Digidexo.com

Slik beskytter myelin skjede

Slik beskytter myelin skjede


Myelin er et beskyttende lag rundt alle nerveceller. Myelin fungerer som en tynn slire rundt aksoner av nerveceller, isolerende elektriske impulser. Uten myelin, kan det menneskelige nervesystemet ikke fungere skikkelig. Som vi alder, blir våre myelin slire svakere. Noen av tilstander, slik som multippel sklerose, er et resultat av rask degenerering av myelin over menneskekroppen. Arvelighet til side, det er livsstil valg du kan gjøre i løpet av din levetid som beskytter myelin skjede godt inn i skumring år.

Slik beskytter myelin skjede

Se tilbake på familien din historie og se om arvelighet degenerering av myelin er i familien din. Myelin degenerative tilstander er kjent som demyeliniserende sykdommer, og omfatter forhold som multippel sklerose, Devic sykdom og akutt disseminert encefalomyelitt.

Hold deg i fysisk god form. Forbindelsene mellom muskler og nerver vil bli beskyttet av konsekvent fysisk trening. Spise riktig og trene daglig vil hjelpe sentralnervesystemet opprettholde sin tilknytning til kroppen vev.

Snakk med legen din om din risiko. Hvis legen mistenker myelin degradering er mulig, kan hun foreskrive for deg en FDA-godkjente medisiner for behandling av medisinske tilstander som multippel sklerose.

Begynn en multivitamin regiment. Rådfør deg med legen din om riktig mengde multivitaminer som trengs for å behandle myelin hylser. Store doser av multivitaminer har vært kjent for å bidra til å sentralnervesystemet og beskytte myelin hylser.

Hint

  • Lytt til helse nyheter og lese helse tidsskrifter. Ny forskning på myelin reparasjon og beskyttelse publiseres årlig av det vitenskapelige samfunn.