Digidexo.com

TENS Unit elektrode Gel Forklart

TENS Unit elektrode Gel Forklart


Elektrode gel er en smørende væske som brukes med TENS (transkutan elektrisk Nerve Stimulator) maskin for smertelindring. Elektroder er festet til hoveddelen og en liten elektrisk strøm sendes gjennom huden til de underliggende nerver, blokkerer smertesignaler til hjernen.

Funksjon

Gelen virker som en leder slik at den strøm til å flyte gjennom huden og for å gjøre behandlingen mer effektiv og behagelig. Gelen plasseres på elektroden, og elektroden er plassert på huden. Den strøm passerer gjennom kroppen på det nivå som trengs for smertelindring.

Fordeler

Med gelene, TENS behandlinger er mer effektive og mindre følsom hud. Ved hjelp av gel muliggjør den nødvendige hud-ledning av strøm til å finne sted og hindrer følsomhet og prikk av huden som kan skje når strømmen er konsentrert på overflaten av huden i stedet for å passere gjennom den.

Kostnad

Den gels varierer er kostnadseffektiv, men fra og med oktober 2010, de starter på $ 5,46 for 250 gram og $ 5,34 for aloe vera-basert gel. Gelene er hypoallergeniske, ikke-farging og vannløselige.