Digidexo.com

Hvordan leve med perifer nevropati

Perifer nevropati er en permanent nevrologisk lidelse som negativt påvirker de perifere nerver, ofte forårsaker pasienten store smerter og begrenset mobility.Typically, perifer neuropati er nært forbundet med diabetes og påvirker føttene og leggene, selv om nevropati Association rapporterer at kanskje 30% av de som er rammet har en ukjent årsak, referert til som "idiopatisk" i medisinsk terms.Because av tilstanden, er den enkelte generelt ansett som en kronisk smerte pasient. Som kroniske smerter fører til mange plagsomme symptomer, er det hensikten med denne artikkelen for å hjelpe dem med perifer nevropati takle de tilknyttede symptomer på depresjon, avhengighet til smertestillende midler og manglende evne til å konsentrere seg.

Bruksanvisning

•  Utdanne deg selv. Det er en overflod av informasjon om Perifer nevropati som kan bli funnet på internett, og i medisinske tidsskrifter ikke publisert på Internett. Ikke vær redd for å stille spørsmål til dine leger. Hvis de ikke vet svaret på spørsmålet ditt, få en henvisning til en spesialist som vil ha større kunnskap.

Kom til enighet med alvoret og varigheten av tilstanden din. Nummenhet, brennende smerte og knivstikking elektriske spasmer kommer ikke til å forsvinne. Det finnes ingen kjent kur for nevropati, men smertestillende midler kan bidra til å redusere symptomene. Noen medisiner foreskrevet kan være Neurontin, Morfin, Elavil, eller Oxycontin. Du må følge doserings instruksjonene nøye, som et individ kan bli avhengige av disse medikamentene. Ikke ta mer enn du er foreskrevet, som kroppens organer kan bli kompromittert som et resultat av over medisinering.

•  Finn en støttegruppe, enten gjennom familie og venner, eller gjennom en organisert gruppe av tilsvar rammet mennesker. Den Nevropati Association tilbyr et forum, hvor informasjonsdeling har vist seg å være av enorm hjelp. Oppsøke tjenester av en smerte rådgiveren.

Prøv og trene så mye du kan. Siden walking er for det meste ut av spørsmålet, er en idé å få en stor treningsball fra en fysioterapeut, og følger diett levert. Det er mange øvelser du kan gjøre uten å måtte gå, noe som øker smerte.

reflektere over og utvikle en hobby du alltid har ønsket å forfølge. Kanskje du ønsker å bygge modelltog, eller skrive den store amerikanske romanen. Det er viktig å okkupere din tid med noe positivt. Bor opptatt tar tankene bort fra smertene til en viss grad.

Tips og advarsler

  • Hold en journal, som reflekterer endringer i symptomer og effekter av medisiner.
  • Prøv og konsentrere seg om de tingene i livet ditt som er positive og gir deg tilfredsstillelse.
  • Ikke ta andre medisiner du kan få fra andre enn dine leger kilder.
  • Inspiser føttene, som du kanskje ikke klar over infeksjoner eller andre problemer på grunn av nummenhet.