Digidexo.com

folat juice

Slik unngår du at anemi med Orange Juice

Denne artikkelen vil gi verdifull informasjon om anemi, og også om den rolle appelsinjuice spiller i å hindre eller å regulere tapet av røde blodceller. Den ernæringsmessige aspektet av Orange Juice vil bli undersøkt.

Slik unngår du at anemi med Orange Juice

Orange Juice: Sterkere røde blodceller forhindre anemi

Husk å vokse opp og din mor pleide å fortelle deg mens du spiser frokost for å fullføre din appelsinjuice? Vel, mødre alltid vet best. Ifølge forskning utført av American Academy of Family Physicians, kan anemi forebygges ved å drikke appelsinjuice og andre væsker med høyt vitamin C eller ved å spise mat med høyt kalsium eller iron.Anemia er en unormal reduksjon i røde blodceller. Dette betyr at blodet ikke bærer nok oksygen til resten av kroppen din. Symptomer på anemi inkluderer slapphet, blir svimmel, og konstant følelse kaldt. Mangel på jern kan overflaten fra graviditet, magesår, og visse kreftformer. Arvet lidelser kan føre til anemi. Drikke appelsinjuice gjør dine røde blodceller sterkere, en stor forebyggende metode.

Appelsinjuice har blitt en del av den amerikanske menyen, ofte etterspørres som drikke av valget med frokost. Appelsinjuice er en fruktjuice innhentet ved å klemme, trykke eller på annen måte knuse det indre av en appelsin. Den største eksportør av appelsinjuice er Brasil, etterfulgt av USA. En enkelt orange vil typisk produsere omtrent 90 gram juice. Ferskpresset appelsinjuice har en typisk syrlig sitrus smak. Det er en utmerket kilde for vitamin C (askorbinsyre) og kalium. Det er også en viktig naturlig kilde til folat (vitamin B9). Appelsinjuice har mange næringsstoffer som trengs av menneskekroppen.

Har du hatt din OJ dag? Mange velger å drikke appelsinjuice på grunn av sin tangy sitrus smak. Men vi vet alle at det er flott for deg å. Så neste gang du sitter i kafeen og servitør eller servitør spør deg hva slags drikke du vil ha med frokosten, hvor om bestått opp te eller kaffe og få appelsinjuice? Når du opplever høye øker av energiforbruket, vil du også være trygg å vite at anemi er en mangel som du er mindre sannsynlig å bli diagnostisert med.

Befestet Mat Kilder av Folat

Befestet Mat Kilder av Folat


Folat er et essensielt vitamin også kjent som folinsyre, i sin syntetiske form, eller vitamin B6. Folat er viktig for prosessen med å replikere DNA og RNA, og er derfor viktig under perioder med rask celledeling å hindre mutasjon og kreft. I 1996, US Food and Drug Administration (FDA) mandat berikelse av visse typer mat med folat. Anbefalt daglig inntak av folat er 400 mikrogram.

Cereal

Tre fjerdedeler av en kopp noen høyanriket frokostblanding inneholder 100 prosent av det daglige anbefalte inntaket av folat. Barnas karakter korn, men beriket, er på den lave enden av FDA krav. Disse sukkerholdige frokostblandinger kan ha så lite som en fjerdedel så mye folat som høyanriket korn, men er fortsatt gode kilder til folsyre. Cereal frokost barer, men har som regel ubetydelig folat-innhold.

Brød

Hele korn brødet inneholder naturlig folat. Men dette viktig næringsstoff er tapt i raffineringsprosessen som produserer ikke-med hele hvetekorn-produkter. Dermed hvitt brød og andre ikke-fullkornsprodukter, som rundstykker og boller, er gjenstand for FDA-berikelse mandat. Ifølge loven må beriket korn produkter har 0,43 til 1,4 milligram folsyre per pund. Et enkelt stykke hvitt brød har ca 33-38 mikrogram folsyre.

Pasta og mel

Mest pasta er laget av ikke-hele hvetemel og er derfor beriket med folat. Andre produkter laget av hvitt mel, som kjeks, cookies, og hvetetortilla og noodle produkter, fortied. En 1/2 kopp egg nudler har ca 50 mikrogram folsyre. Mel laget av plante andre enn fullkorn hvete, inkludert Farina, korn måltid, grits, ris og havregryn kilder er også beriket med folsyre. Disse produktene er vanligvis merket som blir beriket og vise sin folsyre innhold på ernæringsmessige etiketter. En 1/2 kopp hvit ris inneholder ca 65 mikrogram folsyre, eller omtrent 15 prosent av anbefalt daglig inntak.

Juice

Appelsiner, papaya og andre frukter inneholder naturlig folat, og så gjøre sine juice, selv når laget av konsentrat. Noen kunstige safter som mangler denne ernæring kompensere ved å bli forsterket med folinsyre, ofte langt utover den naturlige folat innholdet av frisk frukt. Tre fjerdedeler kopp appelsinjuice inneholder omtrent 10 prosent av det daglige inntaket av folat, men befestet juice kan ha opp til 100 prosent.

Naturlige kilder

En diett som inneholder flere porsjoner frukt, bør grønnsaker og belgfrukter hverdagen inkluderer nok folat uten berikede matvarer. Naturlige kilder til folat inkluderer grønne grønnsaker, sitrusfrukter, bønner, erter, peanøtter, asparges, avokado og jordbær. En annen vanlig måte mange voksne øker daglig folatinntak er gjennom multivitaminer, de fleste som inneholder hele 400 mikrogram anbefalt inntak. Noen vitaminer inneholder kun B-vitaminer, og disse nesten alltid inkludere folsyre.

Fordeler med juicing Persille

Fordeler med juicing Persille


Persille er et flott tillegg til noen juicing diett. Foruten å være full av flere viktige vitaminer og mineraler, kan persille er vanndrivende egenskaper hjelpe dem som har urin problemer. Fordelene med persille juice er stor, men for mye kan være giftig. De fleste bør begrense sitt inntak til ca 1/2 kopp persille juice per dag, og gravide kvinner bør unngå det helt.

Vanndrivende egenskaper

Persille juice er en mild vanndrivende som kan redusere irritasjon og betennelse i urinveiene. Denne effekten kan være nyttig for dem som lider av hyppige urinveisinfeksjoner. Persille juice kan også hjelpe de som får nyrestein på en jevnlig basis.

Vitamin C

Persille juice fordeler inkluderer en sunn dose av vitamin C. Vitamin C øker immunforsvaret og hjelper kroppen bekjempe virus og bakterieinfeksjoner. Vitaminet fremmer også øye og kardiovaskulær helse.

Klorofyll

Persille er grønne greener er fullpakket med klorofyll, som også finnes i overflod i den populære juicing grønnsaker hvetegress. Klorofyll har antioksidantegenskaper som kan bidra til å rense kroppen for giftstoffer. Det fungerer også som en anti-inflammatorisk i de som har muskelspenninger eller smerter.

Betakaroten

Juicing persille skaper en drink som er full av beta-karoten. Betakaroten omdannes til vitamin A, som fremmer øyehelse, et sterkt immunforsvar og sunn hud. Beta-karoten kan også noe lavere kolesterolnivå.

Folat

Fordelene med persille saft omfatter også folat, som også er kjent som folsyre. Folat hjelper kroppen lage nye celler ved å hjelpe til reproduksjon av DNA og RNA. Selv persille juice bør unngås av gravide kvinner, kan de folsyre fordeler hjelpe fremtidige fosterutvikling så det anbefales for kvinner som ikke er gravide. Kvinner som konsumerer minst 400 milligram folat per dag kan redusere sjansene for å levere et barn med nevralrørsdefekter senere i livet.

Bivirkninger av bete juice

Bivirkninger av bete juice


Bete juice er en utmerket kilde til kalsium, folat, kalium, mangan, jern, vitamin C, fiber og antioksidanter. Andre studier har knyttet bete juice med en reduksjon i blodtrykk og forebygging av mage og tykktarm kreft. Kliniske studier rapportert i Hypertension magasinet støtte drikke minst to kopper bete juice om dagen, men saften kan ha bivirkninger.

Red Urin

I noen mennesker, kan bete juice forårsake rød urin. Dette er kjent som beeturia. Det skjer ikke i alle mennesker som noen Digest rødbeter bedre enn andre. Forskere er fortsatt arbeider med å finne ut hvorfor dette skjer med folk, men det kan være mulig at mye som med meieriprodukter og laktose, noen mennesker har enzymer til å behandle juice og andre mangler dem. De som mangler dem er mer sannsynlig å oppleve beeturia.

Midlertidig Vocal Lammelse

I noen mennesker, kan bete juice midlertidig lamme stemmebåndene ved å stramme dem. Dette er ikke en uvanlig reaksjon, og kan være i det vesentlige en form for allergi. Det er imidlertid lite forskning på de nøyaktige årsakene. Hvis du synes du har problemer med å snakke etter å ha drukket bete juice, ikke bekymre deg, det vil passere. Blanding bete juice med andre juicer kan bidra til å redusere denne effekten.

Svimmelhet

Å drikke større mengder bete juice kan skape svimmelhet i den som drikker. Årsakene til dette er ikke helt kjent, men kliniske studier har bekreftet at to eller flere kopper om dagen av bete juice kan redusere blodtrykket; den resulterende fall kan være ansvarlig for noen menneskers svimmelhet.

Mye som med stemmebånd lammelse, vil denne effekten passere.

Allergier

Som med alle matvarer, noen mennesker er allergiske mot rødbeter og bete juice. Dette kan føre til utslett, hevelse, selv anafylaktisk sjokk. Forskere på De Montfort University funnet at et gen i sukkerroer er relatert til allergen i lateks. Folk som er allergisk mot lateks kan ha en lignende reaksjon på sukkerroer.

Hvordan å få nok Folat

Hvordan å få nok Folat


Folat hjelper kroppen opprette og vedlikeholde nye celler og gjøre DNA og RNA. Folat er et vannløselig B-vitamin. Vannløselige vitaminer skilles ut i urinen, ikke lagres i fett. Siden de ikke kan lagres i kroppen, må vannløselige vitaminer kan kontinuerlig tilføres gjennom kosten. Folsyre refererer til form av folat funnet i kosttilskudd. Voksne over 18 år bør få 400 mcg av folat per dag.

Hvordan å få nok Folat

•  Spis grønne grønnsaker, som spinat og nepe greener. Ifølge National Institutes of Health, inneholder en kopp rå spinat 60 mcg av folat; eller 15 prosent av det anbefalte daglige verdi hvis du forbruker 2000 kalorier om dagen. Folat er tapt under matlaging, matlaging og oppbevaring. The Ohio State University Extension kontor anbefaler damping, koking eller småkoking grønnsaker i en minimal mengde vann for å beholde folat. Lagring av grønnsaker i kjøleskapet vil også beholde folat.

Konsumere frukt inkludert sitrusfrukter og juice. En liten appelsin inneholder ca 30 mcg av folat, eller 8 prosent av den daglige verdi. Serve frukt rå når det er mulig å beholde folat.

Legg tørkede bønner og erter til kosthold. En kopp grønne erter inneholder ca 100

mcg av folat, eller 30 prosent av det anbefalte daglige verdi.

Spis fullkorn. Mange korn er beriket med folsyre. Hele korn inneholder naturlig folat.

Konsumere fjærfe, svinekjøtt og sjømat. Legg leveren i kostholdet ditt også. Leveren er en svært rik kilde til folat. Tre gram biff leveren inneholder 185 mcg av folat, eller 45 prosent av det anbefalte daglige verdi.

Få ekstra folat hvis du har visse medisinske tilstander. Tilstander som øker behovet for folat inkluderer graviditet og amming, alkoholmisbruk, malabsorpsjon, nyresvikt, leversykdom og visse anemier.

Konsumere ekstra folat hvis du tar krampestillende medisiner som metformin, sulfasalazin, triamteren, metotreksat eller barbiturater. Disse medikamentene kan forstyrre folat utnyttelse.

Få folsyre, den syntetiske formen av folat, fra kosttilskudd når det er mulig. Ifølge Merck Manuals Online Medical Library, er biotilgjengeligheten av folsyre fra kosttilskudd større enn biotilgjengeligheten av folat som forekommer naturlig i matvarer. Likevel overvåke folsyre inntak nøye. Den Harvard School of Public Health hevder for mye folsyre kan maskere tegn på en vitamin B12 mangel og muligens akselerere veksten av eksisterende svulster. Også overskytende folsyre heller ikke kan bearbeides til folat.

Fordelene av rødbete juice

Fordelene av rødbete juice


Saften av bete, ofte kalt rødbete juice, er en svært næringsrik tillegg til dietten. Høy i vitaminer og mineraler, har rødbete juice rekke helsemessige fordeler, blant annet kardiovaskulære fordeler og anti-kreft egenskaper. Rå mat tilhengere inkluderer rødbete juice i sine dietter for å hjelpe avgifte blodet og for å støtte lever-og nyrefunksjon. Rødbete juice er kjent for å være potente og er vanligvis kombinert med andre safter for å moderere virkningene.

Anti-kreft egenskaper

Bruken av rødbete juice eller revet rødbeter i behandling av kreft dateres tilbake til 1950-tallet. Ungarsk lege Alexander Ferenczi behandlet pasienter som lider av ulike typer kreft, for det meste ubrukelige. Han ga dem enten revet rødbeter eller rødbeter juice etter måltidene sine, og fant at deres svulster raskt forsvant.

Kardiovaskulære fordeler

Rødbete juice bidrar til å senke blodtrykket og er derfor nyttig i behandling av hjerte-og karsykdommer. Ifølge en studie publisert i mars 2008 utgaven av "Journal of Hypertension," når de nitrater som naturlig oppstår i rødbeter er inntatt, blir de omdannet til nitritt, noe som senker blodtrykket når det sirkulerer i blodet.

Avgiftning

Mange mennesker spiser rødbete juice for sine avgiftende egenskaper. Det var kjent i middelalderen som en kur for gulsott og dysenteri. I moderne alternativ medisin, er rødbeter og rødbete juice brukes til å støtte lever-og nyrefunksjon, bidrar til å fjerne giftstoffer og forbedre blodets rensefunksjoner.

Menstruasjons og menopausale symptomer

En annen fordel med å inkludere rødbete juice i dietten, er at det er kjent å bidra til å eliminere de mer alvorlige symptomer på menopause og av menstruasjonsforstyrrelser. Den bio-tilgjengelig jern og folat i rødbeter kan være en grunn for sin effekt i å ta opp menstruasjonsproblemer.

Hvordan Juice for Arthritis & alvorlig utmattelse

Hvordan Juice for Arthritis & alvorlig utmattelse


Mens det fortsatt er noen kur for leddgikt og enkelte former for trøtthet, er det et par ting du kan prøve hjemme. Kosthold sammen med mosjon og hvile sies å bidra til å opprettholde helse og bedre aliments, for eksempel leddgikt og tretthet. The Center for Disease Control anbefaler at menn og kvinner spiser opp til fem servering av frukt og grønnsaker om dagen; avhengig av deres alder og aktivitetsnivå. Juicing er en av de beste måter å innlemme disse frukt og grønnsaker du trenger i din sunt kosthold. Juicing gjør det mulig å konsumere disse grønnsaker og frukt i deres rå former; Dette opprettholder flere av sine vitaminer og mineraler.

Hvordan Juice for Arthritis & alvorlig utmattelse

Leddgikt

Juice matvarer som appelsiner, grapefrukt, Swiss-Chard, grønnkål og andre høy i vitamin C. Vitamin C er kjent for å redusere betennelse. Vitamin C er også en antioksidant og kan bidra til å beskytte cellene mot frie radikaler.

Legg grønnsaker og frukt som inneholder mye vitamin B6. Vitamin B6 har vært nyttig for å redusere svelling. Frukt og grønnsaker som inneholder B6 er vannmelon, avocado, banan, grønne bønner og paprika.

Legg litt vitamin E; som vitamin B6, har vitamin E naturlige anti-inflammatoriske egenskaper. Dette vil bidra til å redusere noe hevelse. Grønnsaker og frukt som inneholder vitamin E er tyttebær, nektariner, mango, papaya, bladbete, gresskar, squash og poteter. Legg noen alfalfaspirer eller amaranth blader til din juice for å øke inntaket. Ifølge University of Maryland Medical Center, selen når kombinert med vitamin E blir en kraftig antioksidant. Antioksidanter bidra til å beskytte kroppen mot frie radikaler. Det er allment antatt at frie radikaler kan være en medvirkende faktor i leddgikt.

Alvorlig Fatigue

Legg til en lite jern i kostholdet ditt. Juicing frukt og grønnsaker som brokkoli, grønnkål, rødbeter greener, løvetann greener, jordbær og bjørnebær kan bidra til å innlemme mer jern i kostholdet ditt. Jern er en integrert del av hemoglobin, proteinet i de røde blodlegemer. Dette proteinet bidrar til å frakte oksygen til kroppens vev.

Juice matvarer som er rike på vitamin C. Mens vitamin C-mangel er sjelden; en diett rik på vitamin C kan bidra til å forebygge skjørbuk. Sykdommen skjørbuk kan føre til anemi og trøtthet. Matvarer som inneholder vitamin C er grapefrukt, sitroner, appelsiner, guava, kiwi, ananas, jordbær, grønnkål, amaranth blader og bok choy.

innlemme mer frukt og grønnsaker som inneholder folat også kjent som vitamin B9. En kropp mangelfull av vitamin B9 kan oppleve anemi. Frukt og grønnsaker som inneholder folat er bjørnebær, bringebær, tyttebær, appelsiner, lima bønner, erter og spinat.

Juicing

Koble til juicer.

8. Vask hele din avling med en frukt og grønnsaker vask for å fjerne plantevernmidler og voks belegg.

Hakk frukt og grønnsaker, slik at de lett kan passe inn i juicer.

Velg grønnsaker eller frukt. Når juicing grønnsaker som bok choy, grønnkål eller andre grønne greener legge en gulrot eller et eple å gjøre det mer appetittvekkende.

langsomt inn avlingen inn i juicers sjakten. Legge til frukt og grønnsaker for fort kan føre til at massen til å bli våt. Pulp bør være tørr å ta på, ønsker du å trekke ut så mye saft som mulig.

Hint

  • Drikk juice så snart du er ferdig med juicing. Saften vil begynne å miste sine vitaminer og mineraler snart etter juicing stopper.
  • Alltid konsultere en lege før du starter en diett eller ernæringsprogram.
  • Fatigue er et symptom, ikke en sykdom. Snakk med legen din for å finne ut hva som forårsaker din mangel på energi og tretthet.

Orange Juice & Fiber

Orange Juice & Fiber


Appelsinjuice beholder noen fiber, men ikke nok til å gjøre en stor bulk i anbefalt daglig inntak. Selv om massen er lagt tilbake i juice, hjelper det ikke: Pulp legger tekstur, men ikke fiber. På tross av å være lav i fiber, er appelsinjuice fortsatt en sunn drikk fordi det er en god kilde til andre næringsstoffer, og det teller som en daglig servering av frukt.

Fordeler med Fiber

De to typer av fiber - løselige og uløselige - gi forskjellige fordeler. Den uløselige type, som du kanskje kjenner som grovfôr, legger bulk til avfall, holder avføring regelmessig og bidrar til å hindre noen typer gastrointestinale problemer som divertikulitt. Løselig fiber senker kolesterolet ved å binde seg med fett og bærer det ut av systemet. Det også bremser ned hastigheten som karbohydrater inn i blodet, noe som bidrar til å holde blodsukkeret balansert. Anbefalt daglig inntak av fiber er faktisk basert på beløpet som fordeler det kardiovaskulære systemet snarere enn fordøyelseskanalen. Kvinner trenger å konsumere 25 gram fiber daglig, mens menn trenger 38 gram.

Fiber i Orange Juice

Mange merker av appelsinjuice ikke engang inkluderer fiber på ernæring fakta panelet. Når den er på etiketten, fremgår det vanligvis at saften ikke inneholder noen fiber fordi den inneholder en så liten mengde. Det amerikanske Department of Agriculture nærings database viser at enten det er fersk eller laget av konsentrat, har appelsinjuice 0,5 gram fiber i en 1-kopp servering. Dette beløpet leverer 2 prosent av kvinner og 1 prosent av menns anbefalte daglige inntaket av fiber.

Øke Fiber

Du kan øke fiber inntaket ved å blande appelsinjuice med andre high-fiber ingredienser. Cook quinoa eller andre hele korn i appelsinjuice i stedet for vann og deretter legge frisk mynte og tyttebær. Toppen din neste salat med en vinaigrette laget av appelsinjuice, olivenolje, rødvinseddik og et snev av honning. Duskregn stekte grønnsaker som rødbeter, gulrøtter og asparges med en blanding av appelsinjuice og olivenolje. Gjenoppfinne kandiserte søtpoteter av mose søtpoteter med appelsinjuice og kanel. Lag en salat med revet gulrot, appelsin juice, nøtter og muskat.

Betraktninger

Hvis du spiste en stor oransje, vil du få 4 gram fiber, slik at du kan se hvor mye som er tapt når det er Juiced. De fleste amerikanere bare forbruker omtrent halvparten av sine anbefalte daglige fiber, så det er viktig å velge fiber inneholder matvarer, men appelsinjuice har andre fordeler å vurdere. For bare 112 kalorier i en 1-kopp servering, vil du få minst 100 prosent av anbefalt daglig inntak av vitamin C, 20 prosent av folat og 10 prosent av det daglige kalium. Appelsinjuice beholder også en betydelig mengde av fruktens flavonoider. Disse plantebaserte stoffer virker som antioksidanter og kan bidra til å forebygge kreft.

Pomegranate Juice Ernæring Fakta

Pomegranate Juice Ernæring Fakta


Pomegranate juice har mange næringsstoffer og kjemiske sammensetninger som er gunstig for menneskekroppen. Fylt med grunnleggende næringsstoffer som fremmer helse, samt antioksidanter, hjelper granateple juice regulere mange funksjoner i kroppen. Du kan kjøpe denne juicen utarbeidet i frukt eller juice delen av dagligvarebutikk eller gjøre det selv fra granatepler med en juicer.

Næringsinnhold Pomegranate Juice

En servering av en kopp juice inneholder 134 kalorier og 32,7 gram karbohydrater, hovedsakelig fra frukt sukker. Den er rik på vitamin K, med 32 prosent av FDA anbefalte daglige verdi. Det er også en god kilde til folat, kalium og mangan.

Antioksidanter i Pomegranate Juice

Pomegranate juice inneholder en konsentrert dose av antocyaniner, en antioksidant. Den inneholder to til tre ganger mengden av antocyaniner som finnes i grønn te eller rødvin. Disse antioksidantene kan styrke kapillærer og bidra til å hindre utbruddet av problemer fra aldring, hjertesykdom og kreft ved å drøye degenerasjon av celler i kroppen. Antioksidantene virker med kroppen din til å ødelegge frie radikaler, partikler som produseres når kroppen bryter ned mat eller kommer i kontakt med agenter som tobakksrøyk eller stråling. Frie radikaler skade celler over tid, noe som gjør dem mer utsatt for kreft. Frie radikaler spiller også en rolle i hjertesykdommer.

Beskyttelse mot Stroke

Teksten "Granatepler: gamle røtter til Modern Medicine" viser gjennom vitenskapelige studier på dyr og gjennom gjennomgang av studier på mennesker som antioksidanter i granateple juice er effektive i å hjelpe til å hindre medvirkning utbruddet av aterosklerose, senke blodtrykket og redusere blodpropp, alle som bidrar til å forhindre et slag og redusere dens alvorlighetsgrad hvis et slag skulle oppstå.

Granateple Juice og kreft

Teksten "Polyfenoler og helse" bemerker at polyphenol (en annen antioksidant) innhold av granateplejuice kan være nyttig i kampen mot kreft. Siterer en studie, bemerker teksten som en klinisk studie med menn som hadde økende nivåer av prostataspesifikt antigen (PSA), protein som ofte indikerer tilstedeværelse av prostatakreft, fant at PSA nivåer falt dramatisk hos menn som drakk 8 oz. av granateple juice per dag.

Granateple Juice og Alzheimers sykdom

I den tredje desember 2005 utgaven av "Science News," en artikkel med tittelen "Pomegranate Juice Kunne Fight Alzheimers" diskutert en studie utført ved Loma Linda University, der mus som ble disponert for Alzheimers-lignende symptomer ble behandlet med store doser av granateple juice. Musene som ble matet granateple juice klarte seg bedre enn sine kamerater i kontrollgruppene, med opp til 50 prosent mindre plakk på hjernen. Forskerne kreditere dette funnet til antioksidanter i granateple juice. Selv om det ikke kan sies at granateplejuice kan reversere Alzheimer, kan videre studier synes det å være svært gunstig for de som ønsker å forebygge sykdommen og stoppe spredning.

Ernæringsmessige fordelene ved Pineapple Juice

Ananasjuice er en søt saft som gjør det enkelt å få det daglige anbefalte inntaket av frukt. Usøtet ananasjuice kan tilby flere ernæringsmessige fordeler.

Serverer

USDA definerer en servering av hermetisert, usøtet ananasjuice som en kopp. Dette er 250 gram ananasjuice.

Kalorier

Ananasjuice kan være en god kilde til energi. Nesten alle de 132 kalorier i en servering av juice kommer fra sukker.

Karbohydrater

Ananasjuice er en god kilde til karbohydrater, med 32 gram per porsjon. Et flertall av dette, 25 gram, kommer fra sukker.

Vitaminer

Ananasjuice kan være en stor kilde til flere vitaminer. En porsjon har 42 prosent av det daglige anbefalte mengden av vitamin C. Det har også 13 prosent av det daglige vitamin B6 sammen med 10 prosent av det daglige B1 og 11 prosent av det daglige folat.

Mineraler

Ananas juice er også en god kilde til noen mineraler som er viktige for kroppen. En porsjon er en god kilde til mangan (63 prosent av det daglige verdi), kalium (9 prosent) og Magnesium (8 prosent).

Bruk av Papaya juice for Worms

Bruk av Papaya juice for Worms


Papaya trær produsere frukt året rundt, og er importert fra Hawaii og Puerto Rico. Frukten er svært næringsrik og har en rekke helsefordeler, inkludert de for hjertet og fordøyelsessystemet. Dens juice og frø brukes for herding innvollsorm. Papaya er en av de mest lett fordøyd frukt og hjelpemidler i sunn fordøyelse av andre matvarer når konsumert sammen.

Papaya for Worms

Nesten alle deler av papaya har sterke medisinske egenskaper som dreper ormer. Den melkeaktig saft av papaya inneholder papain, frøene er rike på caricin, og alkaloid carpaine funnet i bladene har alle den kraftig evne til å ødelegge og utvise innvollsorm. Det har blitt brukt gjennom historien som en nyttig avføringsmiddel, analgetiske og anti-bakterielle, noe som gir papaya evnen til å herde tarmparasitter.

Bruksanvisning

Mål 1 ts. av pulverisert papaya frø, og kombinere det med en kopp melk eller vann på tom mage. Bruk blandingen to ganger per dag og fortsette regimet i tre til fire dager.

Bland 1 ss. av fersk papaya juice, 1 ss honning og 4 ss. med varmt vann. Gjenta dose i to timer etterfulgt av 30 ml av ricinusolje blandes med varm melk. Fortsett behandlingen i to dager. Dele dosen i to for barn i alderen 7 til 10 år.

Symptomer og årsaker til innvollsorm

Symptomer på innvollsorm inkluderer magesmerter, anemi, diaré, tretthet, feber, vond pust, mørke ringer under øynene, overdreven sult, gass, irritabilitet, kvalme, brekninger, utslett og vekttap. De vanligste typer innvollsorm inkluderer rundormer, pinworms, threadworms, hakeorm, bendelorm og giardia. Ormen egg er vanligvis kontrakt gjennom forurenset vann og mat. Risikoen for å bli smittet med mark er høy hvis følgende betingelser er til stede: et svakt immunforsvar, dårlig hygiene eller sanitær, internasjonale reiser, som arbeider i barnehager, eller å ha HIV eller AIDS. Alder er en medvirkende faktor, med barn og eldre blir utsatt for høyere risiko. Worms kan leve i tarmen i mange år før forårsaker symptomer.

Andre helsefordeler

Frukten inneholder papain og carpain enzymer, som hjelper på fordøyelsen og kan hjelpe i forebygging av hjertesykdom hos diabetikere. Papaya besitter fibrin - et viktig element i kroppens blodpropp prosessen. Den høye fiberinnhold av papaya har en enestående evne til å binde kreftfremkallende toksiner og hindre dem fra å binde seg til tykktarmen. Papaya inneholder arginin, som hjelpemidler i mannlig fruktbarhet. For personer med en familie historie av tykktarm eller prostatakreft, er papaya gunstig fordi den er rik på lykopen.

Næringsinnhold

Papaya er klink næringsrik, inneholdende høye nivåer av vitaminer og mineraler slik som vitamin A, vitamin C, vitamin E, kalsium, folat, jern, magnesium, niacin, fosfor og kalium. Det er også har høye nivåer av karoten, lipider og aminosyrer.

Consumsption

Som papaya modner, dets vitamin C-innholdet øker, men vil begynne å miste de fleste av sine næringsstoffer som den modnes. Velg papaya som er orangish-rød og litt myk, og spise frukten innen 24 timer etter kjøp. Papaya som har gule flekker bør få lov til å modnes i to til tre dager. Papaya frø er små, runde og svarte og har en bitter smak som minner om pepper.

Juicing for Brain Energy

Juicing for Brain Energy


For hjernen helse, velger frukt og grønnsaker som er gode kilder til de riktige næringsstoffene er et godt første skritt. Se etter frukt og grønnsaker som er rike på næringsstoffer knyttet til psykisk helse og årvåkenhet eller forebygging og reduksjon av celleskader, eller de som kan bidra til å forhindre eller redusere sannsynligheten for mental mangel. Kombiner disse frukt og grønnsaker etter ønske og i henhold til tilgjengeligheten av ferske råvarer.

Lemon Juice

En kilde til folat og vitamin C, sitroner er også en god kilde til kalium. Vitamin C og folat både oppmuntre sunn celle og nerve utvikling, avgjørende for sunn hjernefunksjon. En enkelt kopp sitronsaft har nesten 200 prosent av det daglige vitamin C kravet om en 2000-kalori-per-dag diett. Kalium bidrar til å regulere blodtrykket, noe som fører til friske arterier og dermed god blodgjennomstrømning. Med godt regulert blodstrøm, mottar hjernen mengden av oksygen den trenger for å fungere optimalt.

Antioksidant-rik frukt

Antioksidanter hjelper kroppen forsvare seg mot skader fra frie radikaler og giftstoffer. Vitamin C og E er naturlige antioksidanter som finnes i blå, lilla eller mørk rød frukt. Bær, granatepler, kiwi, papaya og mango er rike på vitamin C og E. Disse fruktene har den ekstra fordelen av å være naturlig søt, så å legge dem inn i en fersk juice er ikke bare hjernen øker og sunt, men velsmakende.

Grønne grønnsaker

Mens det er blitt mer vanlig å legge grønne grønnsaker til juice, vil de likevel ikke kan være ditt førstevalg for ingredienser. Men mange grønne blader er høy i vitamin C, vitamin E, folat og vitamin A. Vitamin A er en naturlig antioksidant, og vitamin C og folat er nyttig for å hindre depresjon. Selv legger bare en liten bit av grønne greener til din juice kan gi en uforholdsmessig stor helsegevinst.

Magnesium-rik mat

Magnesium, et viktig mineral, er nødvendig i mer enn 300 kjemiske reaksjoner og prosesser i kroppen. Blant sine mange funksjoner, er avgjørende for å lage protein og for å skape og transport av energi i kroppen magnesium, alle tre prosesser som er avgjørende for en sunn hjernefunksjon. Flertallet av kosttilskudd magnesium finnes i bladgrønnsaker, men bananer og avokado samt nøtter er gode kilder til magnesium. Hvis du ikke er sikker på å sette bananer og avokado i juicen, blande dem inn for en kremet, mer mettende drikke.

Hvordan Juice Jordbær

Hvordan Juice Jordbær


Jordbær er topp leverandører av antioksidanter, vitamin C, fiber, kalium og folat. Ved å legge dette sunn frukt til en diett, får kroppens immunsystem et løft. Slå lubben, saftige jordbær i en naturlig ernæring-pakket juice. Når frukten er slått til juice, bruke den i smoothies, shakes, frosne frukt barer og mange andre deilige oppskrifter. Innlemming jordbær i din daglige diett er enkelt med en juicer og noen få enkle trinn.

Bruksanvisning

•  Vask og skyll jordbærene i kjølig, rennende vann. Fjern bladene og stilkene.

Hell jordbærene i en juicer. Legg 1/8 kopp vann til juicer. Sett lokket på juicer og vri den til den tregeste hastighetsinnstilling. Fortsett å kjøre juicer til det ikke er bær stykker igjen.

Legg et stykke cheesecloth over en bolle. Hell jordbærsaft i cheesecloth til belastningen. Legg et par dråper sitronsaft for å holde jordbærsaft fra snu en brunlig farge.

Fakta om Juice Plus

Fakta om Juice Plus


Markedet er fullt av kosttilskudd og planer med sikte på å gjøre det lettere å få den næringen som trengs for å gå ned i vekt og / eller opprettholde en sunn livsstil. Blant disse er dietten supplement Juice Plus.

Identifikasjon

Juice Plus kommer i form av juice pulver konsentrater og er ment å være en daglig supplement til en allerede sunt kosthold. Det tilbyr ernæringsmessige fordeler fra 17 frukt, grønnsaker og korn. Blant disse antioksidantene er pektin fra epler, vitamin C fra ananas og fersken, og folat og jern fra rødbeter.

Forskningsresultater

Naturlig alternativ International og National Safety Associates fondet mest av studiene rundt Juice Plus, i hvert fall delvis. En studie publisert i Journal of Nutrition i 2003 heter det at Juice Plus kan bidra til å øke antioksidanter, vitaminer og folat i kroppen. Men en rapport publisert i 2006 i Medicine Science Sports Exercise journal uttalt at resultatene er ikke mye forskjellig fra å ta en vanlig C-vitamin supplement.

Typer

Den tradisjonelle Juice Plus hage blanding, som blander kosttilskudd fordelene av 17 frukt, grønnsaker og korn, er mest tilgjengelige i pulverisert form, men også selges som chewables, med tapioca og organisk stokk sirup som søtningsmidler. En vingård blanding er også tilgjengelig, og legger ytterligere fordeler fra druer og bær, også tilgjengelig som et pulver eller tygges.

Hvordan lage hjemmelaget Bitter Melon Juice

Bitter melon (også kalt bitter gourd) er en frukt som brukes både som en kulinarisk ingrediens i flere deler av verden, og som en naturlig behandling for flere plager. Bitter melon juice er mest brukt som behandling for type 2 diabetes, fordi det reduserer blodsukkernivået. Det kan også bli brukt som en kilde for vitaminer og mineraler, særlig kalium, folat (vitamin B9), vitamin C og vitamin K.

Bruksanvisning

Velg faste bitre meloner uten lyter. De bør ha et fast, lysegrønn farge, uten noen tegn til gul eller oransje farge på huden.

Skjær de bitre meloner åpne på langs og fjern frøene. Selv om frøene anses spiselig, kan de forårsake kvalme og diaré hos noen mennesker.

Hakk bitre meloner, inkludert skallet, i 1-tommers kuber. Hvis du planlegger å bruke bitter melon juice som en matlaging ingrediens, suge kuber i kaldt salt vann i en halv time for å redusere bitterhet.

Plasser bitter melon kuber inn i food prosessor og prosessen med "puls" -funksjon. Hvis food prosessor ikke har en puls-knappen, prosess på høy for noen få sekunder av gangen.

Skrap sidene av foodprocessoren etter behov og puls igjen før bitter melon er flytende.

Plasser cheesecloth over en bolle og hell den flytende bitter melon i duken å stamme ut faste stoffer. Klem å frigjøre så mye saft som mulig i bollen.

Oppbevar bitter melon juice i en lukket plast- eller glassbeholder i kjøleskapet. Bruk innen en uke.

Tips og advarsler

  • Bitter melon juice kan fryses i inntil tre måneder. Mengden av stoffet i bitter melon som reduserer blodsukkeret varierer betydelig avhengig av modenhet av den bitre melon. Du kan oppleve ulike resultater fra hvert parti av juice du gjør.
  • Ikke bruk bitter melon som en behandling for noen alvorlig tilstand unntatt under en lege tilsyn. Hvis du bruker bitter melon å behandle diabetes, kontrollere blodsukkeret ditt ofte og ikke avslutte medisineringen unntatt på råd fra en lege. Selv bitter melon er mye spist i noen deler av verden, bør det ikke brukes av gravide kvinner eller barn. Alvorlige bivirkninger har forekommet i disse gruppene.

Bete juicing Forberedelse

Bete juicing Forberedelse


Rødbeter er en næringsrik og deilig tillegg til hjem juicing oppskrifter. Rødbeter kan også være plagsom å jobbe med på kjøkkenet, fargeplater, skjærebrett, klærne, og nesten alt annet de kommer i kontakt med. Betraktning når du velger rødbeter og noen forholdsregler under tilberedning og håndtering av rødbeter kan gjøre dette ofte oversett rot grønnsak en favoritt ingrediens i din hjemmelagde juice.

Om Beets

Selv de mest funnet rødbeter er dyp rødlilla, kan rødbeter også være gul, hvit eller regnbuefarget. Rødbeter har kraftige antioksidant og rensende egenskaper, og er rike på mineraler, B-vitaminer, vitamin C, folat og betakaroten. De er også høy i flavenoids, aminosyrer og naturlig sukker. Deres næringsinnhold gjør rødbeter en sunn tillegg til juice; sin sødme og dyp rød-lilla farge legger en særegen smak og fargetone.

Forberedelse for juicing

Rødbetene - pære av anlegget - er mest typisk brukt til pressing. Greenene er bitter, men kan også brukes til pressing. Velge økologiske rødbeter når det er mulig for juicing, siden de er dyrket uten bruk av kunstgjødsel eller sprøytemidler. Unngå myke eller rynkete rødbeter, og lagre rødbeter i kjøleskapet skarpere, uvasket, for opp til fire uker. Greens bør brukes innen en uke etter kjøpet.

Rens rødbetene og greenene, om hjelp. Den ytre huden av bete kan skrelles med en gulrot eller potet peeler eller venstre på. Trimme noen skadede delene, ender som vises skitne og noen strenger, og deretter klippe mengden av bete du skal bruke til størrelse i henhold til din juicer.

Kun små mengder rødbeter bør brukes i juicing; generelt omtrent halvparten av en liten bete eller en fjerdedel av en større bete. Bruk alltid bete juice i kombinasjon med andre grønnsaker og frukt, for eksempel gulrot, selleri og eple.

For å unngå flekker benkeplater, sted avis eller oppvaskhåndklær under juicer hvis det har en tendens til å spray eller drypp. Slitasje kjøkken hansker for å unngå at fargen fra flekker på hender, eller gni sitronsaft hvor bete juice har kommet i kontakt med huden din. Når juicing rødbeter, slitasje gamle klær eller et forkle for å unngå klær flekker.

Betraktninger

Drikking bete juice fører til at enkelte mennesker til å ha rosa eller rød urin eller avføring, vanligvis innen 24 timer etter inntak av bete juice - dette er normalt og påvirker ikke alle. Rødbeter inneholder oksalater; hvis du har galleblæren eller nyreproblemer, sjekk med legen din før juicing rødbeter.

Hvordan Juice Brokkoli

Hvordan Juice Brokkoli


Brokkoli kan spises rå eller kokt og har mange helsefordeler. Vegetabilsk, som er en del av kål familien, er rik på vitamin C, folat, kalsium og fiber. Brokkoli inneholder også plante kjemikalier kjent som fytokjemikalier. Ifølge American Cancer Society, disse fytokjemikalier redusere risikoen for visse kreftformer. Matlaging brokkoli kan ødelegge næringsverdi. Drikking brokkoli juice er derfor et ideelt alternativ for å få alle de helsemessige fordelene fra denne grønnsak.

Bruksanvisning

•  Fyll en dyp kjele med vann og bringe den til en byll. Fyll en dyp bolle med kaldt vann.

Vask brokkoli og hogge den opp i små buketter som vil lett passe inn i materen av din juicer.

Plasser brokkoli i kjelen med kokende vann og forvelle den i ett minutt. Blanche renser organismene og skitt av brokkoli og det myker også grønnsaker, noe som gjør det lettere å juice.

Hell brokkoli i en sil og avløp kokende vann. Stupe buketter i bollen med kaldt vann. Kaldt vann vil sjokkere de brokkolibuketter og stoppe varmen fra matlaging dem videre.

Plugg inn din juicer og mate brokkoli til det til du har ønsket mengde juice. Juice brokkoli stammer også da disse er like sunt som de buketter.

Tips og advarsler

  • Kjøp bare så mye brokkoli som du vil bruke, fordi brokkoli byttet raskt. Se etter brokkoli som har en lilla-aktig farge til det. Unngå gulaktig brokkoli.
  • Juice gulrøtter eller epler med brokkoli å legge litt variasjon og få ekstra næringsstoffer.

Aloe Vera Juice & Forstoppelse hos barn

Aloe Vera Juice & Forstoppelse hos barn


Aloe vera har vært brukt lokalt i tusenvis av år for kutt, brannsår og andre hudsykdommer, men aloe har også blitt brukt som et avføringsmiddel for like lenge. The Mayo Clinic rapporterer at det er bevis som støtter den "avføringsmiddel egenskaper av aloe latex (finnes i bladet)."

Effekter

Aloe vera renser tarmslimhinnen, fremme avføring og gjenopprette sunne bakterier til tarmen.

Skjemaer

Aloe vera er tilgjengelig i juice, gel og kapsler.

Dosering

Den anbefalte dosering for barn i alderen 1 til 5 år gamle er 1 til 3 ts. daglig, men barn med mer alvorlige tilstander kan trenge opp til 1 eller 2 ss. daglig. Behandlingen kan fortsettes så lenge som nødvendig.

Hvor du kan kjøpe

Aloe vera juice er tilgjengelig hos din lokale helsekost butikk eller fra online vitamin forhandlere som Vitacost.com og VitaminShoppe.com.

Advarsler

Alltid følge den anbefalte doseringen trykket på utsiden av flasken. Og ta kontakt med helsepersonell før du starter noen behandling.

Hva er fordelene med Noni juice for Lupus?

Hva er fordelene med Noni juice for Lupus?


Tahitian noni juice har vært spioneringen som et mirakel elixir som kan kurere en rekke sykdommer, inkludert lupus. Dessverre, ikke sannheten ikke lever opp til hypen.

Noni Claims

NoniMania.com melder at Noni juice distributører var å gjøre påstander om at produktet var en kur-all for en rekke sykdommer, inkludert lupus.

Mediadekning

Når fanget i en brodd av CBS News gjør disse påstandene, kan distributørene ikke gi noen vitenskapelig bevis for sine påstander, men ville ikke innrømme at de var falske.

Expert Insight

Dr. Jeffery Galpin, en immunolog som anmeldt studier om noni juice, konkluderte med at deres krav ikke kunne sikkerhetskopieres og var åpenlyst falsk. I beste fall hjelper Tahitian noni juice støtte immunforsvaret ved å gi antioksidanter.

Søksmål

Californias statsadvokat utstedt en midlertidig forføyning mot selskapet i 1998, og tvinger Noni å slutte å gjøre påstander om at det kunne kurere lupus og andre sykdommer.

TNI Kommentarer

Noni International tjenestemenn sier disse distributørene var å bryte selskapets regler. De forbyr distributører fra å lage terapeutiske eller medisinske påstander. Tahitian Noni International gir ingen krav på deres offisielle hjemmeside, TNI.com at noni juice botemidler lupus.

Juice Vs. Sportsdrikker for barn

Juice Vs.  Sportsdrikker for barn


Med tilstrømningen av drikkevarer på markedet, noen som tout tilsynelatende mirakuløse påstander, kan det være overveldende for helsebevisste foreldre å bestemme hvilke drinker er best for sine barn. Du kan bare nix dem alle og velge den sunneste drikke, som er vann, men mange kresen barn trenger noe å søtt å behage sin palett.

Sportsdrikke: Pros

Hvis du har en aktiv barn som er en dedikert idrettsutøver, som serverer ham sportsdrikke under trening eller spill kan være fordelaktig. Disse drikker inneholder karbohydrater (sukker), som gir en sårt tiltrengt utbrudd av energi i en tid når kroppen trenger det mest. I tillegg, sportsdrikker inneholder elektrolytter som natrium og kalium, som raskt rehydrere kroppen, holde musklene smøres.

Sportsdrikk: Cons

Sport drikker er ikke gunstig for stillesittende barn eller tilfeldige utøvere. De samme sukker som gir en rask serie av energi til utøvere under forestillinger vil bare bli lagret i kroppen til senere bli til fett. Uten et umiddelbart behov for en energi og re-hydra quick-fix, sportsdrikke ikke lenger tjener sin hensikt og faktisk slå til noe negativt.

Juice: Pros

Juice er et populært valg for de fleste barn, men du må være oppmerksom på etikettene når du velger hvilke fruktjuicer å gi dine barn. Velg kun dem som er merket 100 prosent juice. Disse kommer uten tilsetningsstoffer som frukt-flavored saft eller juice cocktails inneholder, og barnet vil få mer vitaminer og næringsstoffer fra 100 prosent fruktjuice også.

Juice: Cons

Selv 100 prosent juice kan bli en ernæringsmessig skade for barnet ditt hvis han overindulges. Juice inneholder fortsatt kalorier, noe som kan føre til fedme hvis for mye blir konsumert. Følg disse retningslinjene gitt av American Academy of Pediatrics å sikre at du ikke gir barnet ditt for mye juice: 0-6 måneder: ingen juice med mindre det er for å avlaste forstoppelse; 6-12 måneder: 4 gram daglig; 1-6 år: 6 gram daglig; 7 år og oppover: 12 gram daglig.