Digidexo.com

gjesping lav leukocytt

Måter å stoppe Gjesping

Måter å stoppe Gjesping


Gjesping kan være et resultat av søvnmangel, trøtthet eller en nerve reaksjon. Å vite årsaken er kritisk i å vite hvilke måter vil hjelpe deg å slutte gjesper. Uforklarlig eller overdreven gjesping kan være på grunn av en alvorlig helsetilstand, så må du søke medisinsk konsultasjon hvis gjesping blir vanlig utover dagen. Tre måter å stoppe gjesping inkluderer adressering søvnproblemer, gjennomgår medisinsk behandling av nerve reaksjoner og tretthet årsaker.

Adresse Søvnproblemer

Søvnforstyrrelser kan føre til dagtid gjesping. Søvnapné, for eksempel, får deg til å våkne opp med jevne mellomrom gjennom hele natten, slik at du aldri får en god natts søvn. Din mangel på dyp søvn fører til at du ikke skal forynget til å møte utfordringene hver dag. Kroppen kompenserer ved å gjespe, noe som vil øke oksygen til hjernen og forsøke å gjøre deg mer våken og forberedt på å håndtere daglige aktiviteter. Sett opp en søvn klinikk avtale på anbefaling av legen din for å finne ut hva søvn problem du har. Søvnklinikker overvåke søvnen din for å diagnostisere hvis du har søvnapné eller annen søvn tilstand.

Hvis du lider av søvnapné, vil legen forskrive en oksygenmaske til bruk i løpet av natten. Dette vil drive luft inn i lungene dine mens du sover, slik at du får en dyp søvn, redusere dagtid døsighet og gjesper.

Korreksjon av nerve Reaksjoner

Vasovagale reaksjoner kan forårsake gjesper. Disse nerve reaksjoner kan skyldes hjerteinfarkt eller aortadisseksjon. Hjertet ditt trenger blod konsekvent. Blodet gir oksygen til dette viktige organ. Gjesping er kroppens forsøk på å få blod gjennom når en blodpropp blokkerer strømme til hjertet. Redusere potensielle hjerte blodpropp blokkeringer vil redusere potensialet gjesping på grunn av dette. Redusere fett i kosten. Slutte å røyke, redusere potensielle stressfaktorer i livet ditt, og søke legehjelp og behandling for eventuelle diabetes, hjertelidelser eller høyt blodtrykk problemer.

Aortadisseksjon er en nerve reaksjon som kan føre til at du gjespe, også. Denne tilstanden kan oppstå når du blir truffet i brystet av din rattstammen i en bilulykke, når du er gravid, under en hjerteoperasjon eller annen medisinsk prosedyre til denne delen av kroppen, eller hvis du har en bindevevssykdom. Søker medisinsk korreksjon av disse forholdene vil hjelpe deg til å stoppe gjesping, som er bedt av kroppen din prøver å få oksygen tilbake til hjertet, som i hjerteinfarkt scenario.

Håndteringen Fatigue

Tretthet oppstår når en mangel på energi er til stede. Dette er ikke det samme som søvnighet. Deal med tretthet ved å fastslå om det er forårsaket av fysisk anstrengelse, følelsesmessig stress, kjedsomhet eller utilstrekkelig kosthold. Få nok søvn, spise ernæringsmessig, lage en lav-stress miljø og redusere kjedsomhet. Hvis gjesping er på grunn av plutselig fysisk anstrengelse, vil gjespe korrigere seg selv så snart ditt hjerte er i stand til å skaffe nok oksygen og hvile.

Virkningene av lav barometrisk trykk på ørene

Virkningene av lav barometrisk trykk på ørene


Barometertrykket er vekten luften utøver over et angitt område. Trykket varierer, avhengig av en rekke faktorer slik som temperaturen, mengden av luftmolekyler i området hvor fort de er i bevegelse, og hvor ofte de kolliderer. Barometertrykk kan påvirke kroppen vår på mange forskjellige måter. Det kan påvirke våre ledd, vår pust og selv vår kroppens behandling av oksygen. Lavtrykk kan ha flere ulike effekter på våre ører.

Tap av hørsel

Lav barometertrykk kan midlertidig føre til tap av hørsel. Ettersom trykket på utsiden av kroppen avtar, ikke lenger har trykket på innsiden av legemet motstanden som holder den på plass. Trykket deretter presser utover, og dette er mest tydelig i ørene. Den ytre press påvirker bein i det indre øret og gjøre det vanskeligere for dem å oppdage luft vibrasjoner som oversette til lyd. Dette vil forbli inntil trykket er utjevnet.

Popping Sound

Legemet vil forsøke å utjevne trykket inne i kroppen med trykket utenfor kroppen, noe som ofte fører til en eller flere høyt smellende lyd inne i øret. Ear popping kalles barotraume og er et resultat av øretrompeten åpning for å lindre lufttrykket. Øretrompeten er en ventil som eksisterer mellom svelg og indre øret som prøver å utjevne kroppspress. Svelger eller gjesper bidrar til å forenkle denne prosessen, og høy lyd er overflødig luft forlater gjennom øretrompeten.

Ear Damage

Dersom Øretrompet ikke er i stand til å utjevne trykket inne i kroppen med barometertrykket utenfor, kan øret bli skadet som den kraft av trykket på innsiden av øret skader trommehinnen. En perforering er mulig at kan føre til alvorlig tap av hørsel, og kirurgi kan være nødvendig for å reparere skaden. Dette er mer vanlig hvis du er plutselig i en lavtrykks miljø og har en kald eller infeksjon. Den betennelse og overskytende fuktighet i bihulene og øretuben gjøre det vanskeligere for ventilen til å åpne, og kan resultere i skade øret.

Hva slags sykdommer har lav Hvite blodverdier?

Et lavt antall hvite blodlegemer kan bli referert til som en nøytropeni eller leukopeni. Reduserte hvite blodceller senke kroppens evne til å bekjempe infeksjoner. Når hvite blodprosent er lav, er det viktig å unngå folk som er syke.

Nøytropeni

Nøytropeni er et resultat av et redusert antall neutrofiler, en bestemt type hvite blodlegemer, i henhold til medicinenet. Disse cellene har enzymer som ødelegger mikroorganismer. De er produsert i benmargen og når det slippes inn i blodet, de lever i ca tre dager.

Leukopeni

The Mayo Clinic viser at leukopeni er et begrep som refererer til en nedgang i leukocytter, som omfatter alle typer hvite blodceller. Lavt antall hvite blodceller for voksne er vanligvis ansett for å være mindre enn 3500 celler i en mikroliter blod.

Årsaker

Ifølge MedicineNet, kan lavt antall hvite blodprosent være forårsaket av infeksjoner, vitaminmangel, medisiner som påvirker benmargen (for eksempel cellegift), beinmargssykdommer (for eksempel leukemi og aplastisk anemi), medfødte lidelser, strålebehandling, hypersplenisme (økt blodceller ødeleggelse av milten) og autoimmune sykdommer som ødelegger hvite blodceller.

Diagnose

Diagnose av et lavt antall hvite blodlegemer inneholder en blodprøve. Andre tester kan være nødvendig for å finne den spesifikke årsaken. I noen situasjoner kan en benmargsbiopsi være nødvendig.

Behandling

Behandling av den underliggende tilstanden er viktig å kontrollere antall hvite blodlegemer, ifølge MedicineNet. I tillegg kan du bli gitt antibiotika eller anti-fungal medisiner til å bekjempe infeksjoner, transfusjoner, kortikosteroider, intravenøs immunglobulin og, i noen tilfeller, stoffer som kalles vekstfaktorer som stimulerer produksjonen av hvite blodlegemer.

Betraktninger

I en tilstand av lavt antall hvite blodlegemer, de fleste av infeksjoner som oppstår er forårsaket av bakterier som typisk finnes i urinveiene, mage-tarmkanalen eller på huden din hver dag.

Hvordan Forklar Gjesper & Hikke

Hvordan Forklar Gjesper & Hikke


Årsakene til hikke og gjesper ofte virke mystisk, og faktisk forskerne ikke fullt ut forstår hvordan og hvorfor vi gjesper og hikke, eller hvilken hensikt disse handlingene tjene. Dette kan gjøre å forklare dem vanskelig. Selv om forskerne ikke vet alt om hikke og gjesper, de vet at både hikke og gjesper er refleks reaksjoner. Vi gjør dem uten å tenke, som reaksjon på signaler fra forskjellige nerver. Den britiske avisen The Times melder nettet at noen forskere mener at hikke og gjesper kan også være restene fra en tidligere fase i vår utvikling.

Bruksanvisning

•  Forklar at hikke og gjesper er autonome refleksreaksjoner. Kroppene våre hikke og gjesp som svar på noen form for stimulans. I tilfelle av hikke, ubehag eller luft i magen eller spiserøret bevirker nerver i de områder til å sende signaler forårsaker at membranen til å trekke seg sammen. Dette får oss til å inhalere raskt og hikke. Gjesping kan utløses av lave nivåer av oksygen, noe som fører til nerver til å sende signaler som gjør oss inhalerer dypt.

Pek på mellomgulvet og forklare at membranen bidrar til å trekke luft inn i lungene våre, og skyve den ut igjen. Hikke er forårsaket når membranen blir irritert. Når membranen er irritert, betyr det ikke beveger seg jevnt. Det spasmer, forårsaker luft å jag inn i halsen. Som denne luften treffer stemmen boksen, hikke deg. Forklar at å spise for fort, tar i for mye luft med maten eller puste uregelmessig kan alle forårsake hikke.

Drøft hvordan, ifølge en artikkel i The Times, peker forskerne på La Salpêtrière i Paris ut at amfibier og fisk hikke for å flytte vann over gjellene. De teoretisere refleks kan være igjen fra vår utvikling fra vannlevende organismer. Barne pattedyr kan bruke denne refleksen til å trekke melk fra sine mødre.

Påpek at det er flere teorier om hvorfor vi gjesper. Gjesping kan bidra til å bringe mer oksygen i blodet. Det kan hjelpe å strekke lungene og redusere tretthet. Det kan også bidra til å distribuere et stoff som holder lungene skikkelig smurt, ifølge KidsHealth.org. Forskere vet ikke om noen eller alle av disse teoriene er riktige.

Demonstrere at gjesping er smittsomt. Gjespe dypt foran en gruppe mennesker. Andre personer i rommet bør begynne å gjespe, også. Påpek at forskere ved Birkbeck College, The Times rapporterer, tror gjesping utviklet seg blant pattedyr som sjimpanser som et signal til andre at yawner var sliten og det var noen andres tur til å holde utkikk.

Kan Revmatoid Artritt Årsak lav lymfocytter?

Revmatoid artritt (RA) er en systemisk lidelse som påvirker kroppens synovial vev. Omtrent en prosent av verdens befolkning lider av RA, og kvinner er tre ganger mer sannsynlig at lider av sykdommen enn menn. Symptomer inkluderer vanligvis stivhet, smerte og hevelse. I sjeldne tilfeller kan personer diagnostisert med RA også utvikle sekundære forhold.

RA kan forårsake lave lymfocytter. Lymfocytter, noen ganger referert til som "fighter celler," angrep infeksjonen forårsaker mikroorganismer. Lymfocytopeni, den medisinske termen for tilstanden som oppstår fra et lavt antall hvite blod-celletall, kan være en komplikasjon til RA. Referert til som Feltys syndrom, påvirker uvanlig tilstand mindre enn 1 prosent av personer diagnostisert med RA. Pasienter som utvikler Feltys er mer utsatt for infeksjon på grunn av redusert produksjon av leukocytter som spiller en viktig rolle i å bekjempe infeksjon. En senket antall hvite blodlegemer kan også være forårsaket av visse medisiner foreskrevet for å lette symptomene ved RA.

En rask titt på lymfocytter

Lymfocytter er hvite blodceller som har som funksjon å bekjempe infeksjoner. Det er tre hovedkategorier av lymfocytter: B-celler, T-celler og NK-celler. T-celler, oppkalt etter thymus, der de vokser, angripe skadelige mikroorganismer direkte. B-celler, så kalt fordi de stammer i benmargen, arbeid ved å skille antistoffer i kroppsvæske. NK, eller naturlige drepeceller, også ødelegge anomalier som virus eller kreftceller. Lymfocytter er en viktig del av kroppens immunsystem. Medisinsk intervensjon kan være nødvendig dersom antall lymfocytter i blodet ditt blir deprimert.

Feltys syndrom som en årsak til lav lymfocytter

Feltys syndrom, en uvanlig komplikasjon av RA, blir påvist ved nærvær av tre faktorer: RA, en forstørret milt og et lavt antall hvite blodcelle-telling. Selv om den spesifikke årsaken til Feltys ikke er fullt ut forstått, har forskere hevdet at et unormalt antall hvite blodceller blir lagret i milten av Feltys lider, der de ikke klarer å gjøre jobben sin. Lymfocytopeni, det medisinske betegnelse for et lavt antall lymfocytter sirkulerer i blodet, plasserer individer med høy risiko for infeksjon. Ikke alle pasienter diagnostisert med Feltys krever behandling, men de som kan behandles med en granulocytt-stimulerende faktor (GSF), noe som øker mengden av sirkulerende hvite blodceller i kroppen.

Medisinsk behandling kan gi lav lymfocytter

Selv om utseendet av den spontane lymfocytopeni hos individer diagnostisert med RA er uvanlig, er medisinsk terapi ofte er ansvarlig for nærværet av et lavt antall hvite blodcelle-telling. Metotreksat, antimetabolitt ofte foreskrevet for å behandle RA symptomer, bremser produksjonen av folsyre er nødvendig for nylig forming celler og kan føre til et lavt antall hvite blodlegemer. Personer som har fått foreskrevet metotreksat blir rutinemessig sjekket for lymfocytopeni, fordi tilgjengelige behandlinger kan rette på dette immunologisk ubalanse.

B-celle uttømming terapi: En Bevisst Senking av lymfocytter

En relativt ny behandling for RA er utviklet av Dr. Johnathan C. Edwards, en forsker fra University College i London. Behandlingen, kjent som B-celle-uttømming terapi, innebærer å fjerne B-celler. Disse hvite blodceller kan skape antistoffer som forårsaker unormale symptomer RA. Dr. Edwards tar for gitt at fjerning av B- celler utløser dannelsen av normale celler som i sin tur produserer normale antistoffer. Ifølge Dr. Edwards, fjerning av B-celler fører til at kroppens immunsystem til å "glemme" det har RA og dermed bryter syklusen av unormal antistoff opprettelse ansvarlig for RA symptomer. En kombinasjon av medisiner brukes for å utføre B-celle uttømming. Disse er rituximab, prednisoline og cyclophoshamide. De legemidler administreres intravenøst. Resultater av B-celle uttømming terapi har vært lovende.

Betydningen av lav Lymfocytter Kjøpt fra RA eller dens behandling

Unormalt lave lymfocytter, eller lymfocytopeni, presenterer med et bredt utvalg av symptomer. Mild lymfocytopeni er vanligvis asymptomatiske og bare oppdaget når en komplett blodprosent (CBC), et rutineinngrep, er bestilt av en helsepersonell. En drastisk reduksjon av lymfocytter kan føre til vedvarende infeksjoner fra sopp, bakterier og virus. Personer i risikosonen bør rådføre seg med sin lege dersom symptomer på viral og / eller bakterieinfeksjoner vedvare i en overdreven periode. Fordelaktig behandlinger er lett tilgjengelig.

Hva er årsakene til en lav WBC?

Hva er årsakene til en lav WBC?


Hvite blodlegemer er (WBC) overvåkes rutinemessig som en del av en komplett blodprosent. Det er noen ganger overvåkes av seg til å overvåke utvinning fra sykdom. Visse forhold og medisiner svekke immunsystemet og forårsake en reduksjon i hvite blodceller, mens infeksjoner og sykdommer kan føre til svært høyt antall hvite blodceller. WBC oppdager farlig lavt og høye tall av disse cellene.

Fakta

Hvite blodceller, eller leukocytter, er celler av immunsystem som arbeider for å beskytte kroppen mot infeksjoner og andre fremmedlegemer. De fleste WBC er laget i benmargen og er funnet i blod og lymfe vev. Det er fem hovedtyper av WBCs: nøytrofiler, lymfocytter, monocytter, eosinofile og basofile. Lidelser av WBC kan innebære bare en av de fem typene, eller det kan involvere to eller flere typer sammen.

Normal antall hvite blodlegemer

Vanligvis folk produsere om lag 100 milliarder dollar hvite blodceller i døgnet. Antallet WBC er uttrykt som celler per mikroliter blod. En normal WBC er vanligvis mellom 4000 og 11 000 celler per mikroliter blod. En klinisk signifikant redusert antall hvite blodlegemer som kalles leukopeni.

Hvite blodlegemer Betraktninger

Hvite blodlegemer tendens til å være lavere om morgenen og høyere om ettermiddagen. Spedbarn har en tendens til å ha et høyere antall hvite blodlegemer enn voksne. Mange medisiner kan føre til enten en økning eller reduksjon i antall hvite blodlegemer. Lav WBC er vanligvis definert som lavere enn 3500 hvite blodceller pr mikroliter blod.

De vanligste årsakene

Lavt WBC kan ha en rekke årsaker. Mulige årsaker er virale infeksjoner, medfødte lidelser, autoimmune sykdommer og medikamenter som prednison, antibiotika og diuretika. Alvorlige allergiske reaksjoner, parasittsykdommer og vitaminmangel er andre eksempler på årsaker til lavt antall hvite blodlegemer. Hvite blodceller kan falle som følge av kjemoterapi, stråling eller visse typer kreft. Lavt antall hvite blodlegemer kan også indikere sykdommer i lever eller milt eller kollagen-vaskulære sykdommer så som lupus erythematosus.

Risiko

Å ha en lav WBC kan være farlig. Hvite blodceller er kroppens forsvarsmekanisme mot infeksjoner. Hvis du har for få WBCs, er du i faresonen for alle typer infeksjoner, inkludert bakteriell, virus og sopp. En WBC lavere enn 2500 celler per mikroliter blod, anses som farlig lavt. Behandling av lavt WBC avhenger identifisere årsaken.

Lave hvite blodlegemer Sykdommer

Et lavt antall hvite blod-celletall kan være forårsaket av mange forskjellige sykdommer. En reduksjon av hvite blodceller, kalt leukocytter, betyr en reduksjon i evnen til å bekjempe infeksjoner. Det finnes forskjellige typer hvite blodceller, og du kan ha en nedgang på bare én type. Et lavt antall hvite blodcelle-telling kalles leukopeni, og det kan være forårsaket av virale infeksjoner, medfødte forstyrrelser, cancer, medikamenter og visse autoimmune sykdommer.

Aplastisk anemi

Aplastisk anemi er en sykdom der skader på benmargen hemmer produksjonen av nye blodceller. Symptomer på aplastisk anemi er tretthet, blek hud, hjerte knurrer, rask puls, svimmelhet, hodepine, hudutslett, vedvarende infeksjoner, blåmerker og langvarig blødning fra sår. Det kan være forårsaket av stråling og kjemoterapi, noen medikamenter, en autoimmun lidelse, giftige kjemikalier eller en viral infeksjon. Behandling kan inkludere transfusjoner av fullblod, røde blodceller eller blodplater, en benmargstransplantasjon, immunsuppressive midler, antibiotika og antivirale eller benmargsstimulerende midler.

HIV / AIDS

Det humane immunsviktvirus (HIV) som forårsaker utviklingen av ervervet immunsviktsyndrom (AIDS). HIV hindrer din evne til å bekjempe andre tilstander og sykdommer. HIV setter deg på et høyere risiko for enkelte typer kreft og infeksjoner. Symptomer som kan utvikle seg over en periode på 10 år eller mer, kan begynne med feber, sår hals, hodepine, utslett og hovne kjertler og fremgang til vekttap, diaré, hoste, feber og pustebesvær. I senere stadier, kan infeksjoner omfatter flere symptomer. Mens det er ingen kur, en rekke behandlinger eksisterer.

Hypertyreose

Hypertyreose er en sykdom der for mye tyroksin, et hormon som øker stoffskiftet, er produsert av skjoldbruskkjertelen. Symptomer inkluderer plutselig vekttap, økt appetitt, svetting, rask hjerterytme, angst, trøtthet, søvnproblemer, avføringsendringer og følsomhet for varme. Hypertyreose kan være forårsaket av Graves 'sykdom, en autoimmun lidelse, thyreoiditt, en betennelse i skjoldbruskkjertelen eller hyperfunctioning skjoldbrusk knuter. Behandlingen inkluderer anti-skjoldbrusk medisiner som propylthiouracil og methimazole, radioaktivt jod, betablokkere eller kirurgi.

Leukemi

Leukemi er en kreft som påvirker lymfesystemet og benmarg. Benmargen genererer store mengder av hvite blodceller som ikke fungerer normalt. Symptomene inkluderer feber og frysninger, tretthet, svakhet, vedvarende infeksjoner, hovne lymfeknuter, tap av appetitt og vekttap, blåmerker lett, kortpustethet, overdreven svetting, skjelettsmerter og petekkier. Sykdommen kan være akutt, går raskt, eller kronisk, hvor symptomene ikke kan være til stede umiddelbart. Behandling inkluderer kjemoterapi, immunterapi, stråling, benmargstransplantasjon og andre narkotika terapi.

Autoimmune sykdommer

Et lavt antall hvite blodceller kan være et resultat av andre autoimmune sykdommer, slik som reumatoid artritt og lupus. Lupus er en kronisk betennelsestilstand som kan påvirke leddene, nyrer, blodceller, hud, hjerte og lunger. Revmatoid artritt er en betennelsestilstand som påvirker leddene, forårsaker hevelse, smerte og over tid, misdannelser.

Medfødte sykdommer

Medfødte lidelser omfatter Kost syndrom og myelokathexis. Begge sykdommene påvirker de nøytrofile, som ifølge Merck, utgjør mellom 45 prosent og 75 prosent av hvite blodceller. Med Kost syndrom, er produksjonen av disse cellene lav, og i myelokathexis, de nøytrofile unnlater å gå inn i blodbanen. Både resultat i nøytropeni, som er en reduksjon av hvite blodlegemer og øker risikoen for infeksjoner og sjansene for å utvikle leukemi.

Typer Leukocytter

Det er fem hovedtyper av leukocytter: nøytrofile, eosinofile, basofile, lymfocytter og monocytter. Hver type leukocytter spiller en viktig rolle i å opprettholde kroppens forsvarssystem. For eksempel, lymfocytter arbeide samtidig med immunsystem til å bekjempe opportunistiske bakterier som kommer inn i kroppen.

Definisjon

Leukocytter eller hvite blodceller er komponenter i blodet som bidrar til å beskytte kroppen mot infeksjoner, virus, bakterier, parasitter, svulster og døde celler.

Nøytrofile

Nøytrofile, ifølge American Society of Hematology, "står for 55-70 prosent av de totale leukocytter og bor mindre enn en dag". Dermed genererer kroppen din kontinuerlig nøytrofile å opprettholde beskyttelse mot fremmede partikler. Videre disse leukocytter er aktive 'bakterie engulfers' på områder av infeksjoner som i puss av sår.

Eosinofile

De eosinofile utgjør 2 til 5 prosent av din totale leukocyttverdier. Disse leukocytter øke i antall i løpet av parasittinfeksjoner som kronisk diaré indusert av helminter (innvollsorm).

Basophils

De basofile, som eosinofile, normalt skje ved lave mengder i blodet og øker raskt i løpet av infeksjon. Disse leukocytter slipp "" mediatorer, inkludert histamin, prostaglandiner og serotonin som spiller en viktig rolle i hypersensitivitetsreaksjoner. For eksempel, de basofile reagerer på luftbårne allergener som støv ved å frigjøre histamin, som igjen fører til allergisk rhinitt (høysnue).

Lymfocytter

Lymfocyttene er av to typer; nemlig B-lymfocytter og T-lymfocytter. Disse lymfocytter arbeide i en organisert måte. Først, T-lymfocytter fange bakterier i cellene og deretter B-lymfocytter lage antistoffer som bekjemper og bidra til å fjerne bakterier. Det samme mønsteret oppstår når lymfocytter prøver å beskytte kroppen mot virus.

Monocytter

Monocyttene er den største type leukocytter. Disse store leukocytter fungere som "makrofager" som sluker bakterier og døde celler, som de nøytrofile og andre leukocytter grupper kan ikke effektivt eliminere.

Lave kortisolnivå og aggresjon

Lave kortisolnivå og aggresjon


Kortisol er kroppens naturlige stress kjemper hormon, så når en person kommer inn i en stressende situasjon, er kortisol et av de hormoner som produseres. Ironisk nok, det motsatte av hva du kanskje tror vil skje om kortisol oppstår. Lave nivåer av kortisol, i stedet for et høyt nivå, fører til aggresjon. Ifølge Science Daily, fører lave kortisolnivåer til ekstremt aggressiv atferd hos gutter alderen 7 til 12.

Funksjoner

Forskere fra University of Chicago offentliggjør resultater fra en fireårig studie av gutter med atferdsvansker. Gutter med lave kortisolnivå begynte antisosiale handlinger i yngre alder enn sine jevnaldrende, vises tre ganger aggressivitet av andre gutter sin alder og var tre ganger så stor risiko for å bli utpekt som en mobber eller mener.

Betydning

Forstå forholdet mellom lave kortisolnivåer og aggresjon kan hjelpe psykiatere behandler kriminelle ungdom, et problem som tradisjonelt er vanskelig å behandle, ifølge Science Daily. Barn som har denne type atferdsforstyrrelse pleier å være på denne måten i flere tiår, og står for mye av volden og kriminaliteten i samfunnet.

Betraktninger

Forskningen ved University of Chicago antyder også at en biologisk eller genetisk lidelse kan være grunnen for senket kortisolnivå. I denne fireårig studie, forskere vurdert gutter som startet kamper, brukte våpen, var grusom mot mennesker og dyr, stjal og tvang seksuelle handlinger. Funnene viste et forhold til lave kortisolnivåer og disse atferd. Alle guttene hadde lignende sosioøkonomiske bakgrunner, IQ og etnisiteter.

Teorier

Samfunnet kan også spille en rolle i aggressiv atferd og senere, lave kortisolnivåer. Fysisk mishandling, for eksempel kan sette kroppen i ekstrem stress, spesielt hvis dette skjer med et barn, ifølge en artikkel av Stephanie van Goozen på nevrobiologi av barndommen antisosial atferd i Gjør det noe, en blogg om hjernen og atferd. Van Goozen teori er at ulike typer stressfaktorer kan resultere i forskjellige typer stress respons systemer senere i livet, noe som betyr at eksponering for tidlig misbruk kan føre til en kroppslig reaksjon, noe som vil påvirke hvor mye kortisol ville bli levert i fremtidige stressende situasjoner.

Spekulasjoner

Forskere spekulerer på hvorfor lavere kortisolnivå føre til økt aggresjon. Gutter som har lavere kortisolnivå kan være mindre redd for straff, ifølge Keith McBurnett, Ph.D. og assisterende professor i psykiatri ved University of Chicago. Barn som ikke er redd for straff kanskje ikke føler stress på trusselen om straff, og derfor ikke unngå stressende eller negativ atferd.

Lav Neck & Shoulder Pain

Lav Neck & Shoulder Pain


Hvis du opplever smerter både lav i nakken og i skulderen, kan årsaken være en herniated cervical plate. Legen kan stille en diagnose og gi deg behandling.

Herniated cervikalskive

I en herniated cervical plate, den myke sentrum av en mellomvirvelskive brudd og presser ut gjennom det ytterste laget av platen. Ifølge Chicago Institute of Nevrokirurgi og Neuroresearch, herniated plater er mer vanlig lavere på halsen enn høyere.

Neck Pain

En herniated plate kan forårsake nakkesmerter, spesielt når du beveger hodet. Smerten kan lette når du senker hodet og ser ned.

Skuldersmerter

Ifølge National Institutes of Health, kan en herniated plate i nakken føre til dyp smerte nær eller over en av dine skuldre.

Risikofaktorer

Risikofaktorer for å oppleve lav nakke og skuldersmerter på grunn av en herniated plate inkluderer å være mann, blir eldre og utføre anstrengende fysiske oppgaver.

Behandling

Din lav nakke og skuldersmerter kan behandles med anti-inflammatoriske medisiner. Fysioterapi og trekkraft kan hjelpe. Dersom disse tiltakene ikke bringe lettelse, er kirurgi på platen et alternativ.

Innendørs lav effekt aerobic

Innendørs lav effekt aerobic


Når det er for varmt eller kaldt ute til å nyte din favoritt type aerob trening, i stedet for å hoppe over treningen, ta den innendørs. Det finnes en rekke innendørs lav effekt aerobic utøve opsjoner som gir kardiovaskulære fordeler uten å være stressende på leddene. Turgåing, svømming, spinning og lette danse eller vannaerobic er bare noen eksempler du kan velge fra.

Gang

En rask spasertur - ikke en spasertur - er en enkel low-impact aerobic aktivitet som fungerer like godt innendørs som utendørs. Og det kan alltid bli jobbet inn i timeplanen din, når du finner et nærliggende treningsstudio med innendørs tursti. Innendørs turløyper er designet for å være snill på knærne og ledd. Hvis det er ingen innendørs tursti tilgjengelig, vil en tredemølle på treningsstudio eller i hjemmet fungere like bra. Med en tredemølle, kan du fortsatt kontrollere hastigheten og intensiteten av turen.

Svømming

Hvis du er heldig nok til å ha et innendørs basseng i samfunnet, vil svømming runder få pulsen opp. Du trenger ikke å være en god svømmer for å dra nytte av denne aktiviteten. Hoppe i bassenget med et kick styret og sparker deg ned og tilbake lengden av bassenget et par ganger vil gi deg en aerobic trening. Svømming er en av de beste innendørs lav effekt aerobic aktiviteter for leddene fordi vannet oppdrift tilbyr motstand uten slag.

Spinning eller Sykling

Hvis du liker å sykle, innendørs sykling og spinning klasser er to mer low-impact aerobic alternativer. Med innendørs sykling, er du i kontroll; du kan variere hastigheten og motstand på sykkelen, og du trenger ikke å bekymre deg for trafikk. Hvis du er en nybegynner, starte med lav hastighet og lett motstand til du føler deg komfortabel nok til å begynne å øke en eller begge.

Aerobicklasser

Mange treningssentre tilbyr dans eller vannlevende aerobic klasser. Hvis du er ny til denne type innendørs aktivitet, sjekk og se om din treningsstudio eller treningssenter tilbyr en prøve klasse eller dagspass. Prøver noen forskjellige klasser kan hjelpe deg å avgjøre hvilke som er riktig for deg. Dypt vann aerobic klasser kan få pulsen opp med liten eller ingen innvirkning. Hvis du ikke liker å være i vannet, er noen dans aerobic klasser designet spesielt for å være lav effekt uten hoppe, hopper eller hopping. Disse klassene er satt til musikk slik at du kan få pulsen opp samtidig ha det gøy.

Betraktninger

Blanding opp innendørs-workout rutine og varierende type lav-effekt aerobic aktiviteter kan være hyggelig og nyttig. Utfordrende kroppen din til forskjellige bevegelser og typer aktivitet hjelper deg å unngå å treffe en øvelse platå og du vil ikke gå lei. Hvis du har problemer med å holde seg med en øvelse rutine, få en venn eller kollega til å bli med deg for en lav-effekt trening på treningsstudioet eller i klassen. Å ha en kompis å trene med vil hjelpe deg å holde ansvarlig og motivert. Husk å alltid varme opp musklene med litt lett aerobic - som langsom gåing - før du trappe opp intensiteten.

Lav Sugar Diet for personer med multippel sklerose

Ifølge Medline Plus, oppstår multippel sklerose når kroppens immunsystem feilaktig angriper sitt eget vev. Ved MS blir kroppens forsvarssystem mot ryggraden og hjernen, som fører til synsproblemer, muskel kontroll problemer, og lokalisert og systemisk smerte. Selv om det er ingen kur for MS, kan tilstanden bli hjulpet med tilslutning til en næringsrik diett, som omfatter begrensning av sukkerinntaket. Mens redusere sukkerinntak alene vil ikke kurere MS, holde et tett øye på sukkerinntak er en viktig del av å følge balansert og næringsrik diett tilnærming for å håndtere sykdommen.

Diet Theory

Etter en naturlig eliminasjonsdiett for å dempe matallergier og redusere inntaket av næringsfattige matvarer er en av de beste måter å lindre hyppigheten og intensiteten av symptomene for personer som lider av MS. Lavt sukker forbruk gjelder sistnevnte kategori - fjerning av næringsfattige matvarer. Informasjon fra Allergi og Nutrition Center i Storbritannia beskriver koblingen mellom sukker og MS, sier at forekomsten av MS er høyest i områder av verden som forbruker mest sukker, noe som gjør det et stoff for å begrense for personer som allerede arbeider med MS . Selv profesjonelle medisinske nettsteder som Medline Plus og Mayo Clinic ikke uttrykkelig anbefale en lav-sukker diett for MS, de anbefaler en balansert kosttilskudd tilnærming, som sikkert omfatter begrensning av sukker.

Diet Anbefalinger

Eliminere forbruket av matvarer som enten er allergenics eller på annen måte tenkt å være problematisk for MS-syke (som sukker) for å hjelpe potensielt forbedre symptomer Dette betyr å redusere det samlede inntaket av sukker (ved å eliminere inntak av noe mat som lister sukker eller noe sukker derivat slik som maissirup, sorbitol, dekstrose, maltodekstrin eller sukrose som en av de første fem til ti ingredienser), sammen med å redusere mengden av mettet fett, laktose og korn. I stedet for disse matvarene, fokusere på å spise en diett rik på frukt, grønnsaker og magre proteinkilder som fisk og fjærfe. Det finnes ingen spesifikk tak for daglig sukkerinntak - bare fjerne typer sukkerholdige matvarer listet ovenfor for å gjennomføre en diett med lavt sukkerinnhold. Mens denne eliminasjonsdiett kan virke tøffe, det er det første skrittet i å teste deg selv for matvarer og elementer som utløser MS-symptomer.

Kosthold modifikasjoner

Etter noen uker på den fullstendige eliminering diett, kan du gradvis begynne å legge mat typer tilbake i en av gangen (dvs. korn, deretter meieri, så noe begrenset mengde sukker). Hold en food journal i løpet av denne tiden, og bemerker hvordan kosten modifikasjoner påvirke dine symptomer. Hvis den ekstra mat type ikke ut til å forverre symptomene dine, kan det forbli i kostholdet ditt. Hvis maten typen øker hyppigheten av dine MS-symptomer, må det forbli ut av kostholdet ditt permanent.

Lav Hormon prevensjon alternativer

Lav Hormon prevensjon alternativer


Graviditet er en av de mest komplekse prosesser som kvinner noensinne vil oppleve. Hva starter som en mikroskopisk union mellom sperm og egg vokser inn i en levende barn på kort span av ni måneder, men det er ikke alltid en enkel prosess. Prevensjon har hjulpet kvinner utsette graviditet før de er klare, slik at så å bygge en sterk hjem liv og stabil økonomisk situasjon før å ha en baby. Lav hormon prevensjon er en av de mest populære typer, fordi mange kvinner reagere dårlig overfor de høyere hormonnivået i standard prevensjon alternativer.

Historie

Prevensjon er nesten like gammel som sivilisasjonen selv. Den eldste metode for prevensjon er avbrutt samleie, hvor hann trekker seg fra kvinnen før utløsning, selv om dette er en av de minst effektive middel for å forebygge graviditet. Gjennom århundrene, har mystikere og medisinmenn kokt sammen utallige potions tenkt å hindre graviditet, men disse har aldri blitt bevist effektive. Hormonell prevensjon piller, som hindret eggløsning ved flom kroppen med et høyt nivå eller hormoner, ble utviklet i 1960 I slutten av 1980 og begynnelsen av 1990-tallet, et ønske om prevensjon med færre hormonelle bivirkninger kjørte selskaper å produsere lav-hormon metoder å forebygge graviditet som er fortsatt populære i dag.

Betydning

Low-hormon prevensjon er en effektiv metode for å hindre graviditet og regulere menstruasjonssykluser. Som samfunn har avansert er flere kvinner arbeider utenfor hjemmet, utvikle liv og karrierer som gjør graviditet og fødsel vanskelig. Prevensjon med en minimal mengde hormoner tillater kvinner å fortsette i sine karrierer med minst mulig hormonelle bivirkninger. Prevensjon med færre hormoner tillater kvinner å utvikle et stabilt hjemmemiljø og forebygge graviditet før de er klare mentalt og økonomisk, uten bekymring for humørsvingninger og uregelmessigheter forårsaket av høye hormonnivåer. Lav hormon prevensjon er også populær som en metode for å lette og regulere kraftige menstruasjonssykluser i berørte kvinner.

Typer

Lav hormon prevensjon er betegnet som å ha mindre enn 35 mikrogram av østrogen, mens ultra lav dose har mindre enn 20 mikrogram. Piller, vaginal ringer og patcher er produsert på lave hormon varianter, med piller å være den mest populære. De lave hormon piller normalt innføre et svært lavt nivå av hormoner i kroppen i tre uker, med en sukker pille for den fjerde uke. Vaginale ringene er plassert i kroppen av brukeren og forbli satt for en tre-ukers periode, med fjerning og en normal menstruasjonssyklus skjer i løpet av den fjerde uke. Patches fungerer mye på samme måte som i ringen, med en ny patch brukes hver uke i tre uker, og en uke fri når menstruasjonssyklusen oppstår.

Fordeler

Lave hormon prevensjon alternativer gi kvinner muligheten til å forhindre uønsket graviditet og regulere sykluser, med minst mulig hormoner mulige. Disse lave hormonnivåer hindre bivirkninger relatert til høy dose prevensjon, som humørsvingninger, hodepine, vektøkning og kvalme. Lav hormonprevensjons introduserer akkurat nok østrogen og progestin i kroppen for å lindre de alvorlige blødning, kramper og smerte forbundet med en tung syklus.

Advarsel

Noen metode for hormonell prevensjon kan være farlig hvis det ikke tas som foreskrevet. Kvinner som røyker og de som er eldre enn 35 bør ta prevensjon med forsiktighet, da de står en høyere risiko for å utvikle potensielt dødelige blodpropp. Prevensjon behov for å bli tatt med på en tidsplan for å være mest effektive, så bruker det som indikert av en lege er nødvendig.

Lav Kalium og magesmerter

Kalium er et viktig mineral og elektrolytt nødvendig for riktig funksjon av kroppens muskler og vev. Utilstrekkelig kalium kan føre til magesmerter når nivåer slipp lav nok til å indusere hypokalemi, en potensielt livstruende tilstand.

Årsak

Hypokalemi oppstår når nivåene av kalium i blodet er for lavt; det kan skyldes nyresykdommer, spiseforstyrrelser eller fra overdreven oppkast, svette, diaré eller vannlating, ifølge Medline Plus.

Signs

Magesmerter fra lav kalium resultater fra tarmlammelse og kan også føre til forstoppelse og oppblåsthet, sier Linus Pauling Institute. Andre symptomer på hypokalemi er kramper, muskelsvakhet og tretthet.

Farene

Ubehandlet hypokalemi kan noen ganger føre til lammelser eller uregelmessig hjerterytme, ifølge informasjon fra Medline Plus.

Ved å søke hjelp

Ring legen din dersom du har magesmerter eller andre symptomer på hypokalemi Etter opplever noen store tap av kroppsvæsker.

Behandling

Kaliumtilskudd, tatt under tilsyn av lege, kan vanligvis riktig hypokalemi. Alvorlige tilfeller kan kreve intravenøs kalium.

Grunner for lav LDL

Det er mange grunner for lave LDL-nivå, samt ulike måter å endre LDL-nivå. Hypobetalipoproteinemia er en arvelig lidelse av lipoproteinmetabolismen som forårsaker lavt kolesterolnivå.

LDL Definition

LDL eller low-density lipoprotein er ofte referert til som "dårlig" kolesterol.

Måle LDL

En lav-densitet lipoprotein kolesterol test er den blodprøve som brukes til å måle LDL nivåer. Selv vanligvis utført som en del av rutinemessige fysiske undersøkelser for voksne; anbefalingen siterer ha det gjort minst en gang hvert femte år. Anbefalinger også nevne bare teste friske pasienter da effekten av visse akutte sykdommer, inkludert hjerteinfarkt og stressende situasjoner påvirker LDL nivåer midlertidig.
Leger er ute etter en lav LDL-nivå, under 100 mg / dL.

LDL Target Levels

LDL mål varierer med risikoen for å få hjertesykdom. Den gjennomsnittlige amerikanske LDL-nivå er ca 130. Hvis du har høyt hjertesykdom, så målet LDL-nivå er mindre enn 70. Dette tallet går høyere, da risikoen for hjertesykdom senkes.

Senke LDL

Hvis målet ditt er å senke LDL nivået med 13% eller mindre, deretter endre dine kostvaner kan bare gjøre triks. Noen kostanbefalinger er å øke dine nivåer av havregryn og havrekli, valnøtter og mandler, fisk og omega-3 fettsyrer, olivenolje, og matvarer beriket med plantesteroler eller stanols. Hvis du trenger å senke nivået med mer, og legen din kan foreskrive et statin for deg (dvs. Levacor, Zocor, Pravachol, Lipitor, Crestor, etc). Andre muligheter er en kolesterol absorpsjon hemmer, gallesyrekompleksdannere, nicotonic syre (eller niacin), fibrater, å miste vekt, begrense mettet fett, unngå transfett, slutte å røyke.

Årsaker til lav LDL

To av de vanligste årsakene til lave LDL-nivå er Parkinsons sykdom og ketogen diett (en diett plan utviklet for å hjelpe epileptikere, men også brukt av kroppsbyggere).

Hvordan diagnostisere lav sædkvalitet

Mange menn har det som kalles en lav sædkvalitet (Oligospermia), som er en form for mannlig infertilitet. En normal sædkvalitet er 20 millioner / ml eller mer sperm per milliliter sæd. Noe mindre enn 20 millioner regnes som en lav sædkvalitet. Det er mange årsaker til en lav sædkvalitet som stress, overvekt, infeksjoner, genetiske årsaker, iført tettsittende jeans og undertøy, tar veldig varme bad og blir utsatt for miljøforurensning og giftige kjemikalier. Heldigvis finnes det behandlingstilbud tilgjengelig for denne lidelsen, men du må først gå til legen din for en vurdering og laboratorietester.

Hvordan diagnostisere lav sædkvalitet

Planlegge en avtale med legen din. Legen din må gi deg en komplett medisinsk undersøkelse og evaluering sammen med omfattende laboratorieprøver, for å bekrefte at du har en lav sædkvalitet. Du må kanskje gå til legen flere ganger før han faktisk kan gjøre en formell diagnose.

•  Gå til din planlagt avtale. Legen din kan begynne med å spørre deg en rekke spørsmål om din helsetilstand, medisiner du tar og livsstil atferd. Du bør svare på alle spørsmål sannferdig og være forberedt på å gi spesifikke detaljer. Legen din kan bare hjelpe deg hvis du er ærlig med ham.

Fullfør sperm analyse ved å levere en fersk sædprøve til legen din. Dette er en svært viktig test fordi den kontrollerer hvorvidt du har en lav sædkvalitet. Legen din vil også trenge en prøve av blod og urin for å sende til laboratoriet for ytterligere testing.

Gå tilbake til legekontoret for en oppfølging besøk. Måleresultatene skal være tilbake innen en uke, og legen kan diskutere detaljene med deg. Legen din vil anbefale den beste behandlingsalternativet (s) basert på lab resultater.

Gå over behandlingstilbud med legen din. Mange menn kan behandle deres tilstand bare ved å gjøre noen endringer i livsstil slik som å spise sunnere, iført løstsittende klær, unngå røyking og alkoholforbruk, drikker mye vann og tar mer vitaminer. Legen din kan forskrive en "sink" tilskudd for å bidra til å øke sperm konto. I tillegg er noen menn må gjennomgå fertilitetsbehandling eller kirurgi for å forbedre deres tilstand.

Hint

  • Pass på å følge en godt balansert kosthold, med mye frukt og grønnsaker.
  • Drikk minst 6 til 8 glass vann om dagen.
  • Ikke glem å ta en daglig vitamin.

Om lave kaliumnivåer

Om lave kaliumnivåer


Kalium er viktig for livet; det letter funksjonen av cellemembraner, nerveimpulser og muskler - inkludert hjerte. Et lavt kaliumnivå, eller hypokalemi, fører til en rekke symptomer og i alvorlige tilfeller er livstruende. Selv kalium oppnås fra kosten, er lavt kalium sjelden forårsaket av mangler i dietten. De fleste får betydelig mer kalium fra sitt kosthold enn strengt nødvendig; overflødig skilles ut i urinen.

Identifikasjon

Lave nivåer av kalium er diagnostisert ved å utføre et serum kalium test. Dette er en blodprøve utført på et legekontor, sykehus eller medisinsk lab. En ampulle av venøst ​​blod blir trukket, og nivået av kalium blir målt ved laboratoriepersonell. Siden mange legemidler kan påvirke nøyaktigheten av denne testen, er det viktig å informere legen din om eventuelle medisiner du tar. Denne testen er vanligvis utføres bare når hypokalemi er mistenkt basert på risikofaktorer eller symptomer.

Betydning

De fleste tilfeller av lave nivåer av kalium er et resultat av store væsketap som alvorlig oppkast, diaré eller ekstremt kraftig svetting. Kaliumtap er også en bivirkning av visse medisiner, spesielt diuretika. Av og til, hypokalemi peker på en underliggende lidelse som alvorlig udiagnostisert diabetes, en binyre svulst eller en sjelden arvelig lidelse.

Effekter

Litt lavt kaliumnivå sjelden gi symptomer, selv om blodtrykket kan være mildt forhøyet. Mer alvorlige tilfeller føre til muskelproblemer som svakhet, kramper, smerter, lammelser og ufrivillige muskelsammentrekninger. Hjertefunksjon kan svekkes ved moderat eller alvorlig hypokalemi, som kan forårsake unormal elektro, eller EKG, funn, arytmier og hjertestans.

Forebygging / løsning

Behandlinger for lave nivåer av kalium fokusere på to områder - å behandle årsaken til kaliumtap og bytte ut den tapte kalium. Behandling for årsaken til hypokalemi varierer avhengig av om et medikament, alvorlig sykdom eller underliggende lidelse er feil. Kalium erstatninger kan tas hjemme eller på sykehus, avhengig av alvorlighetsgraden av hypokalemi. I milde til moderate tilfeller er oral kalium erstatning vanligvis foreskrevet; dette er vanligvis et hvitt væske som er blandet inn i juice eller annen drikke for å maskere smaken. Intravenøs kalium er nødvendig for alvorlig hypokalemi, og denne behandling er alltid administrert i et sykehus, mens pasientens hjerte overvåkes kontinuerlig for abnormaliteter.

Advarsel

Lave nivåer av kalium kan være dødelig. Hvis du har nedsatt nyrefunksjon, dårlig kontrollert diabetes eller tar medisiner som kan forårsake kalium tap, er det viktig å ha regelmessige blodprøver for å overvåke serumkaliumnivå. Legen din kan også være lurt å teste kaliumnivå hvis du nylig har hatt kraftig oppkast eller diaré, eller hvis du har en spiseforstyrrelse. Disse forholdene kan noen ganger føre til livstruende hypokalemi.

Behandling for lav Spermiemotilitet

Behandling for lav Spermiemotilitet


Når par ikke kan synes å oppnå graviditet det er generelt antatt at kvinnen har noen type fruktbarhet problemet. Det mange ikke vet er at mannlige faktor ufruktbarhet står for om lag 40 prosent av tilfellene i infertile par. Blir diagnostisert med mannlig faktor ufruktbarhet, slik som lav sperm motilitet, kan føles som en ødeleggende slag. Den gode nyheten er at det finnes måter å behandle lav motilitet.

Funksjon

Ved utløsning sperm reise gjennom vagina, forbi livmorhalsen og opp i egglederne. Håpet for par som ønsker å oppnå graviditet er at når det sperm vil møte opp med et egg og befruktning vil skje. Selv om dette høres enkelt ut, er det alt annet enn. Sædcellene må raskt kunne svømme i en retning fremover og har vedvarende utholdenhet for å gjøre den lange reisen opp til den ventende egg. For noen menn denne delikate balansen er opprørt hvis sædcellene svømmer for sakte eller i feil retning. Den hastighet og retning at spermier trekk er referert til som motilitet. En semen analyse der mer enn 50 prosent av sperm er bevegelige og fremover regnes som normalt.

Testing

En urolog vil bestille tester for å utelukke medisinske forhold som kan føre motilitet problemer, for eksempel en genetisk lidelse, en varicocele (varicose blodåre i pungen) eller en hormonell ubalanse. Han vil også be deg om et omfattende sett av helserelaterte spørsmål, for eksempel har du noen gang hatt kusma eller en testikkelskade, samt spørsmål om kosthold og livsstil. Han vil trolig bestille en semen analyse og anbefaler at du har en annen i ca tre måneder, så det er omtrent den tiden det tar kroppen til å lage nye sædceller. I løpet av den tre måneders intervall kan han foreslår at du tar kosttilskudd eller gå gjennom andre behandlinger som kan hjelpe med sperm motilitet.

Helse og Livsstil

Mens det er ingen definitive "kur" for lav motilitet, noen menn opplever at kosttilskudd og endringer i livsstil kan være nyttig. Stress, røyking og alkohol kan bidra til dårlig sperm helse. Så kan overdreven trening som setter stress og varme på testiklene og pungen, for eksempel for mye sykling eller for mye tid i spa eller badestamp. Kan være gunstig å ta kosttilskudd og konsumere mat rik på vitamin C, vitamin B12, sink, vitamin E, selen og L-karnitin. Faktisk, rapporterte en studie i det medisinske tidsskriftet Fertility and Sterility i 2004 at sperm motilitet kan økes med kombinert L-carnitine og L-acetyl-carnitine terapi. Noen menn også dra nytte av alternative behandlinger som akupunktur.

Medisinsk assistanse

Intrauterin inseminasjon (IUI) og in vitro fertilisering med intra cytoplasma spermieinjeksjon (IVF med ICSI) har vist seg å hjelpe til med sperm motilitet problemer. I tilfelle av IUI sperm er direkte avsatt av en spesiell enhet inn i livmoren, hvor de har en bedre sjanse til å svømme opp i egglederne. En enda mer vellykket metode er IVF med ICSI, hvor en sperm er bokstavelig talt håndplukket til å bli injisert inn i egget venter i en petriskål. Fart og bevegelse av sædceller har ingen peiling på IVF med ICSI, så dette har en tendens til å være der de fleste par finner størst potensial for å lykkes.

Lav binyrene Funksjon

Lav binyrene funksjon bærer symptomer som ligner på andre forhold og bør diagnostisert av lege. De vanligste symptomene er kronisk tretthet, stress og angst, og en lav motstand mot forkjølelse og infeksjoner. Livsstilsendringer som trening, avslapning og riktig kosthold kan forbedre kjertel hormon-sekresjon funksjoner.

Kortisol

En vanlig foreskrevet medikament for lav adrenal funksjon er kortisol, som bidrar til å regulere kroppens produksjon av hormoner. Når startet imidlertid pasienter noen ganger må fortsette å ta medisinen for livet.

Vitaminer

Vitamin C ofte kan bidra til å øke kroppens immunsystem. Vitamin C hjelper også kroppen bedre utnytte karbohydrater og proteiner, bygge røde blodlegemer og bekjempe infeksjoner som kan hindre binyrene funksjon.

Blood Sugar

Lavt blodsukker er ofte en medvirkende årsak til lav binyrene funksjon. Blodsukkernivået kan reagere på en svekket binyrene, mens dårlig kosthold bidrar til en allerede svak kjertelsystemet.

Justeringer

Kiropraktisk justering har hatt positive resultater i å gjenopprette binyrene helse fordi binyrene får næringsstoffer fra blodet som renner gjennom ryggraden.

Mat

Pantotensyre mangel kan skape et svekket binyrene. Spis mat høy i næringsstoffer, for eksempel tomater, brokkoli, laks og hele korn.

Trening

Ved oksygenblodårene gjennom trening, binyrene fungere bedre. Hoppe på en trampoline kan ha styrkende effekt på binyrene, mens økende balanse og aerob utholdenhet.

Hva er fordelene med lav hormon prevensjon piller?

Hva er fordelene med lav hormon prevensjon piller?


Den lave hormon prevensjon pille er et alternativ for å forebygge uplanlagt svangerskap. De lave hormon piller har også andre fordeler i tillegg til å hindre graviditet.

Low-Hormone Prevensjon

De fleste lav-hormon prevensjon piller er en kombinasjon av østrogen og progestin. Det er en lav dose østrogen i disse typer p-piller. Det er mange fordeler ved å bruke lav-hormon piller versus en typisk p-pille.

Prevensjons

Når tatt riktig, lav-hormon p-piller er svært effektive (opp til 99 prosent effektiv) i å hindre graviditet.

Regulerte menstruasjonssykluser

For kvinner som lider av uregelmessige menstruasjonssykluser og / eller tunge perioder, kan en lav-hormon prevensjon pille bidra til å regulere sine menstruasjonssykluser og forårsake kortere perioder med lettere blødning.

Bedring i Acne

Low-hormon p-piller kan bidra til å forbedre symptomer og alvorlighetsgraden av akne.

Redusert Ovarian Cyste og kreftrisiko

De fleste p-piller, inkludert lav-hormon piller, kan bidra til å redusere cyster på eggstokkene og eggstokkreft hos kvinner, ifølge www.cancer.org.