Digidexo.com

Recovery Time for kirurgi av svulmende plater halsen

Recovery Time for kirurgi av svulmende plater halsen


En svulmende eller herniated disk krever ofte kirurgi for å lindre smerte og ubehag forbundet med denne tilstanden. Gjenopprettingsprosessen avhenger i stor grad av den generelle helsen til pasienten.

Identifikasjon

En brokk disk oppstår når gelen midten av skiven brister gjennom et svakt område i veggen av vertebra. Denne tilstanden er ofte svært smertefullt, da dette gel-lignende materiale presser på spinal nervene.

Symptomer

Symptomene på en svulmende disk i nakken inkluderer utstrålende smerter nedover i armen, smerter i hånden, nakkesmerter, skulderblad smerter, problemer med å snu hodet, muskelsvakhet i biceps og triceps, og en redusert gripestyrke.

Kirurgisk behandling

Kirurgi kan utføres for å lindre smerter fra svulmende disker i nakken. Typer operasjoner inkluderer anterior cervical diskectomy og fusion, kunstig ny plate, og posterior cervical diskectomy.

Recovery

Recovery er en individuell prosess som i stor grad avhenger av din helse og fysiske tilstand. Andre faktorer som kan øke hastigheten på gjenopprettingsprosessen er en positiv holdning, utføre alle styrkeøvelser foreskrevet av lege eller fysioterapeut, og tilbake til arbeidet så snart som mulig. Legen din kan forskrive medisiner for smerter, samt lys-duty arbeid for et par uker.

Betraktninger

Som med alle kirurgi, det er risiko forbundet med kirurgi for å reparere en svulmende cervical disk. Disse inkluderer infeksjon, nummenhet i arm eller hånd, blødninger og problemer med narkose. Konsultere legen din før kirurgi for å diskutere eventuelle bekymringer du måtte ha.