Digidexo.com

Terapeutiske fordelene med Bee Pollen

Bee pollen inneholder en rekke stoffer som kan være gunstig for helse og velvære. Bee pollen er naturlig og trygt for de som ikke har en bie allergi.

Hvordan er Bee Pollen Made?

Ifølge Bee Pollen Health, er bee pollen stoffet som lages når enzymer og nektar på en bie ben blandes med støvete pollen fra planter og blomster. Som biene samler nektar fra ulike blomster, er pollen fester seg til beina og samlet på beehive.The pollen funnet i en blomster regnes som et frø, men når blandet med stoffer på beinet av en bie, er det da bee pollen.

Næringsstoffer i Bee Pollen

Den kosttilskudd Health Guide sier det er minst 96 næringsstoffer i bee pollen, forbruket av nok bee pollen alene kunne gi en person med alle de næringsstoffene som trengs for å overleve. Bee pollen er 40 prosent protein. Bee pollen inneholder også alle kjente antioksidant og kan inneholde noen som ikke er oppdaget ennå. Bi pollen inneholder jern, sink, mangan, kobber, kalsium, magnesium og kalium.

Bee Pollen kan øke energi

På grunn av sin høye konsentrasjon av næringsstoffer, kan bee pollen bidra til å øke energien til en person som tar det som en supplement.Bee pollen har blitt brukt i tusenvis av år som en måte å øke utholdenhet og energinivå, og kan dateres tilbake til tidlige kulturer i Kina og Egypt. Bee pollen kan hjelpe idrettsutøvere bygge opp utholdenhet nivåer og erstatte essensielle næringsstoffer tapt under fysisk aktivitet.

Bee Pollen Kan bidra til å stabil Mood

Bee pollen kan hjelpe enkeltpersoner håndtere fysisk og følelsesmessig stress i hverdagen mer effektivt. Pee pollen er rik på aminosyrer og i fet acids.These, kombinert med vitaminer og mineraler bee pollen inneholder, ser ut til å bidra til å regulere stemninger og øke emosjonell stabilitet.

Bee Pollen kan forbedre immunitet

Bee pollen inneholder stoffer fra blomster som kan forårsake allergiske reaksjoner hos enkelte personer. Når du tar bee pollen kosttilskudd, kan en person utvikle en motstand mot disse allergenene, og dette bidrar til å hindre allergi angrep. Bee pollen er rik på vitaminer og mineraler som bidrar til å holde et immunsystem er fortsatt sterk og sunn. En sterk og godt ernært immunsystemet bidrar til å forebygge sykdom.