Digidexo.com

Hvordan å innlemme øvelsen med Dr Oz Diet

Hvordan å innlemme øvelsen med Dr Oz Diet


På RealAge nettsted, diskuterer Dr. Oz forme opp og slanking ned for å "bygge en bedre kropp".

Hvordan å innlemme øvelsen med Dr Oz Diet

Det er tre faser i denne øvelsen plan; nybegynner, middels og avansert. I tillegg er det ting på som vi må fokusere. De skaper 20 minutters trening, estimering mosjon og planlegger en sunn meny.

•  Begynn med å velge kroppen din del eller "muskelgruppe" for å trene.

Opprett en 20 minutters trening. Dette kan noen ganger være en utfordring, men når vi bruker RealAge teknikk for å gjøre det, viser det seg å være morsomt! Les muskel diagrammer gitt til deg av Dr. Oz, og utfordre hver muskelgruppe individuelt. Han vil tilby deg muligheter til å trene hver muskelgruppe, og du kan velge og vrake hvilke som er best for deg.

•  Utnytt til Exercise Estimator. Dette er faktisk en måte for folk å velge matvarer som de vanligvis spiser, og å finne øvelser som vil brenne kalorier. Ideen er å åpne sinnene til de valgene tilgjengelige med hensyn til å spise smartere og trener i tillegg. Hvis du faller av vognen av kostholdet ditt og spise for mye, lar dette får du lett tilbake på rett spor ved hjelp av fysisk trening for å reagere deretter.

Spis godt! før en treningsøkt The Healthy Meny Planner er noe som må komme inn i bildet på en jevnlig basis for de som trenger å gå ned i vekt etter å ha prøvd alt.

Beregn din høyde, vekt og midje størrelse når du flytter sammen programmet. Den RealAge 2-ukers systemet fungerer med "biologi spekk, så du krever mindre mat og kroppen din forbrenner kalorier i stedet for å lagre dem," hevder Mehmet Oz, MD, medforfatter av DEG: På en Diet.

Få raskt tilbake på sporet med din trening hvis du går glipp av et par dager. Du bør trene på diett 3 til 4 ganger i uken.

Hint

  • Hold orden regelmessig på realage.com å se din diett fremgang.
  • Se legen din før du starter en diett og mosjon plan.