Digidexo.com

Symptomene på en Copper Allergi

Kobber allergi pleier å være veldig sjeldne, og kan kreve ekstreme mengder eksponering å påvirke en person. Dette allergi skjer når en person bærer smykker laget av kobber, drikker vann med store mengder kobber i det eller er eksponert for kobber i intrauterin prevensjon enheter eller tannfyllinger.

Misforståelse

Mange som tror de har kobber allergi er faktisk feil. Nikkel i kobber smykker kan faktisk føre til allergi og irritere huden. Det er vanlig å forveksle de to.

Røde merker / Blemmer

En av de vanligste symptomene på en kobber allergi reaksjon er røde merker på huden. Disse røde merker ofte slå inn blemmer eller koker på den berørte delen av huden. Disse blemmer og byller forårsake irritasjon og svie.

Spiralen Symptomer

For de som bruker kobber iuds, bivirkningene inkluderer blødning og smerter. Spiralen kan også føre til en sterk følelse i underlivet, for eksempel en trang til å urinere.

Forebygging / løsning

De fleste kobber allergi reaksjoner er ikke alvorlig og ikke krever profesjonell behandling. Den beste måten å unngå en allergisk reaksjon, er å unngå at materiale eller gjenstander som inneholder kobber.

Advarsel

Hvis noen av de ovennevnte symptomene blir verre eller du merker den røde merker / utslett sprer seg, er det viktig å oppsøke lege umiddelbart.