Digidexo.com

Hva gjør Hypoglykemi Gjør til fosterets vekst?

Hypoglykemi er betegnelsen på lavt blodsukker og oppstår når blod-glukosenivået faller under normale grenser. Hypoglykemi kan føre til nervøsitet, skjelvende følelser, rask hjerterytme, svimmelhet og besvimelse. Hvis du er gravid, er det viktig å holde blodsukkeret normalisert. Fosteret kan påvirkes hvis blod-glukosenivået enten kan stige for høyt eller falle under normale grenser, spesielt hvis de bo der.

Vekstretardasjon

Ifølge studier publisert i PubMed Abstract, betyr hypoglykemi seg ikke hemme veksten av et foster. Hvis problemet ikke er behandlet eller forverres, skjønt, kan hypoglykemi føre til andre medisinske problemer. En av dem kan være svangerskapsforgiftning. Hypoglykemi kan være en forløper til svangerskapsforgiftning, som kan bremse eller stoppe fosterets vekst.

Preeklampsi

Svangerskapsforgiftning kan være farlig for både mor og foster. Det er en rask og progressiv tilstand karakterisert ved høyt blodtrykk, så vel som tilstedeværelse av protein i urinen. Betydelige tegn som peker til svangerskapsforgiftning er hevelse, plutselig vektøkning, hodepine og synsforstyrrelser. Fosteret kan slutte å vokse.
Fordi hypoglykemi kan føre til svangerskapsforgiftning, er det viktig å overvåke blodsukkernivået og eventuelt endre kostholdet til å inkludere 300 flere kalorier per dag, sammen med 30 flere gram protein. Du bør også få rikelig med karbohydrater om morgenen og snack ofte hele dagen.