Digidexo.com

PHN Alternativ

PHN Alternativ


Postherpetisk nevralgi (PHN) er smerte som fortsatt lenge etter at utslett og blemmer av en helvetesild utbrudd er grodd. Smerte er forårsaket av skade på nervefibrene som et resultat av varicella zoster virusaktivering. Helvetesild som påvirker en nerve i ansiktet og utbrudd forekommer hos personer over 50 år er mer sannsynlig å skape langvarig smerte som kan vare fra 30 dager til over et år. Medisinsk behandling dreier seg om bruk av steroider, antidepressiva og smertestillende medikamenter.

TI Enheter

Skadde nervefibre kan ikke riktig overføre signaler til hjernen. Det antas at forvirrede eller blandede signaler blir tolket som smerter i tilfeller av PHN. Transkutan Elektriske nervestimulering (TENS) enheter er pocket-sized batteridrevne apparater med elektroder som avgir milde elektriske impulser. Når den er festet til huden rundt det berørte området, impulser fra elektrodene blokkere smertesignaler. En TENS enheten kan brukes under daglige aktiviteter. Lettelse kan være umiddelbar eller gradvis, varig eller kun tilstede mens enheten er i bruk. Titalls enheter er rimelig og uten resept er nødvendig; men de bør ikke brukes av personer med implanterte pacemakere.

Capsaicin

En komponent som finnes i røde chili peppers, capsaicin ble studert av forskere som fant det reduserer substans P, et signalstoff som bærer smerte meldinger langs nervebaner. Med fortsatt bruk, uttømming av substans P resulterte i langsiktig lettelse. Capsaicin krem ​​er tilgjengelig over disk; ser for konsentrasjoner mellom 0,025% og 0,075%. Det skal påføres ubrutt hud, ikke blemmer, tre eller fire ganger om dagen. Capsaicin er trygt å bruke med andre medisiner. Den aktive ingrediensen i capsaicin vil føre chili pepper-lignende brenning i øyne eller slimhinner.

DMSO

Dimetylsulfoxid, eller DMSO, er et biprodukt av treforedling, tilgjengelig som et industrielt løsemiddel i helsekostbutikker i USA. Det har blitt grundig studert for sine anti-inflammatorisk og smertestillende egenskaper. En mild hvitløkslukt på pusten er en ufarlig bivirkning av DMSO. I tillegg til å lindre smerter, har DMSO evnen til å transportere resept lidokain eller andre numbing medisiner gjennom huden til nervefibrene hvor de kan gjøre mest godt.

Andre naturlig rettsmidler

Brenning, kløe og skyting smerter av postherpetisk nevralgi kan bli midlertidig lettet ved bruk av kalde omslag, 15 minutter på og 15 minutter av.
Vitamin B 12 injeksjoner eller sublingual methylcobalamine kan forbedre energi og hjelpe noen lider.
Grapeseed og furu bark ekstrakter inneholder pycnogenols, kraftige antioksidanter fytokjemikalier som kalles oligomeriske proantocyanidiner. Siden disse substansene kan krysse blod-hjerne-barrieren, beskytte nerver de mot skade og moderate inflammatoriske prosesser. Følg anvisningene på etiketten.