Digidexo.com

Slik Cure gikt Herbally

Slik Cure gikt Herbally


Det er ingen faktiske kur for gikt, men det er flere naturlige behandlinger som kan gjøre lidelsen mer utholdelig. Behandling av gikt kan være veldig mye en hit-or-miss opplevelse som kan kreve ganske mye prøving og feiling. Selv om ikke alle av de følgende råd vil fungere for alle, det viktigste er ikke å gi opp alt håp før du har prøvd dem alle.

Slik Cure gikt Herbally

Konsumere 2000 til 3000 milligram av alfalfa daglig i enten tablett eller kapsel. Alfafa er et kjempefint urte tilnærming til behandling av gikt, fordi det er en rik kilde til en rekke mineraler og næringsstoffer. Disse mineraler tjene til å redusere mengden av urinsyre; siden en opphoping av urinsyre er årsaken til gikt, noe som kan redusere denne syren er gode nyheter for gikt lider.

supplere din diett med blåbær ekstrakt. Blåbær er en veldig bra kilde for anthocyanidins og proantocyanidiner. Disse er begge antioksidanter og bruken av antioksidanter er nyttig for behandling av gikt, fordi det kan bidra til å redusere betennelse som frembringer smerte forbundet med gikt.

Lag en pasta ved hjelp cayenne pulver og wintergreen olje. Bruke lim til det spesifikke område hvor smerten er plassert. På grunn av cayenne pulver, kan det være en liten stikkende følelse i starten, men ikke bli skremt, og etter gjentatte søknader selv denne følelsen vil forsvinne. Hvis du absolutt ikke kan stå stikking, ta cayenne pulver i en kapsel form.

Tilskudd av mange forskjellige typer av urter har vist seg å være effektiv for behandling av gikt. Djevelens klo og yucca er spesielt nyttig for behandling av smerter forbundet med betennelse. Urter som bjørk, einer, burdock, isop, og colchicum skjær er ikke så flinke til å lindre smerten, men kan lette helbredelsesprosessen.

Hint

  • I løpet av de to første ukene av en gikt angrep, er det sterkt anbefalt at kostholdet være hovedsakelig frukt og 100 prosent fruktjuice.