Digidexo.com

smerteklinikk med avtale

Hvordan ta vare på noen med Tourettes syndrom

Hvordan ta vare på noen med Tourettes syndrom


Omsorg for noen med Tourettes syndrom, en nevrologisk forstyrrelse i hjernen som forårsaker vokale og motoriske tics, kan være utfordrende og frustrerende. Hjelpe noen til å redusere potensielt pinlige symptomer på Tourettes syndrom kan være enklere enn du tror, ​​men siden behandlingstilbud har blitt tilgjengelig de siste årene. Les videre for å lære mer om hvordan å ta vare på noen med Tourettes syndrom.

Hvordan ta vare på noen med Tourettes syndrom

Care for noen med Tourettes syndrom ved å bringe alle sine tics og vokal utbrudd til hans oppmerksomhet når de skjer. Mange mennesker med Tourettes er uvitende om sine tics, og bare bringe dem til deres oppmerksomhet kan hjelpe dem til å prøve å undertrykke dem. Pass på at du informere dem om sine symptomer i et rolig, nyttig måte.

Bruk speil terapi for å ta vare på noen med Tourettes syndrom. Dette innebærer å ha henne se hennes tics i et speil, slik at hun blir mer klar over hvordan hennes atferd ser ut til andre. Igjen, dette kan gjøre henne mer bevisst sin egen tilstand, og hjelpe henne til å endre sin atferd, slik at symptomene på Tourettes syndrom vil bli mindre merkbare for andre.

Eliminer kosttilskudd stoffer som kan forårsake kostnad å være nervøs, nervøs eller overstimulert. Koffein og sukker kan forverre symptomene på Tourettes syndrom, så begrens kaffe, brus, godteri og frukt juice.

Gi et miljø av støtte og forståelse for noen med Tourettes syndrom. Mange symptomer på Tourettes kan forverres av stress fra omverdenen, samt følelser av forlegenhet og isolasjon. Ved å sikre at den enkelte med Tourettes er omgitt med folk som er klar over tilstanden, kan det nivå av stress bli betydelig redusert.

Pass på at når du bryr deg for noen med Tourettes, er den enkelte å følge planen satt av helsepersonell. Dette betyr å ta noen foreskrevet medisiner som anvist, er konsistent med avtaler for atferdsmodifisering terapi og følge andre instruksjoner for behandling.

Hint

 • Det kan være lurt å undersøke de ulike urte-og vitamintilskudd som er tilgjengelige for å behandle Tourettes syndrom naturlig. Disse inneholder ofte stoffer som er kjent for sine beroligende egenskaper, som for eksempel kamille, vendelrot, nattlysolje og linfrøolje. Det finnes et utvalg av te som også kan bidra til å redusere symptomer på Tourettes syndrom.

Hvordan starte opp en Pain Clinic

Smerteklinikker er en viktig del av helsevesenet og gi en uvurderlig tjeneste til alle dem som trenger smertebehandling. Åpning av en smerteklinikk kan oppnås ved alle de som ønsker å være en del av helsesektoren.

Bruksanvisning

Secure finansiering. Både oppstart penger og langsiktig økonomisk planlegging bør vurderes før du åpner en klinikk. Finn ut hva Medicare, Medicaid, og forsikringsselskaper vil godkjenne eller ikke godkjenne. Du trenger nok penger for plassering, utstyr og rekvisita, lønn, og annen virksomhet utgifter.

Finn et sted. Velg et sted som har nok plass for individuelle behandlingsrom, en resepsjon, et venterom, kontorlokaler for en lege og andre spesialister, et oppbevaringsområde, medisinske journaler lagringsområde, toaletter, og en ansatt pause område. Noen steder kan trenge å bli delt inn i individuelle områder for ønsket oppsett og andre kanskje ikke.

Leie ansatte. Begynn å plassere annonser i lokale aviser eller på nettet for å finne den ideelle ansatte før klinikkens åpningen. Sykepleier utøvere kan være verdifulle eiendeler til en smerteklinikk. De kan bistå med diagnostiske og kirurgiske prosedyrer utført på kontoret, triage pasienter ved behov, og svare på medisinske spørsmål. Spesialister i psykiatri eller psykologi er anbefalt for en smerteklinikk for å gi veiledning og støtte for de pasientene som lider med smerter på en jevnlig basis. Helsepersonell som er spesialister i anestesiologi, nevrologi, farmakologi, og fysioterapi bør også være tilgjengelig på en smerteklinikk for å gi best mulig omsorg for alle pasienter som søker behandling på klinikken. Medisinsk fakturering spesialister er en viktig del av en smerteklinikk og kan sørge for at regninger blir sendt ut og betalinger er mottatt, slik at klinikken kan betjene og yte tjenester til pasientene. Ansette personale og bringe dem inn i klinikken før åpning gjør at de ansatte til å bli kjent med klinikken og gir mulighet for en gjennomgang av standarder, generelle kontordrift, og de retningslinjer og prosedyrer på forhånd. Diskuter alt, fra hvordan å hilse pasienter til å håndtere problemsituasjoner. Klinikken vil ha en jevnere åpning og større suksess hvis alle ansatte kjenner sine stillinger, arbeidsoppgaver eller beskrivelsen, og ansvar før du åpner døren.

Få utstyr og forsyninger. Bestille mengden forsyninger nødvendig for å tilby høy kvalitet behandling til pasienter pluss ekstra i tilfelle uforutsette situasjoner, som for eksempel en elektronisk pasient som trenger å bli sett, bør de oppstår. Når klinikken er første gang, kan utstyret og levere mengder må estimeres. Bestemme hvilke tjenester vil bli tilbudt i klinikken og hva forsyninger er nødvendig for å yte de tjenestene for hver pasient. Tenk alt du trenger, fra maskiner til tørkepapir, såpe, medisiner, bandasje forsyninger, testutstyr, sengetøy, stoler, eksamen bord, et arkivsystem, datasystem, telefonsystem, pasient kjoler, penner, papir, magasiner, etc. lage en liste over ønsket utstyr og forsyninger kan gjøres mens utforme oppsettet av klinikken for å kunne fastslå hva som trengs og hvor det er nødvendig. For eksempel finne ut hvor de enkelte behandlinger rom vil bli plassert og lage en liste over hvert element som er nødvendig i alle rom.

Sett opp retningslinjer, prosedyrer og fakturering. Smerte er en veldig vanskelig ting å håndtere. Det kan være nødvendig å opprette en policy og prosedyre manuell eller plan som har regler og konsekvenser for å hjelpe når du arbeider med mer vanskelige pasienter. For eksempel kan avtaler brukes med pasienter som sier hvordan og når medisiner skal brukes til behandling av smerter og hvilke konsekvenser vil oppstå hvis pasienten misbruker den foreskrevne medisiner. Bestemme om du skal leie din egen fakturering spesialister eller ansette en utenforstående selskap. Hvis du bestemmer deg på in-house fakturering, gjør at det er kontorlokaler for dem.

Market klinikken. Plassere annonser i den gule sider, aviser, TV og radio. Diskuter smerteklinikk med leger, terapeuter og andre medisinske fagfolk som kan anbefale klinikken til sine pasienter som kan ha nytte av tjenestene som tilbys på klinikken. Løpesedler kan gjøres og sendt til beboerne i området hvor klinikken ligger. Sykehjem, rehabiliteringssentre, sykehus, legekontorer, terapikontorer og apotek er også fantastiske steder å vise løpesedler slik at pasienter som trenger tjenester som tilbys på klinikken vil kunne se dem. Et åpent hus på klinikken for publikum er en fin måte å introdusere klinikken, møte potensielle pasienter og diskutere tilgjengelige tjenester, behandlinger, prosedyrer og alternativer som vil bli gjort tilgjengelig for pasientene på klinikken.

Tips og advarsler

 • Starte en bedrift kan være risikabelt. Sørg for at det er behov for tjenesten i ditt område. Tilby høy kvalitet pasientbehandling og markedsføring av virksomheten er avgjørende for å lykkes.
 • Husk å sjekke ut alle kilder til finansiering for smerteklinikken for å sikre at disse finansieringskildene er legitime. Ikke signere kontrakter eller noen form for avtale uten å konsultere en advokat.

Hvordan forberede for IVF (in vitro fertilisering)

Prøver in vitro-fertilisering (IVF) er en spennende venture. Å vite hva du kan forvente på forhånd kan hjelpe deg å være forberedt og lindre mye stress.

Hvordan forberede for IVF (in vitro fertilisering)

IVF prosessen krever enorm innsats fordi du vil ha flere avtaler for blod uavgjorte og du vil også måtte disiplinere deg selv med en rutine for at-home injeksjoner. Så, er det viktigste du kan gjøre for å forberede seg til å holde en klar tidsplan for et par måneder. Planlegger ikke noe som krever at du være borte fra hjem og prøve å holde liv som hendelse fritt som mulig.

Ha et støtteapparat på plass. Dette kan være en mann, søster, venn, terapeut, eller noen andre som vil være der for deg. Du trenger kanskje ikke denne personen, men det er nyttig å dele med noen hva du går gjennom og kanskje få noen til å hjelpe deg med avtaler eller injeksjoner.

Hold en dato bok med deg til enhver tid. IVF er en svært tid-følsom prosess og vil du hele tiden trenger å spille inn datoer og klokkeslett for prosedyrer, rutinemessige avtaler og selvadministrerte injeksjoner.

•  Vurder å sette en mobiltelefon alarm for å minne deg hva tid til å gi deg selv injeksjoner. Til tider kan det være to til tre ganger per dag, og det er lett å glemme hvis du er på jobb eller i midten av et prosjekt.

Når du er i den fasen hvor du bestiller dine medisiner på regelmessig basis, stykkevis dem, heller enn for dem alle på en gang. Dette kan spare deg hundrevis eller kanskje tusenvis av dollar fordi hvis legen din endrer medisiner mid-cycle eller endrer dosen, kan du bli sittende fast med meds du ikke skal bruke, og apoteket vil ikke ta dem tilbake.

Vurdere å bli en online eller live støttegruppe for de som går gjennom IVF. Mange av dere vil ha de samme spørsmål og problemstillinger, og det er en god følelse å dele opplevelser sammen.

Hvis du tror du kan ha dekning for alle eller en del av IVF prosessen, sørg for at du har alt papirarbeid i orden før du starter noe. Være helt tydelig på hva, om noe, er dekket slik at du vet på forhånd hva du må betale for av egen lomme.

Cytotoksiske legemidler som brukes i Cancer

Cytotoksiske legemidler er giftige for cellene. De er ofte brukt i kjemoterapi og for å behandle lupus og juvenil revmatoid artritt. Kjemoterapi er en systemisk type behandling, noe som betyr at den fungerer på celler i hele kroppen og ikke bare celler i ett sted. Mer enn halvparten av personer som er diagnostisert med kreft får kjemoterapi på et tidspunkt i sin behandling. Denne artikkelen gir en kort oversikt over de cytotoksiske legemidler som brukes i behandling av kreft. Hvis du har spørsmål eller bekymringer om de medisinene du tar, er det best å spørre legen din.

Typer

Kjemoterapi kan administreres i en rekke forskjellige måter. Folk som oftest tenke på intravenøs infusjon, men det også kan også leveres i pilleform, ved en enkel injeksjon eller deponert i ryggmargen fluid eller bukhulen, avhengig av typen av kreft og individet.

Klasser av cytotoksiske legemidler

Det er mange klasser av cytotoksiske legemidler, hver arbeidsdag på en bestemt måte på celler.
Alkylerende legemidler forårsake skade på DNA og forhindre celler fra å replikere. De fungerer i alle faser av cellesyklusen, og blir brukt i en rekke forskjellige krefttyper. Legemidler i denne klassen inkluderer nitrogensenneper som Cytoxan og nitrosoureas. De platinabaserte stoffer som karboplatin og cisplatin tidvis er klassifisert som alkyleringsmidler, fordi de oppfører seg på samme måte.

Antimetabolitter forstyrre DNA og RNA fra celler, som hindrer vekst. Legemidler i denne kategorien omfatter kapecitabin (kjent under merkenavnet Xeloda), gemcitabin (Gemzar) og 5-fluorouracil.

Anti-tumor-antibiotika er en tredje gruppe av cytotoksiske medikamenter. Antracykliner faller inn under denne gruppen. Disse stoffene forstyrre enzymer som er nødvendige for replikasjon av DNA. En fare med antracykliner er at i høye doser, kan de skade hjertet, slik overvåking er viktig. Doxorubicin (kjent under merkenavnet Adriamycin) og epirubicin er antracykliner. Andre anti-tumor antibiotika som ikke er antracykliner inkluderer bleomycin og actinomycin-D.

Mitotiske hemmere er en gruppe stoffer som forstyrrer mitose, eller celledeling. De forhindrer også celler fra kopiere. Taxaner faller inn i denne gruppen, som gjør vincaalkaloider. Spesifikke legemidler som er mitotiske hemmere inkluderer paclitaxel (merkenavn Taxol) og vinkristin (Oncovin).

Det finnes andre typer cytotoksiske legemidler, slik som kortikosteroider eller legemidler som ikke passer inn i noen kategori.

Andre cytotoksiske Therapies

Målrettet terapi er fortsatt systemisk behandling, men i stedet for å angripe alle multiplisere celler som i kjemoterapi, angriper de bare kreftceller. Hormonterapier er også brukt i behandling av kreft, for eksempel brystkreft, livmorkreft og prostatakreft. Immunterapi er en ny form for kjemoterapi. Disse stoffene hjelpe kroppens immunsystem til bedre angrepskreftceller. Immunterapi er ikke det samme som kjemoterapi.

Side Effects

Cytotoksiske legemidler forårsake forskjellige bivirkninger hos forskjellige mennesker. Disse kan variere avhengig av legemidler som brukes og dosering. Blodceller ofte er påvirket av disse stoffene. Hvite blodceller hjelpe kroppen i å bekjempe infeksjoner, og kjemoterapi undertrykker hvite blodlegemer, noe som gjør en person mer utsatt for sykdom. Blodplater og røde blodlegemer også undertrykkes med kjemoterapi, noe som gjør den enkelte mer utsatt for bruising og tretthet. Andre bivirkninger av cytotoksiske legemidler er kvalme og oppkast, tap av hår, munnsår og tap av matlyst.

Advarsler

Som med enhver behandling, hvis du tar cytotoksiske legemidler, snakk med legen din om eventuelle andre medisiner du kan ta, både reseptbelagte og over-the-counter. Det er viktig å følge opp med legen din med avtaler og tester og rapportere eventuelle bivirkninger som angår deg.

Hva er Fotpleie?

Hva er Fotpleie?


Ifølge det amerikanske Bureau of Labor Statistics, Fotpleie er leger som diagnostisere og behandle lidelser, sykdommer og skader i foten og leggen. Med en økning i den aldrende befolkningen, er behovet for Fotpleie økende på grunn av en høyere forekomst av foten og ankelen sykdom. Ofte podiatrists er den første til å gjenkjenne tegn på systemiske sykdommer, så som diabetes.

Utdanning

Utdanning for podiatrist innebærer tre til fire år av undervisning på universitetsnivå, som omfatter flere forutsetning kurs. Søkeren må få aksept i en podiatry program med en konkurransedyktig GPA og MCAT (Medical College Admission Test) score. Podiatry skolen tar ytterligere fire år med intensive kurs mer eller mindre som tradisjonelle medisinske skole gjør. I de to første årene studentene fullføre sine klasserom arbeid og tilbringe de siste to årene i kliniske rotasjoner i sykehus og klinikker. De fleste studentene også fullføre en to-til fire-års opphold til videre spesial. Fotpleie er pålagt å passere nasjonale og statlige styret eksamen og møte deres videreutdanning krav.

Arbeidsoppgaver

I likhet med andre leger, Fotpleie gjennomføre fysiske undersøkelser og vurdere pasientenes medisinske historie. Opplært til å gjenkjenne symptomer på systemisk sykdom som kan forårsake symptomer i fot eller ankel området, kan de bruke røntgenbilder, kliniske eksamener og laboratorieprøver for å diagnostisere og behandle tilstander i foten og ankelen. Etter behov, se de sine pasienter til andre spesialister. Fotpleie kan også foreskrive medisiner, sett frakturer og utføre kirurgi. Noen utføre komplekse fot og ankel kirurgi i sykehus innstillinger.

Forholdene de behandler

Fotpleie som arbeider i en klinisk setting se pasienter med inngrodde tånegler, bunions, brudd, hard hud og infeksjoner. Behandling kan ofte foregå på klinikken, med avtaler som er planlagt for det formålet. Fotpleie også hjelpe pasienter som har foten misdannelser ved å montere dem med orthotic sko enheter. Diabetikere og andre pasienter utsatt for foten infeksjon stole på Fotpleie å holde føttene friske. Noen Fotpleie videre utdanning og spesialister på et bestemt område av foten eller ankelen eller i ortopedi, geriatri, idrettsmedisin eller kirurgi.

Job Outlook

Jobben utsiktene for Fotpleie er forventet å være god som den aldrende befolkningen øker. Mange fot tilstander er forbundet med høy alder og utbruddet av systemisk sykdom. Ifølge Bureau of Labor Statistics, amerikanere over hele landet er mer aktive og på beina flere, noe som innebærer et økt behov for podiatric omsorg. Siden podiatry er en høyt spesialisert felt, mange allmennleger eller familie leger henviser sine pasienter til Fotpleie for fotproblemer. Faktisk, den amerikanske podiatric Medical Association (apma.org) sier at Fotpleie behandle 40 prosent av pasienter med fotproblemer; ortopediske leger behandler bare 13 prosent.

Gadgets for hukommelsestap hos eldre

Gadgets for hukommelsestap hos eldre


Pensjonister som lider av minnet på grunn av demens, Alzheimer eller en annen tilstand kan være ekstremt frustrerende. Ikke bare er hverdagen vanskelig, men det kan også være farlig for personen som lider av hukommelsestap. En rekke gadgets jobbe hardt for å hjelpe seniorer huske ting, og unngå potensielt farlige situasjoner.

Medisinering Dispensere

For seniorer tar medisiner og lider av hukommelsestap, kan en automatisk dispenser medisiner gjøre en verden av bra. På grunn av hukommelsestap, kan hun glemmer en dose eller ta for mye medisiner når hun ikke husker å ta den dagens piller. En programmert automatisk dispenser medisiner vil åpne opp når dagens medisiner skyldes og forblir låst for resten av dagen. Disse dispensere er tilgjengelig i butikker som selger produkter for eldre og personer som lider av Alzheimers.

Kalendere

En uheldig bivirkning til senior-relatert hukommelsestap er å glemme den dagen, måneden eller året. På grunn av de nyere former for teknologiske fremskritt, bærbare elektroniske enheter for seniorer bidra til å minne dem om viktige dager og arrangementer. Du kan programmere disse gadgets med avtaler og viktige datoer, samt vise gjeldende dato og år. En kalender klokke er en annen gadget nyttig for en senior lider av minnet. Dette er typiske vegg eller desk klokker med ikke bare tiden, men gjeldende dag og dato som endrer automatisk hver dag.

GPS

En bærbar GPS er gadget nyttig for eldre som lider av hukommelsestap. Dette er håndholdte enheter med programmerte adresser og destinasjoner med lettleselige kart samt stemme-aktivert retninger. Hvis du har et familiemedlem eller en venn som trenger å være på et bestemt sted, og skal reise alene, program adressen inn i GPS, slik at han vil være i stand til å gjøre det der uten å bli tapt.

Memory Picture Phone

Glemme telefonnumre er en felles frustrasjon over eldre med hukommelsestap. De fleste telefoner har muligheten til å programmere tallene slik at i stedet for å huske en 10-sifret telefonnummer, vil hun bare å huske ett nummer. Men selv det kan være vanskelig, og det er her en minnebilde telefonen kommer i hendig. Disse telefonene har fire eller fem bilder på høyre side av telefonen, store nok for en senior å se klart. Hun trenger bare å plukke opp røret og skyv bilde av personen hun ønsker å ringe. Programmere bilder med telefonnumrene ved å følge noen enkle kommandoer. De gjør gode gaver for seniorer.

Hvordan å slutte å kjøre Late

Hvordan å slutte å kjøre Late


Alle er for sent for noe på en gang av en annen. Trafikk kan være overdrevet trafikk, vil bilene ha problemer og mennesker møter uro i mange forskjellige typer. Men for noen mennesker kjører sent er ikke bare en tilfeldig hendelse. Ved kronisk tardiness har fått deg til å møte korrigerende tiltak på jobb eller skole, eller har satt en belastning på noen av dine relasjoner, er det på tide å gjøre endringer. Lære noen nye måter å takle tardiness gang for alle.

Bruksanvisning

Klargjør på forhånd så mye som mulig. Hvis tidlige morgener er en kamp for deg, gjøre så mye som mulig natten før. Når du trenger å være et sted du ikke er kjent med, kartlegge det ut på nettet, skrive ut kartet og putt den i vesken eller hanskerommet, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å bli tapt.

Ta en lang, hard titt på timeplanen. Hvis kalenderen er proppet med avtaler, ærender og andre gjøremål, er det kommer til å føre til at du noen store tardiness. Finn litt slingringsmonn ved å eliminere noen planlagte oppgaver som ikke er enten helt moro eller helt nødvendig.

Bruk en tidsplan. Hvis du holde oversikt over alle dine avtaler i ett, sentralt sted du ikke trenger å bekymre deg for å glemme før det går opp for deg i siste øyeblikk.

Sett to alarmer. De fleste mobiltelefoner kommer med en innebygd vekkerklokke, så du bør ha en på deg til enhver tid. Sett den til å gå av ti minutter før du må forlate, og igjen når du betingelsesløst må forlate.

Vedta den holdningen at det vil ta ti til femten minutter å komme til en avtale enn det gjør. Dette vil gi deg tid for de siste minutt avbrudd, som å finne nøklene. Still vekkerklokken i henhold til denne holdningen.

Bestem hvorfor du kjører sent. Har du bare kjøre sent til møter som gjør deg nervøs, for eksempel lege avtaler eller jobbintervjuer? Kanskje du er procrastinating. Er du sent når du er ment å komme sammen med din sjefete søster eller din, vel, sjef? Kanskje du kapping myndighet. Når du har konkludert med hvorfor du hele tiden kjører sent, kan du komme opp med sunnere, timelier måter å håndtere dine problemer.

Tips og advarsler

 • Lær å være påståelig. Hvis andre mennesker har en tendens til å holde deg opp, er det greit å la dem vite at du har en avtale, og må forlate NÅ.
 • Sedvanlig tardiness gjør at folk føler seg som om deres tid er ikke viktig med deg. Gjør endringer før du ødelegge et forhold.

Hva kan man forvente på en smerteklinikk avtale

Hva kan man forvente på en smerteklinikk avtale


En smerteklinikk er et sted som behandler folk med kroniske smerter. Vanligvis vil fastlegen din må henvise deg til en smerteklinikk. Det vil være tester gjort så smerteklinikken legen vil vite hva slags smerter du opplever og hvordan du behandler den. Disse testene vil vanligvis inneholde en MR eller en magnetisk resonans imaging test. Dette er en test for å se hva som forårsaker din smerte, men det er et par ting en ny pasient bør vite før du går til en smerteklinikk for behandling.

Ankommer

En ny pasient bør komme frem til en smerteklinikk avtale minst en halv time til en time for tidlig. Noen smerteklinikk Doctora € ™ s dobbel bok slik at pasientene kan ha en lang ventetid avhengig av klinikken de går til. Vanligvis er den første personen som får det og tegn i den første personen kalt inn for å se legen.

Papirarbeid

Det vil være papirene en ny pasient blir nødt til å fylle ut. Spørsmålene er involvert på papirene består av forsikring informasjon, hva pasienten er å bli behandlet for, navn, fødselsdato, og noen liste medisiner pasienten tar.

Å se Doctor

Når pasienten blir kalt tilbake for å se legen en sykepleier vil stille noen spørsmål før pasienten får å se legen. Han eller hun vil gå over papirene og stille spørsmål basert på de svarene som er gitt. Sykepleieren vil også spørre hvilket nivå patientâ € ™ s smertene er på det nåværende. Sykepleieren vil gi svarene for legen å vurdere.

Resepter eller Shots

Legen vil da avgjøre om patientâ € ™ s smerter bør behandles med smertestillende eller smerte skudd. Hvis han gir pasienten smertestillende, vil pasienten ha mulighet til å velge et apotek for å fylle resepter. Hvis legen bestillinger skuddene han kan gi pasienten en eller to smerte skudd umiddelbart for å lindre smerten. Pasienten bør ha noen med ham til å kjøre ham hjem i tilfelle legen forvalter skudd.

Følg opp

Etter utnevnelsen er over pasienten kan være i stand til å gjøre en oppfølging avtale med legen. Vanligvis vil den neste avtalen være i ca to uker til en måned.

Hva skjer på en avtale med en Endodontist?

Hva skjer på en avtale med en Endodontist?


Stikkende smerter eller griner verke i en tann kan bety en rotfylling er nødvendig for å redde tannen og eliminere smerte. Endodontists spesialister på rotfylling og andre behandlinger som arbeider med tann papirmasse, eller den levende bindevev og celler som kobles til kjeven og nerver. En endodontist vil søke å diagnostisere tannproblemer og foreskrive et kurs i behandling i håp om å redde tannen.

Om Endodontists

Endodonti er en spesialitet anerkjent av American Dental Association for diagnostisering og behandling av rotfylling. Endodontists spesialister i omsorgen for personer med uvanlig oral anatomi, også de med smale eller blokkert tann kanaler. De må fullføre to år med utdanning og opplæring utover det som er nødvendig for å bli en tannlege.

Indikasjoner for endodontisk behandling

Endodontisk behandling er nødvendig hvis massen, eller en tann myke, stue interiør, blir betent eller infisert. Forblir ubehandlet, fører dette smerte og kan føre til en abscess, noe som kan kreve fjerning av hele tannen. Endodontists kan fjerne innsiden av tannen, rense den og fylle den til å stoppe smerten og lagre tannen.

Initial Endodontic avtale

En avtale med en endodontist vil trolig starte med en gjennomgang av pasientens situasjon, samt relevant dental og medisinsk historie. Røntgenbilder vil bli tatt av område av bekymring for å se problemet og å begynne en plan for behandling. Den endodontist vil utføre flere tester for å bestemme graden av problemet, og om en rotfylling er nødvendig. Hun vil sjekke de omkringliggende tennene for å se om infeksjon eller betennelse har spredd seg. Til slutt vil hun anmeldelse av alternativer for behandling med pasienten for å avgjøre et kurs av handlingen.

Hvordan lage en avtale med UMichigan Dental skole

Hvordan lage en avtale med UMichigan Dental skole


The School of Dentistry ved University of Michigan tilbyr tannhelsetjenester som spenner fra enkel rengjøring og fyllinger til kosmetiske skallfasetter og tannbleking. Du kan velge å bli behandlet av en student tannlege, bosatt eller et medlem av fakultetet, og dine behandlingskostnader vil variere basert på dette valget. Selv om du vil spare penger på tannlegetjenester som utføres av en student tannlege, kan du forvente din avtale til å vare omtrent tre ganger så lenge som en økt med en erfaren utøver.

Bruksanvisning

Numre for å ringe

•  Ring Oppnevning and Information Center på 734-763-6933 eller 888-707-2500 for å gjøre en innledende avtale for en voksen til pasient bekjenne og Emergency Services Clinic. Hvis du ringer for en nødsituasjon avtale, velger alternativ 1.

Ring Pediatric Dentistry Clinic på 734-764-1523 for å gjøre en innledende avtale for et barn under 14 år.

Call odontologiske fakultet Associates øve på 734-764-3155 for å gjøre en tannlege avtale med et medlem av fakultetet.

Hva du skal ta

Ta legitimasjon, enten førerkort eller en offentlig utstedt ID-kort, til din første avtale.

Ta din helse-trygdkort eller annet bevis på tannlege / sykeforsikring.

6. Ta en skriftlig henvisning fra en annen tannlege eller lege og røntgen, hvis du har disse dokumentene.

Skriv ut "Registrering og behandling Samtykke", "Helse History" og "Samtykke" skjemaene fra University of Michigan School of Dentistry nettsted.

Fullfør skjemaene du trykte og ta dem til din første avtale.

Hvor Go

Park i Fletcher Street Parking Structure på Plaza og femte nivå.

Skriv inn School of Dentistry gjennom nord inngangen som vender mot parkeringsplassen struktur.

Be om veien ved informasjonsskranken i første etasje.

Bruk automatisert retnings system for School of Dentistry, hvis du foretrekker det. Ring 734-763-6933 eller 888-707-2500 og velg Alternativ 4.

Hint

 • Adressen til den Fletcher Street Parking Structure er 200 Fletcher Street, Ann Arbor, Michigan.
 • Hold parkerings kvittering og få den validert på Dental School. Gebyret for parkering med en validert billett er $ 2 som i 2011.
 • Varsle klinikken i minst sju dager på forhånd hvis du ikke klarer å holde en avtale.
 • Siden tannklinikk følger University of Michigan timeplan, kan du ikke være i stand til å gjøre en avtale på en ferie eller under en skole pause.

Hvordan gjøre en avtale med en psykiater

Hvordan gjøre en avtale med en psykiater


Psykisk sykdom kan påvirke folk i alle aldre, rase, religion eller inntekt. Det er anslått at én av fem amerikanere opplever psykisk sykdom hvert år. Oppsøk en psykiater hvis du lider av angst, depresjon, rusmisbruk eller andre følelsesmessige forstyrrelser. Psykiatere kan bistå med diagnostisering og behandling av psykiske lidelser og hjelpe belyse sykdommer. Psykiatrisk behandling innebærer en mental og fysisk helse evaluering og en individuell behandlingsplan, som kan inkludere samtaleterapi eller medisiner. Behandling for psykiske lidelser er effektiv med 70 til 90 prosent av folk og resultater hos pasienter 'opplever betydelig reduksjon av symptomer og bedre livskvalitet.

Bruksanvisning

Finne en psykiater

•  Snakk med din fastlege om dine følelser og be om en henvisning. Få minst 2 til 3 navn av psykiatere.

Snakk med ditt forsikringsselskap for å se om det er psykiatere i nettverket ditt. Du må kanskje få forhåndsgodkjenning eller en henvisning fra legen din.

Sjekk med ditt lokale medisinsk eller psykiatrisk samfunn, samfunnet helsestasjon eller sykehus for henvisninger til en psykiater.

Søk i telefonkatalogen eller på Internett etter en psykiater i ditt område. Kontroller at leger har riktig legitimasjon fra en godkjent skole.

Snakk med familie og venner for å se om de har anbefalinger til en psykiater.

Gjøre avtale

Skriv ned navnet og adressen til psykiater du ønsker å se. Det kan være mer enn én lege som arbeider på et kontor, så vær spesifikk.

Ring kontoret og spør resepsjonisten om din valgte psykiater er imot nye pasienter. Hvis ingen nye pasienter blir akseptert, kan resepsjonisten henvise deg til en annen psykiater.

Be om å planlegge en avtale. Vær forberedt på å gi bakgrunnsinformasjon og en forklaring på hvorfor du søker en avtale. Hvis du ikke har forsikring spør resepsjonisten om kostnader og betalingsalternativer.

Spill tid, dato og sted for din avtale. Gjøre oppmerksom på eventuelle ytterligere informasjon du trenger å ta med for eksempel en liste over aktuelle medisiner eller forsikring informasjon.

Hva slags Doctor avtaler med vekttap?

Bariatricians kan behandle vekttap, spesielt fedme. Mange familie helse leger eller fastleger behandle vekttap, og dietitians, som også kan være leger, spesialister på kosthold og kan hjelpe til med vekttap. Mens ernæringseksperter er ikke leger, kan de tilby nyttige råd.

Bariatricians

Bariatricians spesielt fokus på vektkontroll og hvordan den forholder seg til helsen til pasienten. Bariatricians kan utføre gastric bypass kirurgi, en form for vekttap behandling. Du bør se en bariatrician hvis du er overvektig med mer den 15 til 20 pounds, er på medisiner eller har andre helsemessige forhold.

Family Health MDs

Familiens helse leger fokus på helse og behandling av mennesker i alle aldre. Denne primære omsorg utøveren adresser helse og sykdomsforebygging.

Dietitians

Dietitians spesialister på hvordan kosthold påvirker helsen til pasienten. Dietitians kan anbefale endre kosthold avhengig av dine vekttap mål og generell helse.

Ernæringseksperter

Ernæringsfysiologer, mens ikke leger kan tilby gode råd om vekttap på grunn av sin omfattende kunnskap om kroppen og hvordan ernæring spiller en aktiv rolle i vektkontroll.

Betraktninger

Kombinere slanking og trening er den sikreste og mest effektive måten å gå ned i vekt.

Hva gjør en revmatolog avtale med Legemiddel?

En revmatolog er en lege med spesialutdanning i diagnostisering og behandling av en rekke sykdommer som skader ledd, bein og muskler, inkludert leddgikt og visse autoimmune lidelser.

Trening

Revmatologer kan være indre (kirurgiske spesialister) eller barneleger, i henhold til American College of Rheumatology. I tillegg til medisinsk skole og opplæring i sine spesialiteter, får de tre år med trening i revmatiske sykdommer.

Revmatiske sykdommer

Revmatologer behandle over 100 forskjellige sykdommer, melder American College of Rheumatology. Eksempler inkluderer revmatoid artritt, artrose, osteoporose, senebetennelse, lupus, gikt og fibromyalgi.

Diagnose og behandling

I tilfeller der revmatiske sykdommer er mistenkt, revmatologer gjennomføre testing for å diagnostisere mulige årsaker, ifølge Hospital for Special Surgery. Etter diagnose, revmatologer tenke behandling planer om å adressere årsaken til pasientens symptomer.

Varierende roller

Revmatologer rutinemessig arbeide sammen med leger med andre spesialiteter, bemerker Hospital for Special Surgery. Avhengig av art av sykdom og behandlingsplan, kan de ta enten kontroll- eller birolle i behandlingsprosessen.

Forskning

The American College of Rheumatology bemerker at noen revmatologer spesialister på forskning på revmatiske sykdomsårsaker eller behandlinger.

Problemer som Avhengighet og mental helse rådgivere avtale med

Problemer som Avhengighet og mental helse rådgivere avtale med


Det er ofte vanskelig å skille psykiske lidelser og rusmisbruk. En rapport fra den kanadiske Center på Substance Abuse uttalt at halvparten av folk som blir behandlet for avhengighet har psykiske helseproblemer, og 15 prosent til 20 prosent av personer behandlet for en psykisk lidelse har misbrukt stoffer. Det er blitt mer vanlig å behandle mennesker med rusmiddelproblemer med tanke på en mulig underliggende psykisk sykdom.

Rusmisbruk.

Det kan være vanskelig å behandle en psykisk lidelse før rusmisbruk har blitt brakt under kontroll. Dette er fordi alkohol og narkotika endre humør og mentale tilstand uansett, så det er vanskelig å vurdere en persons mentale tilstand under påvirkning eller mens avhengige. De fleste rådgivere synes det er nyttig å jobbe med en avgiftning program. Pasienten kan utforske en personlig historie om avhengighet, og å konfrontere noen av de resulterende atferd og konsekvenser.

Angst

En rådgiver kan behandle angst med kognitiv atferdsterapi. Klienten vil bli bedt om å holde en oversikt over episoder av angst og panikk. Hun vil bli oppfordret til å akseptere tilstanden heller enn å prøve å bekjempe den. Hun vil ha flere økter med rådgiveren, som vil gjennomgå hennes fremgang og muligens satt ytterligere mål. Hun vil også bli oppfordret til å lære avspenningsteknikker, og kanskje en anmeldelse av andre problemer i livet hennes.

Depresjon

Som angst, depresjon kan være et resultat av rusmisbruk, eller kan ha bidratt til det i første omgang. En person kan drikke eller ta narkotika for å takle følelser av depresjon. Dette kan imidlertid slutt gjøre problemet verre. Rådgiveren kan henvise deprimert person til en lege, hvis han føler medisinering er nødvendig. Rådgiveren vil hjelpe pasienten utforske noen av de underliggende problemene.

Hva slags Doctor avtaler med overgangsalder?

Hva slags Doctor avtaler med overgangsalder?


Menopause er noe alle kvinner kan forvente å oppleve. Å finne den rette legen vil gjøre denne overgangen og dens symptomer lettere å håndtere.

Fakta

Menopause er vanligvis bekreftet etter 12 sammenhengende savnet perioder, og betyr at fertil år har endt. Ifølge den nordamerikanske Menopause Society (NAMS), oppstår overgangsalder mellom 40 og 58 --- og gjennomsnittlig debutalder er 51.

Standard Care

Allmennleger og gynekologer kan behandle de fysiske symptomer på overgangsalder, som hetetokter og skiftende østrogennivå. Endokrinologer, som er hormonspesialister og geriatriske medisinere også behandle menopause symptomer. Hormonbehandling er ofte deres første tilnærmingen, men det avhenger av din medisinske historie.

Alternatives

Helhetlig utøvere og naturopathic leger bruker alternative behandlinger for overgangsalder symptomer som kosttilskudd, aromaterapi, homøopatiske midler, massasje eller akupunktur. De fokuserer på hele kroppen, med formål å redusere eller eliminere bruken av reseptbelagte hormon terapi.

Oppløsning

NAMS gir en henvisning tjeneste på sin hjemmeside, matchende pasienter med lokale helsepersonell som spesialiserer seg på overgangsalder.

Betraktninger

National kvinner Health Information Center foreslår intervjue flere leger for å finne den beste passform. Finn ut hvor mange kvinner i overgangsalderen hun har behandlet; når han tidsplaner screenings for osteoporose og hjertesykdom; og hvis hun vil samarbeide med deg hvis du utforske alternative behandlingsformer.

Hvordan snakke med nevrologen

Hvordan snakke med nevrologen


Å være en talsmann for din helse krever å etablere et samarbeid med legen din. En åpen dialog er viktig for å etablere et forhold og må omfatte slike ting som å stille spørsmål, gi helseinformasjon og følge anbefalingene. Nevrologer behandle og diagnose nervesystemet problemer i hjernen, ryggmargen, nerver og muskler og behandling av disse lidelsene krever effektivt masse kommunikasjon. Planlegge en avtale med din nevrolog og kommer forberedt ved å stille spørsmål, og bringer en venn eller et familiemedlem og gi alle dine helsevesenet poster.

Hvordan snakke med nevrologen

Planlegge en avtale med din nevrolog for å diskutere dine helsemessige bekymringer. Fortell kontoret som du har spørsmål til legen, og at du ønsker en tid og dag hvor legen kan bruke litt ekstra tid med deg. Kommer til timen tidlig å fylle ut noen papirer slik at du vil få all den tildelte tiden til å snakke med nevrologen.

Samle alle dine medisinske poster før avtale. Records for å bringe bør omfatte slike ting som medisiner tatt med doseringsmengder og tider, over-the-counter medisiner og kosttilskudd du tar, informasjon om eventuelle andre sykdommer du har og hvilken lab eller testresultater. Denne informasjonen vil tillate legen å behandle deg effektivt og svare på spørsmål mer nøyaktig.

Skriv en liste med spørsmål ned på papiret. Sett dem i rekkefølgen av betydning, i tilfelle du ikke komme til dem alle. Spørsmål å stille er slike ting som hvordan vil tilstanden påvirker min helse, hva er behandling og hva er bivirkningene, hva er andre behandlingstilbud og hvordan vil hverdagen endring.

Ta med en venn eller et familiemedlem med deg til avtalen. Denne personen kan ta notater, høre med deg eller stille flere spørsmål. Hvis det er noe du ikke forstår, spør nevrolog for avklaring, skriftlig materiale eller et nettsted for å få mer informasjon. Ikke vær flau eller redd for å stille spørsmål: er det viktig for deg å forstå din diagnose og behandlingstilbud.

Les gjennom informasjonen mens det fortsatt er friskt i tankene dine, så snart du kommer hjem for å sørge for at det er alt klart. Ring din nevrolog hvis du har glemt eller er forvirret om noe, har flere spørsmål eller har bivirkninger av behandlingen. Hvis nevrologen ikke er tilgjengelig, be om å få samtalen tilbake så snart som mulig.

Hva bør en turner gjøre med Heel Pain?

Hva bør en turner gjøre med Heel Pain?


Ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons, for hver kilometer du går du setter ca 60 tonn med stress på hver fot. For turnere, som forvrenge kroppen sin og hoppe gjentatte ganger, pounding gulvet, gjelder dette enda mer. Gymnasts er mer utsatt for skade - særlig hæl smerte. Når dette skjer, er det viktig å treffe tiltak som fremskynder helbredelse og hindre ytterligere skade.

Diagnose

Hvis du føler hæl smerter, stanse all fysisk aktivitet og fjerne dine apparater eller hvelv sko. Hvis du oppdager en hoven rød jordhaug rundt hælen, heve foten og is det før hevelsen avtar. Prøv å hvile foten og ikke legge noe ekstra press på den. Planlegge en avtale med en orthopedist eller podiatrist så snart som mulig. Heel skader vanligvis faller inn i to kategorier: smerter under hælen eller smerter bak hælen. Legen kan diagnostisere hvilken som gjelder for deg og foreskrive en behandling plan.

Pain Beneath The Heel

Det er flere mulige årsaker til smerter og ubehag på fotsålen. En stein blåmerke er vanligvis et resultat av konstant pounding på en hard overflate. Puten av hælen din kan også være litt misfarget. Du kan bøte på dette ved å hvile foten. En annen mulighet er en tilstand som kalles plantar fasciitt, ​​eller subcalcaneal smerte, et resultat av overdreven løping og hopping, som setter press på bandet av fascia forbinder hælen til tærne. Vanligvis er smertene lokalisert under hælen. Men etter hvile over natten, vanligvis blusser det opp i morgen når du tar et skritt. En lege kan anbefale terapeutiske øvelser og foreskrive medisiner for å redusere hevelse, sammen med å ha du bære en pad for å beskytte hælen. Hvis smertene fortsetter i lang tid, kan du utvikle en hæl anspore, en kalsium formasjon på hælen bein som kan variere i størrelse. Behandlingen for en hæl anspore er vanligvis det samme som for plantar fasciitt.

Smerter bak på hælen

Denne typen smerte er i området der akillessenen er festet til hælbenet. Denne tilstanden er et resultat av overdreven løping og feil fottøy. Over tid, smertene øker, sammen med rødhet og betennelse. Vanligvis er hevelsen så stor at iført sko er smertefullt. Gymnaster bør sørge for at deres svevende eller apparater sko støtte føttene riktig og ikke er for stramt. Behandling for denne tilstanden innebærer hvile, medisiner og øvelser som strekker akillessenen. En lege kan også anbefale iført en 3/8 tommer eller ½-tommers hæl innsats og glasur hælen når smerten oppstår.

Hvordan snakke med legen din om Multippel Sklerose

Hvordan snakke med legen din om Multippel Sklerose


Enten du har blitt diagnostisert med multippel sklerose, eller du tror du kan ha denne sykdommen, er det viktig at du kommuniserer tydelig med dine leger. Du skal føle deg komfortabel i ditt forhold til din lege for å diskutere temaer som kan være pinlig eller vanskelig å få opp som seksuell dysfunksjon eller tap av blære og tarm kontroll.

Hvordan snakke med legen din om Multippel Sklerose

•  Vær forberedt når du skriver legetimen. Diagnostisering og behandling av denne sykdommen kan føre til mye stress som lett kan lede deg til å glemme viktige spørsmål for legen din. Tenk på spørsmål om din tilstand på forhånd og skrive dem ned i en notatbok du vil bære til din avtale.

Still spørsmål om den diagnostiske prosessen hvis du tror du kan ha denne sykdommen. Legen din bør være i stand til å forklare de ulike testene som kreves for å avgjøre om en person har faktisk multippel sklerose og ikke en annen nevrologisk tilstand.

Beskriv dine symptomer og deres frekvens nøye for din lege. Selv om du har beskrevet et symptom eller bivirkning som tidligere, er det viktig for legen din for å dokumentere sin frekvens for en bedre forståelse av hvordan sykdommen kan komme videre i ditt tilfelle.

Snakk med legen din om behandlingsalternativer og deres mulige bivirkninger. Mange av de sykdomsmodifiserende behandling for MS er interferon-baserte medikamenter som kan forårsake depresjon hos mange pasienter. Hvis du har en historie med depresjon, nevner denne bekymringen med legen din slik at hun kan bestemme hvilket medikament vil bedre passer deg.

Spør legen din hva den aktuelle handlingen er når konfrontert med en stor forverring. Legen din kan ha en 24 timers vakt telefonnummer eller han foretrekker du gå direkte til legevakten for kortikosteroid eller andre behandlinger.

Snakk med legen din om hvordan du bedre overvåke progresjon av sykdommen. Hun kan be om at du gjennomgår MR eller andre tester på en mer eller mindre jevne mellomrom, avhengig av symptomer og sykehistorie.

Hint

 • Som pasient har du rett til å be om en henvisning til en annen nevrolog hvis du føler at din nåværende lege er ikke å gi din tilstand den type oppmerksomhet som kreves for å riktig behandle den. Se etter leger som har spesialisert seg på behandling av denne kompliserte sykdommen.

Slik Care for en kjær med multippel sklerose

Slik Care for en kjær med multippel sklerose


Omsorg for noen med en sykdom som multippel sklerose kan være både stressende og givende. Når pasienten er noen du elsker, er du enda mer investert i deres velvære. Finn måter å dele byrden lagt på dem av denne ødeleggende sykdommen mens finne tid til å ta vare på deg selv også.

Slik Care for en kjær med multippel sklerose

•  Utdanne deg selv. Det beste du kan gjøre for den elskede du bryr deg om er å forstå hvordan multippel sklerose fungerer og hva slags symptomer de kan forvente å møte.

tilby hjelp, men ikke prøv å overkompensere. For mange funksjonshemninger som følger MS ta en toll på ånden så vel som kroppen, påvirker selvfølelse og selvbilde. Ved å hjelpe ut når du blir spurt, og la din kjære til å ta vare på seg selv da i stand, kan du være støttende for kropp og sinn.

Delta på legetimer når du blir spurt. Husk at konfidensialiteten mellom pasient og lege skal respekteres og du bør bare forvente å delta på de avtaler der du er invitert.

Arbeid med din kjære ens fysiske eller ergoterapeuter å hjelpe fortsette behandling hjemme. Det finnes et mangfold av tøyningsøvelser og andre fysiske aktiviteter som kan redusere smerter forbundet med muskel spastisitet i MS, mange av dem trenger hjelp av en partner.

Lytt når din kjære en ønsker å snakke om sin sykdom. Å ha en sykdom som multippel sklerose kan virke som en svært ensom vei for mange pasienter. Ved å tilby en ikke-dømmende øre til din kjære, kan du gi dem en kraftig utløp for uttrykk for sin frykt og smerte i forbindelse med sykdommen.

Assist din kjære med vedlikehold av deres sykdomsmodifiserende terapi. Siden alle legemidler tilgjengelig for å behandle MS leveres ved injeksjon, din kjære kan trenge fysisk hjelp i å forvalte disse injeksjonene.

Hint

 • Depresjon forekommer svært ofte hos personer med MS. Som en omsorgsperson, må du lære å gjenkjenne tegn på depresjon og hjelpe din kjære finne den hjelpen de trenger gjennom en kvalifisert lege. Tegn på at en pasient med MS kan være deprimert kan inkludere tap av interesse eller appetitt, søvnløshet eller søvnløshet, uttrykk for ønsket om å dø eller økt irritabilitet.

Hvordan behandle MS med bier

Hvordan behandle MS med bier


En voksende behandling for multippel sklerose (MS) er bruken av bee venom via målrettede bie stikk til kroppen. Teorien er at bee gift bidrar til å motvirke nevrologiske problemer forårsaket av MS gjennom to forbindelser, melittin og adolapin. Disse to kjemikalier bidrar til å redusere betennelse og hevelse i kroppen, og utløse kroppens eget naturlige anti-inflammatorisk prosess. En 2008 artikkel i det medisinske tidsskriftet Nevrologisk forskning av forskere ved University of Manitoba undersøkt bruken av bee gift terapi for MS og konkluderte med at det er "marginal" bevis for bruken. Mens behandling - slik at biene å svi seg på kroppen med vilje - er kontroversielt, noen MS-pasienter rapporterer dramatisk forbedring.

Hvordan behandle MS med bier

•  Kontroller at du ikke er allergisk mot bie gift ved å kontakte din fastlege og diskutere bee gift behandling på forhånd. Gå videre til trinn 2 hvis legen bekrefter ingen historie av bie stikk allergier.

For å utelukke mulige interaksjoner med bee gift, diskutere bee gift terapi med noen spesialist, for eksempel en nevrolog eller revmatolog, som foreskriver dagens medisiner for deg.

Kontakt et medlem av den amerikanske Apitherapy Society i ditt område. Velg en apitherapist med en omfattende historie Selvutvikling bruk med MS-pasienter. Planlegge en avtale for en foreløpig intervju.

Klargjør for første bie stikk behandling, som innebærer 20 og 40 bie stikk, med stingers igjen i kroppen i opptil 15 minutter. De fleste kontrollerte studier av bie gift terapi for MS vise suksess hvis de første øktene bære stinging ryggraden eller lår. Pass på å sette av tid til å komme seg fra den første behandlingen.

Fortsett med flere behandlinger, målretting områder av dysfunksjon (dvs. brodd bena hvis bena er svake, ryggraden hvis ryggraden er svak, etc.). Forvent tre behandlinger per uke, 20 og 40 bie stikk per behandling, før du opplever bedring.

Hint

 • Noen leger vil utføre Selvutvikling med en injeksjon av bie gift via en kanyle i en klinisk setting.
 • Noen apitherapists vil injisere pasienten med en svekket form av bee gift, for å teste for allergi.