Digidexo.com

Alternative Cures for en urinveisinfeksjon

Urinveisinfeksjoner (UVI) er en vanlig sykdom. Ifølge University of Maryland Medical School, de er vanligvis forårsaket av bakterier. Symptomene på en UTI er smerte eller en brennende følelse mens urinering og føler det presserende behov for å urinere bare å finne blæren er tom. Hvis ikke behandles, kan den UTI spre seg inn i nyrene forårsaker en øvre UVI, feber og ryggsmerter. Behandling med antibiotika fungerer godt, men det er dyrt og noen pasienter bivirkninger. Alternative kurer for UVI er tilgjengelig.

Alternative Cures for en urinveisinfeksjon: Cranberries

Tyttebær (Vaccinium macrocarpon) er et populært alternativ kur for en UTI. Ifølge artikkelen, "Cranberries for å forebygge urinveisinfeksjoner" publisert i Cochrane Database of Systematic Anmeldelser 2008, de inneholder et stoff som stopper bakterier i å feste seg til veggene i blæren og urinveiene. I tillegg var behandling med tyttebær mest effektive for kvinner med tilbakevendende infeksjoner og redusert hyppigheten av deres UVI årlig. For å bruke tyttebær som et alternativ kur for UVI, kjøpe ren usøtet tranebærjuice eller tranebær pulver i form av tabletter eller kapsler. Sukker som finnes i vanlig tranebærjuice vil bare forverre din UTI. The American Academy of Family Physicians anbefaler 300-400 mg (ren tranebær pulver) to ganger om dagen eller åtte oz. usøtet juice tre ganger om dagen.

Alternative Cures for en urinveisinfeksjon: Hvitløk Tea

Kraften av hvitløk kan være et effektivt alternativ kur for en UTI ifølge Bee Wilder, en helseforsker og redaktør av Healing Naturligvis. De naturlig forekommende antibiotika og antimikrobielle elementer som finnes i hvitløk dreper bakterier ansvarlig for UVI. Rå, ferskt knust hvitløk må brukes, hvitløkpulver eller granuler kan ikke erstattes. Drikk fire kopper hvitløk te per dag i fire dager eller mer. Koke to kopper vann, fjern fra varmen, tilsett to fedd fersk knust hvitløk og la det bratt i 20 minutter. Du kan legge til sitron for smaken.

Alternative Cures for en urinveisinfeksjon: Urin Therapy & Parsley Te

Dr. James Howenstine, MD, foreslår å prøve en kombinasjon av urin terapi og persille te å kurere din UTI. Samle en oz. av din første morgen urin i en ren kopp og koke med en håndfull fersk persille og en qt. vann. La det småkoke i en time. Sil teen og drikk en batch sakte utover dagen. Dette regimet kan fortsette i opptil ti dager.

Advarsel

Hvis symptomene ikke rydde opp i et par dager, eller hvis du får feber eller oppkast, bør du oppsøke lege umiddelbart, da dette er tegn på en alvorlig, muligens livstruende, infeksjon.