Digidexo.com

Informasjonsteknologi Tilskudd til HIV / AIDS

Informasjonsteknologi Tilskudd til HIV / AIDS


Informasjonsteknologi spiller en nøkkelrolle i kampen mot HIV / AIDS. Et økende antall organisasjoner og enkeltpersoner er å utnytte kraften av ny informasjonsteknologi for å utdanne, tilgang til ressurser og forbedre informasjonsflyten. Noen tilskudd midler fra ideelle og offentlige etater er tilgjengelig for å forbedre og implementere informasjonsteknologi for å redusere toll av HIV / AIDS over hele verden.

Minoritets AIDS Initiative Prosjekt

The National Prevention Information Network, i samarbeid med Centers for Disease Control, støtter Minority AIDS Initiative Project med stipend finansiering av $ 400 000 årlig. Dette tilskuddsmidler innsatsen til lokale utdanningsinstitusjoner å implementere ny teknologi som tekstmeldinger, sosiale nettverk og multimedia i deres innsats for å øke ungdoms bevissthet om HIV / AIDS.

Centers for Disease Control

National Forebygging Information Network

Grants ledelse Specialist

DHHS

CDC Procurement & Grants Kontor

2920 Brandy Rd, MS E-09

Atlanta, GA 30341

770-488-2714

cdcnpin.org

Freden Packs Program

I samarbeid med AOL og Time Warner, gir Fredskorpset lite kontanter midler til enkelte fred Corps frivillige som utvikler nye måter å bruke informasjonsteknologi for å øke kommunikasjonen og dele informasjon i fjerntliggende områder som Ghana.

Fredskorpset

Paul D. coverdell fred Corps Headquarters

1111 20th Street, NW

Washington, DC 20526

800-424-8580

peacecorps.org

The Bill and Melinda Gates Foundation

Den private Bill og Melinda Gates Foundation tilbyr tilskudd til ideelle organisasjoner med 501 (c) (3) status som søker å forbedre informasjon og bevissthet om HIV / AIDS. Selv om ingen tilskudd tilbys til religiøse organisasjoner eller enkeltpersoner, andre skattefrie grupper inviteres til å søke.

Bill og Melinda Gates Foundation

PO Box 23350

Seattle, WA 98102

206-709-3100

[email protected]