Digidexo.com

Hvordan å miste vekt uten å betale for en gym medlemskap

Å miste vekt er viktig for mange mennesker. Du kan imidlertid ikke har tid eller penger til en gym medlemskap. Ikke bekymre deg. Det er noen enkle strategier som kan hjelpe deg å kaste de ekstra pounds uten engang å sette foten i et treningsstudio.

Hvordan å miste vekt uten å betale for en gym medlemskap

Fremgangsmåte for å miste vekt

Utfør kardiovaskulær trening minst fire dager per uke. Du må øke pulsen til å brenne av overflødige kalorier og hoppe-start stoffskiftet. Løpe, sykle eller svømme i et tempo så fort du kan håndtere i 30 til 60 minutter for hver treningsøkt. Bruk stoppeklokken til å holde styr på tiden.

Utfør styrketrening. Du må bygge muskelmasse for å gå ned i vekt og se din beste. Muskelmasse forbrenner fett og kalorier langt mer effektivt enn vanlig kroppsvev. Du trenger ikke å gå på helsestudio for å bli sterkere. Gjør 3 sett med 15 push-ups annenhver dag gjennom hele uken. Kombiner dette med 3 sett med 20 crunches daglig for å styrke magemusklene. Gradvis øke disse tallene som du blir sterkere. Hold oversikt over din fremgang i en notatbok, slik at du kan sette mål for deg selv.

Gå på en aggressiv kosthold. Du må forbruke riktig type mat for å gå ned i vekt. Spise hardkokte egg og frukt til frokost. Ha en lys kalkun salat til lunsj. Tilberede fisk og belgfrukter til middag. Drikk rikelig med vann hele dagen og avverge cravings med snacks som nøtter, gulrøtter og fettfattig yoghurt.

Hint

  • Ikke press deg selv for hardt i begynnelsen. Vær tålmodig. Din utholdenhet og styrke vil øke i løpet av de første ukene som du blir akklimatisert til regelmessig mosjon. Hold deg til kostholdet ditt uansett hva. Hold sunn mat på hånden til enhver tid i tilfelle du har ekstreme sultfølelse.
  • Sørg for å spise nok i løpet av dagen. Ikke gå uten å spise hvis du føler deg svak eller svimmel. Spis frukt å øke blodsukkeret, og holde noen hel-hvete kjeks på hånden for dempende komplekse karbohydrater om du er kvalm. Drikk rikelig med vann. Det hjelper lette vekt-tap prosessen mens du holder deg hydrert.