Digidexo.com

Hva er årsaken til Brown ørevoks på en jevnlig basis?

Hva er årsaken til Brown ørevoks på en jevnlig basis?


Alle har det; ingen vil innrømme å ha det. Alle prøver hardt for å bli kvitt det, men det er faktisk bra for deg i moderate mengder. Det er brun ørevoks. Det kan ikke være pen, men det tjener et viktig formål i våre organer. Hva er årsakene til denne klebrige rester i våre ører?

Make Up av Brown Ear Wax

Brown ørevoks er laget av sebum. Sebum utskilles fra talgkjertler som er over menneskekropper (og spesielt fremtredende på ansikter og scalps) og holder hud og hår smurt. Ørevoks inneholder også ørevoks, som kommer fra de ceruminous kjertler plassert i smug i det ytre en tredjedel av øregangen. Til slutt, sebum og ørevoks kombinere med vekter, for å flak av død hud og selv hår danne brun ørevoks.

Innhold av Brown Ear Wax

Ørevoks Fargen varierer fra gul til brunlig. Talg fra talgkjertler på kroppen er mer gråaktig og hvit, mens ørevoks fra ceruminous kjertlene er mer brun, så fargen på ørevoks bestemmes av hvor mye sebum og ørevoks er bidratt av kroppen din.

Formålet med Brown Ear Wax

Selv om det kan virke som en plage, gjør ørevoks tjene sitt formål. Wax gir beskyttelse til ørekanalen ved å fange støv som kommer inn i øregangen. Ørevoks selv har evnen til å bryte ned bakterier. Ørevoks trenger ikke å bli gravd ut av øret, i motsetning til mye av folks tro, på grunn av det faktum at øregangen besitter en naturlig rensemekanisme der voks vandrer ned øregangen (godt hjulpet av den svelge og tygge handling av menneskelige kjever og hals), renhold ut kanalen og opprettholde helsen til øret og hele kroppen.