil resultere skabb. Symptomer inkluderer tørr, kløende hud, og noen ganger oppstår et utslett. Dette er en svært smittsom hudsykdom som kan overføres til noen andre bare ved sin berøre huden av en infisert person. Det er noen hjemme rettsmidler som kan hjelpe bli kvitt skabb.

Citrus Products

Det er noen juice og oljer som du kan spre seg over hele kroppen en gang i skabb infeksjon har hatt utbrudd. Produkter som inneholder sitrus er blant de mest effektive. En juice som appelsin eller grapefruktjuice, en munnvann som er sitrus basert, eller en sitrus-rens som er greit å bruke topically kan bli kvitt den irriterende kløe. Komme inn i et badekar og hell sitrus produkt av ditt valg over hele kroppen. Gi det ca 5 minutter for å tørke helt skyll grundig med vann. Dette kan gjøres hver dag inntil skabb har forsvunnet.

Oljer

Det er tre naturlige oljer som kan hjelpe bli kvitt skabb: neem olje, peppermynteolje, og tea-tree olje. Dette er industriell styrke oljer så sørg for å teste dem på en liten oppdatering av synd før du dekker hele kroppen med dem. Du ønsker ikke å ha en allergisk hudreaksjon. Hvis de er for sterk, kan de fortynnes med vegetabilsk olje. Bruk noen av disse tre oljene det samme du ville sitrus bortsett fra at du ikke skylle disse av. Hell en liten mengde inn i håndflaten din og spre over hele kroppen som du ville lotion. Dette kan være en daglig rutine til skabb er borte.

Bath & Body

For å hindre kløe, prøv soaking i kjølig bad vann eller ta en kald dusj. Ikke bruk slipende såper som Lava eller dermabrasion såpe som kan forverre huden din. Du kan suge en vaskeklut med kaldt vann og gjelder for de berørte områdene for å stoppe kløe. Påfør Calamine lotion for å berolige og fukte tørr hud. Du kan også ha nytte av å ta en allergimedisin for å lindre smerte og irritasjon.

Hus Rengjøring

Støvsug huset annenhver dag, mens en person bosatt er infisert med skabb. Hvis støvsugeren har en pose, kaste posen vekk hver gang du støvsuger og ikke åpne den opp. Hvis støvsugeren har et avtagbart filter, forkaste innholdet i en utendørs trash bin. Du ønsker ikke skabb å infiltrere huset og forårsake en annen infeksjon.

Hold alle klær og sengetøy rørt av smittet person sequestered i en plastpose. Fortsette å samle alt han rører i denne posen før infeksjonen er borte. Deretter vaske alle disse elementene i en varm vask og tørk dem i ekstrem varme. Dette vil drepe eventuelle skabb som forblir der.

Kan jeg bli gravid hvis jeg hadde min Tubes brent?

Hvis du vurderer å ha eller har allerede hatt en tubal ligation, kan du ikke vet alt denne operasjonen innebærer. Dette er en livsforvandlende prosedyre, og det er viktig at du lærer så mye du kan om å bli gravid før eller etter en tubal ligation. Disse tingene inkluderer fiasko og suksess rate av kirurgi, og mulighetene for å bli gravid etter operasjonen.

Prosedyre

En tubal ligation er en kirurgisk prosedyre der egglederne, er bundet sammen, avskåret og brent på slutten, for å sikre at graviditet ikke oppstår. Dette er en stor operasjon, akkurat som et keisersnitt eller galleblæren kirurgi er, og har sin iboende risiko, men det er ansett som en permanent metode for prevensjon for dem som er klar til å slutte å ha babyer.

Strykprosent

En tubal ligation anses permanent prevensjon, som kan skilte med 99,9 prosent effektivitet vurdering. Generelt, tubeligatur og vasektomi har samme strykprosent. Graviditet noen ganger vil skje på grunn av feil i kirurgi, utstyrssvikt eller kan bare være kroppen koble deler gjennom en naturlig prosess.

Reversering

Det er mulig å reversere effektene av en tubeligatur i enkelte situasjoner. Men reversere skaden gjort til egglederne garanterer ikke at fruktbarheten vil komme tilbake. Tubal reversering kirurgi er risikabelt og komplisert, så vel --- en betraktning hvis det er en sjanse for at du vil ønske flere barn i fremtiden.

Graviditet Etterpå

Sjansene for operasjonen bare naturlig å reversere seg selv eller ikke tar er slank. Men å bli gravid er fortsatt mulig, men det kan være ganske kostbart og noen ganger farlig. In vitro fertilisering er ett alternativ for kvinner som har hatt den tubal prosedyre og ønsker et barn etterpå. I denne prosedyren, er egget fjernet fra eggstokken og plasseres direkte inn i livmoren for befruktning, utenom de bundet og brent rør helt. Prøver å bli gravid ved samleie etter en tubal ligation vil trolig være en nytteløs innsats.

Expert Insight

Snakk med legen din hvis du er bekymret eller vurderer å prøve å bli gravid etter å ha en tubal kirurgi. Legen din kan være i stand til å henvise deg til en kirurg for å hjelpe deg i å vurdere en reversering, eller henvise deg til en fertilitetsklinikk for å diskutere in vitro fertilisering. En lege skal hjelpe deg å ta beslutningen om å få en tubal i første omgang, samt mulighetene for å bli gravid etterpå.

Kan du bli fakturert for en ut-av-Network Assistant Surgeon?

Kirurgiske assistenter er i operasjonsstuen for å hjelpe kirurgen under prosedyren. Mange av dem eier sin egen virksomhet og er kontrahert til sykehusene, noe som gjør dem out-of-nettverk for de fleste forsikringsselskaper bærere. Som anestesilegen sin regning, kan en for operasjonsassistent kommer som en egen regning fra det utstedt av sykehuset eller kirurg.

Refusjon

Forsikringsselskaper vanligvis håndtere ut-av-nettverk kostnader etter at du har betalt regningen. Du sender regningen og kvittering for refusjon. Selskapet vil gjennomgå dokumentene innsendt og vil da sende deg en sjekk for tjenestene som omfattes av politikken.

Dekning

Selv om alle forsikringsselskaper har sine egne spesifikke behandlinger for ut-av-nettverk kirurgisk assistent refusjoner, de alle generelt følge en lignende fremgangsmåte. En kirurgisk assistent er dekket. Mengden dekning avhenger av den totale prisen på operasjonen. Godtgjørelsen for et kirurgisk assistent er opp til 20 prosent av kirurgi bill (regningen total multiplisert med opp til 20 prosent). Dette er den maksimale mengden av noen refusjon du vil motta.

Second Assistant

Leger ofte ansette to assistenter for komplekse operasjoner. Å avgjøre om betaling for den andre assistenten, evaluerer forsikringsselskapet prosedyren kompleksitet og nødvendighet. Dersom selskapet bestemmer seg for at operasjonen garantert en andre kirurgisk assistent, kan du bli refundert. Selskapet vil informere deg om grensene for denne spesielle refusjon.

Hvor lenge etter en periode kan du bli gravid?

Du kan bli gravid bare rundt tidspunktet for eggløsning. Eggløsning er når et egg er utgitt av en eggstokk i et egglederen. Eggløsning og perioder er direkte relatert fordi de er en del av menstruasjonssyklusen. Hvis din menstruasjonssyklus er rimelig konsistent, kan du finne ut hvor lenge etter mensen kan du bli gravid.

Mønstre

Observere mønstre av menstruasjonssyklusen. Legg merke når det begynner hver måned i flere måneder. De fleste sykluser er ca 28 dager lang.

Subtrahere

Når du finner ut lengden på gjennomsnittlig syklus, subtrahere 14 fra det nummeret. Det er den omtrentlige eggløsningsdagen for deg. Ifølge Carolyn Kubic, fruktbarhet spesialist, er det et vindu på ca 24 timer der du kan bli gravid når egget er sluppet.

Inkonsekvent Cycles

Hvis syklusen din er ikke konsistent, kan du ikke være i stand til å finne ut når du har eggløsning. Du ønsker kanskje å gå til legen din for å utelukke potensielle underliggende helseproblemer.

Ovulation Predictor Kits

Hvis du er usikker på når du har eggløsning, kan du ta et hjem ovulation Predictor kit.

Slimet i livmorhalsen

Et annet tegn på eggløsning er når din utflod er klar og stretchy.

Basal Body Temperature

En basal kroppstermometer hjelper deg å overvåke din kroppstemperatur; vil du ha en topp i temperatur rett etter eggløsning. Denne type termometer måler små endringer i kroppstemperatur mer nøyaktig enn en vanlig termometer.

Kan jeg bli gravid to dager før mensen?

Selv om det ikke er den mest sannsynlige tidspunkt at du ville bli gravid, er det mulig å bli gravid to dager før forventet menstruasjon. Mange faktorer spiller inn forutsigbarheten i en kvinnes periode, og hvis hun venter mensen til å følge et fast mønster kan hun bli overrasket når kroppen hennes forandrer sin rutine, eggløsning like før hun forventet hennes periode å ankomme.

Cycle Variasjoner

Ifølge American Graviditet Association, vil de fleste kvinner har eggløsning et sted fra 17 til syv dager før menstruasjonen begynner. Sykluslengde og eggløsning tid kan variere mye fra kvinne til kvinne eller fra måned til måned, men. Disse variasjonene betyr at mens det er ikke typisk at en kvinne ville eggløsning to dager før mensen er planlagt å komme, er det mulig.

Uregelmessig menstruasjon

En kvinne kan ha uregelmessige perioder på grunn av overdreven vektøkning eller tap, stress, medikamenter eller for mye mosjon. Hvis en kvinne har en uregelmessig syklus en måned kan hun eggløsning to dager før hun forventet perioden og bli gravid.

Estimert vs. Ankomst tid

Hvis du skulle eggløsning to dager før mensen var planlagt å ankomme og du ikke blir gravid, du sannsynligvis ville ha en senere periode denne måneden på grunn av den senere eggløsning tid. Mensen ville ikke ha kommet når du regner med at det ville komme. Dette betyr at det er mulig å bli gravid to dager før du trodde mensen skulle komme, men det er ikke sannsynlig at du vil få eggløsning to dager før selve perioden.

Sporing Eggløsning

Det er mange måter å mer nøyaktig spore eggløsning enn ved å utelukkende stole på datoer. Disse inkluderer å sjekke basal kroppstemperatur, cervical mucus, og ovulation Predictor kits.

Forebygging

På grunn av så mye variasjon i eggløsning tid og andre faktorer, prøver å spore eggløsning kan være en mindre effektiv form for prevensjon. For den beste prevensjon vil du ønsker å bruke en alternativ prevensjonsmetode.

Hvordan kan Guys bli kvitt Blackheads?

Blackheads er en hud problem som ligner på kviser, men de skaper ikke noe rød hud misfarging. De er forårsaket av fet hud, og kan variere fra mild til svært skjemmende. Rense huden din regelmessig vil vanligvis bli kvitt og forebygge hudormer, men det finnes andre metoder du kan prøve.

Rengjør huden regelmessig

Holde huden ren. Blackheads er skapt av fet hud, så den beste måten å bli kvitt dem er å vedta en renere livsstil. Med noe hell, vil hudormer gå bort med regelmessig rengjøring. Pass på å vaske hendene før og etter berøre ansiktet. Hvis du bruker sminke eller andre ansiktsprodukter, vurdere å seponere før hudormer har gått bort.

Eksfoliere og Rens

Kjøp en god ansikts eksfolierende produktet og bruke det regelmessig. Ta jevnlige dusjer og eksfoliere ansiktet ditt hver gang, samt før sengetid, og når du står opp om morgenen. Dette vil fjerne Komedoner-infisert område av død hud. Når huden er ren og den gamle huden har blitt ryddet, vil hudormer bli kurert.

Det er flere homeopatiske midler for hudormer som kan være effektive. Natural-homeremedies.com foreslår skylling med en teskje av jordnøttolje og en teskje av fersk lime juice. Dette vil desinfisere området og fremme helbredelse.

Et annet alternativ er å blande 1/4 kopp varmt vann med en teskje av Epsom salter og 4 dråper jod. Dette vil tørke ut huden, rense det og fremme Komedoner helbredelse.

Klemme hudormer

Blackheadremovaltips.com foreslår å klemme hudormer å fjerne dem. Vær forsiktig og bare gjøre dette med hudormer som er svært utholdende, siden klemme kviser og hudormer kan føre til arrdannelse. Stå foran et speil og bruke tommelen og pekefingeren til å forsiktig klem fra begge sider av Komedoner å tvinge den svarte fet saken til overflaten. Rens ansiktet grundig etterpå. Hvis Komedoner problemet er alvorlig, bør du vurdere å kontakte en hudlege, som kan være i stand til å anbefale mer omfattende behandling.

Kan du bli kvitt molluscum contagiosum?

Kan du bli kvitt molluscum contagiosum?


Mollusker er en relativt ufarlig tilstand som rammer hud og slimhinner. Men når mollusca vekster ta over, er det en rekke behandlingstilbud tilgjengelig. Du kan bli kvitt molluscum contagiosum, men det kan ta tålmodighet og flid i tillegg til din valgte metode for behandling.

Om Mollusker

Mollusker er forårsaket av en slekt av Molluscipox virus kalt poxvirus. Alle kan få molluscum contagiosum, men det er mer vanlig hos barn og unge, seksuelt aktive voksne og hos personer med deprimerte immunforsvar. Den poxvirus spres enten gjennom direkte hud-til-hud kontakt eller ved håndtering av en forurenset objekt. Barn har en tendens til å få molluscum contagiosum ved å berøre leker, dørhåndtak og andre infiserte overflater. Hos barn, symptomene vanligvis er tilstede i nakke, ansikt, armer og hender, men voksne vanligvis erverve poxvirus gjennom seksuell kontakt og utstilling utvekster på kjønnsorganene og i lysken.

Venter It Out

Vekster forårsaket av poxvirus - små, voksaktig kuppelformede papler med en liten innrykk i kjernen - kan være lite eller stort, avhengig av i hvilken grad at viruset har spredd seg. Mollusker forsvinner vanligvis uten medisinsk behandling i seks til 12 måneder i friske voksne, men det tar lengre tid å gå bort i barn.

Mens noen vekster ikke kan kreve behandling - særlig hos barn - når antall vekster sprer seg til et punkt der de skaper en kosmetisk plage, søker en konsultasjon med en hudlege. The Mayo Clinic råder alle voksne med molluscum contagiosum for å få behandling.

I-Office Medisinsk Prosedyrer

Mange i-kontoret prosedyrer kan ta opp hver vekst individuelt. Noen av disse kan inneholde kryoterapi (frysing vekster med flytende nitrogen), excision, kauterisering og laser kirurgi. En lege kan også bruke en aktuell syre eller blemmer løsning til hver vekst for å oppløse den.

Reseptbelagte aktuelle behandlinger

Noen reseptbelagte aktuelle medisiner som kan kvitte seg med molluscum contagiosum inkluderer retinoider, immun modifikatorer eller antivirale medisiner. Noen mennesker kan få eksem eller eksem rundt vekster som forårsaker kløe og ubehag. En over-the-counter hydrokortison krem ​​eller resept topisk steroid kan anvendes til området rundt Papuler, men ikke veksten selv.

Forebyggende tiltak

Ifølge American Academy of Dermatology, selv når mollusca vekster behandles, andre ofte har en tendens til å bryte ut. For å hindre spredning av molluscum contagiosum, unngå å berøre, gni eller klø vekster for å unngå spredning til andre områder av huden din. Ikke barbere i løpet av utvekstene, da dette også vil overføre viruset til andre deler av kroppen. Mens du behandles for molluscum contagiosum, ikke dele håndklær, klær, hårbørster og andre personlige eiendeler. Hvis du har anskaffet molluscum contagiosum fra en seksuell partner, unngå intim kontakt med andre før den er løst.

Kan du bli gravid før eller etter mensen?

En kvinne blir generelt gravid i midten av menstruasjonssyklusen når hun ovulates. Eggløsning kunne oppstå tidlig eller sen og ikke treffer nøyaktig i midten av syklusen. Hvis du har en 30-dagers syklus, betyr at du er sannsynlig å bli gravid 15 dager etter starten av menstruasjonen, som også er 15 dager før starten av neste periode. Så, ja, du kan bli gravid før og etter mensen.

Rett etter Periode

Ifølge fødselslege Dr. Robert Zurawin, av Babycenter.com, er det lite sannsynlig en kvinne vil bli gravid rett etter mensen har stoppet, men det er mulig. Zurawin sa en typisk periode varer i fem dager. Men hvis mensen varer i syv eller åtte dager, du er bare fem eller seks dager unna midten av syklusen og eggløsning Når mensen er ferdig. Du må vurdere at sædcellene kan leve opp til tre dager inne i egglederen. Derfor, hvis du har hatt ubeskyttet sex, hvis sperm er dvelende og du har eggløsning litt tidligere enn du vanligvis gjør, er det mulig å bli gravid.

Sperm kan henge rundt

Det er mulig å bli gravid hvis du har ubeskyttet sex en uke før du har eggløsning, ifølge Pregnancy.lovetoknow.com, noe som ville være omtrent en uke etter mensen stoppet. Det hele avhenger av forholdene i din vaginal kanalen. Dersom forholdene er optimale, kan sperm og vil overleve. Befruktning skjer ikke alltid på tidspunktet for sex. Det kan skje flere dager etterpå.

Vit når du er fruktbar

En kvinne trenger å vite når hennes fruktbare perioden er, hvis hun ønsker å bli gravid eller unngå graviditet. I tillegg til å finne ut når midten av syklusen din er ved å telle dager, ifølge Olinda Rola av Pregnantfocus.com, må du ta hensyn til slimet i livmorhalsen. Det vil gi deg beskjed når du har eggløsning fordi slimet blir en eggehvite-aktig utflod. Hvis du ønsker å bli gravid, skjønner at unnfangelsen skjer oftest når et par er i misjonærstillingen fordi denne posisjonen fungerer med tyngdekraften og ikke mot den. Sæden er oppfordret til å strømme mot livmoren. Den bakre inngang, eller "doggy style" posisjon er også bra. Dette gjør det mulig for mannen å deponere sæd nær kvinnens livmor. Side-by-side sex kan fungere hvis du går for en graviditet fordi dette gjør at partnerens sæd å starte sin reise så nær livmorhalsen som mulig. Etter utløsning, uavhengig av stilling brukes, bør kvinnen holde på henne tilbake i noen minutter for å bidra til å maksimere sæd flyte mot livmoren.

Mensen

I en 2005 studie av National Institutes of Health, ble det bestemt at en kvinnes fruktbare periode kan utvide opp til den dagen menstruasjonen skal begynne. Studien fant også at en kvinne kan bli fruktbar så tidlig som dag fire av hennes syklus, som vil være den fjerde dagen av menstruasjonssyklusen. Det betyr at du kan bli gravid mens mensen.

Eggløsning er ikke helt Forutsigbar

Eggløsning, den tiden da du kan bli gravid, er ikke helt forutsigbar. De som har høyere risiko for å ha uberegnelig eggløsning er tenåringer og kvinner som får nær overgangsalderen. Hvis du ikke ønsker å bli gravid, ikke ta noen sjanser. Bruke prevensjon.

Kan du bli gravid når du Eggløsning periode på Prevensjon?

Kan du bli gravid når du Eggløsning periode på Prevensjon?


Forstå hvordan kontrollen fungerer fødsel er avgjørende for å få maksimal beskyttelse mot det. Å vite når du kan eller ikke kan bli gravid vil avlaste frykt og angst om produktet du bruker.

Betraktninger

Finn ut hvilken type prevensjon du bruker. National Center for Health Statistics 2004 studie fant at den hyppigst forskrevne metoden er en kombinasjon p-pille, som betyr at den har både østrogen og gestagen. Hvis prevensjon har en "passiv" eller "placebo" perioden, er det en kombinasjon prevensjon.

Funksjon

Den amerikanske kongressen of Fødselsleger og Gynekologer Utdanning Folder på p-piller, sier en kvinne kan bli gravid hvis hun har samleie i tiden rundt eggløsning, når et egg slippes. Men de fleste typer hormonell prevensjon hindre eggløsning. Når det ikke er noen egg å bli befruktet, kan du ikke bli gravid.

Advarsel

Ifølge nettstedet for pillen Ortho Tri-Cylen Lo, den riktige måten å ta pillene dine er en pille hver dag, samtidig. Manglende eller ta piller sent øker sjansene for graviditet; du kan eggløsning uventet, i nærheten når du har gått glipp av piller, og du kan bli gravid rundt eggløsningen.

Andre typer prevensjon

Andre typer prevensjon heller ikke hindre eggløsning i det hele tatt eller bare hindre eggløsning noen ganger. Family Health International faktaark om bruk progestin-only piller (POP) sier korrekt POPs forårsake en fortykkelse av livmorhalsen, som hindrer sædcellene fra å nå egget.

Misforståelse

To forestillinger er at du har eggløsning på prevensjon når du normalt ville og at du kan bli gravid når du "inaktiv" eller "placebo" uke. Hvis du tar prevensjon riktig, er du ikke eggløsning i det hele tatt. Ifølge Ortho Tri-Cyclen LOs vanlige spørsmål, så lenge du har tatt pillene dine riktig er du fortsatt beskyttet mot graviditet når du tar de "inaktive piller".

Kan du bli gravid første dagen i perioden?

Kan du bli gravid første dagen i perioden?


Ifølge American Graviditet Association, 47 prosent av alle svangerskap i USA er planlagte. Par ofte tror at de er trygge fra unnfangelse under kvinnens menstruasjonssyklus, men det er ikke alltid sant.

Betydning

Avhengig av når samleie oppstår i forhold til eggløsning, er det en sjanse for at en kvinne kan bli gravid når hun er på hennes periode.

Time Frame

Eggløsningen skjer midtveis i kvinnens menstruasjonssyklus, eller 14 dager før starten av neste periode. For eksempel i en 28-dagers syklus en kvinne kan eggløsning på dag 14. Sperm kan leve opp til tre dager i en kvinnes egglederne og sluppet egg lever ca 24 timer.

Betraktninger

Mange kvinner har ikke regelmessige menstruasjonssykluser, som kan gjøre eggløsning vanskelig å fastslå. Selv i kvinner som har regelmessig 28-dagers sykluser, kan eggløsning forekomme tidligere eller senere.

Forebygging / løsning

Par bør ikke stole på en trygg tid i en kvinnes syklus med mindre de er praktisere naturlig familieplanlegging og fruktbarhet kartlegging. Den beste måten å forhindre en uønsket graviditet er å bruke prevensjon hver gang samleie oppstår.

Advarsel

Noen kvinner opplever gjennombrudd blødning under eggløsning, som kan forveksles med menstruasjonen. Ubeskyttet samleie under eggløsning kan lett resultere i en baby.

Kan Rabdomyolyse bli kurert?

Rabdomyolyse er en tilstand der musklene begynner å bryte ned, gitt ut en stor mengde protein i blodet. Dette protein kan bli for mye for nyrene å håndtere, og kan føre til at de svikter. Urin og blodprøver kan brukes til å avgjøre om du har rabdomyolyse; Legen din kan behandle eller kurere tilstanden, avhengig av årsaken.

Symptomer

Symptomer på rabdomyolyse inkluderer muskulære problemer og mørk urin; muskler kan bli svak, stiv, sår, øm eller tretthet raskere enn normalt.

Skader relatert Rabdomyolyse

Den vanligste årsaken til rabdomyolyse er muskel skader, spesielt krasjer skader og overanstrengelse. Denne formen for tilstanden kan kureres ved å reparere skadene til de skadede musklene.

Drug Relaterte Rabdomyolyse

Noen av legemidler foreskrevet for å senke høyt kolesterol kan føre til muskelskader og rabdomyolyse. Ulovlige stoffer som kokain, heroin og amfetamin kan også forårsake tilstanden, som kan alkoholmisbruk.

Arvet Rabdomyolyse

Noen mennesker arve rabdomyolyse og har episoder av den i hele sin levetid, vanligvis etter å øve seg eller lider en virusinfeksjon.

Behandling

Dersom en sak eller oppblussing av rabdomyolyse blir alvorlig nok, kan behandlingen omfatte intravenøs væske for å skylle nyrene.

Forebygging / løsning

Rabdomyolyse kan forebygges i noen mennesker ved å unngå ulovlige rusmidler og alkohol misbruk. Alle kan bidra til å hindre en forekomst av rabdomyolyse, selv de som har arvet tilstanden, ved å trene regelmessig og ikke presser for hardt.

Hvordan kan jeg bli kvitt av Hauger?

Hauger eller hemorroider, forekommer i mer enn halvparten av USAs befolkning over 30 år Tilstanden er preget av engorged blodkar innenfor eller utenfor anus, eller i nedre rektum. I noen tilfeller kan disse fartøyene briste, noe som fører til tilstedeværelsen av blod i avføringen. Avhengig av alvorlighetsgraden av skaden, bli kvitt hemoroider kan innebære egenomsorg, livsstil og kosttilskudd endringer eller kirurgi.

Interne og eksterne hemorroider

I tillegg til smertefri blødning, kan symptomer på interne hemorroider inkluderer anal kløe og utstikket av årer fra anus under avføring. I noen tilfeller kan disse utstikkende årer kollapse (prolaps) gjennom anus, noe som resulterer i alvorlig smerte. Eksterne hemorroider kan være smertefri, men vevsfølsomhet kan gjøre dem ganske smertefullt. Disse hemorroider også noen ganger utvikle trombose (blodpropp), etterfulgt av transformasjon til smertefulle klumper.

Hjem tiltak og livsstilsendringer

Mange unngår behandling av hemorroider deres grunn sjenanse forbundet med tilstanden. Imidlertid kan effektive hjemmesykepleien og livsstilsendringer hjelpe. Begynne å behandle deg selv ved å endre kostholdet. Hemorroider ofte skyldes overbelastning under avføring, og du kan redusere behovet for belastningen ved å spise fiberrik mat for å myke opp avføringen. Eksempler inkluderer bringebær, epler, pærer, hel-hvete pasta, bygg, avokado, havrekli og kokte bønner, linser og erter. Fiber kosttilskudd som psyllium er tilgjengelige i pille, pulver og flytende form. Du vil også ha stor nytte av å drikke rikelig med væske i løpet av dagen.

Fedme og stillesittende livsstil er også faktorer i hemorrhoid utvikling. Gå ned i vekt hvis du bærer ekstra pounds, og delta i fysiske aktiviteter eller trening på jevnlig basis. Du kan være spesielt utsatt hvis jobben innebærer lange perioder med sittende, så pass på å få den aktiviteten du trenger. Hvis du lider av en smertefull episode av hemoroider kan du dra nytte av en sitz bad, en teknikk som innebærer å sitte i varmt vann i ca 10 minutter om gangen. Ofte, hjem rettsmidler og endringer i livsstil er tilstrekkelig til å redusere eller eliminere hemorrhoid symptomer.

Rådføre deg med lege

Til tross for den sosiale følsomhet av hemoroider, bør du sterkt vurdere å se legen din for en undersøkelse. Mens du kan ha noe mer enn hemorroider, kan anal blødninger og ubehag være tegn på mye mer alvorlige forhold, og bare en kvalifisert helsearbeider kan identifisere og behandle andre mulige årsaker. For å midlertidig lette din ubehag, kan legen din foreslå bruk av en over-the-counter krem, stikkpiller, salve eller medisinert pad.

Fjerning og kirurgi

Hvis tilstanden er smertefullt og vedvarende, kan hemorroider være alvorlig nok til å kreve fjerning eller kirurgisk behandling. Populære fjerning metoder inkluderer gummi band ligation (innsnevring), skleroterapi (injeksjon av en krympende løsning) og koagulasjon, som bruker infrarødt lys eller laser for å skrumpe hemorrhoidal vev. Kirurgiske metoder omfatter klippe bort hemoroider (hemorrhoidectomy) og stifting å blokkere din hemorroider 'blodtilførsel. Hemorrhoidectomy bærer potensiell risiko for infeksjon og blære problemer. Hemorroide stifting bærer risiko for rektal fremspring (prolaps) gjennom anus, samt gjentakelse av hemorroider selv. Konsultere legen din for fullt fjerning og kirurgiske retningslinjer.