Digidexo.com

Hvordan skrive en Grant for HIV / AIDS

Hvordan skrive en Grant for HIV / AIDS


The Centers for Disease Control and Prevention anslår at mer enn 1 million amerikanere ble smittet med HIV som i juli 2010 Regjeringen i USA har brukt mer enn $ 13 milliard på HIV og AIDS-relatert forskning siden 1986 Regjeringen er ikke den eneste sted å finne midler til forskning, men som det er mange privatpersoner og organisasjoner som fokuserer på å sikre den videre utviklingen i behandling og forebygging. Disse givere forstå betydningen av forskning for å utrydde denne sykdommen og ønsker å bidra til å heve kvaliteten på livet blant de milliarder av mennesker som lider av HIV eller AIDS over hele verden.

Hvordan skrive en Grant for HIV / AIDS

Forberedelse

Søk etter åpne tilskudd til stiftelsen Center online database eller ved å referere til sykehus og andre forskningssentre. Finansierings direktører fra andre institusjoner er sannsynlig å dele sine tidligere givere eller lede deg til sannsynlige fremtidsutsikter. Det er mange stiftelser som reserve midler til nettopp dette årsaken, inkludert USA regjeringen.

Kontakt individuelle grunnlag for å skaffe sine konkret forslag krav. Kontaktinformasjon, og ofte kravene selv, kan bli funnet på nettet til en stiftelse hjemmeside. Hver stiftelse har ulike behov, men den generelle forslaget formatet er relativt konsekvent. Se Washington Regional Association of Grantmaker Common Grant Søknad om en idé om hva et forslag innebærer.

•  Lær om stiftelsens misjon og spesielle ønsker. Study prosjekter stiftelsen har finansiert i det siste for innsikt i stiftelsens mål. Noen stiftelser favorisere fordelene av forskningen til pasienten, mens andre er ute etter forholdet din forskning har til andre sykdommer.

Samle informasjon om din organisasjon samt data som beviser effekten av det foreslåtte prosjektet fra arkiver og andre som jobber med utvikling. Organisasjonsdata kan inkludere fjorårets økonomiske rapport, og ansatte og styrelister. Dataene knyttet til prosjektet skal være skreddersydd for å demonstrere for den bestemte foundation hvordan pengene vil finansiere resultater som passer deres misjon. Et eksempel: Tidligere suksessrater på lignende medisiner kan vise de foreslåtte resultatene av studiet til en stiftelse med fokus på behandling. Disse dataene kan være ervervet gjennom numerisk analyse av foreslåtte resultater eller suksessraten fra tidligere prosjekter.

The Proposal Fattet sammendrag

Inkluder organisatorisk informasjon for eksempel kontaktinformasjon og skattefri nummer, samt en kort fortelling som forklarer oppdraget og historien din gruppe. Denne delen gir grunnlaget en idé om hvor lenge du har jobbet og hva dine mål er. Inkluder en driftsbudsjettet og en beskrivelse av eventuelle tidligere forhold med den bestemte fundament. Organisere den grunnleggende informasjon i en "Kontakt", og fortellingen inn ett eller to avsnitt.

Oppsummer det foreslåtte prosjektet og den forespurte pengebeløp. Dette avsnittet beviser hvor sømløst prosjektet passer med organisasjonens overordnede mål. Det er også her den faktiske spør foregår. Denne delen skal også være en til to avsnitt.

support poenget ditt med data som viser hvor mange som vil bli berørt, som vil ha nytte og formålet med prosjektet. Dette er en begrenset, men kraftig sjanse til å bevise at prosjektet er verdt pengene sine. Argumentet for forespørselen er bosatt i disse siste par avsnitt.

The Proposal Narrative

8. Marker problemet at programmet adresser og beskrive i detalj hvordan dette prosjektet fremmer oppdraget av din organisasjon. Inkluder en forklaring på selve oppdraget, samt et avsnitt om aktuelle programmer og forskning. For eksempel forklare hvordan ved å forske medisiner for AIDS / HIV rammet, er du opprettholde din integritet som en organisasjon som fokuserer på velvære av AIDS / HIV-pasienter. Pass på å ta alvorlighetsgraden av den globale epidemien og nødvendigheten av din bestemt program.

9. Beskriv den foreslåtte programmet ved detaljering sin hensikt og gjennomføring. Forklar hvordan det har blitt utviklet og om mulig bruke en lignende program fra enhver organisasjon å bruke som et eksempel på den suksessen du søker. Utdype programmet fra starten frem resultater. Inkluder målbare data fra tidligere år hvis dette er en vedvarende program. Inkluderer også en forklaring på hvordan du planlegger å måle suksessen av programmet, for eksempel antall vellykkede kolonier i en bestemt lab forskning test, eller vitnesbyrd om pasienter som tar den foreslåtte medisinen versus placebo. Sørg for å forklare hvilke ressurser du skal bruke, hvordan du vil oppnå dem og hvem som skal utføre hvilke oppgaver. Bruke sjøkart hvis de er tilgjengelige. Dette bør være eksplisitt og kan ta et par sider på detaljer.

Fortell grunnlaget hva du planlegger å se ved å vise dem tallene du brukte til å oppnå den foreslåtte utfallet. Programmet har en hensikt og stiftelsen ønsker å høre hva det betyr i antall. Ikke vær redd for å site studier fra andre organisasjoner som har gjennomført tilsvarende undersøkelser som et argument for den foreslåtte utfallet. Hvis medisinen du utvikler fungerer slik du forventer at det skal basert på prosjektplanlegging, så din studie bør vise en viss prosentandel av pasienter med forbedrede symptomer. Bruke tilgjengelige diagrammer eller grafer for disse par avsnitt.

Beviser at dette programmet er grunnleggende i å møte behovet nevnt ovenfor i en narrativ oppsummering. Dette er din siste sjanse til å vise grunnlaget hvor viktig det er at din bestemt organisasjon gjennomfører denne eksakte studien fordi det er en forventet suksess at dataene har avslørt og det vil gagne hiv / aids-syke på den måten at både organisasjonen og deres fundament har som oppdragene dine.

The Proposal Financial Information

Inkluder budsjett kontra faktiske kostnadene for organisasjonen for foregående og inneværende år. Inkluderer også balanser og resultatregnskap. Stiftelsen ønsker å se hvor godt du fordele midlene.

Detalj hvor hver krone av det foreslåtte budsjettet for dette programmet vil bli brukt. Vis regnestykket som fikk deg de forventede indirekte kostnader, slik som det er fire forskere som får betalt $ 30 en time, og som antas å jobbe 100 timer på dette prosjektet, derfor overhead for disse fire forskere er $ 3.000. Viser også hva rekvisita du forventer å kjøpe med tilskuddet finansiering. Dette er ofte vist i grafisk form.

Rapporter noe finansiering sikret fra andre stiftelser, men ikke finansiering du har søkt på, men har ikke blitt tildelt. Stiftelsen vil finne ut om programmet er fullfinansiert av noen andre etter hvert, og vil ikke kunne gi økonomisk støtte videre studier hvis du holde tilbake informasjon.

Forslaget Vedlegg

Fest bevis på non-profit status.

Ta med lister over styret og ansatte og korte biografier om relevante ansatte, som forskningsleder, leder av styret eller rettsmedisiner.

Fest siste årsrapport. Stiftelsen vil ønske å sikre god struktur og suksess for organisasjonen.

Vær oppmerksom på eventuelle andre vedlegg forespørsler fra stiftelsen. Disse kan variere og kan være mer detaljert finansiell informasjon, bevis på legitimasjon fra ansatte eller en liste over samarbeidende organisasjoner.

Siste trinn

Rediger forslaget. Ideelt sett bør du ha flere folk lese det over, inkludert noen som ikke vet det foreslåtte prosjektet nært og noen som ikke vet det. Dette vil sikre at klarheten av å skrive samt nøyaktigheten av de faktiske forhold.

Send inn forslaget først etter samvittighetsfull oppmerksomhet på detaljer. Men husk at det aldri vil være perfekt. Skrive den ut på ren tykt papir og merke hvis grunnlaget bedt spesielle emballasje detaljer som binderser enn stifter. Vanligvis du blir bedt om å sende flere kopier så de ulike styremedlemmene har hver sin å se over.

Vær oppmerksom på innleveringsdato og send ditt forslag på tid. Foundations vil ikke akseptere sent forslag.

Følg opp med rapporter og data at grunnlaget forespørsler over programmet tidslinje. De ønsker å se hvordan pengene deres er å bringe suksess til din forskning.

Hint

  • Ikke vær redd for å dra i hjerter - målet er å være overbevisende og faktafeil.
  • Fokus på hvorfor din forskning er unik - det er mange organisasjoner som driver HIV / AIDS-forskning.
  • Ikke undervurder hvor mye tid som trengs for å fullføre prosessen. En nøyaktig og eksepsjonell forslaget tar tid.
  • Grants er notorisk vanskelig å skaffe. Vær forberedt på å sende ut mange forslag og høre fra bare noen få stiftelser.