Digidexo.com

Grunner for varme ups før trening

Grunner for varme ups før trening


Hver uke, bør den gjennomsnittlige amerikaner nyte 2,5 timer med aerobic trening, sammen med et par dager med styrke-building øvelse, anbefaler Centers for Disease Control and Prevention. Men ikke bare treffer løpebane eller gym kaldt - varmer opp før du trener, uansett hvilken type trening du gjør, er den første fasen av noen skikkelig workout rutine. En 10-minutters oppvarming som innebærer en lettere, enklere versjon av regelmessig mosjon - som lett jogging før selve run - tilbyr flere helse og fysiologi fordeler.

Økt blodstrøm

Skipene som frakter blod til huden og musklene er normalt ganske smal. Varmer opp før du trening hjelper disse fartøyene å utvide og utvide seg, slik at mer blod å nå musklene mer fritt. Dette er viktig for trening fordi musklene trenger økt blodstrøm når du begynner å trene, og varmer opp bidrar til å forberede kroppen din for optimal blod levering.

Forbereder Your Heart

Mens trening har en rekke helsemessige fordeler for hjertet ditt, for eksempel bidra til å redusere kolesterolnivået, kan det handler om å trene seg selv sette en belastning på hjertet muskler. Varmer opp bidrar til å beskytte ditt hjerte fra uregelmessige hjerteslag og hjerte belastningen ved å sakte øke hjertets arbeid i stedet for å tvinge det til å gå fra en stillesittende hjerterytmen til en treningsøkt hjerterytme raskt. En god analogi til dette er bilens motor på en kald vinterdag. Hvis du starter bilen og tvinge motoren til å gå fra sin kald tilstand til umiddelbart kjører på motorvei, løper du risikoen for å skade motoren fordi det ikke har blitt varmet opp ennå.

Beskyttelse mot muskel belastning og skader

Ingenting demper treningen entusiasme og fremgang som å bli satt på sidelinjen med en skade. Varmer opp bidrar til å løsne musklene, slipper spent vev og limber opp leddene, noe som igjen bidrar til å redusere risikoen for anstrengelsesrelaterte skader og muskel stammer. Faktisk, i en studie publisert i "Journal of Science and Medicine in Sport," forskere gjorde en meta-analyse av fem studier som undersøkte effekten av oppvarmingen, og bemerket at tre av studiene rapporterte at varmer opp før trening " betydelig redusert skaderisiko. "

Ytelsesforbedring

Varmer opp kan bidra til å øke din trening ytelse, ifølge en La Trobe University studie. Forskere hadde idrettsutøvere utføre en lav belastning varme opp før du løfter vekter og bemerket at muskler involvert var i stand til å løfte tyngre vekter med redusert tretthet i forhold til utøvere som ikke varme opp. Resultater boosting kan være et resultat av den varme opp forbereder muskler for optimal bevegelse samtidig forbedrer blodstrømmen. Dette i sin tur øker energi og hjelper effektivt fjerne avfall som kunne vanskeliggjøre kraftutfoldelse.