Digidexo.com

Remedy for trådformede Vorter

Den trådformede vorten er en av mange typer av eksterne vorter som vises på kroppen, og denne spesielle stamme av vorten er en som ville være i vanlig syn rager over leppen, rundt øyet eller ved bunnen av halsen. Den trådformede vorte er en lang smal vorte som stikker ut fra huden og er forårsaket av humant papilloma virus (HPV), og er en ikke-kreft vorte som er lett behandles.

Rettsmidler

Forbered en pasta av natron og vann og bruke lim til vorte tre ganger om dagen. I løpet av noen dager vil du se vorte begynner å tørke opp. 2. Prøv soaking en bomullsdott i aloe gel og taping over vorten. Gjenta denne prosessen tre ganger om dagen og det vorte bør begynne å tørke opp i ca fem dager. 3. Gni tre aske inn i vorte tørker opp vorte men dette etterlater huden flekkete og vil gjøre det vorte mørkere. Hvis gjentatt daglig, bør det vorte begynner å forsvinne i ca fem dager. 4. Når du er i sesongen, gni melk sevjen fra stammen av en Dandelion over vorten to til tre ganger om dagen, og det vorte vil begynne å tørke opp i ca fem dager.

Medisinske behandlinger

Trådformede vorter er svært vanlig rundt halsen og når klær er stadig gni mot vorte, kan det bli smertefullt og irritert. En lege kan konsulteres for å avgjøre om det vorte kan fjernes. Felles prosedyrer for fjerning av vorter er med electrocautery og laser behandlinger (avbrenning vorte) eller ved hjelp av en kjemisk substans til å brenne av vorten. Legen ville gjøre anbefalingene etter hans konsultasjon, og vil ta hensyn til at røttene vil også trenge å bli behandlet eller vorte ville begynne å vokse igjen.

Spre virus

Trådformede vorter er smittsomt fordi de er en mikroskopisk virus som infiserer huden og kan bli vedtatt av et enkelt kutt på hånden berøre vorte, plukke opp viruset og overføre den til en annen del av kroppen, eller til en annen person. Vorte kan også spres ved å dele håndklær, kosmetikk eller noe som kommer i direkte kontakt med vorte om det var å ha et mindre kutt eller riper.