Digidexo.com

Precision Nutrition Diet

Presisjons Nutrition System diett introduserte sin tredje versjon av programmet i januar 2009, ifølge nettsidene sine. Det er et system av 10 ernæring plan guider og en kokebok som leveres hjem til deg og koster $ 147. Målet med å følge dette systemet er å gå ned i vekt og holde den av. Ifølge precisionnutrition.com, nettsiden har rundt 40.000 medlemmer fra 87 land. For å lykkes i Precision Nutrition System, må du nøye følge guider (se referanser).

Guides

Ifølge Precision Nutrition System nettsted, de 10 guider er den Suksess Guide, Guide Diet, Quick Start Guide, Super Shake Guide, 5-Minute Meals, Guide individualisering, Måleveiledning, plantebasert Diet Guide, Guide vedlikehold og support. Du må lese gjennom disse veiledningene før og under din vekt-tap plan, som de lære deg om ernæring og vekt vedlikehold og tilby sunne måltid forslag.

Suksess Guide tilbyr 10 strategier for å hjelpe deg å feste med Precision Nutrition diett plan, ifølge selskapets hjemmeside. Disse strategiene er tilbudt av medlemmer som har lykkes mistet vekt og fortsette å opprettholde en sunn livsstil.

Les Kosthold og plantebasert diett guider for grunnleggende ernæring tips og for å lære hvordan å få muskler mens miste vekt.

Planlegg dine skritt til vekttap ved hjelp av hurtigveiledningen. Presisjons Nutrition System nettside sier at denne prosessen tar ca 45 minutter å fullføre.

De 5-Minute Meals og Super Shake guider tilby løsninger for måltider for å få deg tilbake på sporet etter en diett uhell eller hvis du ikke har tid til å forberede en omfattende måltid. Sørg for å ha disse på hånden for å unngå fristelsen av en tur til en fast-food restaurant.

Tilpass din diett plan med Individualisering Guide. Følg denne veiledningen for å lære hvilke konkrete skritt du trenger i kostholdet ditt for din kroppstype.

Når du trener, må du måle blodtrykket og andre kroppsfunksjoner riktig for å sikre at du trener på riktig nivå. Guiden Måling lærer deg tips, samt tester for å analysere dine mål og ytelse.

Vedlikeholdsveiledningen bidrar til å sikre langsiktig suksess i din diett plan ved å tilby ulike diett og mosjon endringer for når du når dine mål. Når du har nådd et mål og trenger en ny utfordring, eller bare en endring, må du lese denne guiden.

Bestilling

Bestill Precision Nutrition System gjennom selskapets hjemmeside www.precisionnutrition.com. Ifølge nettstedet, din bestilling sendes innen fem til syv dager. Hvis du ikke liker systemet, eller finner ut at det ikke fungerer for deg, tilbyr selskapet en 45-dagers pengene tilbake-garanti.