Digidexo.com

Hvordan å slutte å drikke øl og gå ned i vekt

Hvordan å slutte å drikke øl og gå ned i vekt


Enten du drikke med måte eller overdrevet, kan konsumere øl at du skal føle stillesittende, svak og mer sannsynlig å ønsker usunn, bearbeidet mat. Ifølge alkoholproblemer og løsninger, selv om kalorier fra øl er ikke signifikante i vektøkning, de forårsaker cravings for større mat porsjoner og usunn, fet mat valg. Med hjelp av en støttegruppe, venner eller familie, kan du slutte å drikke og gå ned i vekt gjennom riktig kosthold og mosjon.

Hvordan å slutte å drikke øl og gå ned i vekt

•  Fjern alle øl fra hjemmet for å hindre at trangen til å komme hjem fra en stressende dag på jobb og ha en øl. Bytt ut de alkoholholdige drikkevarer med næringsrike drikker som juice eller vann.

Finn en hobby å gjøre i helgene eller etter jobb. Å ha en hobby gir deg et annet alternativ i tillegg gå til happy hour eller sitter foran TV-en og drikke øl. Hobbyer som golf, yoga, matlagingskurs, bokklubber og flere aktiviteter tillate deg å møte venner som kan flytte ditt sosiale liv borte fra å drikke.

Drikk med måte. Selv om det kan være urimelig å avskåret deg selv fra å drikke øl hele sammen, noe som begrenser din drikker når du går ut med venner kan redusere sjansene for hjerte-og karsykdommer, ifølge American Heart Association (AHA). AHA anbefaler ikke mer enn to drinker per dag for menn og en drink for kvinner. Lære å kontrollere deg selv og drikke i moderate mengder vil hjelpe den generelle vekttap prosessen og din helse.

lage og gjennomføre et treningsprogram regelmessig. Selv om kosthold og spise sunt er viktig, er like viktig for vekttap øvelsen. Cutting tilbake drikker øl kan kutte kalorier og hjelpe deg å miste vekt, men å være aktiv og trene er nødvendig også. USA Fysiske aktivitet Retningslinjer anbefaler fire til fem dager per uke med aerobic aktivitet i 30 minutter om dagen.

Finn en venn som er villig til å trene med deg og holde deg på sporet mot dine vekttap mål. Trene med venner og kollegaer gir deg en ekstra motivasjon i helgene eller etter jobb for å hoppe happy hour og traff gym.

Spis næringsrik mat og innlemme dem i kostholdet ditt. Hele korn brød, frukt og grønnsaker er høy i vitaminer og mineraler og er lav i fett. Overflødig drikking kan skape usunne dietter på grunn av krav til bearbeidet og fettrik mat. Ikke bare vil det hjelpe deg å trimme ned din midje størrelse, vil næringsrik mat hjelpe deg å bli mer energisk.

Hint

  • Hvis det blir vanskelig å eliminere drikke øl, søke profesjonell hjelp for å hjelpe deg å begynne å slutte.