Digidexo.com

Hvordan å farge Objektiver

Hvordan å farge Objektiver


Ved hjelp av fargede linser er en estetisk valg for noen, men for andre De blendingsreduserende egenskapene tonede linser er det som gjør dem så populære. Noen personer med autisme har selv funnet ut at tonet linser bidra til å øke mengden av visuell informasjon som kan absorberes. De har også antas å tillate den autistiske enkelte å være mer mottakelig for språk fordi visse lys frekvenser er eliminert, slik at hjernen til fullt behandle det som blir kommunisert.

Hvordan å farge Objektiver

Slå på din fargetone maskin og la den varmes opp. Leser bruksanvisningen din fargetone maskin, men et lys skal vises når den har varmet opp til riktig temperatur. Bland sammen din linse dye pakker og linse fargestoff løsning og hell blandingen i nyansen maskinens skuffen. Nyansen maskin vil varme fargestoff. Hvor lang tid det tar å varme opp fargestoff varierer avhengig av type maskin du bruker, så ta kontakt nyansen maskinens manuell eller retninger.

•  Sett linsene i linseholdere når fargestoffet er oppvarmet til passende temperatur og klemme dem på plass. Senk linsene inn i fargebad. Hvor mye tid du lar linsene i fargebad vil avhenge av hvor mørk du vil nyansen å være. For en lys fargetone, la dem i mindre enn ett minutt. For en middels fargetone, la dem i for ikke mer enn to minutter. For en mørk fargetone, kan du la dem i noen timer.

Løft linsene ut av fargestoff, fjerne klemmene og legge linsene på din pusseklut. Inspiser linser for å fastslå om de er av nyansen intensitet du ønsker, og hvis begge objektivene er av samme intensitet. Hvis du ønsker en mørkere fargetone på den ene eller begge av linsene, plasserer en eller begge av dem i fargeløsning inntil de er intensiteten du ønsker.

La fargestoff til tørk på linsene for en time når du har riktig intensitet. Rengjør linsene med linserensevæske og en optisk klut.