Digidexo.com

Hva er behandlingen for Veneral Vorter?

Kjønns, eller genital, warts er en type seksuelt overførbar sykdom som forårsaker kløende, grå eller hudfarget klumper å utvikle seg i underlivet. Selv om viruset som forårsaker vorter er ikke kureres, det finnes behandlinger tilgjengelig for å avlaste et utbrudd av vorter.

Immun-Boosting Medisinering

Aldara er en resept krem ​​ofte brukt for å bekjempe utbrudd av veneriske vorter. Ingrediensene i kremen øke en pasients immunsystem, slik at det å bekjempe utbruddet.

Andre medisiner

Condylox er en aktuell medisinsk behandling som ødelegger vorter, som er laget av plante harpiks. Trikloreddiksyre er en annen medisinsk hudbehandling som brenner av vorter.

Kryoterapi

Kryoterapi er en prosedyre som bruker lave temperaturer eller frysing for å skape en blemme rundt vortene. Som blister helbreder, vorter flasse.

Electrocautery og kirurgi

Med elektrokauterisering, leger bruker en elektrifisert ledningen til å opptre som en kniv, slik at tynne snitt for å fjerne vorter. Alternativt, leger noen ganger velge å utføre tradisjonelle kirurgiske snitt for å fjerne vorter.

Laser Behandlinger

Laser behandlinger utnytte fokuserte stråler av lys for å fjerne vorter og er vanligvis bare brukes til alvorlige tilfeller på grunn av den høye prisen.