Digidexo.com

Hvordan diagnostisere Nedre ryggsmerter

Korsryggen til slutt bærer hovedtyngden av vekten din. Det er den delen av kroppen som i utgangspunktet forbinder de to halvdelene. Det er der du bøye, vri, rette og utvide. Virkelig, er korsryggen en del av kroppen som får mye bruk, noe som gjør den til en av de områdene som kan brukes for mye. Det overdrive kan lett føre til belastninger og skader. Når du begynner å føle smerter i korsryggen fra en belastning eller skade, er det en rekke ting du kan gjøre for å hjelpe med en diagnose.

Bruksanvisning

Tenk symptomene du opplever. Dette vil som regel innebære en viss grad av smerte som kan føle kjedelig, skarp eller brenner. Det kan også omfatte en hvilken som helst stivhet eller kramper, området av smerte, utvikling av denne smerten (plutselig eller gradvis) og en hvilken som helst nabo smerte eller nummenhet, nemlig i benet på grunn av trykket plassert på hoftenervene.

Ta hensyn til naturen av smerte. Finn ut om smerten er akutt, noe som betyr at det har vært til stede for en relativt kort periode (noen uker), eller hvis smertene er tilbakevendende, noe som betyr at det kommer og går, og så kommer tilbake igjen, eller selv om smertene er kronisk, etter at det har vært en konstant tilstand i mer enn 3 måneder.

Tenk om dine fysiske aktiviteter. Ifølge Mayo Clinic, er de fleste av smerter i korsryggen tilfeller forårsaket av en stamme av musklene i korsryggen på grunn av løfte gjenstander feil eller noen form for bevegelse som er plutselig eller vanskelig. Vanligvis vil en person som har anstrengt en muskel på baksiden, nærmere bestemt strekkmusklene, oppleve en kjedelig å skarp smerte på venstre, høyre eller begge sider av ryggen.

Husk å plasseringen av smerte. Når du føler smerter i korsryggen som også utgår ned en av bena, vil det vanligvis være på grunn av en herniated plate, som er egentlig en plate i ryggraden som har glidd eller bulte og er nå å legge press på sciatic nerve . Denne smerten, ifølge Mayo Clinic, vil vanligvis forverres når du sitter eller faktisk treffer deg når du hoster eller nyser. Det kan også føre til at noen prikking eller nummenhet i det berørte beinet.

Tenk på din nåværende utvalg av bevegelse. Når du lider av smerter i korsryggen som til slutt påvirker omfanget av bevegelse, for eksempel problemer med å bøye eller vri, kan du ha lidd en belastning eller skade på dine flexor muskler, som er disse musklene er festet til forsiden av ryggraden og kjøre ned til hoften.

6. Ta hensyn til opprinnelsen av smerte. Hvis du opplever smerte når ryggen er plassert under en slags stress, som når du holder spenningen i ryggen eller bære en viss vekt, kan dette være en indikasjon på intervertebral plate degenerasjon, noe som betyr at sammensetningen av en plate mellom ryggvirvlene har forverret seg. Smerten kan være kjedelig til skarp, men vil vanligvis ikke i stor grad påvirke omfanget av bevegelse.

•  Se på den krumning av ryggraden. Noen ganger lavere ryggsmerter kan være forårsaket av uregelmessigheter i ryggraden. Hvis du opplever smerter i korsryggen og kan visuelt se en markert og dyp krumning i korsryggen mens øvre del av ryggen er ganske avrundet, kan dette være en indikasjon på en skjelett uregelmessighet skyldes genetikk.

Ta hensyn til din holdning. Hvis du har lagt merke til en endring i holdningen din, som lutende eller hunching, som er ledsaget av en ganske sterke smerter i korsryggen, kan dette være en indikasjon på osteoporose, noe som kan føre et kompresjonsbrudd i korsryggen på grunn av den porøse natur bein.

Regard ditt arbeidsmiljø. Noen ganger vil folk lider en skade i korsryggen fra bare sitter ved sitt skrivebord. Dette har mye å gjøre med riktig ergonomi. Se på posisjonen til tastaturet i forhold til håndleddene og underarmene, posisjonen til føttene på grunn av stolen, støtte fra korsryggen, og selv plasseringen av skjermen i forhold til øynene dine. Alle disse faktorene kan spille en rolle i en lavere ryggskade.

Tips og advarsler

  • Når du først opplever noen smerter i korsryggen, er en av de beste tingene du kan gjøre for å ta et øyeblikk eller to for å hvile. Følg resten med en over-the-counter smertestillende.
  • En person kan også lide en lavere ryggskade som følge av en annen tilstand helt. Ting som leddgikt og osteoporose kan spille en rolle i stammer og skader. Forstå din helse kan bidra til å diagnostisere smerter i korsryggen.