Digidexo.com

Behandling planer for Grief

Behandling planer for Grief

Død, skilsmisse, tap av helse, tap av hjem og andre store tap kan føre til ulike reaksjoner hos mennesker og kan føre dem til å oppleve ulike nivåer av sorg, hvorav noen er mer akutt enn andre, og kan kreve spesiell behandling. En sørgende person kan motta hjemme-eller profesjonell hjelp i å takle sorg.

Typer

Typer av sorg behandling inkluderer å snakke om tap blant familie og venner, bli med i en støttegruppe, ser en sorg rådgiveren og komplisert sorgarbeid. Komplisert sorg terapi er en type psykoterapi som inkluderer rådgivning og medisiner som foreskrevet av en terapeut.

Fordeler

Behandling av sorg er gunstig fordi det bidrar til en person beveger seg gjennom de syv stadier av sorg: sjokk og fornektelse; smerte og skyld; sinne og forhandlinger; depresjon, refleksjon ensomhet; den oppadgående sving; gjenoppbygging og arbeider gjennom; og aksept og håp. Bli sittende fast i en hvilken som helst en av de seks første stadier av sorg setter en i fare ved aldri å nå det syvende stadium, noe som er nødvendig for håndtering av sorg i en sunn måte og til slutt overvinne den sorg.

Misforståelse

Du trenger ikke å holde tårene tilbake for å "beskytte" familie eller venner; viser dine følelser faktisk hjelper dem med å håndtere deres. Prøver å undertrykke eller stille ut din sorg vil bare forverre det i det lange løp. Gjenopprette fra sorg krever overfor det og håndtere det aktivt. Nødvendig tid for sorg er forskjellig per person; Det finnes ingen feil eller riktig tidsramme.

Betraktninger

Vurdere å se en profesjonell for å finne ut om du trenger profesjonell hjelp. I så fall har den profesjonelle anbefale den type sorg terapi som passer best for dine behov. Barn trenger ofte profesjonell sorg hjelp, spesielt når det gjelder å miste en forelder.