Digidexo.com

Cures for syfilis

Syfilis er en vanlig seksuelt overført sykdom (STD) som er forårsaket av en bakterie, og gått rundt blant sex-partnere. The Centers for Disease Control sier at det er nær 50.000 tilfeller av syfilis diagnostisert hos amerikanere hvert år. Det er mest utbredt i seksuelt aktive kvinner i alderen 20 og 24 og menn som er mellom 35 og 39. Heldigvis, når det er diagnostisert, kan syfilis være fullstendig kurert.

Tidlig behandling

The Centers for Disease Control (CDC) sier at syfilis kan lett kureres hvis en person mottar behandling innen det første året for å bli smittet. De som har hatt sykdommen i mindre enn et år kan kureres med en enkelt injeksjon. En lege vil gi dem en intramuskulær skutt av penicillin, som bør fullstendig tørke ut syfilis. Dette oppnås ved å drepe bakterien syfilis. Mange pasienter opplever en reaksjon som kalles Jarisch-Herxheimer på sin første dag av behandlingen. The Mayo Clinic sier det gir dem frysninger, feber, hodepine og kvalme. Symptomene er ikke skadelig og forsvinner vanligvis etter den påfølgende dagen.

Senere Treatment

Noen som ikke får syfilis behandling innen det første året for å bli smittet vil trenge flere injeksjoner for å bli kurert. De vil bli behandlet med penicillin, men de vil trenge for å gå tilbake til legen flere ganger for å få flere doser før sykdommen er utryddet. Dette kan bestemmes gjennom blodprøver. Hvis syfilis forårsaket noen skade mens de var smittet, advarer CDC at den ikke kan reverseres. Kuren vil bare hindre ytterligere skader.

Alternatives

Noen mennesker er allergiske mot penicillin. Hvis de kontrakt syfilis, sier CDC de kan behandles med en annen type antibiotika valgt av sin lege. Men ifølge Mayo Clinic, gravide kvinner som har syfilis bør ikke behandles med noen antibiotika enn penicillin. Hvis de er allergisk mot det, kan de gjennomgå en desensitivisering prosess for å forberede dem til behandling.

Varsling

Hvis en person hadde sex med andre før han oppdaget at han var smittet av syfilis, skal han varsle hans partnere. Dette vil tillate dem å få testet for sykdommen og for å få tidlig behandling hvis de ble smittet. Hvis de blir varslet så snart som mulig, bør de være i stand til å få enkeltinjeksjonsbehandling.

Advarsel

CDC sier at pasienter som blir behandlet for syfilis ikke bør ha intim kontakt med en partner til alle sine sår er leget. De kan passere sykdommen videre til andre, selv om de har fått et antibiotikum, før sårene er helt borte.

De som har hatt syfilis kan være utsatt for å bli smittet. Pasienter som har blitt behandlet for sykdommen bør gå til legen for en test hvis de har mistanke om sykdommen kan være tilbakevendende. De kan ha blitt smittet av en partner som har sykdommen, men ikke viser noen symptomer.