Digidexo.com

kirsebær ekstrakt

Hva Senker urinsyre?

Under normale omstendigheter blir urinsyre spyles ut av kroppen i urinen. Men i noen tilfeller kan det bygge opp og forårsake tilstander som hyperurikemi og urinsyregikt (en type leddgikt som skjer når urinsyre bassenger opp på felles steder, forårsaker dem til å hovne opp og bli ømme). Livsstil og kosttilskudd justeringer kan bidra til lavere urinsyre.

Kjøtt

Slutte å spise kjøtt og andre high-purin proteiner. Purine er en byggekloss av urinsyre. Høy purine proteiner inkluderer innmat, viltkjøtt, svinekjøtt, oksekjøtt, lam, kalkun, skalldyr, tunfisk, laks, karpe og makrell. En god erstatning for kjøtt er tofu, som har evnen til å fjerne urinsyre fra kroppen.

Gjær

Gjær er en høy-purin-mat, slik at det bør unngås. Kutt ut alt som er laget med gjær, for eksempel brød, øl og vin.

Vekt

Gå ned i vekt gradvis å hjelpe lavere urinsyre. Å være overvektig kan føre til en overskytende beløp av press på leddene og kan også føre til høyere nivåer av urinsyre i kroppen. Hvis vekten er tapt raskt, men det kan faktisk øke urinsyre nivå. Gradvis vekttap er obligatorisk for å senke urinsyre, ifølge Jeffrey Lisse, MD, førsteamanuensis i medisin ved University of Texas Medical Branch i Galveston.

Frukt

Spis frukt. Ulike frukt er gunstig for å senke urinsyre i kroppen. Noen av disse inkluderer sitroner, lime, appelsiner, bananer og epler. Kirsebær (samt kirsebær juice eller kirsebær ekstrakt) bidra til å redusere urinsyre og har også anti-inflammatorisk fordeler.

Væsker

Drikk mye vann. Vann ikke bare holder kroppen hydrert, smører leddene og bidrar til å forbrenne fett, det hjelper også flush urenheter fra kroppen, som gjør det bra for å senke urinsyre. Vannbaserte væsker som supper og fersk fruktjuice kan også hjelpe. Kvinner bør drikke 2,2 liter væske om dagen, og menn bør drikke tre liter om dagen, ifølge Institute of Medicine.

Slik Cure gikt leddgikt

Gikt er en smertefull tilstand som skyldes oppbygging av urinsyre i blodet og leddene. De fleste som lider av gikt medisinering bruk og aktuelle salver til å behandle sine symptomer, men få er klar over at sykdommen kan faktisk bli eliminert helt ved hjelp av naturlige kosttilskudd og kosttilskudd endringer. Mens det er lett å behandle symptomer på gikt med medisiner, eliminere gikt helt kan kreve store livsstil justeringer.

Slik Cure gikt leddgikt

Naturligvis Herding gikt leddgikt

En på din lokale helsekost butikk eller apotek, kjøpe ekstrakter av svart kirsebær og selleri frø. Disse kosttilskudd er både generelt ansett som trygt, og kan redusere opphoping av smertefulle urinsyrekrystaller.

Eliminer matvarer høy i puriner fra kostholdet ditt, da disse bidra til gikt symptomer. Begrense eller unngå fisk, fjærfe, rødt kjøtt, skalldyr, innmat og alkohol, da dette kan øke mengden av urinsyre i blodet.

Unngå alle produkter som inneholder høy fruktose mais sirup, spesielt godteri, brus, syltetøy og gelé, kan Fruktose bidra til dannelsen av urinsyre krystaller, den smertefulle underliggende årsaken til gikt.

Drikk rikelig med vann for å unngå dehydrering og for å aktivere kroppen til å skylle ut sure forbindelser og giftstoffer. Sikt i minst åtte glass om dagen, og unngå diuretika som kaffe, te og aspirin.

Hint

  • Ikke gi opp. Det kan ta uker eller måneder til helt strakt urinsyrekrystaller ut av kroppen.
  • Ikke ta selleri frø eller svart kirsebær ekstrakt hvis du er allergisk mot enten plante.

Diet Plan for gikt

Urinsyregikt er en smertefull leddgikt tilstand som påvirker leddene, vanligvis stortåen. Den er forårsaket av kroppens manglende evne til å behandle urinsyre, et biprodukt av proteinmetabolisme. For de fleste går urinsyre fra kroppen smertefritt, men hos noen mennesker, danner det krystaller i blodet som forårsaker plutselig hevelse og intense smerter i leddene. Urinsyregikt er mer vanlig hos menn og synes å være diett relatert. Moderate endringer i livsstil kan forebygge eller redusere alvorlighetsgraden av fremtidige angrep.

Protein Kilder

Gikt tilknytning til "det gode liv" kan være forbundet med det faktum at kjøtt, skalldyr og alkohol synes å øke risikoen for et angrep. Ifølge Current Opinion i revmatologi og The New England Journal of Medicine, er det en "økt risiko for urinsyregikt blant dem som forbrukes høyeste kvintil av kjøtt, sjømat og alkohol."
Erstatte kjøtt og sjømat protein med slankere kylling og kalkun. Tofu, tempeh og egg er gode alternative protein valg.

Puriner

Puriner er omtalt som en kilde til urinsyre, men de ovennevnte tidsskrift også merke seg at "moderat inntak av purin rike grønnsaker eller protein ikke er forbundet med en økt risiko for gikt." På grunn av de ernæringsmessige fordelene av mørk grønn, bladgrønnsaker og kosttilskudd fordelene med fettfattig mat, bør disse matvarene inngå i et sunt kosthold.

Magre meieri

Lav fett meieriprodukter reduserer urat i blodet, og de er en verdifull proteinkilde for en gikt å redusere diett. Melk gir kalsium og vitamin D, mens yoghurt, cottage cheese og kefir gi gunstige tarmbakterier som hjelper på fordøyelsen.

Væsker

Som med enhver fornuftig diett plan, er vann det drikke av valget. Vann hjelper til å skylle systemet av urinsyre. Urte og grønn te gir antioksidant fordeler som gagner generelle helse. Kaffeelskere glede seg: det medisinske tidsskriftet Rheumatology rapporterer at "høyere inntak av kaffe ... er forbundet med lavere risiko" av gikt. Unngå harde brennevin og øl da disse har vist seg å øke risikoen for en episode. Vin synes ikke å øke risikoen for gikt.

Mat som forhindrer gikt

Moreller har vist seg å "redusert inflammatorisk indekser." En studie utført av The American Society for Nutritional Sciences sier "forbindelser i kirsebær kan hemme betennelses veier." Studien ba deltakerne til å spise to porsjoner av Bing moreller hver dag. Deres urat nivåer sunket betraktelig etter sitt måltid av kirsebær. Konsentrert kirsebær ekstrakt er tilgjengelig i flytende og kapsel form.

Pain Managment og reseptbelagte medisiner

Over-the-counter NSAIDs kan redusere betennelser og smerte. Heve den elendige felles og bruke is kan også lindre smerter og begrense hevelse.
Legen din kan forskrive Allopurinol (Zyloprim) for å hindre fremtidige angrep. Allopurinol er et xantin-oksydase-inhibitor som reduserer mengden av urinsyre i blodet.

Vitaminer og urter for gikt Relief

Urinsyregikt er en form for leddgikt som rammer leddene, spesielt stortåen eller foten området. Det blir utløst ved forhøyede nivåer av urinsyre i blodet over lengre tidsperioder. Nyrene, hvis primære funksjon er å holde blodet ren og kjemisk balanserte, produserer urinsyre som det senere utskiller gjennom urinen. Hvis nyrene er svekket eller ute av stand til å eliminere urinsyre riktig, kroppen innskudd harde, krystallinske formasjoner av urinsyre i leddene og huden. Urinsyregikt er ofte behandles gjennom kosthold, ernæring og livsstil endringer.

Årsaker og forebygging

Et høyt inntak av purin-rik mat som alkoholholdige drikkevarer (spesielt øl og vin), orgel og rødt kjøtt, ansjos, sardiner og annen hermetisk fisk, bønner, black-eyed peas, sopp, blomkål, spinat og asparges kan eskalere tilstand . Hvis du lider av gikt, begrense disse matvarene i kostholdet ditt. Høyt blodtrykk, kan enkelte medisiner, niacin, diuretika og aspirin også heve urinsyre i kroppen.

Genetikk kan også spille en rolle i utviklingen av gikt; lag 18 prosent av personer diagnostisert har en familie historie av sykdommen. Urinsyregikt er også mye mer utbredt hos menn enn kvinner, og fedme øker risikoen for gikt hos voksne.

Livsstil anbefalinger

Frisk luft og mosjon er utmerket for gikt og vil bidra til å redusere stressnivået som også kan komplisere tilstanden. Kalde pakker brukes til berørte slutter seg vil gi smertelindring, så vel som å heve de berørte ledd ovenfor hjertenivå. Mange finner lindring med Epsom salt bad, som hjelper klare giftstoffer og kan tas etter behov. Hold godt hydrert med vann og unngå koffein, alkohol og andre dehydrerende drikker.

Diet

Mange naturlige matvarer er et utmerket tillegg til diett for dem som lider av gikt; ta rå grønnsaker juice som gulrot, rødbeter og agurk daglig. Eplesyre, et naturlig stoff som finnes i rå epler, antas å bidra til å nøytralisere urinsyre. Spis et eple etter hvert måltid. Lime juice kan også være fordelaktig som en hjelp for såre ledd; presse en halv lime i et glass vann, to ganger daglig.

Urter

Bromelain, en naturlig enzym i ananas, er tilgjengelige i tillegg form og kan anvendes under et akutt angrep av gikt. Annen nyttig langsiktig tilskudd er kirsebær ekstrakt (opp til en halv kopp per dag) og urt nesle. Prøv å lage en kompress med brennesle te og bruke den til det berørte området for å hjelpe lettet betent vev.

Oliven blad har vist seg å redusere urinsyre produksjon med vanlig, langsiktig tilskudd, sammen med djevelens klo og kattens klo te. Linfrøolje har naturlige egenskaper for å redusere leukotriener, som er involvert i den inflammatoriske reaksjon under et anfall av urinsyregikt. En spiseskje daglig anbefales.

Vitamims

Johns Hopkins University publisert en studie i juni 2005 som viste å ta 500 mg vitamin C per dag senker mengden av urinsyre i blodet. Noen leger anbefaler også folsyre, et B-vitamin som hemmer enzymet som er ansvarlig for kroppens produksjon av urinsyre. Konsultere legen din, som anbefalte doser er godt over anbefalt daglig dose på 400 mcg.

Vitamin E er ofte anbefalt for gikt lider for sine anti-inflammatoriske egenskaper; ta 400 internasjonale enheter (IE) daglig. Unngå niacin, som faktisk øker urinsyre produksjon.

Instant gikt Cure

Instant gikt Cure


Når antatt å være en sykdom som påvirker bare velstående mennesker med overdådige spise-og drikkevaner, gikt forårsaker smerte for mange menn og kvinner. Selv om de fleste medisinske fagfolk er enige om at tilstanden er ikke kureres, er det mulig å behandle ikke bare med medisiner, men også med naturlig rettsmidler og endringer i livsstil.

Definisjon og symptomer

Ifølge Jan Nissl, RN, BS, gikt er mer vanlig hos menn enn hos kvinner. Det rammer menn i alderen mellom 30-50 og for det meste postmenopausale kvinner. De fleste gikt lider har en familie historie av sykdommen. WebMD definerer gikt som "en form for leddgikt (en betennelse i leddene) som forårsaker plutselige, kraftige anfall av smerte, ømhet, rødhet, varme og hevelse (betennelse) i noen ledd. Den rammer som regel ett ledd om gangen." Symptomer inkluderer alvorlig og plutselige smerter ledsaget av røde ledd som er varm ved berøring. Betingelsen, som er offisielt diagnostisert av en blodprøve, er et resultat av en opphoping av urinsyre i blodet. Tær er vanligvis påvirket først, men gikt kan også slå andre ledd.

Konvensjonelle medisinske behandlinger

Stephen J. McPhee og andre på Seekwellness Nettstedet si at høye doser av ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) og kortikosteroid legemidler (injisert på stedet) kan bidra til å kontrollere symptomer. Medicinenet advarer om at langtidsbehandling kan gi ubehagelige bivirkninger. Mens det er noen legemidler godkjent for å redusere urinsyre, må legene ikke gi slike medisiner til pasienter som opplever akutte anfall fordi de kan øke betennelser og smerter.

Lindring med hjem rettsmidler

Hjem rettsmidler synes å tilby sikrere og mer langvarige resultater for pasienter som lider av gikt. McPhee og andre nevner svart kirsebær juice som en potensiell behandling for gikt. "Black cherry juice, som er tilgjengelig på helsekostbutikker, kan hindre angrep og forkorte akutte anfall i henhold til krav fra andre med gikt. Svart kirsebær ekstrakt er også tilgjengelig i tablettform." Enkle strategier som bruke kjøleelementer til berørte områdene kan også gi lindring, ifølge medicinenet.

Raske resultater med livsstil endringer

De mest vellykkede resultater for gikt behandlinger synes å komme fra endringer i livsstil. The Cleveland Clinic Institutt for Revmatiske og Immunologiske sykdommer og WebMD sier at urinsyre kan endres på grunn av hva en person spiser eller drikker. McPhee og andre anbefaler "gjør alt du kan for å støtte sunn funksjon av blod rengjøringsmidler - lever og nyrer Jo bedre de jobber, jo bedre de kan rense blodet av urinsyre og giftstoffer.». Drikker nok væske, begrense kjøttforbruket, og unngå mat med høyt puriner som "ansjos, asparges, krabbe, fiskerogn (kaviar), sild, nyre, lever, kjøtt sauser og buljonger, sopp, blåskjell, erter, bønner og sardiner . " Unngå alkohol er også nøkkelen til lindring av gikt symptomer. Trene regelmessig og opprettholde en sunn vekt bidra til reduksjon av gikt relatert smerte. Etter en diagnose, kan forske på og implementere hjem rettsmidler, purine-fri eller purine-modifiserte dietter og andre livsstilsendringer bringe rask lindring av smerter og lidelse knyttet til gikt.

Cherries vs Cherry Extract

Cherries vs Cherry Extract


George Washington bare kan ha visst om fordelene av kirsebær da han hakket ned kirsebærtreet. Moreller har utallige helsemessige fordeler spises rå, frosne, inntas som en juice eller tatt som en pakke.

Betydning

Moreller er brukt til å bekjempe betennelser, allergi, høysnue, gikt og leddgikt. De er også nyttig for å hindre stølhet og i utvinningen fra anstrengende trening og trening.

Fordeler

Science Daily publiserte en rapport den 23. juni 2006 av Declan Connolly, professor ved University of Vermont, sammen med forskere ved New Yorks Nicholas Institute of Sports Medicine og Athletic Trauma og Cornell University, som fant kirsebær juice, laget med en høy konsentrasjon av kirsebær ekstrakt, å være gunstig for å forebygge stølhet og til hjelp i å øke muskelstyrke.

Betraktninger

Rå moreller og kirsebær trekke både arbeid i reduksjon av stølhet og i å redusere betennelse. En til to kopper rå kirsebær pre-workout holde energinivået oppe og insulin i sjakk, og kirsebær ekstrakt fungerer etter trening når det blandes med protein, for å komme til musklene for utvinning.

Funksjoner

Rå moreller og kirsebær ekstrakt begge tilbyr anti-inflammatorisk fordeler, bidra til å bekjempe frie radikaler, og nøytralisere urinsyre. Cherry ekstrakt er mer konsentrert og er mer lik i å fungere som et antiinflammatorisk middel, et antihistamin og visse anti-astmatiske midler.

Potensiell

Spise rå kirsebær kan bidra til redusere alvorlighetsgraden av inflammatoriske tilstander, inkludert leddgikt og urinsyregikt. Det kan også redusere alvorlighetsgraden av kardiovaskulær sykdom eller kreft, som rapportert i en studie av USDA.

Teori

Rå moreller og kirsebær ekstrakt begge gir mange helsemessige fordeler, og begge kan lindre smerter og symptomer som følger mange inflammatoriske tilstander. Livet er ikke bare en bolle med kirsebær lenger, det er også et utdrag.

Black Cherry Extract bruksområder

Moreller er en favoritt blant frukt for mange mennesker rundt om i verden. Ikke bare gjør de smaker godt; de har også gode helsemessige fordeler. De kan også bistå med medisinske problemer. Sorte kirsebær er bare én type kirsebær, selv om alle typer har vist seg å være effektive.

Historie

Opprinnelsen av kirsebær er ikke absolutt. Noen funn lede folk til å tro at de stammer i Asia og deretter andre som helle mot greske og romerske opprinnelse. Men vi vet at sorte kirsebær er innfødt til Nord-Amerika. Svarte kirsebær og deres ekstrakt har vært brukt medisinsk siden det 19. århundre. Europeerne oppdaget at ekstrakt kan ha helsemessige fordeler.

Bruksområder

Sorte kirsebær brukes til å bidra til å redusere betennelse. I artikkelen "Black Cherry Extract: Er kjent for å redusere betennelse," forfatteren skriver: "Cherries inneholder et stoff som kalles anthocyanin som gir dem deres farge Forskning har vist at antocyaniner kan bidra til å stoppe betennelsen.." Fordi sorte kirsebær redusere betennelse, ekstraktet brukes av personer med leddgikt. Den anthocyanin har også vist seg å redusere tykktarmskreft.

Skjemaer

Det er to hovedformer for sorte kirsebær ekstrakt. Begge kan bli funnet på en lokal helsekostbutikker. Den første formen er i en juice. Juicen inneholder imidlertid en lavere andel av kirsebær ekstrakt og har kunstig kirsebæraroma lagt til den. Den andre formen, og jo mer populær form, er i en tablett og kapsel form. De tabletter og kapsler har en mer konsentrert svart kirsebær ekstrakt og gi bedre resultater.

Andre navn

Når du søker på Internett etter medisinering, husk at den svarte kirsebær kan gå med andre navn. Den sorte kirsebær kalles også heggen, Virginian sviske, svart choke, chokecherry, chokeberry, og rum kirsebær. Legen din kan henvise til uttrekket med en av disse andre navnene.

Advarsel

Den sorte kirsebær treet har vist seg å ha giftig bark. I tidligere århundrer, giften var ikke kjent og gjort mange mennesker syke. Det var lik cyanidforgiftning. Det var et mysterium fordi fuglene aldri ble forgiftet. Selv om denne typen forgiftning er uvanlig i disse dager, er barken fortsatt svært giftig hvis tatt overdrevet. De tabletter eller kapsler inneholder ekstraktet, og har en kontrollert mengde. Du må nøye følge instruksjonene på flasken og ta bare den foreskrevne mengde.

Cherry Juice Rettsmidler

Cherry Juice Rettsmidler


Cherry juice har lenge vært spioneringen som et folk rette for gikt. Nå forskning er å finne at antioksidanter i kirsebær, kjent som antocyaniner, kan bidra til å lindre leddgikt smerte og muskelsvakhet og redusere oksidativt stress som bidrar til kroniske tilstander som diabetes og hjertesykdommer.

Moreller inneholder høyere nivåer av antioksidanter enn gjør acai, tranebær, eller pomagranate juice, ifølge Elena Conis av "LA Times." Disse antioksidantene kan bidra til å redusere betennelsen i forbindelse med mange sykdommer og tilstander.

Cherry Juice rettsmidler for leddgikt og gikt

Leddgikt medisiner målrette enzymer COX-1 og COX-2. De antocyaniner i kirsebær også hemme disse enzymene, ifølge en 2001 "Phytomedicine" studie, melder farmakolog Joe Graedon og hans ernæringsfysiolog kone, Teresa, av "Folkets Pharmacy." Dette kan redusere smerter og betennelser i forbindelse med leddgikt. Flere studier på rotter, inkludert en 2004 studie publisert i «Behavioural Brain Research," fant at kirsebær ekstrakt redusert paw hevelse og leddgikt smerte.

Forskere fra Robert Wood Johnson Medical School målt effekten av kirsebær juice rettsmidler på gikt. De fant at når pasienter inge 2 ss. Kirsebær juice konsentrere daglig i fire måneder, gikt angrep redusert mer enn 50 prosent i alle 24 deltakere. En tredjedel av pasientene hadde ingen gikt angrep i det hele tatt for 4 til 6 måneder. Dr. Naomi Schlesinger sa at det ikke var et spørsmål om endringer i urinsyre (syre som fører til dannelse av krystaller i leddene), slik forskerne mener at kirsebær juice redusert betennelse. En følgestudie av de samme forskerne fant at kirsebær juice hemmer et kjemikalie som fører til dannelse av krystaller.

Cherry Juice kan hindre kroniske sykdommer

Dyrestudier har funnet at de anothocyanins i kirsebær kan redusere betennelser og bremse veksten av svulster, melder Conis.

En 2009 studie publisert i "The Journal of Nutrition" fant at cherry juice hjelper eldre voksne bedre forsvare seg mot oksidativ skade. Oksidativ skade bidrar til dysfunksjon og død hos eldre voksne fordi kroppene deres er mindre i stand til å svare på infeksjoner og traumer, noe som gjør dem mer sannsynlig at kontrakten kroniske sykdommer som åreforkalkning, Alzheimers sykdom, kreft og diabetes, rapporterer forskerne.

Aldrende voksne har ofte iskemi-reperfusjon skade. Iskemi er betegnelsen for nedsatt blodtilførsel eller næring til cellene. Reperfusjon refererer til de prosedyrer og operasjoner som brukes for å gjenopprette riktig blodstrøm; Disse fremgangsmåtene ofte midlertidig forverre skaden.

Forskerne utsatt eldre deltakere til akutt iskemisk-reperfusjon stress og fant at de som drakk cherry juice var bedre i stand til å forsvare seg mot oksidativ skade enn var de som ikke gjorde det.

Cherry Juice for muskelsmerter og svakhet

University of Vermont forskere funnet ut at et kirsebær juice rette bidratt til å redusere post-workout smerte. Menn som drakk 24 gram av en terte kirsebær juice blanding hadde mindre smerter enn mennene som ikke gjorde det, og smerten de hadde toppet ut på 24 timer. Mennene som fikk placebo hadde økt muskelsmerter i 2 dager. De kirsebær juice drinkers også hadde forbedret muskelstyrke, opplever om lag 20 prosent mindre muskelsvakhet etter trening kontra de drikker placebo.

En 2006 britisk studie prøvde det samme kirsebær juice bøte på maratonløpere. Løperne som drakk tart cherry juice utvunnet muskelstyrke etter løpet 10 prosent raskere enn gjorde de som fikk et placebo, og deres blod inneholdt 30 til 50 prosent lavere nivåer av betennelsesmarkører.

Oregon Health & Science University (OHSU) forskere testet en terte kirsebær juice blanding på stafett løpere. Løpere som drakk 10,5 gram av kirsebær juice rette for en uke før arrangementet, og to ganger om dagen i løpet opplevd det smertenivåer 63 prosent lavere enn de i placebo drinkers.

Dr. Kerry Kuehl av OHSU rapporterer at "det er anslagsvis 100 000 sykehusinnleggelser og 16 500 dødsfall per år på grunn av indre blødninger forårsaket av ikke-steroide anti-inflammatoriske." Om lag 60 millioner mennesker tar anti-inflammatoriske medisiner hver dag, og regelmessig bruk av disse stoffene kan føre til hjerte og mageproblemer eller nyresvikt. Med mer forskning, kunne kirsebær juice vise seg å mer trygt beskytte mot smerter og betennelse av alle typer. Dr. Kuehl prøver også å finne ut om kirsebær juice forbindelser bidra til å gjenoppbygge muskler, samt hindre muskelskader.

St. Mary University Glyn Howatson theorizes at tart cherry juice kan en dag bli brukt til å redusere mengden av smertestillende som kreves etter operasjonen.

Cherry Juice rette for Insomnia

University of Rochester forskere funnet ut at å drikke to glass usøtet kirsebær juice hver dag kan hjelpe folk å sove bedre. Dr. Wilfred Pigeon theorizes at den høye melatonin innhold i kirsebær kan bidra til å regulere søvn-våkenhetssyklus og fungere som en søvnløshet rette. I løpet av studien, frivillige som drakk cherry juice og deretter en annen fruktjuice daglig fikk i gjennomsnitt 17 minutter mer søvn når de drakk kirsebær juice.

Enzymatisk behandling Fra Cherry Fruit Extract

Moreller er små, kjøttfulle frukt (vanligvis rød eller svart i fargen) som inneholder en hard stein eller pit. De er relatert til Rosaceae-familien, som innbefatter mandler, ferskener, aprikoser, og plommer. Moreller kan spises fersk eller brukes i kulinariske forberedelser. Ifølge health.learninginfo.org, kirsebær er lav i mettet fett og natrium og høyt innhold av kostfiber og antioksidanter. De også har anti-inflammatorisk egenskaper. Fordi kirsebær gi mange helsefordeler, er utdrag fra kirsebær ofte brukt som enzymatisk behandling for å løse en rekke helsemessige bekymringer.

Cherries for osteoarthritic Relief

Artrose kan være ødeleggende og smertefullt, men en fersk undersøkelse viser at kirsebær kan gi lindring. Ifølge en studie utført ved Baylor Research Institute, rapportert av sciencedaily.com, rapporterte deltakerne betydelig forbedring i smerte og funksjon påvirket leddene etter å ha tatt tart cherry piller i åtte uker. Dr. John Cush, en revmatolog og ledende forsker i denne studien, anbefaler å ta CherryFlex, laget fra grunnen Montgomery terte kirsebær.

Kirsebær og gikt Relief

Gikt, en annen form for leddgikt, er ofte forbundet med plutselige, alvorlige anfall av smerter, rødhet og ømhet i leddene, spesielt ved foten av stortåen. Ifølge Mayo Clinic, kan kirsebær lavere nivåer av urinsyre, en viktig medvirkende faktor til gikt. The Mayo Clinic foreslår å legge kirsebær og andre mørke-farget frukt, som bjørnebær, blåbær, bringebær, og lilla druer, til kosthold.

Den antioksidantegenskaper av Cherries

Ifølge desember 2004 utgaven av "Journal of biomedisin og bioteknologi," sure kirsebær inneholde betydelige nivåer av antocyaniner, kraftige antioksidanter som er ansvarlige for fargerike pigmenter i frukt og grønnsaker. Rapporten sier videre at antocyaniner i kirsebær utøver sterk antioksidant og anti-inflammatoriske aktiviteter for å hemme tumorutvikling hos mus og veksten av menneskelige tykktarmskreftceller.

Kirsebær gi anthocyaniner, som fanger skadelige frie radikaler og hindre celleskader. Muraleedaran Nair, ledelsen forsker på et kirsebær prosjekt for å isolere ulike komponenter av kirsebær ved Michigan State University, deler sine funn: "Tjue kirsebær gir 25 milligram av antocyaniner, som bidrar til å stenge ned de enzymer som forårsaker betennelse i første omgang, så kirsebær kan forebygge og behandle mange typer smerte. " Han legger videre at anthoycanins kan beskytte blodårene fra plakk og hjertesykdommer, gjør en bedre jobb enn vitamin C og E.

Cherry Extract

Å utnytte de mange enzymatiske effekter av kirsebær frukt, inkluderer kirsebær i kostholdet på en jevnlig basis. Du kan også finne kirsebær ekstrakt kosttilskudd i helse-butikker eller på nettet helse butikker. Følg instruksjonene som å Dosering og alltid konsultere legen din før du tar noen kosttilskudd.

Herbal rettsmidler for leddsmerter

Leddsmerter kan være forårsaket av en rekke faktorer, de vanligste er artritt. Urter og urte kosttilskudd kan bidra til å redusere betennelse som forårsaker leddgikt symptomer, gi lindring av stive, vonde ledd.

Hvit Willow Bark

White willow bark er en plante innfødt til Asia og Europa. Barken av den hvite piletre inneholder salicin, en forløper for aspirin. Det fungerer ved å redusere produksjonen av smertefremkallende kjemikalier som kalles prostaglandiner, som kan føre til betennelse i leddene og andre steder. Ifølge Umm.edu, er white willow bark like effektivt som aspirin i behandling av visse typer smerte, ofte med en lavere risiko for bivirkninger som mageblødning.

White willow kan tas i kapselform eller som et skjær, pulver eller avkok. Å lage te ved hjelp av white willow, bare legge ett femtinitti gram bark til syv gram vann og kok i 10 minutter.

Cayenne

Cayenne er en pepper fra søtvier familien. Når den brukes lokalt til smertefulle ledd, cayenne forårsaker en irriterende virkning, og dermed distraherende fra smerte og desensitizing nervecellene som er ansvarlige for å sende smertesignaler til hjernen. Den aktive forbindelsen i cayenne er capsaicin, som har anti-inflammatorisk og antioksidantegenskaper når det tas internt.

For å gjøre en aktuell salve bruker cayenne, bare strø to heaping spiseskjeer med cayenne pulver i 10 spiseskjeer med en transportør, som smult, lotion eller kakaosmør. Påfør direkte til skjøter for midlertidig lindring.

Ingefær

Ingefær er en tuber med anti-inflammatoriske egenskaper. Den inneholder en rekke aktive alkaloider, blant dem shogaols og gingerols. Når den brukes lokalt, ingefær fører til en varmende følelse som hjelper lette smerter ved å forbedre sirkulasjonen til det berørte området.

Ingefær kan tas i supplement form, lagt til mat eller brygget i te for sin anti-inflammatorisk virkning. Ifølge MedScape.com, er den daglige anbefalte dose for behandling av revmatoid artritt eller osteoartritt smerte 500 til 1000 milligram.

Cherry Juice og Extract

Cherry er en vanlig spist frukt fra Prunus slekten. De aktive alkaloider i kirsebær --- anthrocyanadins --- arbeid ved å redusere betennelser i muskler og ledd. I tillegg kan høyt innhold av antioksydant kirsebær bidra til å redusere kroppslige nivåer av nitrogenoksid, en forbindelse som kan bidra til leddgikt smerte.

Mens kirsebær foreta en sunn snacks, må deres aktive forbindelsene bli konsentrert for å oppnå medisinske fordeler. Cherry juice og kosttilskudd som inneholder kirsebær ekstrakt er generelt anbefalt over hele frukten for behandling leddsmerter forårsaket av leddgikt.

Advarsel

Urter kan endre måten visse legemidler påvirker kroppen, så snakk med legen din før du prøver en ny urte produkt hvis du tar medisiner. Leddsmerter kan noen ganger signalisere en mer alvorlig tilstand. Hvis du opplever leddsmerter som kommer plutselig eller er ledsaget av symptomer som feber eller utslett, kontakt lege for å unngå potensielt alvorlige utfall.

Cherry Juice: Et alternativ bøte for leddgikt

Cherry Juice: Et alternativ bøte for leddgikt


Cherry juice, en populær folk rette for leddgikt, har fanget oppmerksomheten til forskere for sine potensielle anti-inflammatoriske egenskaper. Faktisk har forskere funnet ut at antocyaniner-en type antioksidant som finnes i kirsebær-kan lette leddgikt symptomer for noen pasienter.

Denne forskningen har store løftet for dem som lider av leddgikt. Men eksperter advarer om at mer forskning er nødvendig. Det er viktig å snakke med en lege før du gjør noen endringer i behandlingsplanen.

Moreller kan bidra til gikt og slitasjegikt Pasienter

Urinsyregikt er en type leddgikt som rammer mer enn 8 millioner amerikanere. Symptomer på gikt, som inkluderer sterke smerter og hevelse, er forårsaket av krystallisering av urinsyre i leddene. Det finnes ingen kur for gikt. The Arthritis Foundation oppfordrer pasienter til å håndtere sine symptomer med medisiner og livsstil strategier.

Forskere fra Boston University Medical Centre mener at å spise mer kirsebær kan være en av disse strategiene. De fant at pasienter som spiste vanlige porsjoner av kirsebær var 35 prosent mindre sannsynlighet for å lide gikt flares. Tar kirsebær ekstrakt hadde lignende resultater. Når pasienter kombinert sin kirsebær inntaket med allopurinol, en urinsyre reduserende stoffet, de var 75 prosent mindre sannsynlighet for å oppleve fakler.

Det er mulig at kirsebær bidra til å redusere oppbygging av urinsyrekrystaller. Forskere fra det amerikanske Department of Agriculture (USDA) fant at kvinner hadde lavere blod nivåer av urat-forløperen til urinsyre-etter å ha spist 45 Bing kirsebær til frokost.

Moreller kan også bidra til å lindre slitasjegikt. En studie publisert av American College of Rheumatology fant at pasienter med artrose følte mindre smerte og stivhet etter å ha drukket cherry juice daglig i seks uker.

Legg Cherries til kosthold

Ønsker du å gi den potensielle helsemessige fordeler av kirsebær en prøve? En eller to porsjoner om dagen kan være alt som trengs. Du kan begynne med å drikke kirsebær juice med frokost, lunsj eller middag. Du kan også:

• Blend kirsebær til hjemmelaget frukt smoothies eller popsicles
• Dryss pitted kirsebær løpet boller av kalde frokostblandinger, granola eller havregryn
• Substitute kirsebær for blåbær i din favoritt bakt gode oppskrifter
• Legg tørket kirsebær til salat eller blande friske kirsebær i salatdressing

Ifølge USDA MyPlate mat guide, er en servering av kirsebær lik en kopp kirsebær juice. Du kan også nyte en porsjon ved å spise en halv kopp tørket kirsebær eller en full kopp friske kirsebær.

Kirsebær Stones for Pain Relief

Enten du er en ivrig idrettsutøver, helg gartner eller noen som lider av de mer kroniske smerter av leddgikt, mest sannsynlig, har du forsøkt å lette din slitne bankende muskler med massasje, ulike salver og gnir, varmeputer og mange andre terapeutiske behandlinger . Den thermotherapeutic effekten av kirsebær stein pute er et flott alternativ, og gir vedvarende varme eller kulde avhengig av hvilken form for terapi du ønsker.

Hva du leter etter

Cherry stein terapi kommer i mange forskjellige former og er tilgjengelig gjennom flere nettbaserte homøopatiske forhandlere. Hvis det er din nakke og skuldre som du ønsker å behandle, kjøpe nakke-formet puter ligner ens du se på flyselskaper som brukes av snoozing hyppige løpesedler. For verkende muskler i ryggen eller for hodepine og hovne øyne, kjøpe den lille firkantet pute. De fleste av dem kan vaskes og alle av dem kan brukes til både kaldt og varmebehandling. Kirsebær steiner ved oppvarming har en veldig behagelig aroma, så vil du finne at de fleste av produktene er uparfymert. Imidlertid kan aromaterapi effekten bli forsterket ved å legge til dine egne oljer på kluten.

Fra topp til tå

Plasser puten i fryseren og etter noen timer gjelder for det berørte området. Den kalde pute kan benyttes for hovne øyne, mindre slag og støt, samt anstrengte muskler. For generell stølhet som kommer med overdrive eller en tøff treningsøkt, sette pute i mikrobølgeovnen i tre minutter eller som anvist. Mold puten til den kroppsdelen, slappe av, og la varmen slippe såre, verkende muskler.

Lett, sikker og praktisk

I motsetning til den tungvint varmepute, har kirsebær stein pute ingen elektriske ledninger å håndtere, og den beste egenskap er hvordan det konturer til noen verkende kroppsdel. Ettersom den er laget av stoff, er det mye mer behagelig å håndtere ved overføring fra fryseren enn den gjennomsnittlige plastpakkisen. Et annet ekstra fordel er bekvemmeligheten av å bare ha en ting å strekke seg etter når du er i smerte. Du kan erstatte varmepute, varmeflaske eye gel pakke og is behandlinger med ett kirsebær stein-fylt pute. For optimal lindring, har en av hver pute form lagret i fryseren klar til å gå når det trengs. Når varme er nødvendig, kan puten direkte fra fryseren i mikrobølgeovnen og har en varm kompress i løpet av noen minutter.

Hvordan avlaste MS-symptomer med kirsebær

Multippel sklerose, eller MS, er en betennelsessykdom som påvirker nerver i ryggmargen og hjernen, og dermed føre til tap av muskelkontroll i hele kroppen. Selv om det er mange tradisjonelle løsninger som brukes for å behandle MS, er en ganske ukonvensjonell måte å avlaste MS-symptomer ved bruk av kirsebær. Hvis du kjenner den riktige måten å bruke kirsebær til medisinske formål, kan de potensielt være en effektiv smertelindrende alternativ for å bekjempe MS-symptomer.

Hvordan avlaste MS-symptomer med kirsebær

MS Cherry rettsmidler

•  Bruk de riktige kirsebær. Terte kirsebær inneholder antocyaner som gir dem deres mørk rød farge og har anti-inflammatoriske egenskaper mye som de finner i den vanlige smertestillende stoffet acetylsalisylsyre. Fordi MS er en inflammatorisk sykdom, er det viktig å finne en behandling som produserer et anti-inflammatorisk respons i kroppen. Terte kirsebær gir dette svaret og vil redusere den smertefulle inflammatoriske symptomer assosiert med MS.

innlemme kirsebær i din daglige diett. Terte kirsebær kan spises naturell eller blandes i din favoritt mat. Terte kirsebær smaker spesielt godt på toppen av kornblanding eller i smoothies. Det viktigste å huske når du bruker kirsebær som et middel for å lindre dine MS-symptomer er at du må spise dem på daglig basis i orden for dem å gi størst nytte.

Ta kirsebær kapsler som en erstatning hvis du ikke finner friske kirsebær. Du kan være i stand til å finne kirsebær kapsler hos din lokale helsekost butikk, eller du kan kjøpe dem på nettet. Traverse Bay Farms har en Cherry Prime supplement som arbeider for å lindre MS-symptomer når de tas daglig.

Prøv tart cherry pulver som et alternativ til friske kirsebær eller kirsebær kapsler. Tart kirsebær pulver bør også inntas daglig og kan bli stenket på havregryn, iskrem eller noe mat som du foretrekker. Så lenge det er tatt på en daglig basis, må det gjennomgående lindre inflammatoriske MS-symptomer.

Hint

  • Sjekk din lokale helsekost butikk for tart cherry kosttilskudd. Du bør finne en rekke alternativer der samt riktig dosering informasjon for hver kirsebær produkt.
  • Sørg for å rådføre seg med legen din før du prøver noen form for MS behandling, selv helt naturlige former. Husk å holde oversikt over dine symptomer, slik at du vil være i stand til å fortelle om kirsebær kosttilskudd virker. Hvis du etter gjentatt bruk av moreller eller kirsebær kosttilskudd trenger du ikke merke noen forbedring i MS-symptomer, unngå å bruke dette midlet og snakke med legen din om alternative smertestillende alternativer.

Kirsebær og Vekttap

University of Michigan Cardiovascular Center forskere gjennomført en studie med 48 rotter, hvorav halvparten var overvektige og halvparten av disse var magert, men utsatt for fedme. De matet halvparten av rottene tart cherry pulver daglig (tilsvarer 1,5 kopper terte kirsebær om dagen for et menneske) på toppen av en diett kan sammenlignes med en typisk amerikansk diett. Ved slutten av 90 dager, ble rottene (en blanding av mager og fedme) som hadde konsumert kirsebær pulver hadde lavere kroppsvekt og fettmasse, spesielt rundt midtpartiet, og hadde dårlige lavere kolesterolnivå enn den andre rotter.

Forskning fortsatt behov

Betyr det at hvis vi kjøper og spiser nok kirsebær, vil vi miste vår reservehjul selv om vi holder opp junk food-tung diett vi er vant til? The Cherry Marketing Group, som finansierer University of Michigan studien, ønsker deg til å tro det. Men forskerne fortsatt undersøker implikasjonene av denne studien for mennesker.

Den nye superfood

Terte kirsebær kommer i forkant av folkehelsen-bevissthet som forskere merke dem den nye "supermat". Terte kirsebær, forskjellig fra den artig liten Bing variasjon som finnes i dagligvarebutikker og lunsj bokser, er fullpakket med næringsstoffer og antioksidanter.

Cherries Som smertestillende

Michigan State University forsker og forfatter Muralee G. Nair, Ph.D., sier bare 20 terte kirsebær om dagen kan bidra til å redusere smerter og betennelser i forbindelse med kronisk smerte, slik som forårsaket av leddgikt. Men det er ikke mye definitive forskning som viser at å kaste tilbake noen kirsebær eliminerer behovet for å trene og spise riktig over hele linja.

Cherries som en del av et balansert kosthold

Søt eller syrlig kirsebær er fortsatt en fin måte å komme i "5-A-Day" frukt kravet. En kopp moreller vil sette deg tilbake bare 87 kalorier, og vil legge til 3 g av sunt fiber. Og med sin saftig sødme, de er et flott alternativ når du bare trenger å tilfredsstille trangen til dessert. Som andre mørke bær (blåbær, acai bær, solbær og til og med druer), kirsebær øke din energi og holde deg gående når du ellers kan komme for en sukkerholdig, koffeinholdige drikker.

Vekttap er Om Livsstil

Bare sørg for at du konsultere lege før du starter en diett. Vekttap skjer som et resultat av stadige endringer i livsstil. Gi det litt tid, og du vil føle forskjellen. Og gå videre: ha en bolle med kirsebær underveis.

Te ekstrakt og vekttap

Ekstrakter fra teplanten Camellia sinensis er gjenstand for intens gransking av leger, forskere og allmennheten på grunn av sin tilsynelatende evne til å hjelpe kroppen ned i vekt og holde den av. Grønn te ekstrakt og hvit te ekstrakt har blitt undersøkt i kliniske studier og blitt funnet for å opprettholde en sunn kroppsvekt ved dypt øke metabolske prosessen med fettforbrenning.

Historie

Drikkevarer fra te-planten har vært populær i asiatiske land for tusenvis av år, og har opparbeidet seg et rykte som en sunn tonic som er svært gunstig for kroppen på flere måter. Te-ekstrakter har blitt testet for helsemessige fordeler for flere tiår nå; Resultatene viser at blant en rekke andre gode egenskaper, kan te-ekstrakter faktisk hjelpe kroppen i å miste vekt.

Thermogenesis

Thermogenesis er den metabolske hastigheten som kroppen konverterer kalorier til energi. En artikkel i februar 2000 "International Journal of Obesity" undersøkt en studie hvor grønn te ekstrakt ble vist å være i stand til å stimulere termotilblivelsen i en grad som uforklarlige bare ved sin koffein-innhold.

Kroppsvekt

Når stoffskiftet øker du er bedre i stand til å brenne fett ut av kroppen og te din ekstrakt kan være det perfekte supplement til å hjelpe deg i dette. I en studie publisert i "American Journal of Clinical Nutrition" i 1999, forskere fastslått at grønn te evne til å påvirke thermogenesis var i stand til å fremme fett oksidering og har potensial til å påvirke kroppsvekt og sammensetning.

Fettforbrenning

Når te ekstrakt øker stoffskiftet og fremmer fett metabolisme rate, fett er bokstavelig talt brent ut av kroppen som energi. En 2007 artikkel i tidsskriftet "Obesity" skissert en japansk studie viser at en grønn te-ekstrakt høy i katekiner var i stand til å redusere fettprosent, waistline, underhudsfett og total kroppsvekt i en gruppe kvinner etter bare to uker, sammenlignet med en kontrollgruppe.

Betraktninger

Mengden av katekiner tilstede i den daglige dose av te-ekstrakt anvendes i fettforbrenningen studien er lik mange kopper av høy kvalitet te. Ved hjelp av en te-ekstrakt supplement kan være den mest praktiske måten å effektivt bruke kraften te å gå ned i vekt. Te ekstrakt kosttilskudd er lett tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker og på nettet fra dusinvis av forhandlere.

Effekten av grønn te ekstrakt og hoodia

Grønn te ekstrakt er avledet fra bladene av usyrede teblader og inneholder høye nivåer av antioksidanter. Grønn te har blitt studert for sine helbredende og forebyggende egenskaper i forhold til kreft og sykdom. Hoodia kommer fra en kaktus-aktig plante og er mest brukt for sin evne til å undertrykke appetitt. Det er vanlig å hjelpe til med vekttap. Grønn te ekstrakt og hoodia brukes sammen som vekttap hjelpemidler.

Appetitt suppressant

Når grønn te-ekstrakt og hoodia brukes sammen, er det vanligvis å bidra til å undertrykke appetitten. Grønn te ekstrakt har et høyt koffeininnhold og koffein bidrar til å undertrykke appetitten. Kombinert med hoodia, som er kjent for å undertrykke sult, de to blir en effektiv duo. De to hjelpesignalet hjernen at legemet er fullt.

Øker forbrenningen

Grønn te ekstrakt hjelper også med vekttap ved å øke metabolismen av kroppen. Økt metabolisme betyr at flere kalorier og brent og vekttap kan skje raskere. Kroppen trenger mer kalorier, og hvis det ikke er ekstra kalorier til funnet, går kroppen til fettreservene i kroppen.

Mer energi

Grønn te er kjent for å gi folk ekstra energi. Mer energi betyr at en person vil være mer aktive og brenne flere kalorier. Grønn te kan øke en persons trening utholdenhet. Kombinert med hoodia, vil kroppen ikke trenger de ekstra kaloriene som ble brent fordi det undertrykker sult signaler som normalt ville oppstå.

Hvordan å miste vekt med Garcinia cambogia ekstrakt

Garcinia cambogia er en liten tropisk sitrus frukt som dyrkes hovedsakelig i Sør-India og Asia. Frukten i seg selv er ganske sur og ikke hyggelig å spise, selv om indianerne gjør bruke skall av frukt som en matlaging krydder. Et stoff kalt hydroxycitric syre er hentet fra frukten og er blitt et populært naturlig supplement til hjelp i vekttap. Hydroxycitric syre eller HCA som det er velkjent, er sagt å skjerpe de signaler som sendes av kroppen til hjernen for å indikere at den er full mage. HCA hjelper også forsyne kroppen med energi, selv om det verken er et sentralstimulerende eller en appetitt suppressant. Den har gjennomgått omfattende laboratorietesting og ingen vesentlige bivirkninger er rapportert.

Hvordan å miste vekt med Garcinia cambogia ekstrakt

•  Bruk Garcinia cambogia ekstrakt i kombinasjon med krom for best resultat. Dette vil bidra til å regulere blodsukkernivået i kroppen. Fordi våre dietter ofte mangler mineralet krom, kan denne mangelen bidra til diabetes og vektøkning som vi blir eldre.

Vurdere å ta HCA hvis du er den typen person som har en tendens til å overspise når engstelig eller stresset. Tillegget har vist seg å fungere best for folk i denne kategorien. HCA genererer som beroligende, beroligende følelse som vi vanligvis forbinder med å spise favorittmaten.

Ta den anbefalte dosen av HCA tre ganger om dagen før måltider. For å bidra til å dempe sult, er det best å ta supplement med et glass vann tretti minutter til en time før du spiser.

Spis et fornuftig kosthold mens du tar HCA. Å spise fornuftige porsjoner av sunn mat bør resultere i en naturlig og jevn vekttap, uten tilhørende helserisiko eller kosttilskudd restriksjoner. Mange har rapportert å miste vekt ved å legge supplement til deres eksisterende kosthold.

Kjøp HCA fra en helsekostbutikk eller fra en on-line kilde. Se etter det under navnet Garcinia cambogia ekstrakt eller hydroxycitric syre.

Hint

  • Hvis du er en diabetiker, bør du kontakte legen din før du drikker noe produkt som inneholder mineralet krom.
  • HCA bør ikke tas av de som er gravide eller ammer. Migrene og leddgikt bør også pass.
  • En lege bør konsulteres før du gir HCA til barn.

Hvordan lage grønn te ekstrakt

Grønn te ekstrakt er tatt som et supplement og er enkel å lage hjemme. The University of Maryland Medical Center hjemmeside melder at de potensielle helsemessige fordeler av grønn te har blitt studert; Disse studiene tyder på at grønn te kan ha mange gunstige bruksområder, blant annet senke risikoen for hjertesykdom, forebygge og behandle kreftsvulster, oppmuntre vekttap og bremse aldringsprosessen.

Hvordan lage grønn te ekstrakt

Hvordan lage grønn te ekstrakt

•  Kombiner te med mineralvann.

Steep te ved romtemperatur i 1 time.

•  Hell te i beholder med lokk, anstreng te som du helle.

Kjøle dekket te ekstrakt.

Kast de løs te eller teposer.

Hint

  • Grønn te er også brukt som en ingrediens i noen skjønnhetsprodukter, på grunn av sin påståtte anti-aging egenskaper. Å lage din egen grønn te fuktighetskrem, legger du til en liten mengde grønn te ekstrakt til vanlig hudkrem.
  • Hvis du tar reseptbelagte stoffet VELCADE, ikke bruker noen grønn te produkt, som en 2009 University of Southern California studie konkluderte med at grønn te gjør stoffet ubrukelig.

Oliven blad ekstrakt Properties

Oliven blad ekstrakt (OLE) er en urte ekstrakt som er grunnen opp oliven blad laget i en væske, kapsel eller pille form. Det har også vært kombinert med olje og / eller andre oljer for å produsere såpe og hudkremer.

Ancient History

Ole har vært kjent i tusenvis av år i Midtøsten og Middelhavsområdet som et hjem rette for en rekke forhold.

Første Funksjoner

Opprinnelig ble det brukt til å senke blodtrykket, hjelp i normal hjertefunksjon og redusere muskel kramper. Det ble gjeninnført til moderne medisin i 1843 av en mann ved navn Daniel Hanbury av England som gjorde en OLE tinktur å bekjempe feber. Etter flere feber ble eliminert, la han sin oppskrift for helbredelse i et medisinsk tidsskrift.

Discovery One

Flere år senere fant en forsker en OLE egenskap kalt oleuropein som var effektive i kampen mot insektbitt / stikk.

Discovery Two

Et stoff i OLE kalt elenolic syre er effektiv mot skadelige bakterier, virus, inkludert virus assosiert med vanlig forkjølelse.

Discovery Tre

OLE har vist seg å senke LDL dårlig kolesterol og hemme blodpropper.

Visdom og kunnskap

Ta kontakt med legen din før du prøver OLE. Siden OLE påvirker blodtrykket, blodsukkernivået og blodpropp, noen medisiner eller tilstand allerede påvirker dem vil bare bli forverret av OLE.
Fortell legen din at du tar urten, spesielt hvis du utvikle diaré, hodepine eller verkende ledd. Bruk visdom i dosering. Les alle etikettene.

Fordeler med grønn te ekstrakt kapsler

Grønn te ekstrakt kapsler, kjent for sine helsemessige fordeler, blir mer og mer populært. Grønn te ekstrakt kapsler er kosttilskudd som inneholder ekstrakt av grønn te blader, Camellia sinensis. Grønn te ekstrakt inneholder et høyt nivå av antioksidanter, som rense og avgifte kroppen. Tar to grønn te kapsler per dag, i morgen og på ettermiddagen, kan tjene ulike helsemessige fordeler.

Kolesterol

De antioksidanter i grønn te holde DNA intakt og stabilisere membranen av celler. Det senker nivået av "dårlige" kolesterolet og serum triglyseridnivåer. Antioksidanter i grønn te føre til mindre kolesterol til å gå inn og bli værende i blodet. Videre, hvis du har høyt kolesterol, når du begynner å ta grønn te kapsler, kroppen din vil konvertere mindre av kolesterol til en form som tetter blodårene dine. Dette er fordi antioksidanter i grønn te hjelpe kvitte kroppen for giftstoffer, rensing urenheter fra kroppen din.

Leddgikt

Grønn te forebygger betennelser, som beskytter leddene dine mot slitasjegikt, noe som resulterer i mindre slitasje på leddene. Igjen kan denne fordelen tilskrives antioksidantegenskaper som finnes i grønn te ekstrakt, som renser giftstoffer fra kroppen som forårsaker stive ledd og smerter. Mangelen på giftstoffer i legemet bidrar til å redusere inflammasjon, som forsinker prosessen med artritt.

Vekttap

Kanskje den mest populære nytte av å ta grønn te kapsler er at de hjelpe til med vekttap. Faktisk er mange brukere ta daglige grønn te kapsler spesielt for dette formålet. Antioksidanter i grønn te rense giftstoffer fra kroppen og inneholder naturlige avføringsmidler, som er en trygg og naturlig måte å opprettholde regularitet, noe som bidrar til å opprettholde en stabil vekt. Videre inneholder grønn te akkurat nok koffein for å øke stoffskiftet og energi nivå mens undertrykke appetitten. Dette koffein nivået anses ikke nok til å være skadelig eller bidra til et angrep av negative bivirkninger.