Digidexo.com

Hvordan holde seg tynn, men veier mer

Hvordan holde seg tynn, men veier mer


Hvis du ønsker å øke vekten din, men også ønsker å forbli passform og mager, det finnes måter som dette kan gjøres, og du kan gjøre det selv. Det er én ting å være tynn, men en annen å se tynn. Du kan bulk opp og legge pounds, slik at du bare fyller ut på de riktige stedene, men uten å bekymre deg å bli overvektig. Husk at å øke muskel vil legge pounds.

Hvordan holde seg tynn, men veier mer

•  Starte et treningsprogram. Du kan trene hjemme eller delta i et treningsstudio. Øvelser som involverer vekter er ideell for bulking opp og legge vekt. Nærmere bestemt, knebøy, markløft og dips med vekter er øvelser som vil legge massen som du trenger for å få vekt mens resterende tynn. Sykkel ridning er også veldig bra for å bygge masse.

•  Bygge utholdenhet. Yoga kan hjelpe en person opp i vekt ved å øke utholdenhet og øker appetitten. Shavasana og Sirshasana er yoga som hjelper med vektøkning ved å gi avslapning og økt appetitt. Det er også mulig å bygge utholdenhet ved å gå, svømme og gjøre aerobic øvelser. Økende utholdenhet vil øke energinivået og ytelse.

Spis rikelig med riktig mat å få vekt og unngå å få fett. Konsumere matvarer som ost, nøtter, frukt, juice, peanøttsmør, mørk sjokolade og bønner fordi de er friske, men også har en høyere kalori teller. Spis rikelig med proteinrik mat, men holde deg unna matvarer som tilbyr tomme kalorier ved å begrense fettinntaket.

Spis seks små måltider gjennom dagen i stedet for tre. Hvis du vil legge vekt må du forbruke mer kalorier enn du forbrenner. Ved hjelp av en kaloriteller kan være nyttig.

Ta vekt få kosttilskudd. Disse kosttilskudd vil legge kalorier uten å legge fett og er fulle av protein og karbohydrater, men de må tas i forbindelse med en skikkelig øvelse plan som fokuserer på å bygge muskler eller noen kosttilskudd vil være ineffektiv.

Hold mat og mosjon journal daglig. Dette vil tillate deg å holde styr på kalorier som du tar inn og hvor mange du forbrenner hver dag. Den lar deg også vise spesifikt hva du konsumert og hva øvelser du gjorde. Dette er en fin måte å holde orden med din diett plan samtidig gir deg muligheten til å gå tilbake og se fremgangen din.

Hint

  • Alltid snakke med legen din før du starter noen treningsprogram eller før du tar noen kosttilskudd.