Digidexo.com

Naturlige behandlinger for magekreft

Naturlige behandlinger for magekreft


Magekreft har variert årsaker. Naturlige behandlinger for magekreft som mål å løser det underliggende problemet og aktivere iboende helbredende prosesser i kroppen, som omfatter fysiske, psykiske, åndelige og emosjonelle faktorer.

Mind-Body Therapy

Fokusert på rollene tro, følelser og atferd i utvinningen fra magekreft, bruker mind-body terapi varierte teknikker. Rådgiving, hypnose, biofeedback, bilder, visualisering, meditasjon og musikk kan forbedre immunresponser.

Nutrition Therapy

Den rå mat diett, wheatgrass terapi, og makrobiotiske dietter er eksempler på naturlige ernæringsmessige behandlinger. Verdens sunneste Foods peker på en gjennomgang av studier publisert i 1994 American Journal of Clinical Nutrition. Forbruket av grønnsaker som tilhører Brassicaceae familien var overveldende assosiert med en lavere forekomst av magekreft. Brassicaceae grønnsaker inneholder brokkoli, rosenkål, kål, grønnkål, og blomkål. Tyder høye nivåer av aminosyren glutamin i kål stimulerer helbredelse av slimhinnen i magesekken.

Body Work

Refleksologi, akupunktur, massasje og reiki finnes alternative behandlinger kollektivt kjent som kroppen fungerer. Nyttig for smertebehandling, de også tar sikte på å balansere energiene antatt å spille en rolle i kreftoverlevelse. Accupressure evne til å lindre kvalme og oppkast under kjemoterapi for postoperative mage kreftpasienter er anerkjent av The American Cancer Society, som viser asiatiske Bodywork på deres Making websiden behandling beslutninger.

Urte terapi

En eldgammel form for medisin, er urter tenkt å hjelpe kroppen eliminere kreftceller. Essiac urtete er en kombinasjon formel utviklet av en kanadisk sykepleier som brukte den til å behandle henne tantes magekreft.

Betraktninger

Få informasjon fra andre med magekreft som har brukt natur behandlinger, hvis mulig. Ta avgjørelser basert på komfortable nivåer av personlig engasjement, tro, økonomi, og behov for medisinske tjenester.