Digidexo.com

Om en lav-kolesterol, lav-Blood Sugar Diet

Om en lav-kolesterol, lav-Blood Sugar Diet


Når du har lavt blodsukker og trenger en diett som senker kolesterolnivået ditt, kan det være ganske vanskelig. En lav kolesterol diett fokuserer på å senke LDL eller lav tetthet lipoproteiner. Disse er de som tetter blodårene dine. Det kan føre til hjerteinfarkt og slag ved å bygge opp, en innsnevring av åpningen, og å hemme blodstrømmen.

Time Frame

Spis ofte. Skille dine måltider i mindre porsjoner som forbrukes oftere bidrar til å holde blodsukkeret stabilt. Spis seks små måltider daglig.

Typer

Velg frisk frukt og grønnsaker i løpet av Juiced, tørket, hermetisert, eller behandle seg. Bruk mer frukt enn grønnsaker hvis sukker er ustabil. Dette er bra for begge blodsukkeret og kolesterol.

Identifikasjon

Se på etikettene for hel-korn mel. Bruk kun matvarer som inneholder ubleket hele korn mel. Dette er fiber rik. Løselig fiber senker kolesterolet og reduserer også svingninger i blodsukkeret. Matvarer som bønner, havregryn ris kli og bygg er høy i løselig fiber.

Go Nuts

Det er riktig. Peanøtter, valnøtter og andre typer nøtter er utmerket for å kontrollere kolesterol og lavt blodsukker. Peanøttsmør er et annet svært oversett element for folk som prøver å redusere sine kolesterol. Det har fett, men det er den gode typen. Det hjelper senke kolesterolet, og det er et fast innslag for de som trenger å kontrollere blodsukkeret.

Advarsel

Unngå transfett og stekt mat. Eggeplommer og fett kjøtt gjør ikke vondt blodsukkeret, men de sikkert legge til en kolesterol problem. Dessverre, akkurat som fett kjøtt, smør; ost og helmelk er begrenset også.

Coffee

Sjekk dine laster. Alkohol, koffein og nikotin har ingen plass på et lavt kolesterol, kosthold lavt blodsukker. De bidrar til kolesterol bygge opp og gjøre blodsukkeret gå gale.