Digidexo.com

Farene ved Tri-Østrogen Cream

Tri-østrogen krem ​​er en hormonbehandling. Det er en kombinasjon av de tre store østrogener: østradiol, østron og estriol. Det er et sammensatt stoff, noe som betyr at det er forberedt, blandet, pakket og merket av en farmasøyt. Vanligvis inneholder tri-østrogen et forhold på 10 prosent østradiol, østron 10 prosent og 80 prosent estriol. Farene forbundet med tri-østrogen er lik de i forbindelse med andre former for østrogen terapi, i henhold til FDA. FDA advarer også om at tri-østrogen krem, som andre sammensatte stoffer, kan ha flere risikoer iboende til compounding.

Historie

Farene forbundet med tri-østrogen krem ​​i stor grad stammer fra det faktum at det ikke har vært noen langsiktige studier utført på den. Tri-østrogen er en av flere såkalte bioidenticals som ikke er godkjent av FDA. Eksperter hevder at tri-østrogen kan bære mer risiko enn andre FDA-godkjente hormon erstatning terapi fordi det ikke er regulert, og det har ikke blitt vitenskapelig testet for effekt.

Farene

Selv om ideen bak tri-østrogen er å balansere de sterkere østrogener som bærer høyere kreftrisiko (østradiol og østron) med svakere østrogen (østriol), har østrogener blitt rapportert å øke sjansen for livmorkreft hos postmenopausale kvinner. Østrogener, som de finner i tri-østrogen krem, kan også øke risikoen for eggstokkreft eller brystkreft. I overgangsalderen Source, sier Dr. Adriane Fugh-Berman, "Det finnes ingen solid bevis på at Tri-Est er trygt for endometriet eller brystvev."

Potensiell risiko

Tri-østrogen er også et sammensatt stoff. I motsetning til legemidler som er godkjent av FDA for å bli produsert og solgt i standardiserte doser, forsterket medisiner ofte er skreddersydd for en pasient i henhold til legens spesifikasjoner. Mest sammensatte produkter har ikke gjennomgått noen strenge kliniske tester for enten sikkerhet eller effekt, og spørsmål om kvalitetssikring angående renhet, styrke og kvalitet av sammensatte produkter er en bekymring.

Advarsel

FDA advarer også at fordi forsterket produkter som ikke er godkjent av FDA, og har ingen offisiell merking, er de unntatt fra inkludert kontraindikasjoner og advarsler som kreves av FDA i klassen merking for hormonbehandling.

Andre Safety Issues

I tillegg råder FDA at gitt mangel på godt designet og godt utformede kliniske studier med alternative behandlinger, for eksempel tri-østrogen, bør forverret hormon produkter anses å ha samme sikkerhet som de som er forbundet med hormonbehandling agenter som er godkjent av FDA. Produktet inserts av FDA-godkjente hormon erstatning terapi statlige de kan også øke brukerens risiko for hjertesykdom, brystkreft, hjerneslag og blodpropp.