Digidexo.com

Hvordan Delta i en Reiki Del

Hvordan Delta i en Reiki Del


Også kjent som en Reiki sirkel, innebærer en Reiki deler en gruppe mennesker som praktiserer den 2500 år gamle helbredende kunsten Reiki. Aksjen eller en sirkel, er en gruppe healing sesjon, hvor mange helbredende hender og energier er gitt til hvert medlem av gruppen på individuell basis. Det er morsomt, lærerikt og givende å delta i en Reiki aksje hvis du kan finne en gruppe nær deg. Les videre for å lære mer.

Bruksanvisning

•  Søk på Internett for lokale Reiki utøvere. Utøvere er mest sannsynlig å være leder for en Reiki aksje gruppe eller de vil vite hvor og når man møter.

•  Finn ut om gruppen krever at du har formell opplæring eller sertifisering i Reiki. De fleste lar amatører. En Reiki aksjen kan være en svært givende pedagogisk erfaring for folk i alle nivåer av ferdigheter.

Ta med, hvis du blir spurt, et dikt eller leser til å dele med Reiki gruppen. Dette bør være et relevant utvalg til sirkel interesser og intensjoner for aksjen.

Ta med en eller to av dine egne puter, en favoritt teppe og noen flaskevann. Selv om tabeller og snacks vil mest sannsynlig bli gitt av aksjens vert / vertinne, må du sørge for at du vil være i stand til å bo komfortabelt og hydrert gjennom hele økten.

Spør om lunsj vil være en spleisefest arrangement og i så fall, hvis du trenger å ta en tallerken. Hvis du blir bedt om å skaffe mat, spør om det skal være vegetarianer.

Vis hensyn til de andre medlemmene av Reiki aksje. Dusje før du går, nix parfyme og la dine smykker hjemme. Det er også svært viktig å slå av mobiltelefonen når du kommer til sirkelen.

Tips og advarsler

  • Reiki aksjer er perfekte kilder for å finne Reiki opplæring og sertifisering, samt kurs i meditasjon, bruk av krystaller og fjernhealing.