Digidexo.com

Hva er fordelene med å ta natron?

Bicarbonate of soda, vanligvis kjent som natron, har lenge vært brukt som et rengjøringsmiddel, men det har også bemerkelsesverdige helsemessige fordeler. Bicarbonate of soda øker blodets pH, noe som skaper et alkalisk miljø som bekjemper infeksjon og sykdom.

Mage

Å drikke et glass vann blandet med en teskje natron vil nøytralisere magesyre og lindre symptomer assosiert med syre reflux.

Nyrestein

Sur urin fremmer dannelsen av urinsyre nyrestein. Drikking bicarbonate of soda senker urin surhet, oppløser eksisterende urinsyre nyrestein, og hindrer utvikling av nye.

Urinveisinfeksjoner

Ifølge Dr. Kris E. Whitmore, sjef for urologi og direktør for Inkontinens Center ved Graduate Hospital i Philadelphia, bicarbonate of soda er alkalisering effekt dreper bakteriene som forårsaker urinveisinfeksjoner. Reduksjonen i surhet vil avlaste den brennende følelse assosiert med tilstanden.

Skin

Bicarbonate of soda vil lette mange hudlidelser, inkludert akne, eksem, Poison Ivy, insektbitt og solbrenthet. Å behandle akne, bland litt bicarbonate of soda og vann i en lime og bruke den på huden i 20 minutter.

Endurance

Under hard trening, bygger melkesyre opp i musklene og forårsaker tretthet. Natrium av bikarbonat, med sin evne til å nøytralisere syren, virker som et buffermiddel for å opprettholde muskelytelsen og forlenge utholdenhet.

Advarsel

Bare drikke ren bicarbonate of soda. Noen kommersielle merker av natron inneholder aluminium, som er skadelig hvis det svelges.