Digidexo.com

nerveskade i tommelen etter operasjon

Symptomer på nerveskader i tommelen

Siden nerveskade i tommelen kan påvirke mennesker i ganske forskjellige måter, vil graden av symptomene og nerver som er skadet variere sterkt, selv om skaden er isolert til et ganske lite område av kroppen. Likevel er de fleste mennesker deler noen av de samme indikatorene som nerveskader har oppstått i tommelen, de fleste som er merkbar, spesielt fordi det er lett å sammenligne en sensasjon i en tommel med tommelen på den andre hånden.

Nummenhet og prikking

De fleste som lider av nerveskader i tommelen oppleve en viss nummenhet, prikking eller prikkende til denne siffer.

Smerte og ubehag

Selv om betydningen av skaden varierer fra person til person, vil du mest sannsynlig lider av noen grad av smerte eller ubehag i det berørte tommelen. Denne smerte kan være enten akutt eller kronisk natur, kan manifestere når tommelen er stasjonær eller beveges, og kan utgå inn i den kjøttfulle del av håndflaten.

Svakhet og følsomhet

Når du lider motor nerveskader, som rammer disse nervene ansvarlige for bevegelse, kan du oppleve mindre styrke og noe økt følsomhet i tommelen.

Rykninger og kramper

Motor nerveskader kan også føre til at musklene i tommelen til å begynne å nappe eller krampe. Dette kan komme og gå eller være en vedvarende tilstand.

Lammelse

I alvorlige tilfeller av motornerveskader, kan du møte lammelse av tommelen eller en redusert omfanget av bevegelse.

Trangvinkelglaukom behandling etter operasjon

Den vanligste kirurgisk behandling for trangvinkelglaukom er en in-the-kontor prosedyre kalt en laser perifer iridotomy. Dette kan enten være en planlagt prosedyre eller en nødprosedyre gjennomført i løpet spiss vinkel nedleggelse. Laseren perifer iridotomy eller LPI, kan gjentas etter behov for å sikre opprettholdelsen av et korrekt intraokulært trykk. Oftest begge øyne bør behandles som det er en 80 prosent sjanse det andre øyet vil lide vinkel nedleggelse etter det første øyet gjør.

Umiddelbart etter operasjonen

En LPI er oftest gjort i kirurgens kontor. I hovedsak blir laseren som brukes til å lage et annet lite hull eller pathway tillater den vandige FLUD av øyet å renne riktig redusere trykket i øyet. I tilfelle av en spiss vinkel lukking, med akutt operasjon, vil flere øyedråper gis til pasienten, så vel som en oral diuretikum for å redusere trykket i øyet. Lammende dråper vil bli brukt for å hindre smerte under operasjonen og steroid øyedråper kan gis etter operasjonen for å fremme helbredelse.

The Day of the Surgery

De fleste øyeleger vil be deg om å gå tilbake til klinikken dagen etter operasjonen for en rask trykk sjekk. Dette vil innebære bare ta en liten stund, og kan utføres av en optisk tekniker eller din optiker snarere enn din kirurg. Legen vil ønske å kontrollere at prosedyren har redusert trykket i øyet.

Long-Term Care etter operasjonen

Selv om laser kirurgi vil skape nye virkemidler for å redusere trykket i øynene dine, oppfølging omsorg inkludert vanlige trykk sjekker og daglig øyedråper er nesten alltid nødvendig. Avhengig av alvorligheten av glaukom, legen kan bestille flere dråper per dag, og operasjonen kan måtte gjentas. Noen pasienter rapporterer å se små prikker i deres synsfelt etter operasjonen. Dette er ikke uvanlig, men bør rapporteres til legen din dersom det skjer.

Hvordan å massere hovne ben etter operasjon

Etter operasjonen, legen vanligvis forteller pasienten å stå opp og gå så snart som mulig. For noen er dette ikke noe problem. Når operasjonen er i bena, men det kan være komplikasjoner, ikke minst som er hevelse, stivhet, sårhet og smerter. Massasje er en god måte å bidra til å gjenopprette mobilitet til de lavere ekstremiteter; det er også en god måte å redusere hevelse og forbedre hudens fuktighetsnivå. Men du bør sørge for at stingene er ikke irritert.

Bruksanvisning

Forbered deg på Massasje

•  Kontroller at du har legens tillatelse til å utføre massasje på beina. Det kan være spesielle hensyn for å unngå eventuelle komplikasjoner, som for eksempel blodpropp eller cancervev stede i beinet. Massasje, selv mild massasje, kunne bryte av en blodpropp eller kreft celle og forårsake en livstruende blodpropp eller spredning av kreft. Når en av disse er til stede, bør massasje aldri utføres med unntak av en utdannet, lisensiert massasjeterapeut og bare under tilsyn av lege. Hvis legen sier massasje er greit, fortsetter.

Bruk puter å heve bena over hjertet. Heve bena hjelper lette drenering av overflødig væske som kan ha bygget opp i bena, som hvis venstre ukontrollert kan slå inn i en tilstand som kalles ødem. Siden massasje hjelper flytte væske gjennom kroppen, og hever bena gjør arbeidet til den personen som gir massasje så mye enklere.

Påfør et tynt lag med vitamin E olje til ben og føtter. Dette ikke bare gjør at hendene til å gli lett over huden på bena, det hjelper næring og fukte huden.

Utfør en Sirkulasjons Massasje

Expose beinet, og starter på kneet, lett gni hendene mot hoftene. Bruk feiende strøk, men vær forsiktig med å bruke for mye press. Etter flere slag på toppen av leggen, bevege hendene langs sidene av benet og gjenta slag. Hvis du kan, kjører hendene langs ryggen av bena.
Etter endt låret, gjentar slag på leggene, alltid jobber oppover, mot hjertet.

Heve bena individuelt, og gjenta massasje slag. Høyden lar tyngdekraften gjøre noe av jobben for deg, men du fortsatt trenger å bruke hendene for å sikre at eventuelle overskytende væske er forsiktig flyttet ut av benet. Igjen, jobber alltid mot hjertet.

Hvis hevelsen vedvarer, kan det hende du må utføre en svært lys lymfatisk-drenering massasje. For dette, må du ha en veldig lett berøring, bokstavelig talt vekten av en nikkel. Bruk små, langsomme, sirkulære bevegelser starter like over kneet og beveger seg oppover, mot hoftene. Dette åpner opp det lymfatiske kapillærene, slik at overflødig væske til å gå inn og fjernes enkelt.

Tips og advarsler

  • Hvis vitamin E olje ikke er tilgjengelig, kan du bruke mandel, avocado eller jojobaolje. Hvis de ikke er tilgjengelige, kan du bruke fuktighetskrem, men du må kanskje bruke den på nytt under massasje.
  • Arbeid aldri uten tillatelse fra legen.
  • Hvis det overhodet er mulig, har en utdannet massasjeterapeut utfører lymfatisk-drenering massasje eller i det minste vise deg hvordan du gjør det. Trykket og tempoet er svært viktige aspekter ved en vellykket lymfatisk-drenering massasje.

Brystforstørrelse Komplikasjoner etter operasjon

Brystforstørrelse Komplikasjoner etter operasjon


Under en brystforstørrelse, plasserer en plastisk kirurg implantater i brystene for å gjøre dem vises større og fyldigere. Vanligvis er denne prosedyren for kosmetiske formål samt å gjenopprette den naturlige fylde av brystene som har gått tapt på grunn av vekttap eller graviditet. Selv om denne fremgangsmåten er generelt sikker, kan det være komplikasjoner etter operasjonen.

Infeksjon

Infeksjoner i brystene kan oppstå dager eller uker etter operasjonen. Symptomer på en infeksjon er rødhet på snittet punktet, hevelse, feber eller ømhet. Standard antibiotika kan behandle de fleste infeksjoner; men i alvorlige infeksjoner, antibiotika vil ikke være nok. I stedet fjerning av implantater før infeksjonen har klarert er nødvendig. Bytte av implantater senere er på skjønn av plastisk kirurg. I alvorlige tilfeller kan en infeksjon føre til toksisk sjokksyndrom (TSS). Infeksjoner etter brystforstørrelse er sjeldne, som pasienter, under og etter operasjonen, ta antibiotika.

Capsular Contraction

Capsular Sammentrekninger forekommer naturlig i kroppen med innføringen av et fremmedlegeme. Denne tilstanden fører en kapsel å danne rundt implantatet, og mens dette skjer med alle implantater, hvis kapsel former for tett rundt implantatet det fører capsular sammentrekning. Denne tilstanden fører til at implantatet å se forvrengt. I alvorlige tilfeller kan implantatet bli misshaped og være unaturlig vanskelig å ta på. Legene vurdere dette komplikasjon gjennom en fire-nivå karaktersystem kjent som The Baker Grading System. Disse karakterene er:

Klasse I: Naturlig, myk følelse og utseende.
Grade II: Bryst (e) er litt fast, men opprettholde naturlig utseende.
Klasse III: Bryst (e) er fast å ta på og har en forvrengt utseende.
Grace IV: Bryst (e) er vanskelig, smertefullt å berøre, og har et forvrengt utseende.

For å behandle denne tilstand, må kirurger fjerne implantatet.

Sensasjon

Etter brystforstørrelse kirurgi, kan pasienten legge merke til sine bryster endre i følsomhet innenfor hele brystet og brystvorten området. Alvorlighetsgraden av sensasjons endringer varierer fra pasient til pasient. Noen kan helt løs sensasjon innenfor dette området av kroppen, mens andre kan oppleve økt følsomhet. Den mest merkbare forandring i følsomheten er under tilhelingsprosessen umiddelbart etter kirurgi. Bare bryst implantater sier endringene i følsomhet kan ta så lenge som to år for å bli gjenopprettet til normal; Men flertallet av pasientenes følsomhet nivåer tilbake til normal raskere enn to år.

Carpal tunnel Øvelser etter operasjon

Carpal tunnel syndrom er forårsaket når en handling er utført gjentatte ganger mens setter stress på og komprimere median nerve, som går langs håndleddet. Mens symptomene er ubehagelig og kan være ødeleggende å oppleve, er det mulig å redusere eller kurere denne sykdommen ved gjennomgår kirurgi. Men for å få en vellykket gjenoppretting er det nødvendig å øve noen rehabiliteringsøvelser.

Øvelser Stress Ball

Åpner hendene bredt slik at fingrene blir utvidet. Deretter lage en knyttneve med begge hendene, hold i noen sekunder og slipp. Ikke over-anstrenge deg. Gjør knyttneve bruker litt kraft. Bruk en stress ball hvis du finner ut at det er vanskelig for deg å gjøre en knyttneve. En stress ball er et nyttig rehabilitering verktøy fordi det er flere øvelser som du kan gjøre med det. En er knuger det i enten en eller begge hendene hvis du har mer enn én ball. Klem og slippe ballen flere ganger på rad. Gjør denne øvelsen for 10 repetisjoner på ulike tidspunkt i løpet av dagen.

Wrist Bending

Stå opp og utvide armene ut slik at de er hevet foran deg. Bøyer håndleddene opp og møter håndflatene utover slik at du er i en stående push-up posisjon. Når håndleddene er bøyd, slappe av dem og la hendene henge ned mens du holder armene utvidet. Fortsett å gjøre hendene til en knyttneve og deretter bøye håndleddet nedover mens du holder hendene i knyttneve posisjon. Hold hver posisjon i ett sekund. Slipp nevene og la hendene slappe av. Ta med armene ned, riste dem ut, og deretter gjenta for 15 repetisjoner. Gjør dette minst tre ganger om dagen.

Håndledd Rota

Mens enten sittende eller stående, ta armene opp slik at de er strukket over hodet. Ta hendene inn i en lys knyttneve. Rotere hvert håndledd i motsatt retning. Rotere ett håndledd klokken og den andre mot klokken. Når du har rotert i minst 10 repetisjoner, bytter retninger. Gjør denne øvelsen så mange ganger som du er komfortabel med. Fordi dette er en øvelse som omhandler primært med håndleddet bevegelse, kan det ikke være mulig for deg å gjøre mye i løpet av tidlige stadier av utvinning.

Øvelser for å øke Breathing Endurance etter en operasjon

Alle operasjoner innebærer en risiko. En kollapset lunge og nedsatt lungefunksjon er to alvorlig risiko. Innsamling av sekret i lungene kan føre til lungebetennelse. Pusteøvelser kan bidra til å unngå disse risikoene og øke lungefunksjonen etter operasjonen.

Deep-pusteøvelser

Øve dype pusteøvelser ved å ta dype jevne åndedrag vil bidra til å øke lungekapasiteten og puste utholdenhet. Puste inn så langt du kan, og deretter exhaling helt åpner og øvelser lungene. Denne prosessen bidrar også klare lungene av noe slim som kan samle som et resultat av å motta anestesi. Legen din kan be deg om å gjøre denne øvelsen flere ganger i timen.

Incitament Spirometri

Insentiv spirometri utføres med et apparat som kalles et insentiv spirometer, et håndholdt apparat du puster inn som måler kapasiteten på lungene. Den består av et munnstykke koblet til en slange som kobler inn i en vertikal kolonne med en liten ball i den. Som du puster inn, flytter ballen opp den vertikale kolonnen, og gir deg en visuell referanse av lungekapasiteten. En luftveiene terapeut forteller deg den riktige metoden for denne behandlingen. Legen din kan bestemme at du utfører denne pusteøvelse en gang i timen eller oftere hvis det er nødvendig.

Snurpet Lip Breathing

Også kjent som pustekontroll, hjelper snurpet leppe puste øke lungefunksjonen og bedre oksygenering. En luftveiene terapeut vil be deg om å puste inn gjennom nesen og puster gjennom munnen. Exhaling bør ta to til tre ganger lenger enn innånding. Som med andre pusteøvelser, vil legen avgjøre hvor ofte du bør gjøre dette for maksimal effekt.

PEP Therapy Og Huff Hoste

Positivt ekspiratorisk trykk og huff hoste brukes for å utvide lungekapasitet og fjerne sekret fra lungene. En luftveiene terapeut vil hjelpe deg å gjøre denne behandlingen. PEP-enhet skaper press som du puster inn sin ventil. Denne motstanden hjelper deg trene lungene. Etter to serier med 10 pust hver, er 02:58 Huff hoste gjort. Du huff hoste ved forsiktig å si "huff" som du hoster. Dette bidrar klart sekret som kan ha samlet inn i lungene dine.

Fordelene med pusteøvelser etter operasjonen

I en studie gjort av Chest Foundation, 73 prosent av pasientene som fikk pusteøvelser etter operasjon for fire dager hadde bedre lungefunksjon enn den gruppen som ikke gjør pusteøvelser.

Hva er årsakene til Femoral nerveskade?

Hva er årsakene til Femoral nerveskade?

Den femorale nerve ligger i benet og er ansvarlig for å levere følelse til forsiden av låret og leggen. Hvis dette nerve er skadet, kan det resultere i en smertefull tilstand som kalles femoral nerve dysfunksjon.

Identifikasjon

Når skade oppstår til bare én nerve gruppe det kalles mononevropati. I tilfelle av den femorale nerve, betyr mononevropati vanligvis at det er en lokal årsak til skade på femoral nerve. Det er andre systemiske lidelser som kan forårsake skade på nervene i hele kroppen.

Trauma

Trauma til benet kan føre til skade på femoral nerve. Dette kan omfatte idrettsskader, bilulykker eller en skade under operasjonen (for eksempel plassering av et kateter).

Nerve Compression

Langvarig press på nerver fra en sykdom relatert objekt (for eksempel en svulst), kan forårsake femoral nerveskader. Denne type av kontinuerlige trykk er ofte mer komplisert med redusert blodstrøm til det skadede området.

Kirurgi

Femoral nerveskader kan oppstå under operasjoner eller diagnostiske tester. Denne fare økes hvis kirurgen bruker lithotomy stilling under prosedyren. I denne posisjonen, er pasienten plassert på ryggen med lår og legger bøyd.

Sykdommer

Visse sykdommer som diabetes, svulster eller indre blødninger i mage og bekkenet kan føre femoral nerveskader. Lokaliserte infeksjoner kan også føre til skade på femoral nerve gruppen.

Hva er gallestein symptomer etter operasjonen?

Hva er gallestein symptomer etter operasjonen?


Gallestein er små steinlignende formasjoner som dannes i galleblæren. De kan være svært liten eller kan være så stor som en ping-pong-ball avhengig av hvor lenge de har blitt dannet. Det er en viss økt risiko for å utvikle gallestein problemer etter operasjon eller under et lengre sykehusopphold.

Pain

Smerter i magen kan være et tegn på at noen har problemer med gallestein. Det kan føles som en skarp, skyting smerter eller det kan føles som en krampe smerte. Ifølge National Institutes of Health, smerte forbundet med gallestein vanligvis presenterer i høyre øvre del av magen eller midt øvre del av magen. Det er vanligvis forårsaket av en stein blokkerer passasjen fra galleblæren til den nedre tarm.

Digestive Issues

Det er flere fordøyelses problemer som er knyttet til et problem med gallestein. Ifølge National Institutes of Health, kan disse inkluderer oppkast, dårlig fordøyelse og kvalme. De kan også inneholde overflødig gass og bleke eller leire farget avføring. Krakken farge påvirkes fordi gallestein kan hindre galle fra å nå tarmen, og galle er det som gir avføring en brunlig farge.

Gulsott

Gulsott er en tilstand som forårsaker det hvite i øynene og huden for å ha en gul utseende. Det er forårsaket av en opphoping av bilirubin i blodet. Bilirubin er et biprodukt av gamle røde blodceller, og leveren er det organ som renser bilirubin ut av blodet. Ifølge American Gastroenterologisk Association, når en gallestein setter seg fast i gallegangen og leveren ikke kan kvitte seg med galle og avfall det bygger opp, kan det føre til en opphoping av bilirubin som resulterer i gulsott.

Årsaker

Galleblæren kan utvikle gallestein for en rekke grunner. I tilfelle av post-kirurgiske gallestein, er det oftest forårsaket av faktorer som er involvert med utvinning fremfor operasjonen selv. I henhold til National Institutes of Health, omfatter disse årsaker gjenværende stillesittende i en lengre tidsperiode, og som mates intravenøst ​​(ved en IV) i en lang tidsperiode. Det er noen operasjoner som kan øke risikoen for å utvikle gallestein. Blant disse er vekttap surgeries og kirurgi for å reparere magesår.

Behandling

Ifølge American Association Gastroenterologisk, er den vanligste behandlingen for gallestein problemer fjerning av galleblæren. Gallestein selv kan fjernes eller eventuelt behandles med medisiner for å få dem til å bryte fra hverandre, men gjentakelse av gallestein i fremtiden er sannsynlig. Ikke alle gallestein kreve fjerning eller behandling; mange mennesker har gallestein i sin galleblæren uten dårlig effekt.

Nerveskade symptomer fra Knee ACL Reconstrution

ACL eller fremre korsbånd, ligger i kneet og er ansvarlig for å stabilisere kneet. Dens viktigste funksjon er å hindre kneleddet fra knekking. Det er en vanlig ligament å skade. Skader oppstår vanligvis når det er en rask retningsendring eller kontakt til kneet. Kirurgi er ofte nødvendig, men samtidig svært sjelden, kan nerveskader oppstå med denne operasjonen.

Identifikasjon

ACL leddbånd kan helt eller delvis revet. Noen ganger ligament kan helt atskilt fra benet. Rekonstruksjon er preformet ved å ta et stykke sene fra et annet område av kroppen, og bruker den til å reparere ligament. Alt dette arbeidet kan tidvis gjøre skade på en nærliggende nerve.

Mindre nerveskader Symptomer

Etter ACL rekonstruksjon kirurgi, kan du ha nummenhet rundt snittet. Kneleddet kan også føle seg stiv. I noen tilfeller er det en økt nivå av knesmerter også.

Andre symptomer

Hvis nervene rundt kneleddet blir skadet under operasjonen, kan du oppleve muskelsvakhet. Dette kan forekomme i musklene rett rundt kneet eller kan involvere hele benet.

Andre symptomer

Andre symptomer kan oppstå er nummenhet eller prikking på toppen av foten og problemer med å gå. Et tap av følelse i bena og føttene kan oppstå hvis det er betydelig nerveskader.

Alvorlige symptomer

Hvis nerveskader fra ACL rekonstruksjon er alvorlig nok, kan du oppleve opplevelser av nummenhet, prikking eller brennende følelse i hele benet. Du kan ha problemer med å løfte tærne, og utvikle en tilstand som kalles dropp-fot.

Hvordan Heal Blære Lekkasje etter operasjonen

Blære lekkasje er et vanlig problem etter operasjoner i urogenitale området, for eksempel nedbrutt kirurgi. Problemet med blære lekkasje kan være så trivielt som en og annen lekkasje hver gang du nyser eller hoster, eller det kan være så alvorlig som umiddelbar vannlating som kanskje ikke engang vente til du kommer til toalettet. Vanligvis helbredelse av blæren lekkasje innebærer noen enkle endringer i livsstil, medisinsk behandling eller kirurgi, alt avhengig av legens råd. Følgende tips kan bidra til å helbrede blæren lekkasje problemet, og forhåpentligvis bidra til å kvitte seg med alle de følelser av angst og forlegenhet knyttet til den.

Bruksanvisning

Bruk Kegel øvelser. En Kegel øvelsen er ubevisst utført når bekken musklene strammes hver gang du prøver å stoppe urin eller gass. Bekken musklene som er involvert i denne øvelsen kan hjelpe den eksterne sphincter, settet av muskler som er involvert i vannlating, for å bli sterkere. Samtidig opprettholde normal pusting og holde lår, setet og magemusklene avslappet, stramme bekkenmusklene i 3 sekunder som om du er unnlatelse flyten av urin, deretter slappe av. Utfør Kegel øvelser regelmessig mens du står eller sitter, når som helst og hvor som helst. Søke råd fra legen din for å bestemme frekvensen av kegal øvelser. Det er nødvendig å bruke disse øvelsene påfølgende operasjonen etter at kateteret er blitt fjernet.

Vurder å bruke biofeedback ved bruk av Kegel-øvelser. Det er et spesielt treningsprogram som er utviklet for å overvåke og evaluere hvor godt Kegel øvelsen utføres. Biofeedback sysselsetter en rekke instrumenter som konverterer de sammentrekninger av lukkemuskelen i et lysglimt eller en tone som viser hvor godt de Kegel øvelser ble gjort. Målet er at pasienten skal utføre muskelsammentrekninger som produserer korrekt tilbakemelding.

Time din urinering. Planlegg din urinering i stedet for å gå på do hver gang du føler trang. Begynn med å gå på do bare hver time, og du kan gå opp til enda en fire-timers gap når du har etablert full kontroll over blæren. På denne måten er du condition hjernen din til å kommandere blæren. Hvis trangen til å gå på do kommer opp før den innstilte tiden, distrahere deg selv med noen aktivitet.

Unngå mat og drikke som gjør du tisser oftere enn vanlig. Matvarer som sukkerholdig mat, krydret mat, sjokolade og sure frukter har denne effekten på kroppen. Koffeinholdige drikker og alkoholholdige drikkevarer har en lignende effekt.

Spør legen din om muligheten for å bruke medisiner. Antimuskariniske narkotika er de vanlige resepter for overaktiv blærer. Sympatomimetika er også effektive. Videre spør legen om bruk av antikolinerge legemidler. Tenk østrogenbehandling som en løsning hvis du er en kvinne.

Unngå medisiner som kan føre til hyppig vannlating, for eksempel beroligende midler, antidepressiva, antihistaminer, kalsiumkanalblokkere, narkotika og diuretika.

Prøv å miste vekt. Innvollsfett kan føre direkte trykk på blæren. Hvis du vurdere over 29 i kroppsmasseindeks (BMI), er det på tide for deg å vurdere å styre din diett for å miste noen pounds.

Vurder å bruke en kunstig urin sphincter (AUS). Dette er en kirurgisk prosedyre som brukes som et alternativ i tilfeller av vedvarende og alvorlig blære lekkasje.

Be legen din om å bruke en serie av kollagen injeksjoner hvis blæren lekkasje vedvarer selv etter 18 måneder.

Bruk et kateter. Sett denne enheten regelmessig for å tappe urin fra blæren. Vurder å plassere en kondomkateter ved enden av penis for å tømme urin til en pose plassert under klær. Dette alternativet er bare for menn og er nødvendig dersom lekkasjen vedvarer utover 18 måneder.

Tips og advarsler

  • Unngå å drikke for mye før urinkontroll har blitt fullstendig restaurert. Alltid søke råd fra en medisinsk faglig før du tar noen skritt i healing blære lekkasje.
  • Enhver inkontinens enhet med kondom kateter eller klemme eller en vedlagt pose kan i det lange løp holde deg fra å utvikle riktig og nødvendig muskelkontroll å helbrede blære lekkasje. Medisiner kan forårsake en rekke bivirkninger forbundet med sentralnervesystemet eller den gastrointestinale område.

Stell av pasient etter skoliose Reduction Surgery

Pasientbehandling etter skoliose reduksjon kirurgi er en integrert del av utvinning. Etter operasjon for rygg tilstand, kan det hende du må bli på sykehuset i opptil syv dager. I løpet av denne tiden, vil du delta i ergoterapi for å hjelpe deg å lære å bevege seg uten å skade ryggen din. At hjemmet omsorg er like viktig som post-kirurgi sykehus. Riktig vare på snitt, opprettholde et sunt kosthold og unngå anstrengende aktiviteter kan hjelpe deg å gjenopprette raskere.

Post-Surgery Hospital Care

Utvinning fra skoliose reduksjon kirurgi starter på sykehuset. Etter effekten av anestesi har slitt av, kommer du tilbake til sykehuset. I løpet av de neste 4-7 dagene, vil du bli oppfordret til å drikke rikelig med væske. Morfin kan gis for å hjelpe deg å takle smerte. Turgåing, selv korte avstander, er også oppfordret til å opprettholde blodsirkulasjonen og muskelfunksjon.

Innen to eller tre dager, bør du være i stand til å spise små mengder mat. I løpet av de neste dagene, vil appetitten tilbake. Spise små mengder noen få timer hjelper deg å opprettholde en sunn vekt og hjelpemidler i helbredelsesprosessen.

Post-kirurgi ergoterapi

Under oppholdet på sykehuset, vil du delta i ergoterapi (OT) økter. Disse øktene hjelpe deg å lære hvordan du skal kle, gå, knytte skoene og bøye å plukke gjenstander fra gulvet. For resten av livet ditt, må du være oppmerksom på hvordan du bøye og vri ryggraden for å hindre ytterligere skade.

Ergoterapi kan begynne dagen etter inngrepet, avhengig av hvor godt du er utvinne.

På dette punktet, begynne å diskutere at-home forsiktighet med din lege eller fysioterapeut. En skriftlig plan for at-home omsorg forklarer de neste seks til åtte uker vil bli gitt til deg før du er utskrevet fra sykehuset.

Post-kirurgi Home Care

Etter hjemkomsten, starte hjemmetjenesten plan skissert av sykehuspersonalet. Opprettholde en sunn diett høy på protein for å hjelpe deg å gjøre en full gjenoppretting. Drikk rikelig med væske i tillegg.

Siden flere incisions gjort under operasjonen trenger riktig omsorg og oppmerksomhet for å hindre smitte, må snitt rengjøres minst en gang om dagen. En ny dressing må brukes etter rengjøring. Hvis et familiemedlem er omsorg for deg når du kommer hjem, vil sykehuspersonalet opplyse henne om hvordan du skal rense disse sårene. Hvis en infeksjon utvikler seg, går tilbake til sykehuset så snart som mulig.

Begrenset lungefunksjon er vanlig for de som har gjennomgått skoliose sugery. Pusteøvelser bør utføres før du kan puste normalt igjen. Ta noen dype åndedrag eller varamedlem fra dype og korte åndedrag i ett minutt annenhver time i løpet av dagen.

Fitness Restriksjoner

Ikke delta i idrettsaktiviteter i minst tre måneder eller inntil legen din forteller deg noe annet. Øke gradvis fitness aktiviteter for å hindre skade. Svømming, gange eller ved hjelp av en tredemølle er gode måter å begynne å gjenoppbygge muskler og utholdenhet. Velg lav-effekt øvelser og aktiviteter som ikke involverer å bøye eller vri. Yoga, pilates, gymnastikk og stasjonære øvelser som sit-ups bør unngås for å hindre skade på baksiden.

Hvor lenge du drikke Protein Supplements Etter en Gastric Bypass Do?

Gastric bypass operasjon endrer rute for fordøyelsen, noe som begrenser pasientens evne til å konsumere mat - forårsaker vekttap. Etter operasjonen vil pasienten bli pålagt å følge en streng diett, som inkluderer å drikke proteintilskudd til de er tre uker etter operasjonen. Proteiner kosttilskudd er lett å fordøye og hjelp i vev reparasjon, ifølge Duke University.

Hvor lenge å drikke Protein Supplements

De første dagene etter operasjonen vil innebære å drikke klare væsker bare, ifølge Duke University. Etter at pasienten forlater sykehuset (2-3 dager etter operasjon), blir proteintilskudd bli innført. Pasienten skal drikke to gram protein tilskudd hvert 60. minutt (forvente mens du sover). Hvis pasienten blir tørst og har allerede fortært to gram protein væsker, kan hun drikke et par slurker med en redusert kalori drikke som ikke kullsyre.

Duke University anbefaler at gastric bypass pasienter konsumere proteintilskudd de tre første ukene etter operasjonen.

Hvor mye protein for å konsumere

Ifølge Duke University, bør gastrisk bypass pasienter velger et protein supplement som har 30 gram eller mindre av sukker og minimum 10 gram protein (per åtte unse porsjoner). Dersom protein supplement er drevet, kan man legge melk (i stedet for vann) for å øke mengden av protein i drikken.

Når til Start Solids

Til din tre ukers etter operasjonen avtale, vil legen din sannsynligvis anbefaler at du starter tørrstoff igjen. Velg mat som er høy i protein og lavt på fett på kalorier. I begynnelsen, velger myk mat (som kokte grønnsaker og frukt) som er lett for kroppen å fordøye. Spise små mengder mat for å unngå å sette press på stifter i buk.

Snakk også med legen din om vitamin forbruk. Under "protein fasen" av gastrisk bypass kosthold, forklarer Duke University pasienter kan ha vitaminmangel. Tar en chewable multi-vitamin (som er lettere på kroppen å fordøye), bør ta vare på disse manglene. Når du velger en vitamin, sørg for at den har 400 mcg av folsyre og 18 gram jern.

Risikoen for blodpropp etter operasjonen

Blodpropp er klumper av blod som blir fanget eller fast i de store vener eller arterier i kroppen. De propper dannes for å stoppe blødning etter operasjoner og er ofte funnet i bena. Når en blodpropp bryter fri og er i blodet det kan gå til hvilken som helst organ og forårsake skade ved å stoppe flyten av blod til det organ. Etter operasjonen, pasientene har høy risiko for blodpropp.

Årsaker

Etter operasjoner, ikke pasienten beveger samt før operasjonen, og propper kan dannes. Når en pasient ikke er å vandre og flytte bena, kan hans hjerte ikke får riktig mengde av blodstrøm. Pumpingen til hjertet reduseres når blodpropper blokkere strømmen av blod. Også fordi pasientens ben kan ha blitt flyttet, slått og vridd til å utføre operasjonen, blod fartøy vegger kan bli irritert og skadet og forårsake blodpropp å danne.

Symptomer

Symptomene på blodpropp etter operasjonen er smerte, varme, rødhet og hevelse i beinet. Pasientene vil også ha kortpustethet dersom blodpropp bryter fri og går til lungene.

Typer operasjoner

Enhver operasjon inneholder risiko for å utvikle blodpropp, men hofte og kne operasjoner har høyest risiko. Det er anslått at 30 til 50 prosent av kne og hofte kirurgi pasienter utvikle blodpropp. Enhver type leddprotesekirurgi risikerer en blodpropp forming og bryte løs. Operasjoner som fører til en pasient ikke er i stand til å bevege seg rundt satt opp risikoen for blodpropp.

Risiko

Noen mennesker har høyere risiko for å utvikle blodpropp etter operasjonen hvis de har visse sykdommer eller livsfaktorer. Røykere, overvektige mennesker, og folk som har høyt blodtrykk eller er på p-piller eller hormonsubstitusjons har større risiko for blodpropp.

Behandlinger

Blodpropp er behandlet med anti-blodpropp medisiner som lovenox og coumadin. Legen vil bestille disse medisinene etter operasjonen, og du må være positiv på dem for 6 til 12 uker. Legen din vil også ringe for blod arbeid for å sikre at nivåene er terapeutisk, og han vil følge blodpropp med ultralyd og røntgenbilder også.

Forebygging / løsning

Den beste måten å forebygge blodpropp etter operasjonen er å få opp og bevegelse - ideelt sett samme dag eller neste, avhengig av kirurgi. Dessuten kan strømper og pumper brukes på bena å komprimere fartøyene og holder blodet flyter for å stoppe blodpropper fra forming.

Økende vekt etter Gastric Bypass

Gastric bypass kirurgi er en alvorlig medisinsk prosedyre som brukes til å hjelpe sykelig overvektige personer ned i vekt. Operasjonen har en høy sannsynlighet for risiko og komplikasjoner, men den kan også gi forbløffende vekttap resultater på opp til 80 prosent av pasientens kroppsvekt. Forskning fra Beth Israel Deaconess Hospital i Boston, har Massachusetts antydet at rundt fem prosent av pasienter som gjennomgår gastric bypass vil gjenvinne all vekten de har mistet og potensielt mer. For å hindre at dette skjer, er det viktig at pasientene gjør alvorlige livsstilsendringer og følge råd fra sine leger ned til brevet.

Funksjon

Gastric bypass hjelper overvektige personer ned i vekt ved å fjerne en vesentlig del av magen og øvre innvollene. Resultatet er en mage som er omtrent på størrelse med en valnøtt og en fordøyelseskanalen som er mindre i stand til å absorbere kalorier og fordøye store mengder mat på gang. På grunn av den store innsnitt nødvendig for denne prosedyren, er gastric bypass operasjon ekstremt høy risiko, og det er anslått av Mayo Clinic at én av hver 300 pasienter opplever fatale komplikasjoner under inngrepet.

Initial Vekttap

Etter prosedyren, vil pasienten oppleve utrolig raske vekttap som vedvarer gjennom hele det første året etter operasjonen. Det er ikke uvanlig at pasientene å tape mer enn 100 kg. i det første året, og fortsette å tape i et saktere tempo gjennom det andre året. Imidlertid, etter den andre år etter operasjon, kroppen til slutt justeres til virkningene av operasjonen, og det er i løpet av denne tiden som igjen i vekt vil skje.

Vektøkning

Det er ikke uvanlig for gastrisk bypass pasienter for å få 5 til 10 lbs. etter to år med betydelig tap. Dette er vanligvis på grunn av kroppens flate ut, lære å absorbere mer næringsstoffer og kalorier, og også en liten strekk i magen. Men om lag 5 prosent av pasientene fortsetter å få utover disse 10 kg. på grunn av en rekke faktorer som kan føre til vesentlig eller total vekt gjenvinne.

Kognitiv atferdsterapi

Grunnen pasienter er utsatt for å gjenvinne vekt innleggsoperasjon er fordi kirurgi bare adresserer de biologiske problemene rundt fedme, og ikke de mentale seg. De fleste som nå et sykelig nivå av fedme lider av binge spiseforstyrrelser og fundamentalt farlige forhold til mat. Dette er grunnen til at kognitiv atferdsterapi er vanligvis innlemmet som en fasett til kirurgisk prosedyre. Rådgivning kan hjelpe arbeid gjennom disse problemene og sørge for at de følelsesmessige årsaker til at en person blir sykelig overvektige ikke vil føre dem til å gjenvinne all vekten.

Ernæringsmessige faktorer

En annen gjerningsmann for hvorfor en person kan gjenvinne vekt etter gastrisk bypass operasjon er dette langsom, men jevn inkludering av høy fett og høy calorie matvarer i kostholdet. I tillegg porsjonsstørrelser som er større enn nødvendig langsomt utvide størrelsen av magesekken, slik at flere kalorier som skal inntas over tid. Det er viktig at gastric bypass pasienter følger ikke bare bestemt diett skissert av sine ernæringseksperter, men også holder seg til porsjonsstørrelser for å hindre dem fra å gjenvinne vekt etter gastric bypass operasjon.

Hvordan Heal Ligaments Etter Hip Surgery

Healing hip leddbånd etter operasjonen er en prosess som krever tid, oppmerksomhet, medisinering og behandling av en lege og fysioterapeut. Hip kirurgi påvirker vanligvis to av de tre hippe leddbånd: den Iliotibial band eller labrum. Begge båndene er avgjørende for hofte fleksibilitet og bevegelse, og de kan også spille en viktig rolle i funksjonering av kneet. Post-kirurgi behandling programmer vil variere avhengig av ulike faktorer, inkludert din generelle nivå av fysisk form og helse, men det finnes flere standard behandlinger, for eksempel bevegelsesøvelser og medisinering, som vil bidra til å helbrede leddbånd og forbedre din generelle helse.

Bruksanvisning

Følg den umiddelbare etter kirurgi utvinning plan anbefalt av din lege og fysioterapeut. En av de viktigste trinnene i healing etter operasjonen er å følge recovery plan spesielt designet for deg. Mange er overrasket over å høre at de vil begynne å flytte leddbånd i sine hofter nesten umiddelbart etter operasjonen. For å gro skikkelig, må du følge den eksakte råd fra din lege om bevegelse umiddelbart etter operasjonen og under utvinning.

Delta i lav effekt øvelser og stretching. Healing fibrene i Iliotibial (IT) Bandet er avgjørende i healing hofte og kne og i gjenopprettet generell bevegelse. Streching IT-bandet gjennom passiv stretching er en enkel og lav-effekt måte å helbrede hoften etter operasjonen. Følg referansen linken nedenfor for mer infomration om passiv IT bandet stretching.

Ta ikke-steroide antiinflammatoriske midler (NSAIDs), som foreskrevet eller anbefalt av legen din. Medikamenter som ibuprofen eller paracetamol vil bidra til å redusere betennelser og smerter etter operasjoner og også under gjenopprettingsprosessen. Redusere betennelse vil ikke bare føre til helbredelse av leddbånd, men det vil hjelpe deg å få et utvalg av bevegelse som er nødvendig for å helbrede leddbånd.

Tips og advarsler

  • Etter noen operasjon vil du bli gitt en spesifikk behandling plan som du må følge. Legen din vil gi deg råd om spesifikk medisin som du bør ta for å hjelpe i helbredelsesprosessen, og en fysioterapeut vil guide deg gjennom øvelser og strekninger som vil hjelpe i din helbredelse. Aldri starte et treningsprogram eller behandling uten først å rådføre deg med lege eller fysioterapeut. Dette vil øke utvinningen og redusere ytterligere skade.

Prostatakreft og behandling etter operasjonen

Prostatakreft og behandling etter operasjonen


Prostatakreft er en sykdom hvor ondartede celler dannes i den mannlige prostata, kjertelen som frembringer fluid for å mate og sperm transport. Post-kirurgiske behandlinger kan omfatte strålebehandling, radioaktive frø implantater eller hormonbehandling.

Kirurgiske alternativer

Friske pasienter ofte gjennomgå en operasjon for å behandle prostatakreft, ifølge National Cancer Institute. En radikal prostatektomi, der prostata, omkringliggende vev og sædblærene er fjernet, er en kirurgisk alternativ.

Hva kan man forvente Post-Op

Etter operasjon for prostatakreft, noen menn opplever impotens, urinlekkasje fra blæren eller avføring lekkasje fra endetarmen. En operasjon kalt nervebevarende kirurgi kan bevare nervene som kontrollerer ereksjon, ifølge National Cancer Institute.

Post-Kirurgiske behandlinger

Selv om post-kirurgiske behandlinger varierer avhengig av stadium av prostatakreft og helse og alder på pasienten, er målet å eliminere alle kreftceller og hindre sykdommen fra reoccurring.

Ufrivillig barnløshet

Hormonbehandling enten blokkerer kroppens produksjon av visse hormoner, eller stopper kroppen fra å bruke visse hormoner, som et middel til å dempe veksten av kreft celler i prostata. Narkotika er injiseres en gang hver 3-4 måneder.

Seed Implantater

I denne fremgangsmåten, blir ris størrelse radioaktive frø implantert i prostata. De gir en høyere dose av stråling over et lengre tidsrom enn det ekstern strålebehandling, ifølge Mayo Clinic.

Stråleterapi

Strålebehandling bruker høy intensitet røntgen for å drepe kreftceller eller stoppe dem fra å spre seg, ifølge National Cancer Institute. For ekstern strålebehandling, sender en maskin strålingen, mens intern strålebehandling bruker et kateter eller kanyle for å levere stråling direkte til prostatakreft.

Hva Nerve er mest utsatt Under Hip Surgery?

Hva Nerve er mest utsatt Under Hip Surgery?


De to store nerver som går gjennom det hippe området er den sciatic nerver og femoral nerver. Ifølge University of Missouri School of Medicine, begge disse nervene er i faresonen under hoftekirurgi.

Isjiasnerven

De sciatic nervene starter i nedre del av ryggen, kjøre gjennom baken og ned på baksiden av bena. Hvis du har isjiasnerven skade, kan du være i stand til å rette foten på ankelen eller føle toppen av foten.

Femoral Nerve

De femoral nervene er nær fronten av hoften, i lysken. Hvis du har femoral nerve skade, kan du være i stand til å rette beinet ved kneet, eller å føle forsiden og innsiden av låret eller kneet.

Årsaker

I henhold til Missouri School of Medicine, i de fleste tilfeller er årsaken til nerveskader under hoftekirurgi er uklar, men ting som kan føre til skader omfatter felles bevegelse under operasjonen, trykket på nerven fra hevelse etter operasjon, blødning inn i hofte joint etter kirurgi eller strekke benet for å få benlengde.

Behandling

The Missouri School of Medicine rapporterer at flest nerveskader gå bort alt fra noen uker til et par år. Kun i sjeldne tilfeller er en ny operasjon for å reparere skaden.

Andre navn

Nerveskader kan også bli kalt neuropraxia eller nerve parese.

Leg Svakhet Treatment

Leg Svakhet Treatment


Leg svakhet er et symptom som ofte blir oversett fordi det er vanligvis bare oppdaget av pasientens egen oppfatning. Mange vet ikke engang klar over at de lider av beinet svakhet. Det kan tyde på alvorlige problemer som kompresjon av ryggmargen eller spinalnerver eller alvorlige nervesykdommer. Hvis ikke behandles raskt nok, kan dette føre til permanent skade nerve og andre helseproblemer.

Årsaker

Nerver fra korsryggen og ryggmargen reise ned til beinet å formidle bevegelse og berøring sensasjon. Vertebrae i korsryggen er ofte påvirket av forhold som sklei disk, isjias og spedalskhet. Disse forholdene forårsaker skade på nerveforsyningen i bena, noe som resulterer i tap av følelse eller muskel fungerer. Tre viktigste årsakene til beinet svakhet er kompresjon av ryggmargen, kompresjon av spinal nerver eller lokale nervesykdommer. Vanligste lokale nervesykdommer inkluderer spedalskhet, nerve kutt skader, syfilis og neurofibroma.

Symptomer

Symptomer som vanligvis følger med leg svakhet er skyting smerte og tap av trykk følelse i bena. Leg svakhet er ofte det første tegn på lammelser som følge av nerve kompresjon i korsryggen, og bør tas på alvor. Personer med hyppige lavere ryggproblemer har større risiko for å lide av beinet svakhet.

Diagnose

Legen vil gjennomføre en fysisk undersøkelse først, ber deg om å gjøre enkle bevegelser. Han vil måle styrken på dine bevegelser ved å motsette seg det med hånden. Touch sensasjon kan testes med en nål eller en bomullsdott å finne arealet av sansetap og finn sannsynlige plasseringen av nerve komprimering.

Diagnostiske tester kan omfatte: røntgen for å utelukke eventuelle brudd; magnetic resonance imaging eksamener å diagnostisere skader eller misdannelser som sklei disk, disk protrusion og nerve kompresjon; eller nerveledningsstudier, hvor små elektroder blir brukt til å måle den elektriske aktivitet av nerver i forskjellige deler av kroppen.

Grunnen for øyeblikkelig behandling

Nervevev vokser ikke tilbake lett, så noen nerveskader er permanent. Siden en skadet nerve ikke kan repareres, kan du bare hindre ytterligere skade ved å ta behandling så snart som mulig. Permanent nerveskader vil sette inn etter bare et par dager for å oppleve leg svakhet. Hvis beinet svakhet blir behandlet innen dette vinduet perioden, kan permanente nerveskader unngås og benbevegelser restaurert.

Behandling: Lokale nerve sykdommer

Leg svakhet vil bli behandlet i henhold til din tilstand. Hvis beinet svakhet er forårsaket av lokal nervesykdom, vil kirurgi ikke være nødvendig og sykdommen trolig vil bli behandlet med medisiner. Du vil mest sannsynlig nødt til å fortsette medisiner for et par måneder, opp til flere år.

Behandling: Isjias eller Fractured Vertebra

Isjias eller brukket ryggvirvel vil vanligvis bli behandlet med en seks ukers periode med sengeleie og smertestillende. Etter denne perioden vil gradvis fysioterapi og øvelser være nødvendig å styrke beinmuskulaturen. Muskelavslappende og Nevro-vitaminer kan være foreskrevet for å bidra til å redusere smerte. Behandlingsprogrammet bør følges omhyggelig, da det ellers er mulig å ende opp med en lamme for livet.

Behandling: Komprimering av Spinal Cord

Kirurgi er ofte den eneste løsningen for å leg svakhet forårsaket av nerve eller ryggmargskompresjon. Uten kirurgi, kan det resultere i permanent lammelse. Etter operasjon for spinal tumor eller disk protrusion, vil du bli pålagt å bære en ortose for om lag seks til åtte måneder for å gi ekstra støtte for ryggen og begrense visse bevegelser. Kirurgi av virvelsøylen eller ryggmargen er ikke uten risiko. Du kan ende opp i lammelse etter operasjonen, og vil bli bedt om å signere en skadeerstatning skjemaet.

Frenectomy bivirkninger

Frenectomy bivirkninger


Det finnes to typer frenectomy, labial og språklige. Begge prosedyrene bærer risiko og bivirkninger.

En labial frenectomy gjøres når tynt stykke hud som festes overleppen til øvre tannkjøtt er anstrengt og trekker tannkjøttet vekk fra tennene.

En språklige frenectomy gjøres når den delen av muskel og hud som festes i bunnen av tungen til bunnen palett av munnen er koblet for langt ut på tungen, og griper med å snakke, svelge eller spise.

Laser Surgery

Selv om laser kirurgi er mindre tidkrevende enn invasiv kirurgi, er det fortsatt bivirkninger som skal vurderes. Mennesker som har en laser frenectomy må forbli helt stille. Anestesi kan ikke være nødvendig for en voksen i denne situasjonen, hvis han kan ligge stille under prosedyren. Men hvis et barn gjennomgår denne prosedyren, kan bedøving foreslått.

Som med alle operasjoner som krever bruk av anestesi, bør de samme forholdsregler og risiko forventes. Noen mennesker har en negativ reaksjon på anestesi. Disse menneskene kan ha midlertidige bivirkninger fra anestesi som inkluderer svimmelhet, kvalme og synsproblemer.

Etter Laser Surgery

Nerveskader kan eksistere etter operasjonen. Denne skaden kan være i form av en lett prikkende følelse rundt det kirurgiske området, til total nummenhet i området. Nerveskader i dette området kan bare være midlertidig, og etter noen uker, kan sensasjonen i området øke. I sjeldne tilfeller er det nerveskader vedvarer, og følelsen rundt operasjonen området ikke gjenvunnet.

Scalpel frenectomy

Ved hjelp av en skalpell i stedet for laseren under denne operasjonen vil ha flere bivirkninger. Å ha denne prosedyren utføres med en skalpell vil også ta mer tid til å fullføre for kirurgen. Laserkirurgi tetter blodkar som snittene blir gjort. Når en skalpell brukes, må kirurgen å håndtere store blødninger, som operasjonen finner sted.

Etter Scalpel Kirurgi

Etter operasjonen er utført med en skalpell, er stingene satt i. En bieffekt av masker er muligheten for at de vil komme ut før såret er grodd. Hvis dette skulle skje, ville en nødsituasjon besøk tilbake til kirurgen være nødvendig. Masker må også tas vare på og holdes rene til enhver tid inntil såret leges. Etter å ha masker forlater også deler av såret åpen, noe som gjør at såret utsatt for bakterier, noe som kan forårsake infeksjon. Det er også en lengre healing tid involvert med masker enn med laser kirurgi.

Risiko for kirurgi

Risiko og bivirkninger følge hvert kirurgi. Noen mennesker kan ha alle bivirkninger, mens andre har ingen problemer i det hele tatt. Bivirkninger som blåmerker, hevelse og ømhet er vanlig. Hvis blødning, overdreven hevelse eller rødhet vises i eller rundt den kirurgiske området, ta kontakt med din kirurg eller lege for videre instruksjoner.

Kan du amme med implantater?

Kan du amme med implantater?


Mange kvinner er bekymret med hensyn til hvorvidt det er mulig å amme med implantater. Måten brystforstørrelse operasjon ble gjort spiller en stor rolle i evnen til å amme. Men total, det er svært sannsynlig en kvinne kan lykkes amme med implantater. De fleste kvinner som har hatt brystforstørrelse operasjon finne at amming er like enkelt med implantater.

Implantater

Brystimplantater er poser fylt med enten silikon gel eller saltvann som er plassert bak brystvevet under operasjonen. Brystene er skjøvet fremover og ser større og fyldigere med implantater. Arrvev vil trolig danne rundt implantatet og holde det atskilt fra melkekanalene og resten av brystvevet. Uavhengig av type implantat, er det viktig å vite at det ikke kan lekke inn i brystet ditt.

Kirurgi

Måten brystforstørrelse kirurgi er gjort kan påvirke evnen til å amme. Brystvev kan kuttes og melkekjertlene kan bli skadet. Den type innsnitt gjort er svært viktig. Et snitt gjort under brystet eller i armhulen vil forhindre skader. Mens et snitt gjort rundt areola har en sjanse for å skade nerver. Implantater kan plasseres enten mellom brystvevet og bryst muskel eller under brystmuskelen. Plassere implantater under brystmuskelen vil bidra til å forhindre skade på melkekanalene.

Amming

Amming er svært gunstig for en kvinne og hennes baby, og det er mulig å gjøre dette med implantater. Imidlertid kan brystene implantater som inneholder muligens gjøre mindre melk eller redusere melk lagret i brystet. Det er også mulig for implantatet for å trykke nærliggende brystvevet og forårsaker at delen av vev for å dø. Nervene rundt areola også muligens kunne ha blitt kuttet eller skadet, noe som gjør det i stand til å amme fullt. Implantatene kan potensielt klype melkekanalene i brystene. Dette kan blokkere strømmen av melk og forårsake brystene å svelle. Smerte kan oppstå når brystene er full av melk. Dette kan øke når du ammer.

Risiko

Etter brystforstørrelse operasjon, kan brystvorter være enten mer eller mindre følsom enn før. Etter at barnet er født og brystene utvikle melk, er det mulig å ha overdrevet brystspreng. Feber, smerter og frysninger kan forekomme. Noen kvinner er bekymret for at innholdet i brystimplantater kan blande med morsmelk. Om implantatet er silikon eller saltvann det ikke vil skade babyen. Silikon som brukes i bryst planter er faktisk svært nær de silikon babyer med gass blir behandlet med.

Oppløsning

Det er mulig å ha nerveskader under brystforstørrelse operasjon. Inntil en kvinne prøver å sykepleier, er det vanskelig å vite den fulle omfanget av skaden. Det er viktig å holde barnets legen informasjon om operasjonen. I det tilfelle at bare en del av morsmelk er produsert, er det viktig å ha en formel for barnet, så vel.